Αναφέρομαι στον μπους τζούνιορLibre arbitre έγραψε: 06 Ιούλ 2023, 18:15Άλλες εποχές. Οι απόγονοί του οχι.southern έγραψε: 06 Ιούλ 2023, 14:15Και ο Τζώρτζ Μπους ήταν πολέμιος της λοατκι ατζένταςΝαύτης έγραψε: 06 Ιούλ 2023, 13:46
Θα έχει οπωσδήποτε ένα πολιτικό κόστος, αλλά νομίζω όχι σημαντικό.
Η νουδού έχει πληρώσει ήδη ένα πολιτικό κόστος για την αποκήρυξη της ακροδεξιάς/ταλιμπανέζικης ατζέντας, αλλά πήρε σαν αντάλλαγμα ένα ικανοποιητικό αντίδωρο ως εκλογικό ποσοστό από τον χώρο του κέντρου, κυρίως της κεντροδεξιάς, αλλά ως ένα σημείο και της κεντροαριστεράς.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Poll. Συμφωνείτε με το γάμο ατόμων του ίδιου φυλου;
Re: Poll. Συμφωνείτε με το γάμο ατόμων του ίδιου φυλου;
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
https://www.phorum.com.gr/viewtopic.php?f=29&t=21951
https://www.phorum.com.gr/viewtopic.php?f=29&t=21951
ο ενας απο τους δυο δινει το σπερμα ο αλλος μλκς ειναι;
- hellegennes
Δεν θα έπρεπε;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Δε σε πιάνω...
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
η κυρα Μαρία 70 που πέθανε ο άντρας της προφανώς και πρέπει να την πάρει για να ζήσει.hellegennes έγραψε: 06 Ιούλ 2023, 18:42Καλά, έτσι κι αλλιώς ΔΕΝ πρέπει να παίρνει κανείς την σύνταξη ατόμου που έχει πεθάνει. Για ποιον λόγο να την δικαιούται ο οποιοσδήποτε;Σέλευκας έγραψε: 06 Ιούλ 2023, 18:34 δε με νοιάζει αν παντρεύονται η αν κάνουν τρενάκι. Εμένα με νοιάζει να μην υιοθετούν και να μην παίρνει τη σύνταξη ο ένας του άλλου. Δηλαδή να πληρώνει η άνεργη μητέρα ΦΠΑ για το γάλα και αυτό να καταλήγει στη στην κλασομπανιέρα του γερόπουστα πάει πολύ.
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Μαλακίες. Αν είναι η υιοθεσία το θέμα, γίνεται μια χαρά και με σύμφωνο (μ' έναν νόμο κι ένα άρθρο).
Γιατί ο τόσος γκαϊλές να κάνουν γάμο δεν κατάλαβα.
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 
Γιατί θα πρέπει λέω να νομιμοποιηθεί, θεσπιστεί όπως θες πες το γάμος ομοφυλοφίλων; Ή και γενικά οτιδήποτε άλλο πλην ετεροφυλοφίλων (πού ξέρουμε αν αύριο δεν θα θέλουν κι άλλες "κατηγορίες" να κάνουν γάμο).
Το σύμφωνο συμβίωσης που ισχύει ήδη, δεν τους φτάνει;
Ξέρω κι εγώ; δεν έχω ακούσει ποτέ να θέλουν τρία άτομα να παντρευτούν.
Μόνο εφόσον M ≥ 2 * F. Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση είναι μαζοχισμός.
Ακόμα δεν έχεις ακούσει. Περίμενε λίγο, άμα πάρουμε φόρα θ' αρχίσουν να παντρεύονται και με τα πορτατίφ τους κάποιοι (ήδη έχουμε δει κάτι βλαμμένους να παντρεύονται με κάτι μπρόκολα, φουσκωτές κούκλες, τον εαυτό τους κλπ).gassim έγραψε: 06 Ιούλ 2023, 18:51Ξέρω κι εγώ; δεν έχω ακούσει ποτέ να θέλουν τρία άτομα να παντρευτούν.
Παντρεύονται άντρας - γυναίκα. Θες να το γαμήσεις αλλάξεις, γιατί να μην δώσεις και άλλες επιλογές;
Περισσότεροι γονείς = περισσότερη αγάπη για τα παιδιά, μεγαλύτερο εισόδημα άρα και περισσότερα αγαθά για τα παιδιά.
Occasio facit furem
αν βάλουν ενα άρθρο για υιοθεσίες, ενα για φορολογία, ενα επώνυμο, ε να το λεμε γαμο και τελος, γιατί να κοροιδευομαστε;Isildur έγραψε: 06 Ιούλ 2023, 18:47 Μαλακίες. Αν είναι η υιοθεσία το θέμα, γίνεται μια χαρά και με σύμφωνο (μ' έναν νόμο κι ένα άρθρο).
Εγώ διαφωνώ και με το σύμφωνο συμβίωσης, αν το ίδιο σύμφωνο ισχύει και για τα ετερόφυλα ζευγάρια.Isildur έγραψε: 06 Ιούλ 2023, 18:49Γιατί θα πρέπει λέω να νομιμοποιηθεί, θεσπιστεί όπως θες πες το γάμος ομοφυλοφίλων; Ή και γενικά οτιδήποτε άλλο πλην ετεροφυλοφίλων (πού ξέρουμε αν αύριο δεν θα θέλουν κι άλλες "κατηγορίες" να κάνουν γάμο).
Το σύμφωνο συμβίωσης που ισχύει ήδη, δεν τους φτάνει;
Occasio facit furem
Καταρχάς, εγώ δεν είπα να βάλουν μια που δεν συμφωνώ με τις υιοθεσίες, είπα τι μπορούν να κάνουν αν θέλουν να βάλουν. Όλα τα υπόλοιπα τα καλύπτει μια χαρά το σύμφωνο, ε ας προσθέσουν και την υιοθεσία αν αυτός είναι ο σκοπός. Επώνυμα κλπ δεν παίζουν σε καμμιά μορφή γάμου παρεμπιπτόντως, πρέπει να κάνεις αίτηση αλλαγής επωνύμου για να το αλλάξεις με σοβαρό λόγο.enaon έγραψε: 06 Ιούλ 2023, 18:54αν βάλουν ενα άρθρο για υιοθεσίες, ενα για φορολογία, ενα επώνυμο, ε να το λεμε γαμο και τελος, γιατί να κοροιδευομαστε;Isildur έγραψε: 06 Ιούλ 2023, 18:47 Μαλακίες. Αν είναι η υιοθεσία το θέμα, γίνεται μια χαρά και με σύμφωνο (μ' έναν νόμο κι ένα άρθρο).
- hellegennes
Γιατί; Δική της ήταν; Αν χώριζαν δηλαδή έναν χρόνο πριν;Σέλευκας έγραψε: 06 Ιούλ 2023, 18:47η κυρα Μαρία 70 που πέθανε ο άντρας της προφανώς και πρέπει να την πάρει για να ζήσει.hellegennes έγραψε: 06 Ιούλ 2023, 18:42Καλά, έτσι κι αλλιώς ΔΕΝ πρέπει να παίρνει κανείς την σύνταξη ατόμου που έχει πεθάνει. Για ποιον λόγο να την δικαιούται ο οποιοσδήποτε;Σέλευκας έγραψε: 06 Ιούλ 2023, 18:34 δε με νοιάζει αν παντρεύονται η αν κάνουν τρενάκι. Εμένα με νοιάζει να μην υιοθετούν και να μην παίρνει τη σύνταξη ο ένας του άλλου. Δηλαδή να πληρώνει η άνεργη μητέρα ΦΠΑ για το γάλα και αυτό να καταλήγει στη στην κλασομπανιέρα του γερόπουστα πάει πολύ.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 106 Απαντήσεις
- 2986 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Golden Age
-
- 14 Απαντήσεις