Τόσες ντικ πικ έχουνε δει, του τρύφωνα συζητάνε;Nero έγραψε: 01 Νοέμ 2018, 11:57Στον φιρφιρίκο του Τρύφωνα. Θα έπρεπε να χαίρεσαι αν δεν μπορείς να ακολουθήσεις
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Κορίτσια του πχορουμ
- Υδράργυρος
Re: Κορίτσια του πχορουμ
-
Nero
Δεν ήταν μια απλή ντικ πικΥδράργυρος έγραψε: 01 Νοέμ 2018, 12:00Τόσες ντικ πικ έχουνε δει, του τρύφωνα συζητάνε;Nero έγραψε: 01 Νοέμ 2018, 11:57Στον φιρφιρίκο του Τρύφωνα. Θα έπρεπε να χαίρεσαι αν δεν μπορείς να ακολουθήσεις![]()
Αυτό το χρωματιστό σωλήνα μετράγαμε(έχω κολλήσει δε θυμάμαι τώρα , κάπως τον λέμε). Ε δε παρατήρησα κάποιον ερεθισμό όταν τον έπιασα στο χέρι μου.Ήταν και κρύο και λεπτό. Ίσως γι' αυτό η εκτίμησή μου να έπεσε τόσο έξωΥδράργυρος έγραψε: 01 Νοέμ 2018, 11:59
Άλλο να βλέπεις την άψυχη μεζούρα και άλλο το χοντρό, ζεστό, ευκίνητο φλεβώδες πέος.
Η γυναίκα άμα καβλώσει το γαριδάκι το βλέπει μενίρ
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- blackpaint
υπολογιζεις την αποσταση απο το σημειο που ο αντιχειρας ενωνεται με την παλαμη και κανει ενα βαθουλωματακι ως την ακρη του δεικτη. (Τωρα ολο το αρσενικο φορουμ κοιταει το χερι του).Naida έγραψε: 01 Νοέμ 2018, 11:49Για πες μ' ενδιαφέρει, γιατί έχω ένα θεματάκι στην εκτίμηση διαστάσεων και αποστάσεων. Χθες μου είπαν πόσα εκατοστά υπολογίζω κάτι που μου έδειξαν τους είπα 8 και ήταν 16. Ίσως με μπέρδεψε που ήταν λεπτό.
- Υδράργυρος
Επειδή τα σμαρτφον έχουν ευρυγώνιο φακό (πράμα που φαίνεται στις σελφι που βγαίνουν τα ρουθούνια τεράστια), παραμορφώνουν την εικόνα και το δείχνουν πολύ πιο εντυπωσιακό και μεγαλύτερο από οτι είναι στην πραγματικότητα. 
Δε βγάζεις μια φωτό το χέρι σου να το δω γιατί δε καταλαβαίνω όπως το περιγράφειςblackpaint έγραψε: 01 Νοέμ 2018, 12:04
υπολογιζεις την αποσταση απο το σημειο που ο αντιχειρας ενωνεται με την παλαμη και κανει ενα βαθουλωματακι ως την ακρη του δεικτη. (Τωρα ολο το αρσενικο φορουμ κοιταει το χερι του).
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Εχουμε βαθουλωμα στον αντιχειρα; Νεος τροπος αλα μπλακπειντ, εγω ξερω οτι γυριζεις το κωλοδαχτυλο να ακουμπησει την παλαμη και μετα μετρας την αποσταση, απο εκει που εφτασε το κωλοδαχτυλο στην παλαμη μεχρι την ακρη του.blackpaint έγραψε: 01 Νοέμ 2018, 12:04υπολογιζεις την αποσταση απο το σημειο που ο αντιχειρας ενωνεται με την παλαμη και κανει ενα βαθουλωματακι ως την ακρη του δεικτη. (Τωρα ολο το αρσενικο φορουμ κοιταει το χερι του).Naida έγραψε: 01 Νοέμ 2018, 11:49Για πες μ' ενδιαφέρει, γιατί έχω ένα θεματάκι στην εκτίμηση διαστάσεων και αποστάσεων. Χθες μου είπαν πόσα εκατοστά υπολογίζω κάτι που μου έδειξαν τους είπα 8 και ήταν 16. Ίσως με μπέρδεψε που ήταν λεπτό.
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Νομίζω υπάρχει και ένας άλλος. Ακουμπάς τον αντίχειρα του δεξιού χεριού στον καρπό του αριστερού και μετράς από τον αγκώνα του δεξιού μέχρι το σημείο που ακουμπάει ο αντίχειρας. Έτσι είναι όλοι ευχαριστημένοι. Τουλάχιστον για λίγο.Nostalgia έγραψε: 01 Νοέμ 2018, 12:14
Εχουμε βαθουλωμα στον αντιχειρα; Νεος τροπος αλα μπλακπειντ, εγω ξερω οτι γυριζεις το κωλοδαχτυλο να ακουμπησει την παλαμη και μετα μετρας την αποσταση, απο εκει που εφτασε το κωλοδαχτυλο στην παλαμη μεχρι την ακρη του.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- blackpaint
ο πολιτισμενος τροπος να ζητας ντικ πικNaida έγραψε: 01 Νοέμ 2018, 12:10Δε βγάζεις μια φωτό το χέρι σου να το δω γιατί δε καταλαβαίνω όπως το περιγράφειςblackpaint έγραψε: 01 Νοέμ 2018, 12:04
υπολογιζεις την αποσταση απο το σημειο που ο αντιχειρας ενωνεται με την παλαμη και κανει ενα βαθουλωματακι ως την ακρη του δεικτη. (Τωρα ολο το αρσενικο φορουμ κοιταει το χερι του).![]()

δεν ειναι το δικο μου χερι αυτο, στο γκουγκλ το βρηκα
τραβα μια νοητη γραμμη κατα μηκος του αντιχειρα και μια κατα μηκος του δεικτη. Το μεγεθος της Π αντιστοιχει στην αποσταση απο την ακρη του δεικτη ως το σημειο που συνανταται με αυτη του αντιχειρα ή περιπου απο την ακρη του δεικτη ως περιπου τον καρπο.
Με μπερδεύειςblackpaint έγραψε: 01 Νοέμ 2018, 12:24
ο πολιτισμενος τροπος να ζητας ντικ πικ![]()
τραβα μια νοητη γραμμη κατα μηκος του αντιχειρα και μια κατα μηκος του δεικτη. Το μεγεθος της Π αντιστοιχει στην αποσταση απο την ακρη του δεικτη ως το σημειο που συνανταται με αυτη του αντιχειρα ή περιπου απο την ακρη του δεικτη ως περιπου τον καρπο.
Όταν λες που ενώνεται ο αντίχειρας με την παλάμη εννοείς από την έξω πλευρά ως τον καρπό; ή την εσωτερική που κάνει το άνοιγμα; γιατί μια απογοήτευση την πήρα.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- blackpaint
ως τον καρπο: απο το σημειο που ενωνεται ο αντιχειρας με τον καρπο ως το ακρο του δεικτη, καταλαβες;Naida έγραψε: 01 Νοέμ 2018, 12:31Με μπερδεύειςblackpaint έγραψε: 01 Νοέμ 2018, 12:24
ο πολιτισμενος τροπος να ζητας ντικ πικ![]()
τραβα μια νοητη γραμμη κατα μηκος του αντιχειρα και μια κατα μηκος του δεικτη. Το μεγεθος της Π αντιστοιχει στην αποσταση απο την ακρη του δεικτη ως το σημειο που συνανταται με αυτη του αντιχειρα ή περιπου απο την ακρη του δεικτη ως περιπου τον καρπο.![]()
Όταν λες που ενώνεται ο αντίχειρας με την παλάμη εννοείς από την έξω πλευρά ως τον καρπό; ή την εσωτερική που κάνει το άνοιγμα; γιατί μια απογοήτευση την πήρα.
σορρυ βαριεμαι ν ανοιγω το gimp τωρα
- Cecily Anne
Καλώς το χέρι της μανδάμ πεταλουδίτσα, δεν έχω σηκώσει στη ζωή μου ούτε ποτήρι.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Τώρα κατάλαβα, στο τέλος του όρου της Αφροδίτης δηλαδή. Ε πες το έτσι ντε να το καταλάβω.blackpaint έγραψε: 01 Νοέμ 2018, 13:04
ως τον καρπο: απο το σημειο που ενωνεται ο αντιχειρας με τον καρπο ως το ακρο του δεικτη, καταλαβες;
Μετρήθηκα. Ευτυχώς δεν είμαι άνδρας.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- blackpaint
το ορος της αφροδιτης ειναι στη μεσα πλευρα της παλαμης, εγω λεω για τη ραχη της, οπως απεικονιζεται στην φωτο.Naida έγραψε: 01 Νοέμ 2018, 13:09Τώρα κατάλαβα, στο τέλος του όρου της Αφροδίτης δηλαδή. Ε πες το έτσι ντε να το καταλάβω.blackpaint έγραψε: 01 Νοέμ 2018, 13:04
ως τον καρπο: απο το σημειο που ενωνεται ο αντιχειρας με τον καρπο ως το ακρο του δεικτη, καταλαβες;
Μετρήθηκα. Ευτυχώς δεν είμαι άνδρας.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση