Αυτο ειναι guilty pleasure Ιταλου που μέχρι τα 14 δεν είχε φάει ποτέ καναδέζικη πίτσα μονο ναπολετανικηΔημοκράτης έγραψε: 23 Απρ 2024, 14:13να το δει αυτό ιταλός να γίνει ιάπωνας και να κάνει χαρακίρι επί τόπουΕρμής έγραψε: 31 Ιαν 2024, 11:25 το μιλιορε δυστυχώς έκλεισε πριν περίπου έξι μήνες, ευτυχώς το πρόλαβα, το είχε ζευγάρι ηλικιωμένων ελληνοκαναδών (παντου καναδέζικες σημαίες εντος)οι οποίοι μάλλον πήραν σύνταξη, μιλούσε στην ψυχή του νήματος.
Επίσης όποιοι μένουν κοντά στην Ηλιούπολη ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ μια στάση εδώ για την Σικάγο του. μονο take away
![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πισω στο 80
Re: Πισω στο 80
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"

Μέχρι το μεσημέρι αν ήσουν τυχερός μπορούσες να προλάβεις την νοστιμιά του Κώστα αν είχες υπομονή στην ουρά!! Χρησιμοποιούσε δε και ένα σλόγκαν της εποχής που σαν παλιός το πρόλαβα. Έλεγε, "Πάρε Χρυσές βελόνες", (Ενα περιοδικό για πλέξιμο), εννοώντας βέβαια πάρε το πλεκτό σου κάτσε στην ουρά και περίμενε!!! Το καλύτερο σουβλάκι.... EVER!!!!!
Διεύθυνση;Ερμής έγραψε: 31 Ιαν 2024, 11:25 το μιλιορε δυστυχώς έκλεισε πριν περίπου έξι μήνες, ευτυχώς το πρόλαβα, το είχε ζευγάρι ηλικιωμένων ελληνοκαναδών (παντου καναδέζικες σημαίες εντος)οι οποίοι μάλλον πήραν σύνταξη, μιλούσε στην ψυχή του νήματος.
Επίσης όποιοι μένουν κοντά στην Ηλιούπολη ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ μια στάση εδώ για την Σικάγο του. μονο take away
![]()
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Mr.PizzaJuno έγραψε: 11 Μάιος 2024, 22:44Διεύθυνση;Ερμής έγραψε: 31 Ιαν 2024, 11:25 το μιλιορε δυστυχώς έκλεισε πριν περίπου έξι μήνες, ευτυχώς το πρόλαβα, το είχε ζευγάρι ηλικιωμένων ελληνοκαναδών (παντου καναδέζικες σημαίες εντος)οι οποίοι μάλλον πήραν σύνταξη, μιλούσε στην ψυχή του νήματος.
![]()
21 0995 2473
https://g.co/kgs/1mLmVbF
Ευχαριστώ!
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Τζιμμης Πιτσα στο μπραχάμι
- Communio Sancta
Ποιός θυμάται ένα μαγαζάκι στην πλατεία της Νέας Σμύρνης, με δύο αδέλφια κάποιας ηλικίας, που κάνανε επί τόπου burger? Παλιάς κοπής μαγαζί, όχι τα βλαχομπεργκεράδικα που γεμίσαμε. Παλιό μαγαζί, λίγο τοστάδικο style, θα έλεγε κανείς πως οι τύποι είχαν έρθει από Αμερική και κάνανε τίμιο fast food.
ΕΙΔΟΝ ΕΓΩ ΤΑΣ ΠΑΓΙΔΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ HΠΛΩΜΕΝΑΣ ΕΠΙ ΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΓΗΝ ΚΑΙ ΗΡΩΤΗΘΗΝ : ΑΡΑ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΕΚΦΥΓΕΙΝ ΤΑΥΤΑΣ; ΚΑΙ ΗΚΟΥΣΑ ΦΩΝΗΝ ΛΕΓΟΥΣΑΝ ΜΟΙ : "Ο ΤΑΠΕΙΝΟΣ".
ΕXODUS!
ΕXODUS!
Σε αυτο το στυλ τα μόνα που πρέπει να ειναι ακόμη ζωντανά είναι το American house Toast στον πειραιά και το Queen στη ΓΛυφαδα.Communio Sancta έγραψε: 10 Οκτ 2024, 15:32 Ποιός θυμάται ένα μαγαζάκι στην πλατεία της Νέας Σμύρνης, με δύο αδέλφια κάποιας ηλικίας, που κάνανε επί τόπου burger? Παλιάς κοπής μαγαζί, όχι τα βλαχομπεργκεράδικα που γεμίσαμε. Παλιό μαγαζί, λίγο τοστάδικο style, θα έλεγε κανείς πως οι τύποι είχαν έρθει από Αμερική και κάνανε τίμιο fast food.
- Communio Sancta
Το American House Toast είναι ιερός θεσμός. Συνάντησα έναν ναυτικό συνταξιούχο στη Γερμανία, και μου λέει, όταν άκουσε πως είμαι Πειραιώτης θυμάσαι το American House? Δεν είπε Toast, έτσι το λέγαμε τότε. Ο θρύλος του ήταν η ζαμπονοσαλάτα. Αλλά τέτοια κλασικά fast food είναι αξιολάτρευτα. Εκείνο στη Νέα Σμύρνη μου είχε κάνει εντύπωση. Ο Beria ίσως το θυμάται.Ερμής έγραψε: 10 Οκτ 2024, 15:43Σε αυτο το στυλ τα μόνα που πρέπει να ειναι ακόμη ζωντανά είναι το American house Toast στον πειραιά και το Queen στη ΓΛυφαδα.Communio Sancta έγραψε: 10 Οκτ 2024, 15:32 Ποιός θυμάται ένα μαγαζάκι στην πλατεία της Νέας Σμύρνης, με δύο αδέλφια κάποιας ηλικίας, που κάνανε επί τόπου burger? Παλιάς κοπής μαγαζί, όχι τα βλαχομπεργκεράδικα που γεμίσαμε. Παλιό μαγαζί, λίγο τοστάδικο style, θα έλεγε κανείς πως οι τύποι είχαν έρθει από Αμερική και κάνανε τίμιο fast food.
ΕΙΔΟΝ ΕΓΩ ΤΑΣ ΠΑΓΙΔΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ HΠΛΩΜΕΝΑΣ ΕΠΙ ΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΓΗΝ ΚΑΙ ΗΡΩΤΗΘΗΝ : ΑΡΑ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΕΚΦΥΓΕΙΝ ΤΑΥΤΑΣ; ΚΑΙ ΗΚΟΥΣΑ ΦΩΝΗΝ ΛΕΓΟΥΣΑΝ ΜΟΙ : "Ο ΤΑΠΕΙΝΟΣ".
ΕXODUS!
ΕXODUS!
Λεγόταν Twins και το είχαν δύο δίδυμα αδέλφια που είχαν επιστρέψει από ΑμέρικαCommunio Sancta έγραψε: 10 Οκτ 2024, 16:09Το American House Toast είναι ιερός θεσμός. Συνάντησα έναν ναυτικό συνταξιούχο στη Γερμανία, και μου λέει, όταν άκουσε πως είμαι Πειραιώτης θυμάσαι το American House? Δεν είπε Toast, έτσι το λέγαμε τότε. Ο θρύλος του ήταν η ζαμπονοσαλάτα. Αλλά τέτοια κλασικά fast food είναι αξιολάτρευτα. Εκείνο στη Νέα Σμύρνη μου είχε κάνει εντύπωση. Ο Beria ίσως το θυμάται.Ερμής έγραψε: 10 Οκτ 2024, 15:43Σε αυτο το στυλ τα μόνα που πρέπει να ειναι ακόμη ζωντανά είναι το American house Toast στον πειραιά και το Queen στη ΓΛυφαδα.Communio Sancta έγραψε: 10 Οκτ 2024, 15:32 Ποιός θυμάται ένα μαγαζάκι στην πλατεία της Νέας Σμύρνης, με δύο αδέλφια κάποιας ηλικίας, που κάνανε επί τόπου burger? Παλιάς κοπής μαγαζί, όχι τα βλαχομπεργκεράδικα που γεμίσαμε. Παλιό μαγαζί, λίγο τοστάδικο style, θα έλεγε κανείς πως οι τύποι είχαν έρθει από Αμερική και κάνανε τίμιο fast food.
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
- Communio Sancta
Beria έγραψε: 10 Οκτ 2024, 23:34Λεγόταν Twins και το είχαν δύο δίδυμα αδέλφια που είχαν επιστρέψει από Αμέρικα
ΕXODUS!
ΕXODUS!
Ρε συ Μπέρια, μήηηηηηπως θυμάσαι πίσω στο 80 δίπλα στο Νίκο τον τυροπιτά αν υπήρχε κάποιος Σεραφείμ με σουβλάκια και τι απέγινε; Τον θυμάμαι όταν ήμουν μικρή και η μητέρα μου μας είχε πει πως μετακόμισε στο εξωτερικό - αλλά σκέφτομαι ότι μάλλον μετακόμισε πιο μακριά.Beria έγραψε: 10 Οκτ 2024, 23:34Λεγόταν Twins και το είχαν δύο δίδυμα αδέλφια που είχαν επιστρέψει από ΑμέρικαCommunio Sancta έγραψε: 10 Οκτ 2024, 16:09Το American House Toast είναι ιερός θεσμός. Συνάντησα έναν ναυτικό συνταξιούχο στη Γερμανία, και μου λέει, όταν άκουσε πως είμαι Πειραιώτης θυμάσαι το American House? Δεν είπε Toast, έτσι το λέγαμε τότε. Ο θρύλος του ήταν η ζαμπονοσαλάτα. Αλλά τέτοια κλασικά fast food είναι αξιολάτρευτα. Εκείνο στη Νέα Σμύρνη μου είχε κάνει εντύπωση. Ο Beria ίσως το θυμάται.Ερμής έγραψε: 10 Οκτ 2024, 15:43
Σε αυτο το στυλ τα μόνα που πρέπει να ειναι ακόμη ζωντανά είναι το American house Toast στον πειραιά και το Queen στη ΓΛυφαδα.
το Canadian στην Τρούμπα, το θυμάται κανείς?
από τα 70ς τα καλύτερα σάντουιτς.
από τα 70ς τα καλύτερα σάντουιτς.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
Αχιλλέας στο Νέο Κόσμο εννοείς;Ερμής έγραψε: 30 Ιαν 2024, 16:16 Σε σουβλάκι για εμένα η αγια τριας της Αττικής ειναι
Αχιλλεας
Καράμπελας
Ελληνικό
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 15 Απαντήσεις
- 736 Προβολές
-