Και με απωθητικες woke ιδέες κατά εμέ. Όμως ενοποίησε όλο το χώρο από το πασοκ ως την ανταρσύα για να κερδίσει τον Μπακογιάννη . Σε σύγκριση με τον Ανδρουλάκη ή τον Κασσελάκη έχει να παρουσιάσει απτό αποτέλεσμα στους αριστερούς
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Δεξιά κουράδα κατηγορεί τη Καρυστιανού οτι είναι "επαγγελματίας μάνα".
Re: Δεξιά κουράδα κατηγορεί τη Καρυστιανού οτι είναι "επαγγελματίας μάνα".
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
https://www.phorum.com.gr/viewtopic.php?f=29&t=21951
Καμμία σχέση οι δημοτικές με τις βουλευτικές, μην επιχειρείς τόσο άσχετες συγκρίσεις.southern έγραψε: 21 Μαρ 2024, 15:30Και με απωθητικες woke ιδέες κατά εμέ. Όμως ενοποίησε όλο το χώρο από το πασοκ ως την ανταρσύα για να κερδίσει τον Μπακογιάννη . Σε σύγκριση με τον Ανδρουλάκη ή τον Κασσελάκη έχει να παρουσιάσει απτό αποτέλεσμα στους αριστερούς
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Γίνεται πολιτικό πείραμα στον δήμο Αθηναίων αυτή τη στιγμή. Τέλος πάντων διαφωνούμεΓΑΛΗ έγραψε: 21 Μαρ 2024, 15:31Καμμία σχέση οι δημοτικές με τις βουλευτικές, μην επιχειρείς τόσο άσχετες συγκρίσεις.southern έγραψε: 21 Μαρ 2024, 15:30Και με απωθητικες woke ιδέες κατά εμέ. Όμως ενοποίησε όλο το χώρο από το πασοκ ως την ανταρσύα για να κερδίσει τον Μπακογιάννη . Σε σύγκριση με τον Ανδρουλάκη ή τον Κασσελάκη έχει να παρουσιάσει απτό αποτέλεσμα στους αριστερούς
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
- Dwarven Blacksmith
Εκτός αν σε λένε Άσαντ ή Μαδούρο ή Κιμ ή... γενικότερα αν ζεις στα 2020s.foscilis έγραψε: 21 Μαρ 2024, 15:27 με τις επιθυμίες του θείου Σαμ δεν παίζει ΚΑΝΕΝΑΣ αν δε θέλει να βρεθεί με ένα παλούκι στον κώλο όπως ο Καντάφι.
Θα επαναλάβω, καμμία σχέση. Απλώς έχεις μπει κι εσύ στο παλιακό πλέον τριπάκι, ότι κάποιο εθνικιστικό κόμμα θα προσκολληθεί στον όποιον αριστερίζοντα για να επαναλάβει το συριζανελικό έπος.southern έγραψε: 21 Μαρ 2024, 15:33Γίνεται πολιτικό πείραμα στον δήμο Αθηναίων αυτή τη στιγμή. Τέλος πάντων διαφωνούμεΓΑΛΗ έγραψε: 21 Μαρ 2024, 15:31Καμμία σχέση οι δημοτικές με τις βουλευτικές, μην επιχειρείς τόσο άσχετες συγκρίσεις.southern έγραψε: 21 Μαρ 2024, 15:30
Και με απωθητικες woke ιδέες κατά εμέ. Όμως ενοποίησε όλο το χώρο από το πασοκ ως την ανταρσύα για να κερδίσει τον Μπακογιάννη . Σε σύγκριση με τον Ανδρουλάκη ή τον Κασσελάκη έχει να παρουσιάσει απτό αποτέλεσμα στους αριστερούς
Καιρός να ξεκολλήσετε.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Otto Weininger
έποςfoscilis έγραψε: 21 Μαρ 2024, 15:27Δεν τους είχα ψηφίσει για αυτό, αλλά επειδή οι προηγούμενοι ήταν διεφθαρμένοι αληταράδες που καθυστερούσαν τις μνημονιακές αλλαγές, ψήφιζαν φωτογραφικούς νόμους για τους ίδιους και τους φίλους τους (ακόμα και σαν υπηρεσιακές κυβερνήσεις) και δε δίσταζαν να σερβίρουν ακόμα και ναρκωμανείς γυναίκες στον όχλο τους. Ήξερα ότι θα εφαρμόσουν μνημόνιο (όπως και έκαναν), απλώς δεν περίμενα με τίποτα το πρώτο εξάμηνο, το οποίο ωστόσο αποδείχτηκε αναγκαίο για να βγάλει ο ελληνικός λαός από το σύστημά του το κολοκοτρωνιλίκι και να περάσει ένας ολόκληρος χώρος -οι αντιμνημονιακοί- στην ανυπαρξία. Η διακυβέρνησή τους από το 2015 μέχρι το 2019 μολονότι είχε κάποιες παρακτροπές ήταν ό,τι δυτικότερο και ορθολογικότερο έχει υπάρξει. Επίσης ήταν η ΜΟΝΑΔΙΚΗ φορά στην ελληνική ιστορία που ο τύπος άσκησε τη λειτουργία του ελέγχου της εξουσίας. Αν ασχολούνταν με τη διαφθορά και τις μαλακίες της ΝΔ στον ίδιο βαθμό, τα δελτία ειδήσεων θα είχαν διάρκεια γύρω στις 22 ώρες.ΓΑΛΗ έγραψε: 21 Μαρ 2024, 14:48
Ως υποστηρικτής αυτών που πιστεύουν στα λεφτόδεντρα, το σκέφτηκες πολύ αυτό πριν το γράψεις;![]()
Δεν ξεχνάμε ότι έδιωξαν κλωτσηδόν τους ρώσους διπλωμάτες που οργάνωναν τις διαδηλώσεις σας με τα σώβρακα και τα κομποσχοίνια ενάντια στην επέκταση του ΝΑΤΟ (ΚΡΕΤΙΝΟΙ ΒΛΑΧΑΡΑΠΗΔΕΣ) και οι διεφθαρμένοι αληταράδες σου γκρίνιαζαν για τη διατάραξη των σχέσεων με τη φίλη χώρα (=Πούτιν) και την υποτιθέμενη προδοσία (=του ανδρισμού του Μεγαλέξανδρου), πράγματα φυσικά που έκαναν αβαβα ως κυβέρνηση γιατί με την ανθρώπινη ζωή, τη δημοκρατία, τη δικαιοσύνη και την αξιοπρέπεια παίζεις για λίγα φράγκα (των άλλων φυσικά) αν είσαι δεξιός όπως δείχνει και το παρόν θρεντ, αλλά με τις επιθυμίες του θείου Σαμ δεν παίζει ΚΑΝΕΝΑΣ αν δε θέλει να βρεθεί με ένα παλούκι στον κώλο όπως ο Καντάφι.
Let them make the first mistake. We make the last move.
- Frappezitis
----
Αξιοι διάδοχοι των ναζί οι
ισραηλινοι.
Σιγά το πείραμα. Μην μπερδευεσαι, ο Δούκας βγήκε μόνο και μόνο λόγω Μπακογιαννη. Ξέρω πολύ κόσμο που πήγε και τον ψήφισε στον δεύτερο γύρο, αλλά προτιμάει να κόψει τα χέρια του από το να ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ η ΠΑΣΟΚ σε εθνικές εκλογές.southern έγραψε: 21 Μαρ 2024, 15:16 Ο μόνος που μπορεί να απειλήσει στο μέλλον τον Μητσοτάκη είναι ο Δούκας. Το πείραμα της μεγαλης ενιαίας αριστεράς πετυχε στην Αθήνα. Εμείς θα βγάζουμε κάποιους βουλευτές για να ασχολούνται/πιέζουν σε θέματα συντηρητικου ενδιαφέροντος.
Juno έγραψε: 15 Μάιος 2024, 23:50 Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;
Δεν είμαι υπέρ της συνεργασίας με την αριστερά. Ούτε είμαι θαυμαστής του Δούκα. Ίσα ίσα τον έχω κράξει αρκετές φορές εδώ μέσα.ΓΑΛΗ έγραψε: 21 Μαρ 2024, 15:35Θα επαναλάβω, καμμία σχέση. Απλώς έχεις μπει κι εσύ στο παλιακό πλέον τριπάκι, ότι κάποιο εθνικιστικό κόμμα θα προσκολληθεί στον όποιον αριστερίζοντα για να επαναλάβει το συριζανελικό έπος.
Καιρός να ξεκολλήσετε.
Εδώ θα δεις την άποψη μου για το Δούκα και τον Μπακογιάννη
viewtopic.php?p=3356178#p3356178
Eν, τω μεταξύ, ακόμα και εδώ κάποιοι αληταράδες πάνε να κάνουν δολοφονία χαρακτήρα στη Καρυστιανού, λέγοντας οτι η γυναίκα τα 'χε χάσει απ' την οδύνη της, και πιστεύει ο,τι να 'ναι.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Φαίνεται πως πλέον άνοιξαν οι πλέον δυσώδεις βόθροι της ΝΔ:
https://twitter.com/dkDurcGYTIpZdKl/sta ... 9962013726
https://twitter.com/dkDurcGYTIpZdKl/sta ... 9962013726
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- Otto Weininger
δίκιο έχει.
σας δουλεύουν και τα χάφτετε αμάσητα όπως όλα.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Στο πρώτο κομμάτι του σχολίου σου δεν καταλαβαίνω τι ακριβώς διαφορετικό λες από μένα, ώστε να θεωρείς ότι έχω χάσει αυγά και πασχάλια. Ουσιαστικά τα ίδια πράματα λέμε, απλά εσύ αναλύεις παραπάνω τις επιμέρους στάσεις του πολιτικού σλάλομ του Χελώνου και λες και τους λόγους που πιστεύεις ότι το έκανε. Η ουσία όμως δεν αλλάζει.Otto Weininger έγραψε: 20 Μαρ 2024, 15:54Τα αυγά και τα πασχάλια. Και από πάνω κάθεσαι και ακούς τις παπαροαναλύσεις του κάθε μαλάκα.Isildur έγραψε: 20 Μαρ 2024, 15:43Μπαρδόν; Τι έχασα;Otto Weininger έγραψε: 20 Μαρ 2024, 15:38
μου φαίνεται τα θέλει λίγο η σούφρα σου, συμπαθέστατε κατά τα άλλα, φίλε μου.
Άκου δω τι παίζει με τον (επίσης συμπαθέστστο Χελώνο).
Ο Χελωνος ήταν ΝΔ. Μέχρι και το 2011. Δεν τον ενόχλησε ποτέ και τίποτα από όσα λέει ότι τον ενοχλούν τώρα.
Ποτέ έπαψε να είναι ΝΔ; Όταν η ΝΔ στήριξε το Β μνημόνιο επί κυβερνήσεως Παπαδήμου.
Δεν είχε πρόβλημα με την μεταπολίτευση, αλλά με τον λογαριασμό αυτής.
Που πήγε; Σε άλλους Νεοδημοκράτες που έφυγαν και μετονομάστηκαν ΑΝΕΛ οι οποίοι έταζαν αρχιδιές μαζί με τους ζαίους.
Βγήκαν κυβέρνηση, έβαλαν το πρόγραμμα Θεσσαλονίκης στον πάτο των ψηφοφόρων τους καπάκι τους έχωσαν και το ΟΧΙ στον πάτο και μετά συνέχισαν να γαμανε την χώρα μέχρι που πήραν πουλο το 2019.
Τι έπαθε ο Χελωνος λοιπόν; Αφενός έμεινε χωρίς αφήγημα (γι'αυτό και δεν έκραξε ποτέ και για τίποτα τότε ζαίους έως σήμερα εκτός από κάτι ψιλά για τις Πρεσπες) αφετέρου έπρεπε να βρει ένα άλλο κόμμα που να τάζει μαλακιες αλλά ταυτόχρονα να μην έχει κυβερνήσει και άρα ξεβρακωθει.
Βρήκε για λίγο την ΧΑ αλλά πάει και αυτή.
Τώρα μιλάει έτσι για τους Δεξιούς προσπαθώντας να πείσει τον εαυτό του πρώτα ότι δεν ήταν κομμάτι τους και μάλιστα τότε που τα έκαναν όλα "ωπα".
Μέσα του ήταν αριστερός πάντα με μια εσανς πατριωτισμού οπότε από την μια σπαμαρει μόνο ζαίους και ζαιοτρολ από την άλλη είναι και Εθνικιστής, συντηρητικός, αλλά και υπέρ δραχμής.
Αυτά μέσες άκρες. Βασικά ένα τεστ πολιτικού DNA θα έβγαζε 95% ζαίος και το άλλο 5% μπαλαντέρ.
Όμως είναι εντάξει παιδί και παρότι έχουμε αρπαχτει άπειρες φορές, τον συμπαθώ.
Σχετικά με το τελευταίο που λες όμως, ότι "αριστέριζε" ανέκαθεν, αυτό δεν ξέρω από πού προκύπτει. Από τότε που οι ΑΝΕΛ κάνανε γούτσου-γούτσου με τον ΣΥΡΙΖΑ όντως πολλοί οπαδοί των πρώτων αρχίσανε να καλο-βλέπουν τους τελευταίους (βλέπε Αρίστος πχ που μέχρι τεμενάδες τους έκανε), αλλά για πιο πριν δεν ξέρω, τουλάχιστον για τον Χελώνο.
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 
Ναι, καταλαβαίνω τι θέλεις να πεις εδώ σχετικά με την "καθημερινή ορολογία" και πιθανότατα να ισχύει όντως για κάποιους ανθρώπους όπως πχ για κάποιους παλαιο-Πασόκους στους οποίους οι μνήμες δυνατές και ανεξίτηλες (και όχι μόνο γι' αυτούς βέβαια, αλλά κυρίως...), αλλά δεν είμαι και τόσο σίγουρος ότι ισχύει για την πλειοψηφία του κόσμου. Και κυρίως, όχι για τους πιο νέους. Τουλάχιστον αυτό εισπράττω εγώ είτε από συζητήσεις με τον περίγυρό μου είτε από σχόλια που διαβάζω εδώ κι εκεί.foscilis έγραψε: 20 Μαρ 2024, 16:03"Δεξιοί" είναι στον καθημερινό λόγο και εν συντομία οι ψηφοφόροι και τα μέλη και όσοι συμπορεύονται τέλος πάντων πολιτικά με το κόμμα της ΝΔ , όπως "κομμουνιστές" είναι εν συντομία οι ψηφοφόροι και τα μέλη και όσοι συμπορεύονται με το κόμμα του ΚΚΕ. Μολονότι υπάρχουν πολλά δεξιά κόμματα και πολλά κομμουνιστικά κόμματα και μολονότι οι οπαδοί των δύο αυτών κομμάτων ανήκουν σε ένα φάσμα και αρκετοί μπορεί να μην είναι καθόλου δεξιοί ή και καθόλου κομμουνιστές αντίστοιχα αν το δούμε "τεχνικά" από τη σκοπιά της πολιτικής επιστήμης αλλά να στηρίζουν το αντίστοιχο κόμμα για διάφορους άλλους λόγους, προσωπικούς, οικογενειακούς, ρουσφετολογικούς, ναρκωτικούς, συμφεροντολογικούς, δεν-το-έχω-σκεφτεί-ιδιαίτερα-ϊκούς. Οτιδήποτε.Isildur έγραψε: 19 Μαρ 2024, 15:22Ο τύπος, αν το πράγμα μείνει εκεί και δεν φέρει ντοκουμέντα και τα ρέστα όπως ισχυρίζεται ότι έχει, είναι όντως σίχαμα. Και ειλικρινά, εύχομαι ολόψυχα να παραμείνει έτσι η ιστορία και αυτός να παραμείνει σίχαμα.
Εσύ προσωπικά, θα μας πεις κάποια στιγμή από ποια πολιτική πλευρά ακριβώς βρίζεις συνεχώς τους δεξιούς ως σιχάματα, βοθρολύματα, γύφτους, κατακάθια, αποβράσματα κλπ; Γιατί, για να το εντοπίζεις μόνιμα και αποκλειστικά στην δεξιά παράταξη, λογικά θα πρέπει να το λες ως αριστερός. Ή κεντρώος. Ή κάτι άλλο τέλος πάντων, εκτός από δεξιός. Όχι πάντως χρησιμοποιώντας γενικότητες του τύπου "εγώ είμαι πατριώτης" και τα ρέστα, αφού μιλάς πάντου και πάντα και συγκεκριμένα για δεξιούς. Ε; Καλά τα λέω;
Κι όλα αυτά φυσικά, άσχετα από την ακρίβεια/εγκυρότητα αυτών των όρων στην σύγχρονη εποχή. Απλά σχολιάζω αυτό που λες για το πως τους χρησιμοποιούν κάποιοι σήμερα.
Καταρχάς, προσωπικά δεν ενοχλήθηκα καθόλου από τον τίτλο του Χελώνου και δεν έκανα κανένα απολύτως ζήτημα (ανατολικό ή βορειοδυτικό) για το θέμα. Ίσα-ίσα, που αν δεις το πρώτο μου ποστ πάνω στο θέμα, συμφώνησα ότι ο τύπος είναι ΓΤΠΚ με αυτό που κάνει, αφήνοντας μόνο μια πολύ μικρή χαραμάδα να αλλάξω κάπως στάση αν και εφόσον όντως φέρει στοιχεία γι' αυτό που λέει. Οι αντιρρήσεις μου αφορούσαν αποκλειστικά και μόνο στο τσουβάλιασμα του Χελώνου προς όλους τους "δεξιούς" και στα κοσμητικά που τους (μας) προσάπτει.foscilis έγραψε: 20 Μαρ 2024, 16:03 Δεν κατάλαβα γιατί πρέπει να το κάνουμε ανατολικό ζήτημα όταν κάποιος λέει "δεξιά κουράδα" αναφερόμενος σε μια δεξιά κουράδα σαν αυτήν που "υπογράφει" (ή μάλλον ΔΕΝ υπογράφει) το αρχικό τουί. Το οποίο δεν είναι κάτι μεμονωμένο αλλά κομμάτι μιας γενικευμένης επιχείρησης δολοφονίας χαρακτήρα που αφού έκανε κάποια δειλά βήματα τους τελευταίους μήνες, εδώ και λίγα 24ωρα τη βλέπουμε να εκτυλίσσεται χωρίς το παραμικρό πρόσχημα, γεγονός που μου προκαλεί φρίκη. Η γυναίκα ψάχνει να βρει το δίκιο της ενάντια σε έναν κρατικό μηχανισμό που σοβαρά επιχειρεί να κουκουλώσει ένα πολυετές όργιο ανικανότητας, ρουσφετιού και σκατίλας με συνολικά 27 ΦΑΓΩΜΕΝΑ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΑΓΙΚΗ ΚΑΤΑΛΗΞΗ ΤΩΝ 57 ΝΕΚΡΩΝ, ασκεί ΝΟΜΙΜΟΤΑΤΑ δικαιώματά της ως πολίτης δημοκρατικής χώρας (υποτίθεται) και πολίτης ΕΕ (καθόλου δεν υποτίθεται, ισχύει) και τα ΤΟΜΑΡΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ κάθονται και ξεψαχνίζουν τι σχόλια έκανε στο Facebook και πώς φέρθηκε στη φιλενάδα της στη Β' Δημοτικού, αφήνοντας να εννοηθεί ότι πρόκειται για έναν σάπιο άνθρωπο που ασφαλώς τα κάνει όλα για το κόμμα, ή για μια ηλίθια που την εκμεταλλεύεται η αντιπολίτευση. Γιατί ως γνωστόν δεν κάνεις αντιπολίτευση. Μόνο εκμεταλλεύεσαι σαν αντιπολίτευση, απεργαζόμενος το κακό της χώρας, δηλαδή των ασπόνδυλων αρχιδιών που τα λένε όλα αυτά.
Σε ό,τι αφορά τώρα την χαροκαμένη μάνα, έχω πει πολλάκις ότι καταλαβαίνω τον πόνο της μια που δεν είναι καθόλου λίγο αυτό που έπαθε, και ως γονιός (και όχι μόνο) την νιώθω και συντάσσομαι με τον αγώνα της και πολύ πιθανόν αν ήμουν στη θέση της να έκανα τα ίδια ή και κάτι παραπάνω. Κι αυτό, άσχετα αν υπάρχει ή όχι (κατ' εμέ, όχι) κάποια πιθανότητα να δικαιωθεί. Και μόνο η προσπάθεια που κάνει και που μπορεί να αφυπνίσει κάποιους συμπολίτες μας ή να ενοχλήσει κάποιους παπάρες πολιτικούς, κέρδος είναι. Και ειλικρινά ελπίζω όλες οι μαλακίες που ακούγονται εις βάρος της, περί στρατευμένου αγώνα και Συριζαϊκού σχεδιασμού που υπάρχει πίσω απ' τον αγώνα της, να παραμείνουν μαλακίες και να μην αποδειχθεί το αντίθετο και απογοητευθούμε όσοι την υποστηρίζουμε. Και δεν το γράφω αυτό για να αφήσω τίποτα υπονοούμενα να πλανώνται, δεν είναι δικές μου θεωρίες αυτές, ίσα-ίσα που πιστεύω και θέλω να πιστεύω ότι είναι παπαριές των απέναντι για να αμαυρώσουν τον αγώνα της.
Παρ' όλα αυτά όμως, δεν μπορεί κάποιος να παραβλέψει και την προϊστορία, έτσι δεν είναι; Ναι, υπάρχουν διαφορές ανάμεσα στα δυο δυστυχήματα (Μάτι με Τέμπη) σε διάφορα θέματα, είτε από την πλευρά των θυμάτων είτε (πολύ περισσότερο) από την πλευρά της πολιτείας. Το τουίτ όμως το έκανε και πρακτικά ήταν μια προσπάθεια ξεπλύματος της τότε κυβέρνησης. Τότε, πριν 7 χρόνια, κάποιες ώρες μετά από ένα από τα πιο πολύνεκρα δυστυχήματα που μας χτύπησαν. Και που ξεκάθαρα κουνούσε το δάχτυλο στα θύματα, δεν τραβούσε τις κοτσίδες της συμμαθήτριάς της πριν 40 χρόνια όπως το παρουσιάζεις για να του μειώσεις την σημασία. Οπότε, φαντάζομαι πως αν σου προκαλεί φρίκη η προσπάθεια κάποιων σήμερα να δολοφονήσουν τον χαρακτήρα της, θα πρέπει να ένιωσες αντίστοιχη φρίκη και με την τότε δική της συμπεριφορά. Έστω τώρα που το είδες/είδαμε όλοι μας. Οπότε ναι, προφανώς κάποιοι όντως ψάχνανε απεγνωσμένα να βρούνε κάτι να της προσάψουν, αλλά το αποτέλεσμα της έρευνας δεν ήταν και τόσο κολακευτικό γι' αυτήν πιστεύω.
Θέλω να πιστεύω ότι δεν έχω καμμιά σχέση μ' αυτόν τον τύπο. Η "παραβολή" σου άλλωστε, μπάζει άσχημα κι από πολλές μεριές...foscilis έγραψε: 20 Μαρ 2024, 16:03 Φαντάσου να είμαστε στην Βιέννη, στο τραμ, λίγους μήνες μετά το Άνσλους. Δυο SA βλέπουν έναν πιτσιρικά με αντικαθεστωτικά φυλλάδια, τον βγάζουν έξω από το τραμ και τον εκτελούν επιτόπου. "Deutsche Schweine" μουρμουρά ο τύπος στο διπλανό σου κάθισμα. Κι εσύ αρχίζεις "α σε παρακαλώ. Το ξέρεις ότι το 60% των Γερμανών δεν ψήφισε Χίτλερ; Και στο κάτω κάτω εσύ τι είσαι; Εβραίος; Κινέζος; Κάτι άλλο τέλος πάντων εκτός από Γερμανός. Και μη μου αρχίσεις τις γενικότητες τύπου εγώ είμαι Αυστριακός".
Κάνε μια χάρη στον εαυτό σου φίλε μου: μην είσαι αυτός ο τύπος.
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 205 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
-