!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Πισω στο 80

Συνταγές, φαγητά, γλυκίσματα, ποτά και cocktails (μόνο για χορτάτους).
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Re: Πισω στο 80

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής »

Δημοκράτης έγραψε: 23 Απρ 2024, 14:13
Ερμής έγραψε: 31 Ιαν 2024, 11:25 το μιλιορε δυστυχώς έκλεισε πριν περίπου έξι μήνες, ευτυχώς το πρόλαβα, το είχε ζευγάρι ηλικιωμένων ελληνοκαναδών (παντου καναδέζικες σημαίες εντος)οι οποίοι μάλλον πήραν σύνταξη, μιλούσε στην ψυχή του νήματος.

Επίσης όποιοι μένουν κοντά στην Ηλιούπολη ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ μια στάση εδώ για την Σικάγο του. μονο take away

Εικόνα
να το δει αυτό ιταλός να γίνει ιάπωνας και να κάνει χαρακίρι επί τόπου
Αυτο ειναι guilty pleasure Ιταλου που μέχρι τα 14 δεν είχε φάει ποτέ καναδέζικη πίτσα μονο ναπολετανικη
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Άβαταρ μέλους
The Rebel
Phorum.gr user: Wild Rebel

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από The Rebel »

alekhine έγραψε: 31 Ιαν 2024, 12:06 Εικόνα

Εικόνα

Μέχρι το μεσημέρι αν ήσουν τυχερός μπορούσες να προλάβεις την νοστιμιά του Κώστα αν είχες υπομονή στην ουρά!! Χρησιμοποιούσε δε και ένα σλόγκαν της εποχής που σαν παλιός το πρόλαβα. Έλεγε, "Πάρε Χρυσές βελόνες", (Ενα περιοδικό για πλέξιμο), εννοώντας βέβαια πάρε το πλεκτό σου κάτσε στην ουρά και περίμενε!!! Το καλύτερο σουβλάκι.... EVER!!!!!
Άβαταρ μέλους
Juno

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Juno »

Ερμής έγραψε: 31 Ιαν 2024, 11:25 το μιλιορε δυστυχώς έκλεισε πριν περίπου έξι μήνες, ευτυχώς το πρόλαβα, το είχε ζευγάρι ηλικιωμένων ελληνοκαναδών (παντου καναδέζικες σημαίες εντος)οι οποίοι μάλλον πήραν σύνταξη, μιλούσε στην ψυχή του νήματος.

Επίσης όποιοι μένουν κοντά στην Ηλιούπολη ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ μια στάση εδώ για την Σικάγο του. μονο take away

Εικόνα
Διεύθυνση;
How are Albanians distorting history
Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Juno έγραψε: 11 Μάιος 2024, 22:44

Εικόνα
Διεύθυνση;
Mr.Pizza
21 0995 2473

https://g.co/kgs/1mLmVbF
Άβαταρ μέλους
Juno

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Juno »

Ερμής έγραψε: 11 Μάιος 2024, 22:46
Mr.Pizza
21 0995 2473

https://g.co/kgs/1mLmVbF
Ευχαριστώ!
How are Albanians distorting history
Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Τζιμμης Πιτσα στο μπραχάμι
Άβαταρ μέλους
Communio Sancta

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Communio Sancta »

Ποιός θυμάται ένα μαγαζάκι στην πλατεία της Νέας Σμύρνης, με δύο αδέλφια κάποιας ηλικίας, που κάνανε επί τόπου burger? Παλιάς κοπής μαγαζί, όχι τα βλαχομπεργκεράδικα που γεμίσαμε. Παλιό μαγαζί, λίγο τοστάδικο style, θα έλεγε κανείς πως οι τύποι είχαν έρθει από Αμερική και κάνανε τίμιο fast food.
ΕΙΔΟΝ ΕΓΩ ΤΑΣ ΠΑΓΙΔΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ HΠΛΩΜΕΝΑΣ ΕΠΙ ΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΓΗΝ ΚΑΙ ΗΡΩΤΗΘΗΝ : ΑΡΑ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΕΚΦΥΓΕΙΝ ΤΑΥΤΑΣ; ΚΑΙ ΗΚΟΥΣΑ ΦΩΝΗΝ ΛΕΓΟΥΣΑΝ ΜΟΙ : "Ο ΤΑΠΕΙΝΟΣ".
ΕXODUS!
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Communio Sancta έγραψε: 10 Οκτ 2024, 15:32 Ποιός θυμάται ένα μαγαζάκι στην πλατεία της Νέας Σμύρνης, με δύο αδέλφια κάποιας ηλικίας, που κάνανε επί τόπου burger? Παλιάς κοπής μαγαζί, όχι τα βλαχομπεργκεράδικα που γεμίσαμε. Παλιό μαγαζί, λίγο τοστάδικο style, θα έλεγε κανείς πως οι τύποι είχαν έρθει από Αμερική και κάνανε τίμιο fast food.
Σε αυτο το στυλ τα μόνα που πρέπει να ειναι ακόμη ζωντανά είναι το American house Toast στον πειραιά και το Queen στη ΓΛυφαδα.
Άβαταρ μέλους
Communio Sancta

Ερμής έγραψε: 10 Οκτ 2024, 15:43
Communio Sancta έγραψε: 10 Οκτ 2024, 15:32 Ποιός θυμάται ένα μαγαζάκι στην πλατεία της Νέας Σμύρνης, με δύο αδέλφια κάποιας ηλικίας, που κάνανε επί τόπου burger? Παλιάς κοπής μαγαζί, όχι τα βλαχομπεργκεράδικα που γεμίσαμε. Παλιό μαγαζί, λίγο τοστάδικο style, θα έλεγε κανείς πως οι τύποι είχαν έρθει από Αμερική και κάνανε τίμιο fast food.
Σε αυτο το στυλ τα μόνα που πρέπει να ειναι ακόμη ζωντανά είναι το American house Toast στον πειραιά και το Queen στη ΓΛυφαδα.
Το American House Toast είναι ιερός θεσμός. Συνάντησα έναν ναυτικό συνταξιούχο στη Γερμανία, και μου λέει, όταν άκουσε πως είμαι Πειραιώτης θυμάσαι το American House? Δεν είπε Toast, έτσι το λέγαμε τότε. Ο θρύλος του ήταν η ζαμπονοσαλάτα. Αλλά τέτοια κλασικά fast food είναι αξιολάτρευτα. Εκείνο στη Νέα Σμύρνη μου είχε κάνει εντύπωση. Ο Beria ίσως το θυμάται.
ΕΙΔΟΝ ΕΓΩ ΤΑΣ ΠΑΓΙΔΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ HΠΛΩΜΕΝΑΣ ΕΠΙ ΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΓΗΝ ΚΑΙ ΗΡΩΤΗΘΗΝ : ΑΡΑ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΕΚΦΥΓΕΙΝ ΤΑΥΤΑΣ; ΚΑΙ ΗΚΟΥΣΑ ΦΩΝΗΝ ΛΕΓΟΥΣΑΝ ΜΟΙ : "Ο ΤΑΠΕΙΝΟΣ".
ΕXODUS!
Άβαταρ μέλους
Beria
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Beria »

Communio Sancta έγραψε: 10 Οκτ 2024, 16:09
Το American House Toast είναι ιερός θεσμός. Συνάντησα έναν ναυτικό συνταξιούχο στη Γερμανία, και μου λέει, όταν άκουσε πως είμαι Πειραιώτης θυμάσαι το American House? Δεν είπε Toast, έτσι το λέγαμε τότε. Ο θρύλος του ήταν η ζαμπονοσαλάτα. Αλλά τέτοια κλασικά fast food είναι αξιολάτρευτα. Εκείνο στη Νέα Σμύρνη μου είχε κάνει εντύπωση. Ο Beria ίσως το θυμάται.
Λεγόταν Twins και το είχαν δύο δίδυμα αδέλφια που είχαν επιστρέψει από Αμέρικα
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Άβαταρ μέλους
Communio Sancta

Beria έγραψε: 10 Οκτ 2024, 23:34Λεγόταν Twins και το είχαν δύο δίδυμα αδέλφια που είχαν επιστρέψει από Αμέρικα
:wave: :)
ΕXODUS!
Άβαταρ μέλους
stella
Συντονίστρια
Phorum.gr user: stella

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stella »

Beria έγραψε: 10 Οκτ 2024, 23:34
Communio Sancta έγραψε: 10 Οκτ 2024, 16:09

Λεγόταν Twins και το είχαν δύο δίδυμα αδέλφια που είχαν επιστρέψει από Αμέρικα
Ρε συ Μπέρια, μήηηηηηπως θυμάσαι πίσω στο 80 δίπλα στο Νίκο τον τυροπιτά αν υπήρχε κάποιος Σεραφείμ με σουβλάκια και τι απέγινε; Τον θυμάμαι όταν ήμουν μικρή και η μητέρα μου μας είχε πει πως μετακόμισε στο εξωτερικό - αλλά σκέφτομαι ότι μάλλον μετακόμισε πιο μακριά. :roll:
Άβαταρ μέλους
Naranjita

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naranjita »

το Canadian στην Τρούμπα, το θυμάται κανείς?

από τα 70ς τα καλύτερα σάντουιτς.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
runner

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από runner »

Ερμής έγραψε: 30 Ιαν 2024, 16:16 Σε σουβλάκι για εμένα η αγια τριας της Αττικής ειναι

Αχιλλεας
Καράμπελας
Ελληνικό
Αχιλλέας στο Νέο Κόσμο εννοείς;
Άβαταρ μέλους
Ερμής

runner έγραψε: 15 Οκτ 2024, 20:33
Ερμής έγραψε: 30 Ιαν 2024, 16:16 Σε σουβλάκι για εμένα η αγια τριας της Αττικής ειναι

Αχιλλεας
Καράμπελας
Ελληνικό
Αχιλλέας στο Νέο Κόσμο εννοείς;
Ναι
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Μαγειρική”