Αχρησιμοποιητες?ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 29 Ιουν 2023, 17:36 Έχω κάτι πίπες ενδιαφέρεται κανείς; H μία είναι σαβινέλι η άλλη μπουτζ σοκέν
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πούρα
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Re: Πούρα
χρησιμοποιημένες ελάχιστα τύπου δοκιμή, δεν έχουν κάνει κέλυφος ακόμηLugozzi έγραψε: 29 Ιουν 2023, 23:33Αχρησιμοποιητες?ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 29 Ιουν 2023, 17:36 Έχω κάτι πίπες ενδιαφέρεται κανείς; H μία είναι σαβινέλι η άλλη μπουτζ σοκέν
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
- Communio Sancta
Παιδιά, πόσα έχετε δώσει για κόφτη;
ΕΙΔΟΝ ΕΓΩ ΤΑΣ ΠΑΓΙΔΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ HΠΛΩΜΕΝΑΣ ΕΠΙ ΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΓΗΝ ΚΑΙ ΗΡΩΤΗΘΗΝ : ΑΡΑ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΕΚΦΥΓΕΙΝ ΤΑΥΤΑΣ; ΚΑΙ ΗΚΟΥΣΑ ΦΩΝΗΝ ΛΕΓΟΥΣΑΝ ΜΟΙ : "Ο ΤΑΠΕΙΝΟΣ".
ΕXODUS!
ΕXODUS!
- Communio Sancta
Πριν καιρό πήρα αυτό εδώ. Το έδινε 60, μου το έδωσε για 50. Καλό δεν είναι;
ΕΙΔΟΝ ΕΓΩ ΤΑΣ ΠΑΓΙΔΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ HΠΛΩΜΕΝΑΣ ΕΠΙ ΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΓΗΝ ΚΑΙ ΗΡΩΤΗΘΗΝ : ΑΡΑ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΕΚΦΥΓΕΙΝ ΤΑΥΤΑΣ; ΚΑΙ ΗΚΟΥΣΑ ΦΩΝΗΝ ΛΕΓΟΥΣΑΝ ΜΟΙ : "Ο ΤΑΠΕΙΝΟΣ".
ΕXODUS!
ΕXODUS!
2 κοφτές, έναν τον κλασσικό και έναν V για 40 ευρώ
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- Communio Sancta
Ωραίος είναι και πληρώνεις και μάρκα. Αλλά θα τον έχεις μια ζωήCommunio Sancta έγραψε: 20 Ιούλ 2024, 12:29Δες αυτό που πήρα, ένα post πιο πάνω.
Την παραμικρή ιδέα δεν έχω για ό,τι λέτε εδώ,αλλά αυτό που έγραψες είναι απίστευτη καγκουριά ρε Ερμή.Ερμής έγραψε: 20 Ιούλ 2024, 12:35 ...
Ωραίος είναι και πληρώνεις και μάρκα. Αλλά θα τον έχεις μια ζωή
Πληρώνεις μάρκα αλλά θα τον έχεις μιά ζωή;Δηλαδή πόση φθορά μπορεί να έχει ένας κόφτης ώστε να μην τον έχεις έτσι κι αλλιώς μια ζωή;
Η σωστή φράση είναιwaldorf έγραψε: 20 Ιούλ 2024, 16:31Την παραμικρή ιδέα δεν έχω για ό,τι λέτε εδώ,αλλά αυτό που έγραψες είναι απίστευτη καγκουριά ρε Ερμή.Ερμής έγραψε: 20 Ιούλ 2024, 12:35 ...
Ωραίος είναι και πληρώνεις και μάρκα. Αλλά θα τον έχεις μια ζωή
Πληρώνεις μάρκα αλλά θα τον έχεις μιά ζωή;Δηλαδή πόση φθορά μπορεί να έχει ένας κόφτης ώστε να μην τον έχεις έτσι κι αλλιώς μια ζωή;
Πληρώνεις μεν μάρκα αλλά θα τον έχεις μια ζωή.
Οι πολύ φτηνοι κοφτές στομωνουν πολύ γρήγορα με αποτέλεσμα να σου καταστρέψουν ένα πούρο που μπορεί να κοστίζει όσο 5-6 φτηνοι κοφτές και σκουριαζουν επειδή δεν είναι από ανοξείδωτο ατσάλι αλλά από μέταλλο της πλάκας.
Όπως το θέτεις τώρα,πάω πάσο.Ερμής έγραψε: 20 Ιούλ 2024, 17:34 ...
Η σωστή φράση είναι
Πληρώνεις μεν μάρκα αλλά θα τον έχεις μια ζωή.
Οι πολύ φτηνοι κοφτές στομωνουν πολύ γρήγορα με αποτέλεσμα να σου καταστρέψουν ένα πούρο που μπορεί να κοστίζει όσο 5-6 φτηνοι κοφτές και σκουριαζουν επειδή δεν είναι από ανοξείδωτο ατσάλι αλλά από μέταλλο της πλάκας.
- Communio Sancta
Έχει φθορές ο κόφτης, και επίσης υπάρχει κόψιμο και κόψιμο. Επειδή με ημίμετρα ταλαιπωρήθηκα, πήγα κι έκανα επένδυση. Ο καταστηματάρχης μου είπε ό,τι ο Ερμής. Θα τον έχεις μια ζωή.waldorf έγραψε: 20 Ιούλ 2024, 16:31Την παραμικρή ιδέα δεν έχω για ό,τι λέτε εδώ,αλλά αυτό που έγραψες είναι απίστευτη καγκουριά ρε Ερμή.
ΕXODUS!
ΕXODUS!