Πριν 35 χρόνια και δεν σε είπε κατευθείαν «παππούλη»;Saliveros έγραψε: 10 Μάιος 2018, 13:09"Καθίστε, κύριε!"
Πριν καμιά 35ριά χρόνια, ενώ στέκομαι όρθιος στο τρόλεϊ, μπροστά από καθήμενο πιπίνι και το χαλβαδιάζω.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Άσχημα λόγια που σας έχουν πει.
- hellegennes
Re: Άσχημα λόγια που σας έχουν πει.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
Ορέστης 35
Δεν ισχυει.perseus έγραψε: 10 Μάιος 2018, 00:38 για αν φας ξυλο πρεπει να εχεις περασει τα 50 ,οι κατω των 50 δεν τρωγατε ξυλο σας χαιδευανε
Δεν το είπε, το εννοούσεhellegennes έγραψε: 10 Μάιος 2018, 13:18Πριν 35 χρόνια και δεν σε είπε κατευθείαν «παππούλη»;Saliveros έγραψε: 10 Μάιος 2018, 13:09 "Καθίστε, κύριε!"
Πριν καμιά 35ριά χρόνια, ενώ στέκομαι όρθιος στο τρόλεϊ, μπροστά από καθήμενο πιπίνι και το χαλβαδιάζω.
Πάνος Σκουρλέτης
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
δεν καμαρωνω απλα δεν φυτρωνω εκει που δεν με σπερνουν και αν δεν εχεις παιδια ,μεγαλο σκατο φαε μεγαλη κουβεντα μην λες.καμαρωνεις που ενω εισαι τρομακτικος για ενηλικους, δερνεις πιτσιρικια; κριμα, για το παιδι.
εκει που δερνουν παιδια, καλο ειναι να "φυτρωνουμε" ΟΛΟΙ.perseus έγραψε: 10 Μάιος 2018, 14:37δεν καμαρωνω απλα δεν φυτρωνω εκει που δεν με σπερνουν και αν δεν εχεις παιδια ,μεγαλο σκατο φαε μεγαλη κουβεντα μην λες.καμαρωνεις που ενω εισαι τρομακτικος για ενηλικους, δερνεις πιτσιρικια; κριμα, για το παιδι.
και τωρα που εχω παιδια, και οταν δεν ειχα, τα ιδια ίσχυαν. και παντα προσπαθουσα να υπερασπιζομαι τα παιδια, δικα μου η οχι, και να μην τα κοπαναω. ακομη και αν αυτος που τα κοπαναγε ηταν πανω απο τα κυβικα μου, παντα υπαρχει και η αστυνομια, ο νομος. κι εκει να δεις πως χεζονται οι κουραδομαγκες, τα τιποτενια ανθρωπακια που σηκωνουν χερι μονο οταν τους παιρνει.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
-
Nameless Ghoul
Έτσι ακριβώς. Αυτή η μαλακία του τύπου "άμα δεν έχεις παιδιά δεν έχεις δικαίωμα να μιλάς" πρέπει να κόβεται σε κάθε ευκαιρία. Όταν κάποιος δέρνει παιδιά αυτό είναι λάθος. Αντικειμενικά, καθολικά, αδιαπραγμάτευτα, χωρίς καμμία δικαιολογία ή έκπτωση. Ακόμα και αν αυτός που το επισημαίνει δεν έχει παιδιά. Ουδεμία σημασία έχει.Ασέβαστος έγραψε: 10 Μάιος 2018, 14:48εκει που δερνουν παιδια, καλο ειναι να "φυτρωνουμε" ΟΛΟΙ.perseus έγραψε: 10 Μάιος 2018, 14:37δεν καμαρωνω απλα δεν φυτρωνω εκει που δεν με σπερνουν και αν δεν εχεις παιδια ,μεγαλο σκατο φαε μεγαλη κουβεντα μην λες.καμαρωνεις που ενω εισαι τρομακτικος για ενηλικους, δερνεις πιτσιρικια; κριμα, για το παιδι.
γαϊδούρι θα είναι, σίγουρα δεν θα σηκώνει τα τηλέφωνα.Ερμής έγραψε: 16 Απρ 2018, 12:22 Μωρε δε θα μίλαγα εφόσον ουτε εγώ είμαι εντάξει, απλά αν ο άλλος στα 5 λεπτά αρχίζει και σκούζει (και ειδικά σε καμια περιοχή που δε παίζει πάρκινγκ με την καμια) ε πρέπει να το θέλει το σκατό.
- hellegennes
Γενικά δεν λειτουργούνε έτσι οι απόψεις. Δεν απαιτείται να έχω κάνει κάτι για να το κρίνω. Δεν απαιτείται να είμαι μηχανικός για να κρίνω αν ένα κτήριο είναι έτοιμο να πέσει, δεν απαιτείται να είμαι υδραυλικός για να κρίνω αν μια υδραυλική εγκατάσταση είναι για τον πούτσο, δεν απαιτείται να είμαι σκηνοθέτης και σεναριογράφος για να κρίνω αν το σενάριο μιας ταινίας είναι παιδαριώδες και η σκηνοθεσία για γέλια και δεν απαιτείται να είμαι γονιός για να κρίνω γονεϊκές πρακτικές.Nameless Ghoul έγραψε: 10 Μάιος 2018, 15:03Έτσι ακριβώς. Αυτή η μαλακία του τύπου "άμα δεν έχεις παιδιά δεν έχεις δικαίωμα να μιλάς" πρέπει να κόβεται σε κάθε ευκαιρία. Όταν κάποιος δέρνει παιδιά αυτό είναι λάθος. Αντικειμενικά, καθολικά, αδιαπραγμάτευτα, χωρίς καμμία δικαιολογία ή έκπτωση. Ακόμα και αν αυτός που το επισημαίνει δεν έχει παιδιά. Ουδεμία σημασία έχει.
Καλό είναι να θυμόμαστε επίσης ότι κανενός τα παιδιά δεν είναι δικά του. Το κράτος δίνει αυτόματα την κηδεμονία στους φυσικούς γονείς, εφόσον είναι παντρεμένοι, αλλά μπορεί να την πάρει οποιαδήποτε στιγμή. Αποκλειστικά υποχρεώσεις έχεις απέναντι στο παιδί σου, όχι δικαιώματα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Saliveros έγραψε: 10 Μάιος 2018, 13:09"Καθίστε, κύριε!"
Αυτό πρέπει να πόνεσε ρε.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
με ειπε μικροτσουτσουνο.
δεν θα παρεξηγιομουν αν δεν ημουν
δεν θα παρεξηγιομουν αν δεν ημουν
'Οταν μεγαλώνουμε γινόμαστε μεγάλες κότες. Εγώ στα μπασκετάκια που πάω λαχταρώ κάποιον να με πει κύριο, μετά έχει κυρύγματα για την ζώή όσο παίζουμε, συμβουλές για το σεξ, πώς να μιλάει στους μεγάλους, αποφθέγματα διάσημων, τα πάντα μέχρι να πέσει γονατιστός και να πει συγνώμη ρε μαλάκα, δεν το ξανακάνω.
Εγώ πάντως πιο πολύ το είπα για να μας εξηγήσει ο Σαλ τι εννοεί τρόλεϊ, νομίζω δεν ειχαν τέτοια στην αρχαία Αθήνα γι'αυτό.enaon έγραψε: 10 Μάιος 2018, 15:27'Οταν μεγαλώνουμε γινόμαστε μεγάλες κότες. Εγώ στα μπασκετάκια που πάω λαχταρώ κάποιον να με πει κύριο, μετά έχει κυρύγματα για την ζώή όσο παίζουμε, συμβουλές για το σεξ, πώς να μιλάει στους μεγάλους, αποφθέγματα διάσημων, τα πάντα μέχρι να πέσει γονατιστός και να πει συγνώμη ρε μαλάκα, δεν το ξανακάνω.
.
.
ειναι τότε που βγήκε η έκφραση:sys3x έγραψε: 10 Μάιος 2018, 15:30 Εγώ πάντως πιο πολύ το είπα για να μας εξηγήσει ο Σαλ τι εννοεί τρόλεϊ, νομίζω δεν ειχαν τέτοια στην αρχαία Αθήνα γι'αυτό.
του έσυρε τα εξ αμάξης.
Αχα, εμένα το μυαλό μου πήγε αλλού είναι η αλήθεια, νόμιζα ότι ήταν πάνω σε φάση που κάνανε τρενάκι και η νεαρή δεν άντεξε άλλο κιετς. Τώρα με το νήμα της ομοφυλοφιλίας στο πχόρουμ μάθαμε τι κάνανε και τούτοι γι'αυτό.
.
.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 2 Απαντήσεις
- 195 Προβολές
-