!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Κυβέρνηση εναντίον airbnb
Re: Κυβέρνηση εναντίον airbnb
Απλά να επιτρέπεται σε airbnb όσοι έχουν 1 η 2 διαμερίσματα. Όσο για τα νησιά ας χτίσει το κρατος κατοικίες να τις νοικιάζει σε εργαζόμενους.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Βοηθά να μπαίνει ξένο χρήμα στην χώρα και μάλιστα όχι συγκεντρωμένο σε λίγα χέρια, άρα σχεδόν 100% ανακυκλώσιμο εντός της οικονομίας.Ερμής έγραψε: 26 Οκτ 2023, 15:54εντος μεγάλων πόλεων σκληρός περιορισμός και μέτρα ή τέλος. Σε περιοχές τουριστικές μπορει υπο προϋποθέσεις.Green Dragon έγραψε: 26 Οκτ 2023, 15:46 Το καλύτερο είναι να γίνει ισοδύναμο με την κανονική ενοικίαση. Είναι λάθος να το αφανίσουμε.
Βέβαια οπως ειπώθηκε τι θα γίνει εκεί με τους γιατρούς ή τους δασκάλους που κάνουν το "αγροτικό" τους.
Εκει εφόσον τους στέλνει το κράτος υποχρεωτικά, θα πρέπει και να τους επιδοτεί κάπως.
Η δική μου γνώμη είναι η πλήρης κατάργηση του ερμπινμπι, μακάρι να τελειώνουμε με τη συμμορία, δε βοηθά πουθενά το κοινό καλό.
Παπάρια. Και πριν έμπαινε, απλα πήγαινε σε αυτούς που έχουν κάνει επενδύσεις σοβαρές, όχι στον άλλο που πέρασε ένα βάψιμο και βιδωσε μια βρύσηGreen Dragon έγραψε: 26 Οκτ 2023, 16:28Βοηθά να μπαίνει ξένο χρήμα στην χώρα και μάλιστα όχι συγκεντρωμένο σε λίγα χέρια, άρα σχεδόν 100% ανακυκλώσιμο εντός της οικονομίας.Ερμής έγραψε: 26 Οκτ 2023, 15:54εντος μεγάλων πόλεων σκληρός περιορισμός και μέτρα ή τέλος. Σε περιοχές τουριστικές μπορει υπο προϋποθέσεις.Green Dragon έγραψε: 26 Οκτ 2023, 15:46 Το καλύτερο είναι να γίνει ισοδύναμο με την κανονική ενοικίαση. Είναι λάθος να το αφανίσουμε.
Βέβαια οπως ειπώθηκε τι θα γίνει εκεί με τους γιατρούς ή τους δασκάλους που κάνουν το "αγροτικό" τους.
Εκει εφόσον τους στέλνει το κράτος υποχρεωτικά, θα πρέπει και να τους επιδοτεί κάπως.
Η δική μου γνώμη είναι η πλήρης κατάργηση του ερμπινμπι, μακάρι να τελειώνουμε με τη συμμορία, δε βοηθά πουθενά το κοινό καλό.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Δεν χρειάζεται άλλο κόσμο η χαβουζα. Άρχισε να διώχνεις κόσμο από το μπουρδελο και άσε τα airbnb ήσυχα λέμε
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
- Eθνικοκοινωνιστης
Ερμής έγραψε: 26 Οκτ 2023, 16:32Παπάρια. Και πριν έμπαινε, απλα πήγαινε σε αυτούς που έχουν κάνει επενδύσεις σοβαρές, όχι στον άλλο που πέρασε ένα βάψιμο και βιδωσε μια βρύσηGreen Dragon έγραψε: 26 Οκτ 2023, 16:28Βοηθά να μπαίνει ξένο χρήμα στην χώρα και μάλιστα όχι συγκεντρωμένο σε λίγα χέρια, άρα σχεδόν 100% ανακυκλώσιμο εντός της οικονομίας.Ερμής έγραψε: 26 Οκτ 2023, 15:54
εντος μεγάλων πόλεων σκληρός περιορισμός και μέτρα ή τέλος. Σε περιοχές τουριστικές μπορει υπο προϋποθέσεις.
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Green Dragon
Και ποιό το πρόβλημα να πάει σε αυτόν που πέρασε ένα βάψιμο; Σε μένα και σε σένα (και στο κράτος) θα πάνε αυτά τα λεφτά.Ερμής έγραψε: 26 Οκτ 2023, 16:32Παπάρια. Και πριν έμπαινε, απλα πήγαινε σε αυτούς που έχουν κάνει επενδύσεις σοβαρές, όχι στον άλλο που πέρασε ένα βάψιμο και βιδωσε μια βρύσηGreen Dragon έγραψε: 26 Οκτ 2023, 16:28Βοηθά να μπαίνει ξένο χρήμα στην χώρα και μάλιστα όχι συγκεντρωμένο σε λίγα χέρια, άρα σχεδόν 100% ανακυκλώσιμο εντός της οικονομίας.Ερμής έγραψε: 26 Οκτ 2023, 15:54
εντος μεγάλων πόλεων σκληρός περιορισμός και μέτρα ή τέλος. Σε περιοχές τουριστικές μπορει υπο προϋποθέσεις.
Το κρατος και η πραγματικη οικονομια τα χανουν απο αυτους που νοικιαζουν ακριβοτερα και μειωνουν τις καταναλωτικες δαπανες. Ισοζυγιο μηδενικο.Green Dragon έγραψε: 26 Οκτ 2023, 16:34Και ποιό το πρόβλημα να πάει σε αυτόν που πέρασε ένα βάψιμο; Σε μένα και σε σένα (και στο κράτος) θα πάνε αυτά τα λεφτά.Ερμής έγραψε: 26 Οκτ 2023, 16:32Παπάρια. Και πριν έμπαινε, απλα πήγαινε σε αυτούς που έχουν κάνει επενδύσεις σοβαρές, όχι στον άλλο που πέρασε ένα βάψιμο και βιδωσε μια βρύσηGreen Dragon έγραψε: 26 Οκτ 2023, 16:28
Βοηθά να μπαίνει ξένο χρήμα στην χώρα και μάλιστα όχι συγκεντρωμένο σε λίγα χέρια, άρα σχεδόν 100% ανακυκλώσιμο εντός της οικονομίας.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
- Green Dragon
Δεν διαφωνώ μ' αυτό, είπα πως είμαι υπέρ του περιορισμού του AirBnB, υπέρ της κατάργησης δεν είμαι. Αν φτάσει ν' αποδίδει απλώς λίγο παραπάνω (λόγω μεγαλύτερου ρίσκου αλλά και αναγκαστικής συνεχούς ενασχόλησης) από μια μακροχρόνια ενοικίαση θα σταματήσει να φουσκώνει τα νοίκια.Bazoomba έγραψε: 26 Οκτ 2023, 16:36Το κρατος και η πραγματικη οικονομια τα χανουν απο αυτους που νοικιαζουν ακριβοτερα και μειωνουν τις καταναλωτικες δαπανες. Ισοζυγιο μηδενικο.Green Dragon έγραψε: 26 Οκτ 2023, 16:34Και ποιό το πρόβλημα να πάει σε αυτόν που πέρασε ένα βάψιμο; Σε μένα και σε σένα (και στο κράτος) θα πάνε αυτά τα λεφτά.Ερμής έγραψε: 26 Οκτ 2023, 16:32
Παπάρια. Και πριν έμπαινε, απλα πήγαινε σε αυτούς που έχουν κάνει επενδύσεις σοβαρές, όχι στον άλλο που πέρασε ένα βάψιμο και βιδωσε μια βρύση
- Eθνικοκοινωνιστης
επιβαρυνουν και το εμπορικο ισοζυγιο αφου οι ανακαινησεις γινονται με εισαγομενα υλικα 
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Eθνικοκοινωνιστης την 26 Οκτ 2023, 16:44, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Το πρόβλημα δεν ειναι να πάνε κάποια λεφτά στον Α ή στον Β, το πρόβλημα ειναι πως διαταράσσεται έτσι η οικιστική ζωή της πόλης.Green Dragon έγραψε: 26 Οκτ 2023, 16:34Και ποιό το πρόβλημα να πάει σε αυτόν που πέρασε ένα βάψιμο; Σε μένα και σε σένα (και στο κράτος) θα πάνε αυτά τα λεφτά.Ερμής έγραψε: 26 Οκτ 2023, 16:32Παπάρια. Και πριν έμπαινε, απλα πήγαινε σε αυτούς που έχουν κάνει επενδύσεις σοβαρές, όχι στον άλλο που πέρασε ένα βάψιμο και βιδωσε μια βρύσηGreen Dragon έγραψε: 26 Οκτ 2023, 16:28
Βοηθά να μπαίνει ξένο χρήμα στην χώρα και μάλιστα όχι συγκεντρωμένο σε λίγα χέρια, άρα σχεδόν 100% ανακυκλώσιμο εντός της οικονομίας.
Ξέρεις πόσοι φοιτητές δεν πάνε να σπουδάσουν γιατί δε βγαίνουν οι γονείς να δίνουν 500€ ενοίκιο κατ ελάχιστο;
Σου φαίνονται λιγα τα 500 για ένα φοιτητικό σπίτι;
Πρέπει να κοιτάμε τον κοινωνικό ιστό εκτός της κονόμας. Και δε το λέω ανθρωπιστικά τώρα. Πρέπει να διαχωρίσουμε λίγο τις έννοιες επένδυση, επιχειρηματικότητα, αισχροκέρδεια και μπαταχτσιδιλίκι .
Κανείς δε θέλει πραγματικά να ζήσει σε μια αναρχοκαπιταλιστική κοινωνία, κυρίως αυτοί που νομίζουν οτι είναι άνετοι με τα 4-5χιλιαρικάκια τους το μήνα και γουστάρουν στα χαρτιά τον αναχοκαπιταλισμό.
Απλά θα συγκεντρωθουν τα διαμερίσματα σε λίγα χέρια real estate.
Εγώ εάν δεν είχα το οικονομικό βοήθημα από το airbnb θα είχα κατεβάσει την κατανάλωση τουλάχιστον κατά 50%. Υπάρχουν πολλοί που θα το κάνανε.
Πρέπει να μείνει το όλο πρότζεκτ σαν ένα οικονομικό βοήθημα σε κάποιον που έχει 1 η 2 διαμερίσματα όχι να δημιουργούνται εταιρείες.
Εγώ εάν δεν είχα το οικονομικό βοήθημα από το airbnb θα είχα κατεβάσει την κατανάλωση τουλάχιστον κατά 50%. Υπάρχουν πολλοί που θα το κάνανε.
Πρέπει να μείνει το όλο πρότζεκτ σαν ένα οικονομικό βοήθημα σε κάποιον που έχει 1 η 2 διαμερίσματα όχι να δημιουργούνται εταιρείες.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- Eθνικοκοινωνιστης
συγγνωμη κομμουνιστης δεν δηλωνετε?zteo έγραψε: 26 Οκτ 2023, 16:47 Απλά θα συγκεντρωθουν τα διαμερίσματα σε λίγα χέρια real estate.
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Βλέπω κάποιο reality στο netflix καμιά φορά. Λέγεται "Πουλάω το σπίτι μου". Διαπραγματεύονται με μεσίτες. Ένας από αυτούς αγοράζει σπίτια αποκλειστικά για να γίνουν Airbnb. Στις ΗΠΑ αυτό.
Έχει προχωρήσει πολύ, έχουν δημιουργηθεί εταιρείες τεράστιες. Απορώ κατά πόσο είναι νόμιμο όλο αυτό.
Έχει προχωρήσει πολύ, έχουν δημιουργηθεί εταιρείες τεράστιες. Απορώ κατά πόσο είναι νόμιμο όλο αυτό.
Ναι καιEθνικοκοινωνιστης έγραψε: 26 Οκτ 2023, 16:49συγγνωμη κομμουνιστης δεν δηλωνετε?zteo έγραψε: 26 Οκτ 2023, 16:47 Απλά θα συγκεντρωθουν τα διαμερίσματα σε λίγα χέρια real estate.
Πρέπει να μείνει το όλο πρότζεκτ σαν ένα οικονομικό βοήθημα σε κάποιον που έχει 1 η 2 διαμερίσματα όχι να δημιουργούνται εταιρείες.![]()
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
το προτζεκτ ξεκίνησε εντελώς αλλιώς απο αυτο που συμβαίνει σήμερα.zteo έγραψε: 26 Οκτ 2023, 16:47 Απλά θα συγκεντρωθουν τα διαμερίσματα σε λίγα χέρια real estate.
Τα ίδια και η άλλη συμμορία της ουμπερ που αν και η φάρα των ταξιτζήδων ειναι αποκρουστική, κατάφερε να τους ξεπεράσει. Ευτυχώς εκεί λειτουργούν δυναμικά και την έστειλαν απο εκει που ήρθε.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 139 Απαντήσεις
- 3042 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από 20---
-