!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ευρωψηφοδέλτιο αστέρων
Re: Ευρωψηφοδέλτιο αστέρων
Juno έγραψε: 15 Μάιος 2024, 23:50 Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;
Ο Φαήλος δεν υπάρχει περίπτωση να φέρει ψήφους από δεξιότερα. Δεν πιστεύω να εκλεγεί.
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
https://www.phorum.com.gr/viewtopic.php?f=29&t=21951
https://www.phorum.com.gr/viewtopic.php?f=29&t=21951
Τέλος πάντων ... μην το κουράζουμε... ο Φαηλος δεν μπορεί να γυρίσει στη ΝΔ του Μητσοτακη
Δεν ξέρω αν και σε μια ΝΔ του Σαμαρα θα χωρούσε πια
Υπερβολικά ομοφοβικος για τα σημερινά δεδομένα

看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
απο την άλλη, πιστεύω έχει ελπίδες γιατί αποδεδειγμένα καμιά έκδοση της ΝΔ δεν είναι μαλακοφοβικήgeorgebi έγραψε: 07 Μαρ 2024, 14:09Τέλος πάντων ... μην το κουράζουμε... ο Φαηλος δεν μπορεί να γυρίσει στη ΝΔ του Μητσοτακη
Δεν ξέρω αν και σε μια ΝΔ του Σαμαρα θα χωρούσε πια
Υπερβολικά ομοφοβικος για τα σημερινά δεδομένα![]()
![]()
Ο Φαήλος, παρόλο που θα καθόταν να τον ρουφήξει από 10 αράπηδες προκειμένου να γυρίσει στη ΝΔ, φαίνεται πως είναι αρκετά μαλάκας ώστε να μην καταλαβαίνει ότι αυτό το στυλ δεν ταιριάζει πλέον στην ΝΔ του Κυριάκου.
Από την άλλη βέβαια, ποτέ μη λες ποτέ... Η ΝΔ χρειάζεται κάποιον ακροδεξιό επειγόντως και δεν βρίσκεις εύκολα στην αγορά τύπους μάτσο και φωνακλάδες που να εκπληρώνουν το ακροδεξιό αρχέτυπο. Οπότε...
Από την άλλη βέβαια, ποτέ μη λες ποτέ... Η ΝΔ χρειάζεται κάποιον ακροδεξιό επειγόντως και δεν βρίσκεις εύκολα στην αγορά τύπους μάτσο και φωνακλάδες που να εκπληρώνουν το ακροδεξιό αρχέτυπο. Οπότε...
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
Ε καλα ... κανένα κόμμα δεν πάσχει απο μαλακοφοβιαΣενέκας έγραψε: 07 Μαρ 2024, 14:13απο την άλλη, πιστεύω έχει ελπίδες γιατί αποδεδειγμένα καμιά έκδοση της ΝΔ δεν είναι μαλακοφοβική
Το μη χείρον βέλτιστον ψηφίζουμε
Πάντως μια και μιλάμε για τη μη μαλακοφοβια... αν έπρεπε οπωσδήποτε κάποιον να ξαναπαρουμε στη ΝΔ
μάντεψε ποια θα προτιμούσα

Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Σενέκας έγραψε: 07 Μαρ 2024, 14:13απο την άλλη, πιστεύω έχει ελπίδες γιατί αποδεδειγμένα καμιά έκδοση της ΝΔ δεν είναι μαλακοφοβική
Δεν υπάρχει περίπτωση να βγει Ρε.
Δεν έχει ούτε το όνομα, ούτε τον μηχανισμο
Juno έγραψε: 15 Μάιος 2024, 23:50 Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Και μάλιστα ακροδεξιό αντιπουτινικό και φιλοισραηλινό για να ταιριάζει με τη γραμμή.Είναι σαν να ψάχνεις ψύλλο στα άχυρα ενώ ο Φαήλος είναι έτοιμος.Αλλά το πρόβλημα είναι "ευαίσθητοι" κεντρώοι που ήδη τα έχουν πάρει με τον Αυτιά και απειλούν με αποχή.'Ιδωμεν.micmic έγραψε: 07 Μαρ 2024, 14:18 Η ΝΔ χρειάζεται κάποιον ακροδεξιό επειγόντως και δεν βρίσκεις εύκολα στην αγορά τύπους μάτσο και φωνακλάδες που να εκπληρώνουν το ακροδεξιό αρχέτυπο. Οπότε...
- Space_Passenger
Τι εγινε ρε παιδια? Απο τη Δημιουργια στη ΝΔ??? (πως αλλαζουν οι καιροι)
- Space_Passenger
Η ξεφτιλα δεν ειναι οι διαφοροι υποψηφιοι που ειναι παλατζες. Η ξεφτιλα ειναι οτι πολλοι επανεκλέγονται με το νεο κομμα. Σαπια κοινωνια.
α, αυτό είναι το πρόβλημα...πατησιωτης έγραψε: 07 Μαρ 2024, 14:25Και μάλιστα ακροδεξιό αντιπουτινικό και φιλοισραηλινό για να ταιριάζει με τη γραμμή.Είναι σαν να ψάχνεις ψύλλο στα άχυρα ενώ ο Φαήλος είναι έτοιμος.Αλλά το πρόβλημα είναι "ευαίσθητοι" κεντρώοι που ήδη τα έχουν πάρει με τον Αυτιά και απειλούν με αποχή.'Ιδωμεν.micmic έγραψε: 07 Μαρ 2024, 14:18 Η ΝΔ χρειάζεται κάποιον ακροδεξιό επειγόντως και δεν βρίσκεις εύκολα στην αγορά τύπους μάτσο και φωνακλάδες που να εκπληρώνουν το ακροδεξιό αρχέτυπο. Οπότε...
πατησιωτης έγραψε: 07 Μαρ 2024, 14:25Και μάλιστα ακροδεξιό αντιπουτινικό και φιλοισραηλινό για να ταιριάζει με τη γραμμή.Είναι σαν να ψάχνεις ψύλλο στα άχυρα ενώ ο Φαήλος είναι έτοιμος.Αλλά το πρόβλημα είναι "ευαίσθητοι" κεντρώοι που ήδη τα έχουν πάρει με τον Αυτιά και απειλούν με αποχή.'Ιδωμεν.micmic έγραψε: 07 Μαρ 2024, 14:18 Η ΝΔ χρειάζεται κάποιον ακροδεξιό επειγόντως και δεν βρίσκεις εύκολα στην αγορά τύπους μάτσο και φωνακλάδες που να εκπληρώνουν το ακροδεξιό αρχέτυπο. Οπότε...
Καλα, δικαίωμα τους είναι να μην θέλουν να ταυτιστούν με τον Φαύλο. Η ΝΔ θα κρίνει αν την συμφέρει περισσότερο να μαζέψει τις δικές τους ψήφους, η αν ο Φαηλος θα τους φέρει περισσοτερους
Εγώ πάντως αν είχα στο παραβάν ενα ψηφοδέλτιο της ΝΔ με τα ονόματα του Αυτια και του Φαηλου δίπλα δίπλαπατησιωτης έγραψε: 07 Μαρ 2024, 14:25 ...το πρόβλημα είναι "ευαίσθητοι" κεντρώοι που ήδη τα έχουν πάρει με τον Αυτιά και απειλούν με αποχή.'Ιδωμεν.
τον Φαηλο θα σταύρωνα... ετσι για την αλητεία
Spoiler
georgebi έγραψε: 07 Μαρ 2024, 14:43Εγώ πάντως αν είχα στο παραβάν ενα ψηφοδέλτιο της ΝΔ με τα ονόματα του Αυτια και του Φαηλου δίπλα δίπλαπατησιωτης έγραψε: 07 Μαρ 2024, 14:25 ...το πρόβλημα είναι "ευαίσθητοι" κεντρώοι που ήδη τα έχουν πάρει με τον Αυτιά και απειλούν με αποχή.'Ιδωμεν.
τον Φαηλο θα σταύρωνα... ετσι για την αλητεία![]()
Καλά και εγώ . Αλλά ο Αυτιας θα βγει με τα τσαρούχια.
Aitwlos έγραψε: 07 Μαρ 2024, 14:46georgebi έγραψε: 07 Μαρ 2024, 14:43Εγώ πάντως αν είχα στο παραβάν ενα ψηφοδέλτιο της ΝΔ με τα ονόματα του Αυτια και του Φαηλου δίπλα δίπλαπατησιωτης έγραψε: 07 Μαρ 2024, 14:25 ...το πρόβλημα είναι "ευαίσθητοι" κεντρώοι που ήδη τα έχουν πάρει με τον Αυτιά και απειλούν με αποχή.'Ιδωμεν.
τον Φαηλο θα σταύρωνα... ετσι για την αλητεία![]()
Καλά και εγώ . Αλλά ο Αυτιας θα βγει με τα τσαρούχια.
+ το ότι όπως εχω πει και αλλού
viewtopic.php?f=33&t=4&start=59400#p3395490
εχω γνωρίσει πολλούς ανθρώπους απ τους οποίους δεν εχω και τις καλύτερες αναμνήσεις
Και παρ όλο που δεν εχω να προσάψω κατι συγκεκριμένο στον κ.Αυτια
δεν θα λεγα πως όταν συνεργαστήκαμε κέρδισε τη συμπάθεια μου
Spoiler
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 28 Απαντήσεις
- 1032 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από phorumaster
-
- 30 Απαντήσεις