πανα διχως παρεξηγηση αλλα αυτα που γραφεις για τα οικονομικα ειναι τεραστιες ψεκασμενες μπαρουφες της πορδης.Πάνας έγραψε: 27 Οκτ 2018, 20:263,5% πλεόνασμα δεν μπορούν να το πιάσουν ούτε πετρελαιοπαραγωγικές χώρες. Αν δεν ήταν αυτό στην μέση μια χαρά θα ήμασταν. Το 3,5% μας πετάει από το €.ΓΑΛΗ έγραψε: 27 Οκτ 2018, 20:20Φυσικά και υπάρχουν. Αν δεις διεξοδικά πόσο βάρος άντεξε το σβέρκο του ατίθασου Έλληνα και πόσα ζώα χώρεσαν στην καλύβα του Χότζα, υπάρχουν ακόμη αρκετά χιλιόμετρα για τον πάτο. Θα φτάσουμε σε επίπεδο Βουλγαρίας, θα πηγαίνουμε μετανάστες στην Αλβανία, θα μοιράζονται κάποια αναδρομικά στους μεν και κάποια επιδόματα της πλάκας στους δεν και θα είναι όλοι ευχαριστημένοι.Πάνας έγραψε: 27 Οκτ 2018, 20:11
Δεν ξέρω τι αγγίζει τον καθένα, αυτό που ξέρω είναι ότι με αυτές τις κινήσεις που κάνουν το 2023 θα πάμε υποχρεωτικά πλέον στη δραχμή για να γίνει κούρεμα του χρέους. Δεν υπάρχουν άλλες επιλογές.
Κατά τα άλλα, το πόσο θα κάνει το άιπαντ σε δραχμές, δεν το ξέρω.![]()
Κατά άλλα φταίνε οι ΔΥ οι συνταξιούχοι κλπ...![]()
Να μας κάνουν Κίνα θέλουν για να φέρουν εδώ τα εργοστάσια.
Μια χώρα με δραχμή είναι μια χώρα για κέρδος από τις εταιρίες.
Εσύ το 3.5% πως το βλέπεις;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
σχεδόν 53 δις από τα 87 που εισπράττει το κράτος από φόρους πάνε σε μισθους ΔΥ και συντάξεις
- Οργισμένος
Re: σχεδόν 53 δις από τα 87 που εισπράττει το κράτος από φόρους πάνε σε μισθους ΔΥ και συντάξεις
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Re: σχεδόν 53 δις από τα 87 που εισπράττει το κράτος από φόρους πάνε σε μισθους ΔΥ και συντάξεις
Παρλαπαπιάζεις ασκόπως. Έχεις καταθέσει πολλές φορές την άποψη σου για τις συντάξεις και ου μη μόνον.
Και είναι πλήρως αντίθετη από αυτά που γράφεις τώρα.
Αναφορικά δε με τους συνεπείς φορολογούμενους αν βρεις κάποιον συνεπή που απαίτησε αντίστοιχες παροχές και τις είχε, σφύρα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΑΛΗ την 27 Οκτ 2018, 20:33, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Η Ελλάδα έχει 38% φόρους/ΑΕΠ μετά τις μνημονιακές αυξήσεις των φόρων και τη μνημονιακή μείωση του ΑΕΠ.
Η Σουηδία 44.1% μετά από μια πορεία μείωσης φόρων τα τελευταία χρόνια. (στοιχεία 2016)
Εξυπακούεται ότι σε αυτά μετράνε όλα τα είδη φόρων (εισφορές, δημοτικά τέλη, ΦΠΑ, whatever).
Συνεπώς αν πας στη Σουηδία για να έχεις λιγότερους φόρους σε περιμένουν δυσάρεστες εκπλήξεις.
Η Σουηδία 44.1% μετά από μια πορεία μείωσης φόρων τα τελευταία χρόνια. (στοιχεία 2016)
Εξυπακούεται ότι σε αυτά μετράνε όλα τα είδη φόρων (εισφορές, δημοτικά τέλη, ΦΠΑ, whatever).
Συνεπώς αν πας στη Σουηδία για να έχεις λιγότερους φόρους σε περιμένουν δυσάρεστες εκπλήξεις.
- Ηράκλειτος
- †
Αυτός όμως δε χρειάζεται να φύγει μακριά από το σπίτι του.ΓΑΛΗ έγραψε: 27 Οκτ 2018, 20:06Μ' αυτήν τη λογική, σε κάποιον που ξεκινά με τον βασικό στον ιδιωτικό τομέα, πρέπει να τσοντάρει όλο το σόι...
God.exe is missing. Universe will restart.
Δε νομίζω ότι έχεις τη διανοητική ικανότητα να καταλάβεις την άποψή μου ούτε πριν ούτε τώρα, ω φρικτή διασταύρωση Έλιας και Ρηγούλας.
- Οργισμένος
Με 2400€ μεικτα στη σουηδια βαζεις τσεπη 1800€ . Η διαφορα των μεικτων απο τις καθαρες αποδοχες ειναι η φορολογια και τιποτε αλλο πλην κατι πολυ ψιλα που δινεις για ασφαλεια και επιδομα ανεργειας.
Στην ελλαδα τα πραγματα ειναι χειροτερα. Η διαφορα μεικτου-καθαρου μισθου ειναι μεγαλυτερη ειδικα σε μισθους δημοσιου.
Αλλωστε ειμαστε σοβιετια.
Στην ελλαδα τα πραγματα ειναι χειροτερα. Η διαφορα μεικτου-καθαρου μισθου ειναι μεγαλυτερη ειδικα σε μισθους δημοσιου.
Αλλωστε ειμαστε σοβιετια.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Είμαι σίγουρη γι' αυτό. Το ζαίικο μυαλό είναι ένας αδιέξοδος λαβύρινθος, που δεν έχω καμμία διάθεση να εισέλθω.foscilis έγραψε: 27 Οκτ 2018, 20:33Δε νομίζω ότι έχεις τη διανοητική ικανότητα να καταλάβεις την άποψή μου ούτε πριν ούτε τώρα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Οργισμένος
Μιλαω παντα για μισθωτους .foscilis έγραψε: 27 Οκτ 2018, 20:32 Η Ελλάδα έχει 38% φόρους/ΑΕΠ μετά τις μνημονιακές αυξήσεις των φόρων και τη μνημονιακή μείωση του ΑΕΠ.
Συνεπώς αν πας στη Σουηδία για να έχεις λιγότερους φόρους σε περιμένουν δυσάρεστες εκπλήξεις.![]()
Το κλασμα αλλωστε που παραθετεις υποφερει στην ελλας λογω φοροδιαφυγης.
Επισης λαβε υποψη σου οτι στους ανωθεν υπολογισμους οι ασφαλιστικες εισφορες φυσικα και δεν υπολογιζονται ως φορολογια.
Επαναλαμβανω οτι αν θεωρηθουν οι διαφορες ασφαλιστικες εισφορες ως φορος τοτε φυσικα και η Ελλαδα εχει υψηλοτερη φορολογια εισοδηματος απο τη σουηδια. Ειδικα μετα την συριζαιικη φορολογικη μεταρρυθμιση η οποια θανατωνει τους ελ επαγγελματιες .(Σωστα κατ'εμε , διοτι ετσι αυξανονται οι μηδαμινες βεβαια πιθανοτητες για εισοδο στην γαμημενη ελλ οικονομια του παραγοντα Α.Ε.).
Σοβιετια. Οπως και να το πιασεις , οπως και να το δεις.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- Οργισμένος
Εχω ηδη λιγοτερους φορους κει πανω.foscilis έγραψε: 27 Οκτ 2018, 20:32 Η Ελλάδα έχει 38% φόρους/ΑΕΠ μετά τις μνημονιακές αυξήσεις των φόρων και τη μνημονιακή μείωση του ΑΕΠ.
Συνεπώς αν πας στη Σουηδία για να έχεις λιγότερους φόρους σε περιμένουν δυσάρεστες εκπλήξεις.![]()
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Αν δεν κάνω λάθος, μιλάμε για ενήλικες.Ηράκλειτος έγραψε: 27 Οκτ 2018, 20:33Αυτός όμως δε χρειάζεται να φύγει μακριά από το σπίτι του.ΓΑΛΗ έγραψε: 27 Οκτ 2018, 20:06Μ' αυτήν τη λογική, σε κάποιον που ξεκινά με τον βασικό στον ιδιωτικό τομέα, πρέπει να τσοντάρει όλο το σόι...
Και δεν πρόκειται για όλη τη ζωή αλλά για κάποια χρόνια.
Επίσης δεν πρόκειται για κάποια εξοντωτική εργασία. Βασικό.
Αν δεν του αρέσει, ας ψάξει κάτι καλύτερο στον ιδιωτικό τομέα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
και στη συνέχεια αν θες να μείνεις σε 45 τετραγωνικά και πάνω σου μένουν γύρω στα -40 ευρώ που σημαίνει ότι την επιβάρυνση αυτουνού με τα 2400 πρέπει να τη συγκρίνεις με την επιβάρυνση αυτού που βγάζει 500 στην Ελλάδα.
Τράβα ρε να γελάσεις με τα φιλαράκια σου που θες να σου μιλάμε κιόλας και να μας βρίζεις...Οργισμένος έγραψε: 27 Οκτ 2018, 20:29
πανα διχως παρεξηγηση αλλα αυτα που γραφεις για τα οικονομικα ειναι τεραστιες ψεκασμενες μπαρουφες της πορδης.
the end
- Οργισμένος
επισημανσεις κανω πενταχρονε.Πάνας έγραψε: 27 Οκτ 2018, 20:46Τράβα ρε να γελάσεις με τα φιλαράκια σου που θες να σου μιλάμε κιόλας και να μας βρίζεις...Οργισμένος έγραψε: 27 Οκτ 2018, 20:29
πανα διχως παρεξηγηση αλλα αυτα που γραφεις για τα οικονομικα ειναι τεραστιες ψεκασμενες μπαρουφες της πορδης.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Ρε άντε πάγενε παραπέρα που θα μου πεις και μαλακίες. Είδαμε όλοι πολύ καλά ποιος είναι ο πεντάχρονος.Οργισμένος έγραψε: 27 Οκτ 2018, 20:48επισημανσεις κανω πενταχρονε.Πάνας έγραψε: 27 Οκτ 2018, 20:46Τράβα ρε να γελάσεις με τα φιλαράκια σου που θες να σου μιλάμε κιόλας και να μας βρίζεις...Οργισμένος έγραψε: 27 Οκτ 2018, 20:29
the end
- Οργισμένος
οχι διοτι το νοικι που βαζεις ειναι υπερβολικα μεγαλο και το βρισκεις μονο για εξεζητημενα σπιτια σε εξεζητημενες περιοχες πχ κεντρο στοκχολμης και επισης ξεχνας ορους οπως επιδοτηση ενοικιου κτλ. Εν κατακλειδι για να μην το κουραζομε η πραγματικη φορολογια εισοδηματος ειν μικροτερη στη σουηδια ενω ο ανειδικευτος εργατης σαφως και ζει πολυ καλυτερα απο οτι στην ελλαδα (ασχετο αυτο).foscilis έγραψε: 27 Οκτ 2018, 20:45και στη συνέχεια αν θες να μείνεις σε 45 τετραγωνικά και πάνω σου μένουν γύρω στα -40 ευρώ που σημαίνει ότι την επιβάρυνση αυτουνού με τα 2400 πρέπει να τη συγκρίνεις με την επιβάρυνση αυτού που βγάζει 500 στην Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 60 Απαντήσεις
- 1392 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ερμής
-
- 2 Απαντήσεις