Ακριβώς επειδή έχω ζήσει έξω και έχω φέρει βόλτα την Ευρώπη καμία 200ρια φορές, σου λέω ότι τα σενάρια που συνδυάζουν Μπολιγουντ και καπάκι βρετανούς στυλ Μπέκαμ ή Μπροσναν, με πρωταγωνίστρια ελληνίδα ωραια που γουστάρει φάπες από πακιστανο Αιγύπτιους που έχουν την φήμη είναι στατιστικά ανύπαρκτα.Naida έγραψε: 03 Νοέμ 2018, 11:33Άμα σου πω και που ήταν μάνατζερ θα τραβάς τα μαλλιά σου. Τι να σου κάνω ρε Όττο που γίνονται κι αλλιώς τα πράγματα απ' ότι εσύ θεωρείς; έχεις κάνει και στο εξωτερικό ρε γμτ αλλά το μυαλό σου δεν το άνοιξες λιγάκι.Otto Weininger έγραψε: 03 Νοέμ 2018, 11:30
"Αυτές οι εθνικότητες έχουν την φήμη"
"Αιγύπτιος μάνατζερ"
"Αγγλος καβλαρος"
Έγινε, οκ.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μουσουλμανοι προσφυγες: the new alpha males
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Otto Weininger
Re: Μουσουλμανοι προσφυγες: the new alpha males
Let them make the first mistake. We make the last move.
Ξαναλέω οτι οι ανατολίτες δεν είναι αυτό που λέμε "κυριαρχοι", μέχρι να παντρευτούν είναι ο ορισμός του μουνόδουλου, λόγια, αστέρια, φεγγάρια, ηλιοβασιλέματα, λουλούδια, δώρα, κεράσματα, ταματιασουταομορφαπουμοιαζουνμεδεξερωκαιεγωτι. Όταν παντρευτούν και κάνουν παιδιά τότε πάλι δε γίνονται αυτό που λέμε κυρίαρχοι αλλά αδιάφοροι αντιμετωπίζοντας σας ως αντικείμενο.
Συν οτι τα πακιστανά πουθενά στον κόσμο δεν είναι περιζήτητα. Άντε κανένας ωραίος Σύριος ή Λιβανέζος ή σε πιο εναλακτικ περιπτώσεις αφρικανός.
Ειδικά στην Ιταλία αν δεν είναι Μεσόγειος την πούτσισες, πηδάς μόνο τη χείρα.
Συν οτι τα πακιστανά πουθενά στον κόσμο δεν είναι περιζήτητα. Άντε κανένας ωραίος Σύριος ή Λιβανέζος ή σε πιο εναλακτικ περιπτώσεις αφρικανός.
Ειδικά στην Ιταλία αν δεν είναι Μεσόγειος την πούτσισες, πηδάς μόνο τη χείρα.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Δηλαδή για πες λίγο η Ελληνίδα ωραία στο εξωτερικό από ποιον γουστάρει φάπες;Otto Weininger έγραψε: 03 Νοέμ 2018, 11:38
Ακριβώς επειδή έχω ζήσει έξω και έχω φέρει βόλτα την Ευρώπη καμία 200ρια φορές, σου λέω ότι τα σενάρια που συνδυάζουν Μπολιγουντ και καπάκι βρετανούς στυλ Μπέκαμ ή Μπροσναν, με πρωταγωνίστρια ελληνίδα ωραια που γουστάρει φάπες από πακιστανο Αιγύπτιους που έχουν την φήμη είναι στατιστικά ανύπαρκτα.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
η ωραία απο τον ωραίο ως συνήθως, ανεξαρτήτου εθνικότητας.Naida έγραψε: 03 Νοέμ 2018, 11:43Δηλαδή για πες λίγο η Ελληνίδα ωραία στο εξωτερικό από ποιον γουστάρει φάπες;Otto Weininger έγραψε: 03 Νοέμ 2018, 11:38
Ακριβώς επειδή έχω ζήσει έξω και έχω φέρει βόλτα την Ευρώπη καμία 200ρια φορές, σου λέω ότι τα σενάρια που συνδυάζουν Μπολιγουντ και καπάκι βρετανούς στυλ Μπέκαμ ή Μπροσναν, με πρωταγωνίστρια ελληνίδα ωραια που γουστάρει φάπες από πακιστανο Αιγύπτιους που έχουν την φήμη είναι στατιστικά ανύπαρκτα.
Εννοείται και υπάρχουν ωραίοι και ωραίες από κάθε εθνικότητα.Όπως και επιτυχημένοι σε διάφορους τομείς. Αν και δεν είχε σχέση με Πακιστανό(όχι ότι θα είχε θέμα αν της άρεσε).
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Και τι; δεν υπάρχουν ωραίοι Αιγύπτιοι; Σύριοι; Ινδοί; Μαύροι;Ερμής έγραψε: 03 Νοέμ 2018, 11:47η ωραία απο τον ωραίο ως συνήθως, ανεξαρτήτου εθνικότητας.Naida έγραψε: 03 Νοέμ 2018, 11:43Δηλαδή για πες λίγο η Ελληνίδα ωραία στο εξωτερικό από ποιον γουστάρει φάπες;Otto Weininger έγραψε: 03 Νοέμ 2018, 11:38
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Mου φαίνεται έχει πάρει τους πάντες η φίλη σου.
Αλλιώς αποκαλούνται αυτές.
Και από που το έβγαλες αυτό το συμπέρασμα αστροπελέκι μου;Kostis έγραψε: 03 Νοέμ 2018, 11:51
Mου φαίνεται έχει πάρει τους πάντες η φίλη σου.
Αλλιώς αποκαλούνται αυτές.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- blackpaint
ρωτησα τον γκουγκλ τι σημαινει muslim alpha male και μου βγαλε εναν αλφα μουσλιμ
ειναι και μγτοω
ειναι και μγτοω
Ποιος είπε οτι δεν υπάρχουν; Στο ινδοί έχω μια επιφύλαξη, συνήθως οι ωραίοι Ινδοί(που σπανίζουν απελπιστικά και είναι ανώτερης κάστας) θα έχουν γκόμενα πολύ ωραιότερη(και πλούσια) απο τη φίλη σου, διότι θα ανήκει και αυτή σε παρόμοια κάστα.
Επίσης μιλάμε τώρα μόνο για βόρεια Ευρώπη, στην Ιαπωνία πχ τους μουσλίμιδες όπως λες παραπάνω τους θεωρούν στον πάτο της τροφικής αλυσίδας που δε τους χρησιμοποιούν ούτε σαν οδοκαθαριστές. Επίσης στη Μέση Ανατολή τους ινδοπακιστανούς πάλι τους έχουν μόνο για τα κατώτατα.
Και σου ξαναλέω, οι άραβες ΔΕΝ είναι "κυρίαρχοι" στη συμπεριφορά, μουνόδουλοι είναι.
Ερμής έγραψε: 03 Νοέμ 2018, 11:57
Ποιος είπε οτι δεν υπάρχουν; Στο ινδοί έχω μια επιφύλαξη, συνήθως οι ωραίοι Ινδοί(που σπανίζουν απελπιστικά και είναι ανώτερης κάστας) θα έχουν γκόμενα πολύ ωραιότερη(και πλούσια) απο τη φίλη σου, διότι θα ανήκει και αυτή σε παρόμοια κάστα.
Επίσης μιλάμε τώρα μόνο για βόρεια Ευρώπη, στην Ιαπωνία πχ τους μουσλίμιδες όπως λες παραπάνω τους θεωρούν στον πάτο της τροφικής αλυσίδας που δε τους χρησιμοποιούν ούτε σαν οδοκαθαριστές. Επίσης στη Μέση Ανατολή τους ινδοπακιστανούς πάλι τους έχουν μόνο για τα κατώτατα.
Και σου ξαναλέω, οι άραβες ΔΕΝ είναι "κυρίαρχοι" στη συμπεριφορά, μουνόδουλοι είναι.
Είπαμε το ανακάλυψε αυτό στη πορεία το ότι δεν ισχύει η φήμη του Ανατολίτη άντρα όπως τουλάχιστον εκείνη το φανταζόταν. Μια χαρά όμορφοι ήταν για τα γούστα της. Τώρα τα υπόλοιπα που λένε διάφοροι εμπεριέχουν λίγο από ρατσισμό, λίγο σεξισμό κτλ μου είναι αδιάφορα. Η δική σου τοποθέτηση είναι πιο κοντά στη πραγματικότητα.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
τωρα αλλάζει το πράγμα.Naida έγραψε: 03 Νοέμ 2018, 12:06Ερμής έγραψε: 03 Νοέμ 2018, 11:57
Είπαμε το ανακάλυψε αυτό στη πορεία το ότι δεν ισχύει η φήμη του Ανατολίτη άντρα όπως τουλάχιστον εκείνη το φανταζόταν. Μια χαρά όμορφοι ήταν για τα γούστα της. Τώρα τα υπόλοιπα που λένε διάφοροι εμπεριέχουν λίγο από ρατσισμό, λίγο σεξισμό κτλ μου είναι αδιάφορα. Η δική σου τοποθέτηση είναι πιο κοντά στη πραγματικότητα.
- Eθνικοκοινωνιστης
τιτανα Γιωργη τους ξυπνησες,ωραιοτατο ποστ 
εμεις οι mgtow αποτελουμε την εμπροσθοφυλακη της νεας επαναστασης,οι νεοι μπολσεβιικοι που θα σωσουν την ευρωπη απο τον αφανισμο
εμεις οι mgtow αποτελουμε την εμπροσθοφυλακη της νεας επαναστασης,οι νεοι μπολσεβιικοι που θα σωσουν την ευρωπη απο τον αφανισμο
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Eθνικοκοινωνιστης την 03 Νοέμ 2018, 12:13, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 88 Απαντήσεις
- 2121 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ