!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Καμιά σχέση με Ακροδεξιά, θα μάθετε να τη λέτε Ταυτοτική Δεξιά
Re: Καμιά σχέση με Ακροδεξιά, θα μάθετε να τη λέτε Ταυτοτική Δεξιά
Oπως και να εχει παντως η Γαλη υπεπεσε παλι σε αστερισκους, οποτε κι εγω δεν εχει νοημα να ασχοληθω με το θεμα των ονομασιων, ας τη λεει ο καθενας οπως θελει τη συγκεκριμενη δεξια.
.
.
Σωστό κι'αυτό, άρα μένουμε στους δόκιμους όρους ακροδεξιά, φασιστοειδής δεξιά, ή ψεκοδεξιά, ανάλογα με το στοιχείο που επικρατεί.Αρίστος έγραψε: 30 Ιουν 2023, 03:17Oπως και να εχει παντως η Γαλη υπεπεσε παλι σε αστερισκους, οποτε κι εγω δεν εχει νοημα να ασχοληθω με το θεμα των ονομασιων, ας τη λεει ο καθενας οπως θελει τη συγκεκριμενη δεξια.
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Γιατί το ΚΚΕ δεν διαλύθηκε μετά τη συνεργασία με τη ΝΔ.Αρίστος έγραψε: 29 Ιουν 2023, 22:50ΓΑΛΗ έγραψε: 29 Ιουν 2023, 21:39Σε κάθε περίπτωση, καλό είναι οι οποιοιδήποτε χρησιμοποιήσουν τον όρο να μην έχουν επιχειρήσει συμπράξεις με τους ζαίους... της πολυταυτοτικής ιδεολογικής προσέγγισης.Αρίστος έγραψε: 29 Ιουν 2023, 21:26 O Kατσιβαρδας που πλεον ειναι το θεωρητικο κεφαλι των Σπαρτιατων (και ενας απο τους πιο πολυπλευρα μορφωμενους ανθρωπους που βρεθηκαν στα βουλευτικα εδρανα διαχρονικα) μια χαρα ξερει αρκετα και για τη σημασια των ονομασιων που συζηταμε και εχει γνωσεις για τη γενια του 30. Γραφει μαλιστα και στις δυο εφημεριδες που αρθρογραφω εγω. Παρεπιπτοντως αν νομιζουν μερικοι νουδουσοκοι και συριζαιοι οτι θα ειναι ευκολα να τον ρουμπωσουν θα τους συνιστουσα να διαβασουν πολυ και να προβαρουν καλα τι θα του πουν, ο τυπος ειναι εκτος απο εξαιρετικος νομομαθης και μια κινητη βιβλιοθηκη και παραλληλα εχει ιδεολογια και πιστη στο εθνος του, κατι που λειπει απο τους αντιπαλους του.
.
Μα ο ιδιος ο Κασιδιαρης εκλεισε το ματακι στις πρωτες εκλογες να ψηφιστει ο ΣΥΡΙΖΑ προκειμενου να τιμωρηθει η ΝΔ.![]()
![]()
Οσο για τους ΑΝΕΛ που το ποσοστο τους λογικα εχει μοιραστει και στα τρια τα σημερινα κομματα δεν συνεργαστηκαν με το ΣΥΡΙΖΑ για να γινουν αριστεροι αλλα για να τον πανε δεξιοτερα. Και το καταφεραν αν κρινουμε τις συμμαχιες με τις ΗΠΑ του Τραμπ και το Ισραηλ του Νετανιαχου (ενω πιχι ο κορμος του ΣΥΡΙΖΑ προ συνεργασιας με ΑΝΕΛ ηταν με τους Δημοκρατικους στις ΗΠΑ και τους Παλαιστινιους στο Ισραηλ). Αυτη ειναι μια μεγαλη κουβεντα που ξεπερναει τα ορια του νηματος αλλα θα την τελειωσω με μια απλη ερωτηση: γιατι πρεπει να εχουν πιχι ενοχικα συνδρομα οι ΑΝΕΛ που συνεργαστηκαν με το ΣΥΡΙΖΑ οταν η ιδια η ΝΔ εχει συνεργαστει με το Φλωρακη;![]()
.
Γιατί ο Συριζα τέλειωσε τους ΑΝΕΛ εκ των έσω. Ήταν μια Πύρρειος συμμαχία. Και φυσικά ξεφούσκωσε και αυτός.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Και ο ΛΑΟΣ διαλυθηκε επειδη διερρευσαν τα σημαντικοτερα στελεχη του προς τη ΝΔ αλλα και γιατι συγκυβερνησε με ΝΔΣΟΚ νομιμοποιωντας το δευτερο μνημονιο.
Οι ΑΝΕΛ ομως οσο συγκυβερνησαν με το ΣΥΡΙΖΑ δεν στραφηκαν αριστερα, παραδειγμα οτι ζητησαν να φυγει ο Φιλης απο το υπουργειο Παιδειας και ο Τσιπρας τον αντικατεστησε, παραδειγμα αλλο οτι υπο την πιεση τους ο Τσιπρας επετρεψε στον Καμμενο να διοργανωσει εκδηλωσεις για την επαιτειο μνημης της γενοκτονιας των Ποντιων, κατι που σε τετοια εκταση δεν ειχε κανει ουτε η ΝΔ, ουτε το ΠΑΣΟΚ. Ο Καμμενος σαν υπουργος Αμυνας εστειλε το Νικηφορος Φωκας που εδιωξε μεσα σε 24 ωρες το τουρκικο ερευνητικο πλοιο απο την ελληνικη υφαλοκρηπιδα ενω με τη ΝΔ αλωνιζε ανενοχλητο για ενα διμηνο. Και ο Καμμενος ενω η ΝΔ κοροιδευε τους εθνικιστες οτι δηθεν ειναι κατα των Πρεσπων, ηταν ο μονος που οργανωσε plan B για τη φαση και το παρουσιασε και στο Λευκο Οικο και στο Κρεμλινο. Και τελικα τον ιδιο τον Κοτζια καμια ΝΔ δεν τον εριξε, τον εριξε ο ιδιος ο Καμμενος, ειπε στον Τσιπρα η αυτος η εγω.
.
Οι ΑΝΕΛ ομως οσο συγκυβερνησαν με το ΣΥΡΙΖΑ δεν στραφηκαν αριστερα, παραδειγμα οτι ζητησαν να φυγει ο Φιλης απο το υπουργειο Παιδειας και ο Τσιπρας τον αντικατεστησε, παραδειγμα αλλο οτι υπο την πιεση τους ο Τσιπρας επετρεψε στον Καμμενο να διοργανωσει εκδηλωσεις για την επαιτειο μνημης της γενοκτονιας των Ποντιων, κατι που σε τετοια εκταση δεν ειχε κανει ουτε η ΝΔ, ουτε το ΠΑΣΟΚ. Ο Καμμενος σαν υπουργος Αμυνας εστειλε το Νικηφορος Φωκας που εδιωξε μεσα σε 24 ωρες το τουρκικο ερευνητικο πλοιο απο την ελληνικη υφαλοκρηπιδα ενω με τη ΝΔ αλωνιζε ανενοχλητο για ενα διμηνο. Και ο Καμμενος ενω η ΝΔ κοροιδευε τους εθνικιστες οτι δηθεν ειναι κατα των Πρεσπων, ηταν ο μονος που οργανωσε plan B για τη φαση και το παρουσιασε και στο Λευκο Οικο και στο Κρεμλινο. Και τελικα τον ιδιο τον Κοτζια καμια ΝΔ δεν τον εριξε, τον εριξε ο ιδιος ο Καμμενος, ειπε στον Τσιπρα η αυτος η εγω.
.
Και για να μην το κουραζουμε ολο το ελληνικο πολιτικο συστημα κατηγορει το ΣΥΡΙΖΑ που συνεργαστηκε με τους ακροδεξιους ΑΝΕΛ, κατι που επανειλημμενα μας το υπενθυμιζει και ο Λεπο εδω μεσα, οποτε δεν γινεται να ειναι ταυτοχρονα ακροδεξιοι και αριστεροι οι ΑΝΕΛ.
.
.
Leporello έγραψε: 30 Ιουν 2023, 06:37Σωστό κι'αυτό, άρα μένουμε στους δόκιμους όρους ακροδεξιά, φασιστοειδής δεξιά, ή ψεκοδεξιά, ανάλογα με το στοιχείο που επικρατεί.Αρίστος έγραψε: 30 Ιουν 2023, 03:17Oπως και να εχει παντως η Γαλη υπεπεσε παλι σε αστερισκους, οποτε κι εγω δεν εχει νοημα να ασχοληθω με το θεμα των ονομασιων, ας τη λεει ο καθενας οπως θελει τη συγκεκριμενη δεξια.
Μαλακα μου αμα πας να μιλησεις με τον Κατσιβαρδα θα τυφλωθεις απο το γνωσιακο του επιπεδο σε σημειο να νοιωσεις αναλφαβητος, αυτα που ξερατε με τα καφριλικια της ΧΑ στη Βουλη τελειωσανε. Και αν ειναι εξυπνοι οι Σπαρτιατες αλλα και των αλλων δυο κομματων θα σας ταραξουν στη νομιμοτητα.
.
Αρίστος έγραψε: 30 Ιουν 2023, 03:17 Oπως και να εχει παντως η Γαλη υπεπεσε παλι σε αστερισκους, οποτε κι εγω δεν εχει νοημα να ασχοληθω με το θεμα των ονομασιων, ας τη λεει ο καθενας οπως θελει τη συγκεκριμενη δεξια.
.
Bασικά, δεν "υπέπεσα" σε αστερίσκους, έκανα μια πρόβλεψη για τους αστερίσκους που θα προκύψουν.
Ιδού και το πρώτο σημερινό δήγμα.
viewtopic.php?f=94&t=48785
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ιδιοφυής με περικεφαλαία που λέμε!Αρίστος έγραψε: 30 Ιουν 2023, 10:27Leporello έγραψε: 30 Ιουν 2023, 06:37Σωστό κι'αυτό, άρα μένουμε στους δόκιμους όρους ακροδεξιά, φασιστοειδής δεξιά, ή ψεκοδεξιά, ανάλογα με το στοιχείο που επικρατεί.Αρίστος έγραψε: 30 Ιουν 2023, 03:17Oπως και να εχει παντως η Γαλη υπεπεσε παλι σε αστερισκους, οποτε κι εγω δεν εχει νοημα να ασχοληθω με το θεμα των ονομασιων, ας τη λεει ο καθενας οπως θελει τη συγκεκριμενη δεξια.
Μαλακα μου αμα πας να μιλησεις με τον Κατσιβαρδα θα τυφλωθεις απο το γνωσιακο του επιπεδο σε σημειο να νοιωσεις αναλφαβητος, αυτα που ξερατε με τα καφριλικια της ΧΑ στη Βουλη τελειωσανε. Και αν ειναι εξυπνοι οι Σπαρτιατες αλλα και των αλλων δυο κομματων θα σας ταραξουν στη νομιμοτητα.
.
Η κάπως έτσι τέλος πάντων.
dtrimedia: Σύντομα κοντά σας!
Οταν εσεις κατεβαινατε με τις περικεφαλαιες για να σταματησετε (υποτιθεται) τις Πρεσπες ηταν καλα;
.
.
ΓΑΛΗ έγραψε: 30 Ιουν 2023, 12:04Αρίστος έγραψε: 30 Ιουν 2023, 03:17 Oπως και να εχει παντως η Γαλη υπεπεσε παλι σε αστερισκους, οποτε κι εγω δεν εχει νοημα να ασχοληθω με το θεμα των ονομασιων, ας τη λεει ο καθενας οπως θελει τη συγκεκριμενη δεξια.
.
Bασικά, δεν "υπέπεσα" σε αστερίσκους, έκανα μια πρόβλεψη για τους αστερίσκους που θα προκύψουν.
Ιδού και το πρώτο σημερινό δήγμα.![]()
Δικαιολογιες και πεταγμα της μπαλας στην εξεδρα για μια ακομη φορα.
Στο ειχα πει εξαρχης οτι αν ειναι να παιξεις αστερισκους να μην ξεκινησει καν η συζητηση.
.
οκ αλλα πρεπει να ξεφυγουμε πια απο τους παλιους ορουςΑρίστος έγραψε: 30 Ιουν 2023, 15:39ΓΑΛΗ έγραψε: 30 Ιουν 2023, 12:04Αρίστος έγραψε: 30 Ιουν 2023, 03:17 Oπως και να εχει παντως η Γαλη υπεπεσε παλι σε αστερισκους, οποτε κι εγω δεν εχει νοημα να ασχοληθω με το θεμα των ονομασιων, ας τη λεει ο καθενας οπως θελει τη συγκεκριμενη δεξια.
.
Δικαιολογιες και πεταγμα της μπαλας στην εξεδρα για μια ακομη φορα.
Στο ειχα πει εξαρχης οτι αν ειναι να παιξεις αστερισκους να μην ξεκινησει καν η συζητηση.
.
αφου στην ουσια κλεινουμε προς τον συντηρητισμό και οχι στα ακρα
Αρίστος έγραψε: 30 Ιουν 2023, 15:39Δικαιολογιες και πεταγμα της μπαλας στην εξεδρα για μια ακομη φορα.ΓΑΛΗ έγραψε: 30 Ιουν 2023, 12:04Αρίστος έγραψε: 30 Ιουν 2023, 03:17 Oπως και να εχει παντως η Γαλη υπεπεσε παλι σε αστερισκους, οποτε κι εγω δεν εχει νοημα να ασχοληθω με το θεμα των ονομασιων, ας τη λεει ο καθενας οπως θελει τη συγκεκριμενη δεξια.
.
.
Εγώ δεν πέταξα καμμία μπάλα στην εξέδρα. Μία πρόταση έκανα.
Εσύ ενθουσιάστηκες όπως πάντα... και κοίταξες να εκμεταλλευτείς την πρόταση μου.
Και τώρα, που αντιλήφθηκες κάτι παραπάνω, ρίχνεις σε μένα το πταίσμα.
Γελοίος ήσουν και γελοίος θα παραμείνεις.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Διάβασα: Πως θα αυτοαπαυτοθεί η ακροδεξιά.
βρε συ τρουκαλα εμπα στο προγραμμα των ελληνων και αμα δεις μια ακραια αποψη
να μου την πεις ή γενικως ...
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Μέχρι να βγουν όλοι έχουν σωστό πρόγραμμα.
Μόλις βγαίνουν αρχίζουν τις αλλαξοκωλιες.
Θες παραδείγματα απ τον πατριωτικό χωρο την τελευταία 20ετια ;
Κάτι αδωνιαδες κάτι πλευρηδες κάτι βοριδες που είναι τώρα και τι πρόγραμμα έχουν;;;;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 128 Απαντήσεις
- 3481 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Otto Weininger
-
- 6 Απαντήσεις