!!! DEVELOPMENT MODE !!!

ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΤΑ ΤΑΓΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Ιστορικά γεγονότα, καταστάσεις, αναδρομές
Άβαταρ μέλους
Chainis
Phorum.gr user: Chainis

Re: ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΤΑ ΤΑΓΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chainis »

brb και tyt έγραψε: 27 Οκτ 2018, 22:20
Chainis έγραψε: 27 Οκτ 2018, 21:59 Κοίτα να ξεστραβωθείς λίγο κι άσε τα καφενεία.
Αυτό εδώ το έχω βάλει 3-4 φορές σε άλλα νήματα και το βάζω γιατί βαριέμαι να γράφω από τα βιβλία του, άμα θέλεις να λες ότι σε ενδιαφέρει η πραγματική ιστορία δες το προσεκτικά από το 56.20" περίπου και μετά κι άμα έχεις κότσια πάρε και τα βιβλία του και διάβασε τα.
Θα το δω αργότερα αλλά λέει για το 1947 ως το 1950. Τι έγινε πριν; Ρητορικό το ερώτημα γιατί είσαι κολλημένος σ' αυτά που θέλεις. Δεν γράφεται έτσι η ιστορία. Όπως έγραψα πιο πριν τέρμα.
Αυτό είναι από την παρουσίαση του Β' τόμου που καλύπτει αυτή την περίοδο,
Η προηγούμενη καλύπτεται από τον α΄τόμο.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας

Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
Άβαταρ μέλους
Nandros
Phorum.gr user: Nandros
Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros »

brb και tyt έγραψε: 27 Οκτ 2018, 22:20
Chainis έγραψε: 27 Οκτ 2018, 21:59 Κοίτα να ξεστραβωθείς λίγο κι άσε τα καφενεία.
Αυτό εδώ το έχω βάλει 3-4 φορές σε άλλα νήματα και το βάζω γιατί βαριέμαι να γράφω από τα βιβλία του, άμα θέλεις να λες ότι σε ενδιαφέρει η πραγματική ιστορία δες το προσεκτικά από το 56.20" περίπου και μετά κι άμα έχεις κότσια πάρε και τα βιβλία του και διάβασε τα.
Θα το δω αργότερα αλλά λέει για το 1947 ως το 1950. Τι έγινε πριν; Ρητορικό το ερώτημα γιατί είσαι κολλημένος σ' αυτά που θέλεις. Δεν γράφεται έτσι η ιστορία. Όπως έγραψα πιο πριν τέρμα.
Nandros έγραψε: 27 Οκτ 2018, 22:17 ΔΕΝ θα το κάνει, ΔΕΝ έχει τα κότσια!
Είναι όπως όλοι οι φανατισμένοι που ΔΕΝ θέλουν να ξεφύγουν από τον φανατισμό τους!
Ισχύει κια για εσένα η απάντηση. Όσο για τον φανατισμό ...
Ναι δεν έχεις κότσια! Το λέω και το επαναλαμβάνω!
Αρνείσαι να δεις τις παραθέσεις για τα γεγονότα πριν από την χρονολογία που εσύ επέλεξες! Είσαι κολλημένος και φανατικός!

Όταν ήμουν μικρός, διάβασα στην Εγκυκλοπαίδεια για τα εγκλήματα των κομμουνιστοσυμμοριτών και εαμοβούλγαρων.
Μετά που μεγάλωσα και διάβασα πολλά περισσότερα, άλλαξα γνώμη. Είχα μια συμπάθεια γι αυτούς που αγωνίστηκαν για κάτι καλύτερο.
Τώρα που είμαι πολύ σοφότερος και έχω πολύ περισσότερες πηγές πληροφόρησης, ένεκα ιντερνέτ, βλέπω πως και οι δυο παρατάξεις έκαναν εγκλήματα.
Μην μου μιλάς εμένα για φανατισμό, μικρέ, άπειρε και κακοπληροφορημένε!
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Ρούλης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ρούλης »

ΤΑΥΓΕΤΗΣ έγραψε: 12 Οκτ 2018, 13:38 επειδη πολλοι που δεν εζησαν την εποχη εκεινη ,δεν εζησαν την δο,οφονικη τρομοκτρατια των κομμουνιστων που αν δεν εβρισκαν καποιον να δολοφονησουν δολοφονουσαν ολη την οικογενεια τα καταδικαζουν ως προδοτικα (ποιον προδοσαν αραγε;)ανοιγω θεμα εδω.
δεχομαι μονον σοβαρες συζητησεις.Εχω διαβασει αρκετα για την εποχη εκεινη,εχω λαρει συνετευξεις απο μαπεταναιους(τρομαρα τους)αλλα κυριως απκ απλο κοσμο
ζητουσαν απο την κατοχικη κυβερνηση να εχουν και στη περιοχη τους ταγμα ωστε να γλυτωσουν απο τους δολοφονους του κκε που τους δολοφονουσαν,δολοφονουσαν ενα γερμανο σε ενεδρα(250 ολους και ολους)και απο αντιποινα οι γερμανοι κατεστρεφαν ολο το χωριο,εκλεβαν ουι τροφιμο ειχε ο απλος λαος και πεθαιναν της πεινας,ληστευαν οι κατσαπλιαδες του ελας φορτηγα του ερυθρου σταυρου που πηγαιναν τροφημα στους λιμοκτονουντες κτλ
περαν αυτων διαβασα για πολλοστη φορα εκθεσεις αγγλων,και σοφουλη,γονατα,φραδελου ,παπανδρεου κτλ που εστελναν στην μεση ανατολη ε,εγαν αναλυτικα οσα περιεγραψα εγω και ικετευαν τους αγγλους να μην βοηθουν αυτους τους εγκληματιες του κκε που ειναι ο χειροτερος εχθρος της ελλαδος και φυσικα να υποστηριξει η κυβερνηση του καίρου τα ταγματα ασφαλειας που ηταν το μονο αντιπαλο δεος στους κατσαπλιαδες.
παρακαλω μονο σοβαρα επιχειρηματα δεχομαι οχι κομμουνιστικες βλακειες.

Ρε Ταυγέτη δε μας ξαναγράφεις εκείνη τη συνταγή για μοσχαροκεφαλή στο φούρνο γιατί μετά από 10 χρόνια δεν τη θυμάμαι.
Έχω κρατήσει μόνο το αργό ψήσιμο αλλά το υπόλοιπο νταραβέρι μου διαφεύγει.
AYNAN

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AYNAN »

ΤΑΥΓΕΤΗΣ έγραψε: 12 Οκτ 2018, 13:38 επειδη πολλοι που δεν εζησαν την εποχη εκεινη ,δεν εζησαν την δο,οφονικη τρομοκτρατια των κομμουνιστων που αν δεν εβρισκαν καποιον να δολοφονησουν δολοφονουσαν ολη την οικογενεια τα καταδικαζουν ως προδοτικα (ποιον προδοσαν αραγε;)ανοιγω θεμα εδω.
δεχομαι μονον σοβαρες συζητησεις.Εχω διαβασει αρκετα για την εποχη εκεινη,εχω λαρει συνετευξεις απο μαπεταναιους(τρομαρα τους)αλλα κυριως απκ απλο κοσμο
ζητουσαν απο την κατοχικη κυβερνηση να εχουν και στη περιοχη τους ταγμα ωστε να γλυτωσουν απο τους δολοφονους του κκε που τους δολοφονουσαν,δολοφονουσαν ενα γερμανο σε ενεδρα(250 ολους και ολους)και απο αντιποινα οι γερμανοι κατεστρεφαν ολο το χωριο,εκλεβαν ουι τροφιμο ειχε ο απλος λαος και πεθαιναν της πεινας,ληστευαν οι κατσαπλιαδες του ελας φορτηγα του ερυθρου σταυρου που πηγαιναν τροφημα στους λιμοκτονουντες κτλ
περαν αυτων διαβασα για πολλοστη φορα εκθεσεις αγγλων,και σοφουλη,γονατα,φραδελου ,παπανδρεου κτλ που εστελναν στην μεση ανατολη ε,εγαν αναλυτικα οσα περιεγραψα εγω και ικετευαν τους αγγλους να μην βοηθουν αυτους τους εγκληματιες του κκε που ειναι ο χειροτερος εχθρος της ελλαδος και φυσικα να υποστηριξει η κυβερνηση του καίρου τα ταγματα ασφαλειας που ηταν το μονο αντιπαλο δεος στους κατσαπλιαδες.
παρακαλω μονο σοβαρα επιχειρηματα δεχομαι οχι κομμουνιστικες βλακειες.
:+1:
Ρούλης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ρούλης »

Όσα συν και να του ρίξετε είναι εντελώς ντεφορμέ.
Αν δεν ανεβάσει το νήμα για τα μωρά που έπνιγαν και έτρωγαν οι κομμουνιστοσυμμορίτες και δεν βγάλει πάλι από το αρχειο του το θέμα ''Η ΑΓΡΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ Γ. ΠΟΛΚ ΚΑΙ Η ΕΞΙΧΝΙΑΣΙΣ ΑΥΤΗΣ ΔΙΑ ΤΗΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΓΡΑΦΟΛΟΓΙΑΣ'' δεν πρόκειται να ξανακερδίσει τον σεβασμο της πατριωτικής φράξιας του πχόρουμ.
Και όσο αργεί να ανεβάσει τη συνταγή για το ψήσιμο της μοσχαροκεφαλής τόσο τίθεται υπό αμφισβήτηση η γνησιότητα του.
Μόνο ο γνήσιος Ταϋγέτης και οι τρεις καράβλαχοι εθνικόφρονες φίλοι του από τα βουνά της Γκιώνας που την έψησαν μαζί την ξέρουν.
Άβαταρ μέλους
Μοναρχικος
Phorum.gr user: Μοναρχικος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μοναρχικος »

Xωρις πλακα αν δεν ηταν ο ηρωικος μας βασιλιας να συνεχισει τον πολεμο απο την Αιγυπτο, ακομα θα ειχαμε κατοχη
Άβαταρ μέλους
Nandros
Phorum.gr user: Nandros
Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros »

Μοναρχικος έγραψε: 27 Νοέμ 2018, 15:03 Xωρις πλακα αν δεν ηταν ο ηρωικος μας βασιλιας να συνεχισει τον πολεμο απο την Αιγυπτο, ακομα θα ειχαμε κατοχη
Χωρίς πλάκα Good king is a dead king!
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Άβαταρ μέλους
Chainis
Phorum.gr user: Chainis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chainis »

Μοναρχικος έγραψε: 27 Νοέμ 2018, 15:03 Xωρις πλακα αν δεν ηταν ο ηρωικος μας βασιλιας να συνεχισει τον πολεμο απο την Αιγυπτο, ακομα θα ειχαμε κατοχη
Φαντάσου να έκανες και πλάκα. :lol:
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας

Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
AYNAN

Αν δεν ηταν τα ηρωικα ταγματα ασφαλειας τωρα θα ησουν Βορια Κορεα.
ΤΑΥΓΕΤΗΣ
Phorum.gr user: ΤΑΥΓΕΤΗΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΤΑΥΓΕΤΗΣ »

Ρούλης έγραψε: 27 Νοέμ 2018, 14:28 Όσα συν και να του ρίξετε είναι εντελώς ντεφορμέ.
Αν δεν ανεβάσει το νήμα για τα μωρά που έπνιγαν και έτρωγαν οι κομμουνιστοσυμμορίτες και δεν βγάλει πάλι από το αρχειο του το θέμα ''Η ΑΓΡΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ Γ. ΠΟΛΚ ΚΑΙ Η ΕΞΙΧΝΙΑΣΙΣ ΑΥΤΗΣ ΔΙΑ ΤΗΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΓΡΑΦΟΛΟΓΙΑΣ'' δεν πρόκειται να ξανακερδίσει τον σεβασμο της πατριωτικής φράξιας του πχόρουμ.
Και όσο αργεί να ανεβάσει τη συνταγή για το ψήσιμο της μοσχαροκεφαλής τόσο τίθεται υπό αμφισβήτηση η γνησιότητα του.
Μόνο ο γνήσιος Ταϋγέτης και οι τρεις καράβλαχοι εθνικόφρονες φίλοι του από τα βουνά της Γκιώνας που την έψησαν μαζί την ξέρουν.
βλεπω εχεις καλη μνημη.
ναι στην γκιωνα ειχαν οι ιδιες οι συμμοριτισες πνιξει τα παιδια τους για να μην κλαινε.ειχε γινει μεγαλος θορυβος τοτε.ιατροδικαστες,δημοσιογραφοι κτλ.το λενε και σε αναφορα τους οι στρατιωτικοι.αν δεν αρεσει στους εγκληματιες του κκε δεν με ενδιαφερει.ετσι κι αλοιως αυτοι κοπρια εχουν στο κρανιο τους.
οδον αφορα την υποθεση πολκ.ισχυουν οσα ειχα γραψει τοτε.το οτι τον σκοτωσαν οι δεξιοι κτλ ειναι βλακειες των ανεγκεφαλων του κκε και των εχοντων το ιδιο μυαλο με αυτους.ο στακτοπουλος τον ειχε δωσει στους συμμοριτες.ενας εκ των δολοφονων του πολκ εμφανιζεται να εχει ψοφησει καπου στα βουνα νωριτερα απο την δολοφονια του πολκ.και ομως ενω το κκε εβγαλε για ολους τους κομμουνιστοσυμμοριτες που σκοτωθηκε ο καυε ενας μονον για αυτον δεν λεει που και ποτε.και ηταν στελεχος του κκε!!!ολα αυτα στο επισημο λευκωμα για τους νεκρους του.
καταλαβες;γιατι σας παιζω ολους μονοτερμα;
Οταν καποιος κανει εγκλημα και μετανοει ειναι ανθρωπος.Αν κανει εγκλημα και καμαρωνει για αυτο ειναι κομμουνιστης.
Επι 100 κομμουνιστων οι 59 ειναι αφελεις(βλακες),οι 40 αγυρτες(δηλ λαμογια ) και μονον ενας πραγματικος μπολσεβικος.ΛΕΝΙΝ 1917
brb και tyt
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από brb και tyt »

Ερώτηση: Οι Γερμανοί (μαζί από τις τεράστιες σφαγές και καταστροφές) είχαν δώσει την Μακεδονία στους Βούλγαρους και ΟΛΗ την Ήπειρο στους Τσάμηδες.
Επομένως αν κέρδιζε τον πόλεμο ο Χίτλερ τώρα η βόρεια Ελλάδα θα ήταν Βουλγαρία και η Ήπειρος Αλβανία.
Τα Τάγματα ασφαλείας συνεργάστηκαν με τους Γερμανούς και τους συνεργάτες τους.
Έχεις ηθικό πρόβλημα με αυτό ή δικαιολογείς την επιλογή σου με τον αντικομμουνισμό;
Ο Λεωνίδας, ο Κολοκοτρώνης και οι Ταγματασφαλίτες
Γάταρος έγραψε: 05 Φεβ 2019, 15:27
AYNAN

Το κκε εδωσε τη Μακεδονια καιτη Θρακη στους Βουλγαρους,οχι τα ταγματα ασφαλειας.
brb και tyt
Μέλη που αποχώρησαν

AYNAN έγραψε: 29 Νοέμ 2018, 14:48 Το κκε εδωσε τη Μακεδονια καιτη Θρακη στους Βουλγαρους,οχι τα ταγματα ασφαλειας.
Ότι πεις. Τελικά ο κάθε Έλληνας γράφει την δική του ιστορία.
Επομένως υπάρχουν 10 εκατομμύρια εκδοχές της ιστορίας.
AYNAN

Για τη συμφωνια του Μπλεντ εχεις κατι να μας πεις κουμουνιστακι?

http://ellinikiegersi.blogspot.com/2013 ... _7542.html
brb και tyt
Μέλη που αποχώρησαν

AYNAN έγραψε: 29 Νοέμ 2018, 15:05 Για τη συμφωνια του Μπλεντ εχεις κατι να μας πεις κουμουνιστακι?

http://ellinikiegersi.blogspot.com/2013 ... _7542.html
ellinikiegersi.blogspot.com/
:roll:
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Ιστορία”