Μπράβος της νύχτας και ιδιοκτήτης σκυλάδικων ήταν
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ο Βόλος ψήφισε ευρωπαϊκό εκσυγχρονισμό!
Re: Ο Βόλος ψήφισε ευρωπαϊκό εκσυγχρονισμό!
Πέρα απ' όλα τα άλλα, που αφορούν τον ίδιο (τον Κασσελάκη) και το ποιο είναι το πρόβλημά του και τι θα ζητήσει, εγώ στέκομαι στη συμπεριφορά του Μπέου. Όσο αγροίκος και να 'ναι, κάποια πράγματα δημόσια δεν λέγονται, από εκλεγμένους αξιωματούχους σε λάιβ μετάδοση. Επίσης, η απορία μου είναι γιατί αποφάσισε να ασχοληθεί με τον Κασσελάκη σε μια τέτοια στιγμή, που πανηγυρίζει για την συντριπτική του νίκη. Δεν είναι καν βουλευτικές εκλογές. Απλά, φαντάζομαι ότι λόγω έπαρσης για το αποτέλεσμα, είπε να ρίξει και μια χοντράδα, να χαρούν και να χειροκροτήσουν από κάτω οι ουρακοτάνγκοι. Δεν λέω χιμπατζήδες, αυτοί έχουν και ένα άλφα επίπεδο.Δημοκράτης έγραψε: 08 Οκτ 2023, 22:46Θα ζητήσει να μη λέει πουστηδες αλλά ομοφυλόφιλοι;Isildur έγραψε: 08 Οκτ 2023, 22:42 Ο Κασσελάκης πάντως ζήτησε από την δικαιοσύνη να δράσει. Μάλλον θα 'χει συνέχεια το πράμα με τον αρκουδιάρη.
Είναι εντελώς άλλο πράγμα οι ομο
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Ποια στημένα ρε συ;
Τα στημένα είναι πταίσματα μπροστά στην ιστορία του
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Μπορεί να άκουσε λούγκρεν.stella έγραψε: 08 Οκτ 2023, 22:51Λευκός Λύκος έγραψε: 08 Οκτ 2023, 22:50Πρώτος ο Μπογιοπουλος τον χαρακτήρισε λούμπεν και κάτι ακόμη. Και μετά τον απάντησε ο Μπεος και έγινε ψιλοκαυγας.stella έγραψε: 08 Οκτ 2023, 22:48
Επιφυλάσσομαι, με πήραν τηλέφωνο για να τον δω και είδα που τον έλεγε "τίποτα" ο Μπέος. Πώς το ξεκίνησε ο Μπογιό; Τι τον είπε, ομοφοβικό;Ρε παιδιά, μήπως δεν κατάλαβε τι είναι λούμπεν και θίχτηκε ο δήμαρχος;
μάλλον κάτι τέτοιο. Ή απλά δεν μπορεί να συγκρατήσει τον εαυτό του καθόλου.Isildur έγραψε: 08 Οκτ 2023, 22:55 Πέρα απ' όλα τα άλλα, που αφορούν τον ίδιο (τον Κασσελάκη) και το ποιο είναι το πρόβλημά του και τι θα ζητήσει, εγώ στέκομαι στη συμπεριφορά του Μπέου. Όσο αγροίκος και να 'ναι, κάποια πράγματα δημόσια δεν λέγονται, από εκλεγμένους αξιωματούχους σε λάιβ μετάδοση. Επίσης, η απορία μου είναι γιατί αποφάσισε να ασχοληθεί με τον Κασσελάκη σε μια τέτοια στιγμή, που πανηγυρίζει για την συντριπτική του νίκη. Δεν είναι καν βουλευτικές εκλογές. Απλά, φαντάζομαι ότι λόγω έπαρσης για το αποτέλεσμα, είπε να ρίξει και μια χοντράδα, να χαρούν και να χειροκροτήσουν από κάτω οι ουρακοτάνγκοι. Δεν λέω χιμπατζήδες, αυτοί έχουν και ένα άλφα επίπεδο.
Δεκτό. Δεν έχω ασχοληθεί με παράγοντες του ποδοσφαίρου.Beria έγραψε: 08 Οκτ 2023, 22:56 Ποια στημένα ρε συ;
Τα στημένα είναι πταίσματα μπροστά στην ιστορία του
Ζω για τη στιγμη που θα δω το Στεφανο Χιο υπουργο πολιτισμου.
Παλιό, αλλά καλό.
Επίσης, ενδιαφέρον ότι το έβαλε ο συγκεκριμένος (και θενκς για το quote, δεν θα το 'βλεπα αλλιώς).
Εντάξει φτάσαμε στον πάτο πλέον. Μόνη λύση πλέον η μετανάστευση. Στους πολίτες αυτής της χώρας αξίζουν Μπεοι και Αγοραστοι.
Arisvilla έγραψε: 08 Οκτ 2023, 22:59 Εντάξει φτάσαμε στον πάτο πλέον. Μόνη λύση πλέον η μετανάστευση. Στους πολίτες αυτής της χώρας αξίζουν Μπεοι και Αγοραστοι.
- Hector Buas
Εδώ είναι που μαζεύονται όλοι αυτοί που αποδοκιμάζουν τις δηλώσεις του Μπέου, ενώ μόλις πριν από λίγο καιρό χειροκροτούσαν ομαδικά τα χυδαία συνθήματα για τον Μητσοτάκη?
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
τι συμβαίνει, χαρίκλεια; Γιατί κλαις;
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Ναι, μάλλον έτσι είναι. Δεν ξέρω αν μπορεί να στηρίξει κάτι εδώ ο Κασσελάκης, ίσως γι' αυτό είπε γενικά κι αόριστα περί δικαιοσύνης κι όχι ότι θα τον κυνηγήσει ο ίδιος.ST48410 έγραψε: 08 Οκτ 2023, 22:50Ανοησία και αυτό αν θέλεις τη γνώμη μου. Δεν υπάρχει νόμος που να επιβάλει σε κάποιον να φέρεται με αξιοπρέπεια ούτε είναι υπάλληλος κάποιου που τον αξιολογεί άμεσα και μπορεί να τον διώξει τώρα.Isildur έγραψε: 08 Οκτ 2023, 22:42 Ο Κασσελάκης πάντως ζήτησε από την δικαιοσύνη να δράσει. Μάλλον θα 'χει συνέχεια το πράμα με τον αρκουδιάρη.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
γιατί δακρύζεις, καρδούλα μου;Arisvilla έγραψε: 08 Οκτ 2023, 22:59 Εντάξει φτάσαμε στον πάτο πλέον. Μόνη λύση πλέον η μετανάστευση. Στους πολίτες αυτής της χώρας αξίζουν Μπεοι και Αγοραστοι.
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 31 Απαντήσεις
- 1078 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Golden Age
-