brb και tyt έγραψε: 27 Οκτ 2018, 22:20
Chainis έγραψε: 27 Οκτ 2018, 21:59
Κοίτα να ξεστραβωθείς λίγο κι άσε τα καφενεία.
Αυτό εδώ το έχω βάλει 3-4 φορές σε άλλα νήματα και το βάζω γιατί βαριέμαι να γράφω από τα βιβλία του, άμα θέλεις να λες ότι σε ενδιαφέρει η πραγματική ιστορία δες το προσεκτικά από το 56.20" περίπου και μετά κι άμα έχεις κότσια πάρε και τα βιβλία του και διάβασε τα.
Θα το δω αργότερα αλλά λέει για το 1947 ως το 1950. Τι έγινε πριν; Ρητορικό το ερώτημα γιατί είσαι κολλημένος σ' αυτά που θέλεις. Δεν γράφεται έτσι η ιστορία. Όπως έγραψα πιο πριν τέρμα.
Nandros έγραψε: 27 Οκτ 2018, 22:17
ΔΕΝ θα το κάνει, ΔΕΝ έχει τα κότσια!
Είναι όπως όλοι οι φανατισμένοι που ΔΕΝ θέλουν να ξεφύγουν από τον φανατισμό τους!
Ισχύει κια για εσένα η απάντηση. Όσο για τον φανατισμό ...
Ναι δεν έχεις κότσια! Το λέω και το επαναλαμβάνω!
Αρνείσαι να δεις τις παραθέσεις για τα γεγονότα πριν από την χρονολογία που εσύ επέλεξες! Είσαι κολλημένος και φανατικός!
Όταν ήμουν μικρός, διάβασα στην Εγκυκλοπαίδεια για τα εγκλήματα των κομμουνιστοσυμμοριτών και εαμοβούλγαρων.
Μετά που μεγάλωσα και διάβασα πολλά περισσότερα, άλλαξα γνώμη. Είχα μια συμπάθεια γι αυτούς που αγωνίστηκαν για κάτι καλύτερο.
Τώρα που είμαι πολύ σοφότερος και έχω πολύ περισσότερες πηγές πληροφόρησης, ένεκα ιντερνέτ, βλέπω πως και οι δυο παρατάξεις έκαναν εγκλήματα.
Μην μου μιλάς εμένα για φανατισμό, μικρέ, άπειρε και κακοπληροφορημένε!
.