!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Κορίτσια του πχορουμ

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
Υδράργυρος

Re: Κορίτσια του πχορουμ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υδράργυρος »

Nero έγραψε: 01 Νοέμ 2018, 11:57
Υδράργυρος έγραψε: 01 Νοέμ 2018, 11:55 Με συγχωρείτε, που έχει πάει η συζήτηση σε αυτό το νήμα; :xena:
Στον φιρφιρίκο του Τρύφωνα. Θα έπρεπε να χαίρεσαι αν δεν μπορείς να ακολουθήσεις
Τόσες ντικ πικ έχουνε δει, του τρύφωνα συζητάνε; :roll:
Nero

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nero »

Υδράργυρος έγραψε: 01 Νοέμ 2018, 12:00
Nero έγραψε: 01 Νοέμ 2018, 11:57
Υδράργυρος έγραψε: 01 Νοέμ 2018, 11:55 Με συγχωρείτε, που έχει πάει η συζήτηση σε αυτό το νήμα; :xena:
Στον φιρφιρίκο του Τρύφωνα. Θα έπρεπε να χαίρεσαι αν δεν μπορείς να ακολουθήσεις
Τόσες ντικ πικ έχουνε δει, του τρύφωνα συζητάνε; :roll:
Δεν ήταν μια απλή ντικ πικ
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

Υδράργυρος έγραψε: 01 Νοέμ 2018, 11:59

Άλλο να βλέπεις την άψυχη μεζούρα και άλλο το χοντρό, ζεστό, ευκίνητο φλεβώδες πέος.
Η γυναίκα άμα καβλώσει το γαριδάκι το βλέπει μενίρ
Αυτό το χρωματιστό σωλήνα μετράγαμε(έχω κολλήσει δε θυμάμαι τώρα , κάπως τον λέμε). Ε δε παρατήρησα κάποιον ερεθισμό όταν τον έπιασα στο χέρι μου.Ήταν και κρύο και λεπτό. Ίσως γι' αυτό η εκτίμησή μου να έπεσε τόσο έξω :lol:
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
blackpaint

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από blackpaint »

Naida έγραψε: 01 Νοέμ 2018, 11:49
Gherschaagk έγραψε: 01 Νοέμ 2018, 11:42 Υπάρχει τρόπος να υπολογιστεί με ακρίβεια εκατοστού. :8)
Για πες μ' ενδιαφέρει, γιατί έχω ένα θεματάκι στην εκτίμηση διαστάσεων και αποστάσεων. Χθες μου είπαν πόσα εκατοστά υπολογίζω κάτι που μου έδειξαν τους είπα 8 και ήταν 16. Ίσως με μπέρδεψε που ήταν λεπτό.
υπολογιζεις την αποσταση απο το σημειο που ο αντιχειρας ενωνεται με την παλαμη και κανει ενα βαθουλωματακι ως την ακρη του δεικτη. (Τωρα ολο το αρσενικο φορουμ κοιταει το χερι του).
Άβαταρ μέλους
Υδράργυρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υδράργυρος »

Επειδή τα σμαρτφον έχουν ευρυγώνιο φακό (πράμα που φαίνεται στις σελφι που βγαίνουν τα ρουθούνια τεράστια), παραμορφώνουν την εικόνα και το δείχνουν πολύ πιο εντυπωσιακό και μεγαλύτερο από οτι είναι στην πραγματικότητα. :lol:
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

blackpaint έγραψε: 01 Νοέμ 2018, 12:04

υπολογιζεις την αποσταση απο το σημειο που ο αντιχειρας ενωνεται με την παλαμη και κανει ενα βαθουλωματακι ως την ακρη του δεικτη. (Τωρα ολο το αρσενικο φορουμ κοιταει το χερι του).
Δε βγάζεις μια φωτό το χέρι σου να το δω γιατί δε καταλαβαίνω όπως το περιγράφεις :lol:

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Nostalgia
Phorum.gr user: Nostalgia

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nostalgia »

Naida έγραψε: 01 Νοέμ 2018, 11:49
Gherschaagk έγραψε: 01 Νοέμ 2018, 11:42 Υπάρχει τρόπος να υπολογιστεί με ακρίβεια εκατοστού. :8)
Για πες μ' ενδιαφέρει, γιατί έχω ένα θεματάκι στην εκτίμηση διαστάσεων και αποστάσεων. Χθες μου είπαν πόσα εκατοστά υπολογίζω κάτι που μου έδειξαν τους είπα 8 και ήταν 16. Ίσως με μπέρδεψε που ήταν λεπτό.
Εχουμε βαθουλωμα στον αντιχειρα; Νεος τροπος αλα μπλακπειντ, εγω ξερω οτι γυριζεις το κωλοδαχτυλο να ακουμπησει την παλαμη και μετα μετρας την αποσταση, απο εκει που εφτασε το κωλοδαχτυλο στην παλαμη μεχρι την ακρη του.
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Nostalgia έγραψε: 01 Νοέμ 2018, 12:14

Εχουμε βαθουλωμα στον αντιχειρα; Νεος τροπος αλα μπλακπειντ, εγω ξερω οτι γυριζεις το κωλοδαχτυλο να ακουμπησει την παλαμη και μετα μετρας την αποσταση, απο εκει που εφτασε το κωλοδαχτυλο στην παλαμη μεχρι την ακρη του.
Νομίζω υπάρχει και ένας άλλος. Ακουμπάς τον αντίχειρα του δεξιού χεριού στον καρπό του αριστερού και μετράς από τον αγκώνα του δεξιού μέχρι το σημείο που ακουμπάει ο αντίχειρας. Έτσι είναι όλοι ευχαριστημένοι. Τουλάχιστον για λίγο.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
blackpaint

Naida έγραψε: 01 Νοέμ 2018, 12:10

Δε βγάζεις μια φωτό το χέρι σου να το δω γιατί δε καταλαβαίνω όπως το περιγράφεις :lol:
ο πολιτισμενος τροπος να ζητας ντικ πικ :D

Εικόνα
δεν ειναι το δικο μου χερι αυτο, στο γκουγκλ το βρηκα

τραβα μια νοητη γραμμη κατα μηκος του αντιχειρα και μια κατα μηκος του δεικτη. Το μεγεθος της Π αντιστοιχει στην αποσταση απο την ακρη του δεικτη ως το σημειο που συνανταται με αυτη του αντιχειρα ή περιπου απο την ακρη του δεικτη ως περιπου τον καρπο.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

blackpaint έγραψε: 01 Νοέμ 2018, 12:24

Εικόνα

τραβα μια νοητη γραμμη κατα μηκος του αντιχειρα και μια κατα μηκος του δεικτη. Το μεγεθος της Π αντιστοιχει στην αποσταση απο την ακρη του δεικτη ως το σημειο που συνανταται με αυτη του αντιχειρα ή περιπου απο την ακρη του δεικτη ως περιπου τον καρπο.
Με μπερδεύεις :oops:
Όταν λες που ενώνεται ο αντίχειρας με την παλάμη εννοείς από την έξω πλευρά ως τον καρπό; ή την εσωτερική που κάνει το άνοιγμα; γιατί μια απογοήτευση την πήρα.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk »

blackpaint έγραψε: 01 Νοέμ 2018, 12:04 (Τωρα ολο το αρσενικο φορουμ κοιταει το χερι του).
:smt005: :smt005: :smt005: :smt005:
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Άβαταρ μέλους
blackpaint

Naida έγραψε: 01 Νοέμ 2018, 12:31
blackpaint έγραψε: 01 Νοέμ 2018, 12:24

Εικόνα

Με μπερδεύεις :oops:
Όταν λες που ενώνεται ο αντίχειρας με την παλάμη εννοείς από την έξω πλευρά ως τον καρπό; ή την εσωτερική που κάνει το άνοιγμα; γιατί μια απογοήτευση την πήρα.
ως τον καρπο: απο το σημειο που ενωνεται ο αντιχειρας με τον καρπο ως το ακρο του δεικτη, καταλαβες;
σορρυ βαριεμαι ν ανοιγω το gimp τωρα
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne »

Καλώς το χέρι της μανδάμ πεταλουδίτσα, δεν έχω σηκώσει στη ζωή μου ούτε ποτήρι.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

blackpaint έγραψε: 01 Νοέμ 2018, 13:04
ως τον καρπο: απο το σημειο που ενωνεται ο αντιχειρας με τον καρπο ως το ακρο του δεικτη, καταλαβες;
Τώρα κατάλαβα, στο τέλος του όρου της Αφροδίτης δηλαδή. Ε πες το έτσι ντε να το καταλάβω.

Μετρήθηκα. Ευτυχώς δεν είμαι άνδρας.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
blackpaint

Naida έγραψε: 01 Νοέμ 2018, 13:09
blackpaint έγραψε: 01 Νοέμ 2018, 13:04
Τώρα κατάλαβα, στο τέλος του όρου της Αφροδίτης δηλαδή. Ε πες το έτσι ντε να το καταλάβω.

Μετρήθηκα. Ευτυχώς δεν είμαι άνδρας.
το ορος της αφροδιτης ειναι στη μεσα πλευρα της παλαμης, εγω λεω για τη ραχη της, οπως απεικονιζεται στην φωτο.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”