!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πώς μποϋκοτάρουμε το Ισραήλ:
Re: Πώς μποϋκοτάρουμε το Ισραήλ:
Δεν ξανακούς αυτά τα τραγούδια και όσα άλλα έχουν γράψει. Γιά να σε δω.
(Βάλε τραπ
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
Που να δεις με τις ταινίες τι παίζει, αν απαγορέψεις αυτές με Εβραίους ηθοποιούς θα βλέπεις μόνο Μπόλεκ και ΛόλεκJuno έγραψε: 20 Αύγ 2024, 17:51 Δεν ξανακούς αυτά τα τραγούδια και όσα άλλα έχουν γράψει. Γιά να σε δω.
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 
Chilloutbuddy έγραψε: 20 Αύγ 2024, 17:58Που να δεις με τις ταινίες τι παίζει, αν απαγορέψεις αυτές με Εβραίους ηθοποιούς θα βλέπεις μόνο Μπόλεκ και ΛόλεκJuno έγραψε: 20 Αύγ 2024, 17:51 Δεν ξανακούς αυτά τα τραγούδια και όσα άλλα έχουν γράψει. Γιά να σε δω.![]()
Και σκηνοθέτες και παραγωγούς
Να δω πόσο θα αντέξουν οι ζαίοι.
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Από όλους αυτούς βέβαια, ελάχιστοι είναι όντως εβραϊκής καταγωγής.
Οι περισσότεροι βαφτίστηκαν "Εβραίοι" επειδή μια προγιαγιά τους ήταν Εβραία γεννημένη στο Μανχάταν.
Οι περισσότεροι βαφτίστηκαν "Εβραίοι" επειδή μια προγιαγιά τους ήταν Εβραία γεννημένη στο Μανχάταν.
- Chilloutbuddy
Ε μα στ'αρχίδια μας κι αν είναι κι αν δεν είναι, και συνήθως στ'αρχίδια τους κι αυτών, λες και σημαίνει τίποτα να είσαι Εβραίος
Ξέρω Εβραίους που είναι άθεοι, κάποιοι και διάσημοι μάλιστα, πχ ο Σαμ Χάρις, χτές πέτυχα μία σε ένα βρετανικό αριστερούτσικο πόντκαστ που δήλωσε Εβραία και Βουδίστρια
Εβραίος μπορεί να είναι μαύρος, λευκός και οτιδήποτε ενδιάμεσα, μπορεί να είναι Ρώσος μπορεί Αμερικάνος, μπορεί να ξέρει Εβραϊκά μπορεί όχι, μπορεί να είναι Μαρξιστής μπορεί ακροδεξιός, μπορεί να κριτικάρει το Ισραήλ χειρότερα κι από Παλαιστίνιος, μπορεί όχι, και πάει λέγοντας.
Να μου πεις μποϋκοτάρουνε Ισραηλινά προϊόντα να σου πώ οκ, τουλάχιστον καταλαβαίνω τη λογική, αλλά τούτοι δώ βρήκαν ευκαιρία να απογορέψουν όλη τη Δύση
Ξέρω Εβραίους που είναι άθεοι, κάποιοι και διάσημοι μάλιστα, πχ ο Σαμ Χάρις, χτές πέτυχα μία σε ένα βρετανικό αριστερούτσικο πόντκαστ που δήλωσε Εβραία και Βουδίστρια
Εβραίος μπορεί να είναι μαύρος, λευκός και οτιδήποτε ενδιάμεσα, μπορεί να είναι Ρώσος μπορεί Αμερικάνος, μπορεί να ξέρει Εβραϊκά μπορεί όχι, μπορεί να είναι Μαρξιστής μπορεί ακροδεξιός, μπορεί να κριτικάρει το Ισραήλ χειρότερα κι από Παλαιστίνιος, μπορεί όχι, και πάει λέγοντας.
Να μου πεις μποϋκοτάρουνε Ισραηλινά προϊόντα να σου πώ οκ, τουλάχιστον καταλαβαίνω τη λογική, αλλά τούτοι δώ βρήκαν ευκαιρία να απογορέψουν όλη τη Δύση
-
Machine ghost
Αν και απτεται θρησκειολογιας να το καταθεσω εδω επειδη ετέθει
οπως και αν ακουστει.
Εβραίος δεν γίνεσαι , γεννιέσαι
αν θες να ασπαστεις την όποια σέχτα, θα εισαι δια βίου προσύλητος
και η κληρονομικη σου γραμμη θα είναι ολοι προσυλητοι εσαει!
βρε δε πα να παντρευτεις εβραιο , να το κοψεις απο τη ρίζα , να τρως ολοθούρια ,καπούτ!
προσυλητοι για παντα ακομα και τα χρυσοψαρα στη γυάλα.
πεντε χρόνια με κοτσιδακηδες με τετραγωνα καπελα ήμουν,
οι οποιοι για κάποιο λόγο
μου μίλαγαν γερμανικα, γλώσσα που μονο τα λιμανισια της γνωριζω.
οπως και αν ακουστει.
Εβραίος δεν γίνεσαι , γεννιέσαι
αν θες να ασπαστεις την όποια σέχτα, θα εισαι δια βίου προσύλητος
και η κληρονομικη σου γραμμη θα είναι ολοι προσυλητοι εσαει!
βρε δε πα να παντρευτεις εβραιο , να το κοψεις απο τη ρίζα , να τρως ολοθούρια ,καπούτ!
προσυλητοι για παντα ακομα και τα χρυσοψαρα στη γυάλα.
πεντε χρόνια με κοτσιδακηδες με τετραγωνα καπελα ήμουν,
οι οποιοι για κάποιο λόγο
Χασκογελάνε τα δάσα.
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
Βρίσκουμε νερό ΖΑΡΟΣ, στην Αθήνα;
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Αυτο ειναι ενα καλο αντιπαραδειγμα σε αυτα ππυ εγραψες παραπανω φιλε
chilloutbuddy και εξηγει πως αυτος ο λαος επιβιωσε 2500+ χρονια παροτι μεχρι πριν τον β παγκοσμιο ετρωγε συνεχως μουτζες.
Θες αθεο, θες αναρχοκουμμουνι, θες ρουβιτσα του Εβολα, θες μπαρμπα του διεθνους Πασοκ, θες τραμποκαμμενο, θες καπιταλα, θες απολιτικ φιλελευθερο, θες διανοια ή κουνουπιδι, ολο αυτο το ετερογενες πληθος συνασπιζεται σχεδον μεταφυσικα οποτε θιγεται ουσιωδως η κοινη του ταυτοτητα.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Καλέ μου φίλε, μετά από αυτό που έγινε στον ΒΠΠ, έχουν δικαίωμα για ΝΑΚΑΜ για όσο καιρό θέλουνBazoomba έγραψε: 20 Αύγ 2024, 21:48Αυτο ειναι ενα καλο αντιπαραδειγμα σε αυτα ππυ εγραψες παραπανω φιλε
chilloutbuddy και εξηγει πως αυτος ο λαος επιβιωσε 2500+ χρονια παροτι μεχρι πριν τον β παγκοσμιο ετρωγε συνεχως μουτζες.
Θες αθεο, θες αναρχοκουμμουνι, θες ρουβιτσα του Εβολα, θες μπαρμπα του διεθνους Πασοκ, θες τραμποκαμμενο, θες καπιταλα, θες απολιτικ φιλελευθερο, θες διανοια ή κουνουπιδι, ολο αυτο το ετερογενες πληθος συνασπιζεται σχεδον μεταφυσικα οποτε θιγεται ουσιωδως η κοινη του ταυτοτητα.
Και η Δύση πρέπει να το βουλώνει
Μόνο έτσι (ίσως) λυθεί το άγος
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
- Chilloutbuddy
Μπαζού δεν κατάλαβα τι εννοείς καθόλου. Δε μπορώ να σκεφτώ κανένα παράδειγμα που συσπειρώθηκαν ΌΛΟΙ και δεν ήταν σημαντικά διχασμένοι.
Σήμερα ειδικά, αν θες να βρεις σοβαρά επιχειρήματα κατά των Εβραίων πρέπει να ρωτήσεις Εβραίο.
Τσόμσκι, Παπέ, Λεβί, Φίλκενστειν, διάλεξε, αυτοί γράψαν την κριτική που πουλάει.
Σήμερα ειδικά, αν θες να βρεις σοβαρά επιχειρήματα κατά των Εβραίων πρέπει να ρωτήσεις Εβραίο.
Τσόμσκι, Παπέ, Λεβί, Φίλκενστειν, διάλεξε, αυτοί γράψαν την κριτική που πουλάει.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Να τα μποϋκοτάρει ο Φραπεζίτης.Chilloutbuddy έγραψε: 20 Αύγ 2024, 18:51 ....
Να μου πεις μποϋκοτάρουνε Ισραηλινά προϊόντα να σου πώ οκ, τουλάχιστον καταλαβαίνω τη λογική, αλλά τούτοι δώ βρήκαν ευκαιρία να απογορέψουν όλη τη Δύση![]()
Έχουν κάνει απίστευτες έρευνες στον τομέα της Υγείας. Προφανώς επειδή δεν τους βοηθά ούτε η περιοχή, ούτε η έκταση της χώρας τους για άλλες επενδύσεις, ρίχνουν βάρος σε υπηρεσίες που τις θέλεις και λες και ένα τραγούδι.
Ξέρω καλούς γιατρούς που έκαναν μετεκπαίδευση εκεί. Χτύπα ξύλο, μακριά από εμάς, αλλά αν ποτέ χρειαστώ κάτι, θέλω να έχω πρόσβαση σε τέτοιες υπηρεσίες.
Ο Φραπεζιτης και η παρέα του ας πάνε σε γιατρούς που σπούδασαν στην Κούβα.
- Chilloutbuddy
Όχι ρε τι δε βοηθάει λολ, είναι ΤΙΓΚΑ στα εργοστάσια απλά τα μισά δεν είναι στο Ισραήλ, είναι στην Ιορδανία, Μαρόκο και δε θυμάμαι που αλλού. Εισάγει ακατέργαστα διαμάντια και τα εξάγει κατεργασμένα στη διπλή τιμή, εξάγει φάρμακα, οπλικά συστήματα, διαστημική τεχνολογία, χημικά, harware & software, όλα τα υφάσματα για όλους τους Εβραίους μόδιστρους στην Αμερική (Ralph Lauren, Donna Karran κλπ), στο Τελ Αβιβ έχουν στήσει κεντρικά κάτι google, IBΜ, Cisco κoκ. Έχουν ξεκωλιαστεί βασικά, από τότε που φύγαν απ'τη Γάζα έχουν διπλασιάσει ΑΕΠ.Juno έγραψε: 21 Αύγ 2024, 16:51 Να τα μποϋκοτάρει ο Φραπεζίτης.
Έχουν κάνει απίστευτες έρευνες στον τομέα της Υγείας. Προφανώς επειδή δεν τους βοηθά ούτε η περιοχή, ούτε η έκταση της χώρας τους για άλλες επενδύσεις, ρίχνουν βάρος σε υπηρεσίες που τις θέλεις και λες και ένα τραγούδι.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 33 Απαντήσεις
- 1196 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από dna replication
-
- 267 Απαντήσεις