!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Πόσοι Έλληνες πιστεύουν Αρχαιοαρλούμπες

Ιστορίες ή θρύλοι, συνήθως φανταστικών γεγονότων ευρέως διαδεδομένων, που στηρίζονται ή όχι σε πραγματικά γεγονότα.
Άβαταρ μέλους
Esperos
Phorum.gr user: Esperos

Re: Πόσοι Έλληνες πιστεύουν Αρχαιοαρλούμπες

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Esperos »

Πόσοι Έλληνες πιστεύουν Αρχαιοαρλούμπες

Σε τέτοια ερωτήματα, ξεκινάμε με τις αυτονόητες διευκρινήσεις...
Τι είναι Έλληνας, επαναπατρισμένοι πολιτικοί πρόσφυγες συμπεριλαμβάνονται?
Ένας δεν είμαι, μα χιλιάδες! Όχι μονάχα οι ζωντανοί — κι οι πεθαμένοι μ’ ακλουθάνε ,σε μιαν αράδα σκοτεινή.
pylothess
Phorum.gr user: pylothess

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από pylothess »

Imperium έγραψε: 12 Δεκ 2023, 20:47
pylothess έγραψε: 12 Δεκ 2023, 20:35
Imperium έγραψε: 12 Δεκ 2023, 20:33 Ευχαριστώ όλους τους συμμετέχοντες στο νήμα, ακόμα και αυτούς που δεν μπόρεσαν να κατανοήσουν την αρχική ερώτηση.

Μου δώσατε μια αρκετά καλή εικόνα για το τι συμβαίνει και πώς. :D

Μην ανησυχείτε, θα κάνω ο,τι μπορώ για να μην φανει αυτή η εικόνα παρα έξω.
:smt005: :smt005: :smt005:
Μήπως εντέλει όλα αυτά εκφράζουν την σήψη του υπάρχοντος κοινωνικοοικονομκού συστήματος;
Το ελπίζω, γιατί αλλιως η μόνη εξήγηση είναι ελαττωματικά γονίδια.
Δεν είμαι βιολόγος ή γιατρός αλλά πιστεύω ότι δεν είναι βιολογικό το θέμα . Το θέμα είναι κοινωνικό.
Δεν θέλω να μιλάω για ελαττωματικά γονίδια γιατί τέτοιου είδους θεωρίες οδηγούν σε ευγονική , σε ολοκαύτωμα, σε ανώτερες και κατώτερες φυλές ,σε άπαρντχαιντ κ.τ.λ.
Imperium

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Imperium »

Esperos έγραψε: 12 Δεκ 2023, 20:51 Πόσοι Έλληνες πιστεύουν Αρχαιοαρλούμπες

Φυσικά.

Τουλάχιστον όπως το έθεσα εγώ.

Για πες εκτιμησούλα.
Άβαταρ μέλους
taxalata xalasa

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από taxalata xalasa »

Νετο Γκουερινο έγραψε: 12 Δεκ 2023, 20:51
Imperium έγραψε: 12 Δεκ 2023, 20:33 Ευχαριστώ όλους τους συμμετέχοντες στο νήμα, ακόμα και αυτούς που δεν μπόρεσαν να κατανοήσουν την αρχική ερώτηση.

Μου δώσατε μια αρκετά καλή εικόνα για το τι συμβαίνει και πώς. :D

Μην ανησυχείτε, θα κάνω ο,τι μπορώ για να μην φανει αυτή η εικόνα παρα έξω.
:smt005: :smt005: :smt005:
Εύχομαι να έχεις δικούς σου ανθρώπους να σε νοιάζονται και να μπορείς να επιβιώσεις
Αλλιώς υπάρχουν και τα ιδρύματα
Σε κάποιες χώρες είναι νόμιμη και η ευθανασία... Για να μην ατλαιπωρειται ο άμοιρος imperium
Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.
pylothess

AOC έγραψε: 12 Δεκ 2023, 04:10 Όταν κάποιος μου λέει είμαστε αναμφίβολα πρόγονοι των αρχαίων Ελλήνων χωρις καμία πρόσμιξη αυτό το θεωρώ εξίσου αρχαιοαρλουμπα και το ποσοστό αυτών που το πιστεύουν δεν είναι μικρό.
Ταυτίζομαι πιο πολύ με το επίθετο Ρωμιός.
Εξαρτάται τις προσμίξεις. Τουρκικές δεν νομίζω. Αλλά για Σλαβικές, Αραβικές, Περσικές ,Φράγκικες το συζητάμε.
pylothess

Η ημιμάθεια χειρότερη της αμάθειας.
Imperium

foscilis έγραψε: 12 Δεκ 2023, 20:50
Imperium έγραψε: 12 Δεκ 2023, 02:35
Απαντήστε αν θέλετε δίνοντας ένα ποσοστό % του πληθυσμού.
Έλεγα να βάλω πολ, αλλά δεν κατάφερα, ίσως να μην το επιτρέπει η ενότητα, αλλά δεν πειράζει, ενας απλός αριθμός αρκεί.
Αν θέλετε σχολιάστε, αλλά κατα προτίμιση όχι εκτενώς.

Μια δημογραφική εικόνα είναι το ζητούμενο.
νομίζω δεν είναι τόσο της μόδας όσο πριν 20 χρόνια. Τώρα λόγω σόσιαλ κυριαρχεί η αμερικανική ψέκα.
Τόοοσο της μόδας σίγουρα δεν είναι, αν και όπως είπα βλεπω μια ταση επαναφορας.

Ποιές Αμερικάνικες "ψεκιες" θεωρείς οτι έχουν αντικαταστίσει τις Κλασσικές Αρχαίες, σε βαθμό μάλιστα που να λες οτι κυριαρχούν;
Άβαταρ μέλους
taxalata xalasa

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από taxalata xalasa »

pylothess έγραψε: 12 Δεκ 2023, 20:58
AOC έγραψε: 12 Δεκ 2023, 04:10 Όταν κάποιος μου λέει είμαστε αναμφίβολα πρόγονοι των αρχαίων Ελλήνων χωρις καμία πρόσμιξη αυτό το θεωρώ εξίσου αρχαιοαρλουμπα και το ποσοστό αυτών που το πιστεύουν δεν είναι μικρό.
Ταυτίζομαι πιο πολύ με το επίθετο Ρωμιός.
Εξαρτάται τις προσμίξεις. Τουρκικές δεν νομίζω. Αλλά για Σλαβικές, Αραβικές, Περσικές ,Φράγκικες το συζητάμε.
καλά κρασά!
Και ο δημοσθένης είχε τουρκάλα μητρογιαγιά...
Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.
Άβαταρ μέλους
Esperos
Phorum.gr user: Esperos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Esperos »

Imperium έγραψε: 12 Δεκ 2023, 20:56

Φυσικά.

Για πες εκτιμησούλα.
Κοίτα, ένα ποσοστό 4,44%, ψήσισε τον καραφλό έμπορο μαλλιών,
το 17,3% ένα οργανικά αναλφάβητο πρόεδρο 15μελούς με μολότοφ.
το 11,84, ψήφισε ένα κρικρι.
το 7,69, τον εργατοπατέρα με μηδέν ένσημα και φετιχ στα χρυσά ρόλεξ.
Ιμιτασιόν από ότι είπε αργότερα αλλά ... όσο νά'ναι, το χούι φαίνεται...
Καλά ποσοστά έπαιρνε και ο ζάμπλουτος προικοθήρας, αγορίνας με το ξυρισμένο κρανίο .
Όλα αυτά είναι περίπου 40 τακατο.
Ένα άλλο 40τακατό, ψηφίζει την γνωστή οικογένεια ως μη χείρον βέλτιστο αλλά ....
Όλοι αυτοί, θα δυσκολεύονταν να νομίζεις να θεωρήσουν ότι οι αρχαιοαρλούμπες και τα πονήματα του Δαυλού,
έχουν επιστημονική βάση? Εγώ νομίζω πως μια χαρά θα τα πίστευαν όλα.
Τους νεοέλληνες τους σώζει που πάσχουν από αδυναμία κατανόησης κειμένου , άλλα τους λες άλλα διαβάζουν άλλα καταλαβαίνουν...

Εντιτ, να μην ξεχάσουμε και το 3.70% που εμπιστεύθηκε το κόμμα αγράμματων εκπαιδευτικών
και το 4,68% που εμπιστεύθηκε τους στρατόκαβλους που ακούνε εξάτμιση αυτοκινήτου και αλλάζουν εσώρουχο...
Τέλος την χαριτωμένη Ζωούλα που την εμπιστεύτηκε ένα καθόλου ευκαταφρόνητο 3,17 % ,
τόλμα αν μπορείς φουκαρά βενζινοπώλη να της πεις ότι δεν ξέρεις να αλλάξεις σκασμένο λάστιχο, θα σε πλακώσει στα μπουνίδια...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Esperos την 12 Δεκ 2023, 21:19, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ένας δεν είμαι, μα χιλιάδες! Όχι μονάχα οι ζωντανοί — κι οι πεθαμένοι μ’ ακλουθάνε ,σε μιαν αράδα σκοτεινή.
Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

Imperium έγραψε: 12 Δεκ 2023, 21:05
Τόοοσο της μόδας σίγουρα δεν είναι, αν και όπως είπα βλεπω μια ταση επαναφορας.

Ποιές Αμερικάνικες "ψεκιες" θεωρείς οτι έχουν αντικαταστίσει τις Κλασσικές Αρχαίες, σε βαθμό μάλιστα που να λες οτι κυριαρχούν;
Άρνηση κλιματικής αλλαγής, ρατσισμός, red pill. Στα αριστερά του φάσματος: trans women are women, οι καημένοι οι ισλαμιστές, γυναίκες = ακαταλόγιστa θύματα, αυτοπροσδιορισμός ως αυτιστικοί. Σε όλο το φάσμα: ρατσισμός (είτε θετικός είτε αρνητικός) με βάση τις ράτσες που αναγνωρίζουν οι αμερικανοί. Εντελώς πρόχειρα όλα αυτά βέβαια, έχει πολλά άλλα.
Άβαταρ μέλους
tanipteros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από tanipteros »

Imperium έγραψε: 12 Δεκ 2023, 20:45 Ο Αρθούρος είχε πάρει κι αυτός μέρος στην εκστρατεία του Διόνυσου στην Ινδία.
Το Εξκάλιμπουρ το είχε φτιάξει ο Ηφαιστος, και η Κυρά της Λίμνης δεν ήταν άλλη παρά η Αφροδίτη. Το κρασί ο Διόνυσος έμαθε να το φτιάχνει απ' τον Αρθούρο. Βασικά μπύρα πήγε να του μάθει πρώτα, αλλά δεν τα κατάφερε, γι αυτό κατέληξε στο κρασί, που είναι πιο ευκολο.

Γι αυτό όποτε αναφέρεται η Εκστρατεία λέμε "καλά κρασιά"...
πω φίλε εκτός του ότι δεν σέβεσαι έχεις και πολλά κόμπλεξ.... να το κοιτάξεις... :e045: :bored:
δεν βγαίνουνε...δεν βγαίνουνε, τα δόλια τα κατσίκια μας...
και μεις θα παλαβωσουμε..με όλα μας τα δίκια μας...!!!
:smt005:
Imperium

foscilis έγραψε: 12 Δεκ 2023, 21:18 αυτοπροσδιορισμός ως αυτιστικοί.
Μη ρωτάς πώς, αλλά τόξερα οτι θα το αναφέρεις αυτό!
Πατατρακ έχεις πάθει με τον υφιστάμενο, έ; :D :003:

Πάντως τα νέα είναι δυσάρεστα για σένα. Εν προκειμένω εδώ είσαι εσύ ο ψέκας.
Ο αυτοπροσδιοριζόμενος πατάει γερα στην επιστήμη.
Ίσως αυτό να σε χαλάει, που βλέπεις την ίδια την απόκλισή σου από την ιατρική ορθοδοξία. Ισως να γεννάται και ένα μικρό, ανεπαίσθητο φήλινγκ προδοσίας.

Τεσπα, γι αυτό νομίζω οτι υπερεκτιμάς την "νεα ψέκα" όπως την ορίζεις. Η Ελλάδα είναι χώρα με παραδόσεις, αυτά τα νιόφερτα δεν θα μακροημερεύσουν εδώ, εκτός ίσως σε κάποια περιορισμένα κυκλώματα γυναικών οικολόγων.
Εκστρστεία Διόνυσου ftw.
Άβαταρ μέλους
Καραμελίτσα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Καραμελίτσα »

Ο αρχαιολατρικός ψεκασμός είναι ιδιάζων, γιατί η Ελλάδα είναι μία από τις λίγες χώρες στον πλανήτη που έχει παρελθόν, για το οποίο θα μπορούσε να υπάρχει λατρεία χωρίς να χρειάζονται αρλούμπες. (Που οι αρλούμπες υπάρχουν ακόμα και σε πράγματα λιγότερο βλακώδη από τα ψεκ, με τις παιδαριώδεις εξιδανικεύσεις, αλλά τεσπα.)

Αλλά εδώ παίζει το κίνητρο αυτού του είδους των ψεκασμών. Πρέπει τα επιτεύγματα των προγόνων να είναι στο ίδιο επίπεδο και συγκρίσιμη με τη Δύση που κυριαρχεί και ακόμα καλύτερα αν διατυπωθούν και με όρους χόλυγουντ. Μεγάλα ταξίδια ανακαλύψεων, βαθια τεχνολογία. Και βέβαια, όλα αυτά μας τα κρύβουν.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Καραμελίτσα την 12 Δεκ 2023, 21:52, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Z
Imperium

Esperos έγραψε: 12 Δεκ 2023, 21:13
Imperium έγραψε: 12 Δεκ 2023, 20:56

Φυσικά.

Για πες εκτιμησούλα.
Κοίτα, ένα ποσοστό 4,44%, ψήσισε τον καραφλό έμπορο μαλλιών,
το 17,3% ένα οργανικά αναλφάβητο πρόεδρο 15μελούς με μολότοφ.
το 11,84, ψήφισε ένα κρικρι.
το 7,69, τον εργατοπατέρα με μηδέν ένσημα και φετιχ στα χρυσά ρόλεξ.
Ιμιτασιόν από ότι είπε αργότερα αλλά ... όσο νά'ναι, το χούι φαίνεται...
Καλά ποσοστά έπαιρνε και ο ζάμπλουτος προικοθήρας, αγορίνας με το ξυρισμένο κρανίο .
Όλα αυτά είναι περίπου 40 τακατο.
Ένα άλλο 40τακατό, ψηφίζει την γνωστή οικογένεια ως μη χείρον βέλτιστο αλλά ....
Όλοι αυτοί, θα δυσκολεύονταν να νομίζεις να θεωρήσουν ότι οι αρχαιοαρλούμπες και τα πονήματα του Δαυλού,
έχουν επιστημονική βάση? Εγώ νομίζω πως μια χαρά θα τα πίστευαν όλα.
Τους νεοέλληνες τους σώζει που πάσχουν από αδυναμία κατανόησης κειμένου , άλλα τους λες άλλα διαβάζουν άλλα καταλαβαίνουν...

Εντιτ, να μην ξεχάσουμε και το 3.70% που εμπιστεύθηκε το κόμμα αγράμματων εκπαιδευτικών
και το 4,68% που εμπιστεύθηκε τους στρατόκαβλους που ακούνε εξάτμιση αυτοκινήτου και αλλάζουν εσώρουχο...
Τέλος την χαριτωμένη Ζωούλα που την εμπιστεύτηκε ένα καθόλου ευκαταφρόνητο 3,17 % ,
τόλμα αν μπορείς φουκαρά βενζινοπώλη να της πεις ότι δεν ξέρεις να αλλάξεις σκασμένο λάστιχο, θα σε πλακώσει στα μπουνίδια...
Ε που να σε @#$%, με έκανε ο φραγμένος τελεστής να ανεβάσω το ποσό 10%, με εσένα πρέπει άλλα 15% :a040:

Πάντως η θλιβερή αλήθεια είναι οτι έχεις απόλυτο δίκιο.
Πολυ καλοδιατυπωμένη άποψη, δεν χαρίζει κάστανα. Ευχαριστώ.
Καταδίκη...

Αλλά :+1:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Imperium την 12 Δεκ 2023, 22:11, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Imperium

tanipteros έγραψε: 12 Δεκ 2023, 21:18
Imperium έγραψε: 12 Δεκ 2023, 20:45 Ο Αρθούρος είχε πάρει κι αυτός μέρος στην εκστρατεία του Διόνυσου στην Ινδία.
Το Εξκάλιμπουρ το είχε φτιάξει ο Ηφαιστος, και η Κυρά της Λίμνης δεν ήταν άλλη παρά η Αφροδίτη. Το κρασί ο Διόνυσος έμαθε να το φτιάχνει απ' τον Αρθούρο. Βασικά μπύρα πήγε να του μάθει πρώτα, αλλά δεν τα κατάφερε, γι αυτό κατέληξε στο κρασί, που είναι πιο ευκολο.

Γι αυτό όποτε αναφέρεται η Εκστρατεία λέμε "καλά κρασιά"...
πω φίλε εκτός του ότι δεν σέβεσαι έχεις και πολλά κόμπλεξ.... να το κοιτάξεις... :e045: :bored:
Τι να σεβσστώ ρε μπόμπιρα, που το τσούρμο αυτό ούτε την ίδια την δική του νοημοσύνη δεν σέβεται;

Τι σκατο-παλαιοημερολογήτικα μυαλά κουβαλάτε που αν σας τα πει κανεις έξω απ' τα δόντια τρέχετε να καλυφθείτε πίσω από κατηγορίες "ασέβειας". Σοβαρά ρε μπούλη, θα μας κάνεις και μήνυση για περιύβριση του Αλλάχ/Διόνυσου/Τζήμπους κι όλας; Ρε βάλε τις Αρχαίες σου Θεότητες εκεί που ξέρεις, να ξελαμπικάρεις λιγουλάκι, και μετά έλα να κάνουμε και ψυχολογικές αναλύσεις, γιατί όχι;
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Αστικοί μύθοι και Παραδοσιακοί θρύλοι”