Πάνας έγραψε: 26 Οκτ 2018, 17:43
Μπορείς να μου εξηγήσεις ποιο είναι το πρόβλημά σου; Συζήτηση κάνουμε. Γιαυτό είναι τα φόρουμ.
Έτσι δεν είναι ΓΓ;
Το προβλημα μου ειναι οτι με ενδιαφερει να εισαι καλα και νομιζω οτι φουντωνεις και δε θελω να σε σκεφτομαι ετσι. Οπως θα ενιωθα και με αλλα μελη. Αυτο.
Αν καταλαβες, δεν εφερα αντιρρηση σαυτα που λες, αλλα στο οτι ασχολεισαι με κατι που δεν εχει νοημα.
Με καλη διαθεση ηταν.
HaTeRs GoNnA hAtE...
νύχτα έγραψε: 23 Δεκ 2019, 09:51...η φιλία γενικώς μας εξημερώνει
Αρίστος for Tsirpas Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Πάνας έγραψε: 26 Οκτ 2018, 17:43
Μπορείς να μου εξηγήσεις ποιο είναι το πρόβλημά σου; Συζήτηση κάνουμε. Γιαυτό είναι τα φόρουμ.
Έτσι δεν είναι ΓΓ;
Το προβλημα μου ειναι οτι με ενδιαφερει να εισαι καλα και νομιζω οτι φουντωνεις και δε θελω να σε σκεφτομαι ετσι. Οπως θα ενιωθα και με αλλα μελη. Αυτο.
Αν καταλαβες, δεν εφερα αντιρρηση σαυτα που λες, αλλα στο οτι ασχολεισαι με κατι που δεν εχει νοημα.
Γιαννόπουλε, με βάσει τον ισχύοντα κανονισμό, είσαι υποχρεωμένος να προσκομήσεις νόμιμα εγγραφα, από όπου να προκύπτει το πραγματικό σου ονοματεπώνυμο, ωστε αυτο που χρησιμοποιείς να μπορεί να θεωρηθεί νικνειμ. Δεν νομίζω ότι νομικά μπορεί να καλυφθεί ο Spiros252 με πμ.
Και να σκεφτεί κανείς ότι για λόγους privacy στο άλλο τιναφτόρε σου δεν ήθελες ούτε την IP. Τώρα πας για κανονικό φακέλωμα ή λογικά πρέπει να σβηστεί ο λογαριασμός σου.
Πρεπει να το παραδεχτείς τελικά ότι στο δάσος δεν έρχεσαι μόνο για τα λουλούδια...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
mec
Στο φορουμ στο οποιο εισαι διαχειριστης εχεις αναρτημενο τον κανονισμο που μας περιεγραψες με τοση χαρα;
Δηλαδη τα μελη του φορουμ στο οποιο εισαι διαχειριστης εχουν προσκομισει νόμιμα εγγραφα, από όπου να προκύπτει το πραγματικό τους ονοματεπώνυμο, ωστε αυτο που χρησιμοποιουν να μπορεί να θεωρηθεί νικνειμ;
Cecily Anne έγραψε: 26 Οκτ 2018, 18:21
Ακόμα στις 9 σελίδες είστε; Έλεγα θα βρω μια 20δα.
Πφ....
Πέφτεις Γιαννόπουλε, κάνε κάτι.
Φταινε οοι αποτυχημενες προσπαθειες πωβλησης εξυπναδας απο Mec-Πανα-Χουργιατς-Μπιστης κτλ
Δεν τραβαει το team
vatraxos έγραψε: 26 Οκτ 2018, 18:23
Αποκλείεται να είναι Γιάννης Γιαννόπουλος το πραγματικό του ονοματεπώνυμο. Σε Νίκο Ξανθόπουλο φέρνει. Οπότε είμαστε οκ.
Δεν ειχες το δικαιωμα να το αποκαλυψεις
Τωρα πρεπει να σου επιβαλλεις κυρωσεις