!!! DEVELOPMENT MODE !!!

θα κανατε το ψυχικο;

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.

μπαινατε;

ναι
7
39%
οχι
11
61%

Σύνολο ψήφων: 18

Athina__P

Re: θα κανατε το ψυχικο;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Athina__P »

Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 24 Σεπ 2018, 14:36 οι παντρεμενες και οι μεγαλυτερεςε εκαναν την ζωουλα τους και τωρα ξαχνουν το κοροιδο για να συνεχισουν την καλοπεραση τους

οχι α υποστουν τα ιδια και πολυ χειροτερα που υφισταται ο ανδρας αντιστοιχης ηλικιας
Πωπωπω κουτάκια βρε παιδί μου. Τη σήμερον ημέρα οι γυναίκες συνήθως θα παντρευτούν για να κάνουν παιδί, δεν υπάρχει άλλος λόγος εντάξει, υπάρχει, υπάρχουν και αυτές που το βλέπουν ως αποκατάσταση αλλά είναι ταξικό το θέμα. Μπορεί να μην έχεις ανάγκη να αποκατασταθείς έτσι να είσαι μια χαρά και μόνη και χωρίς μπελάδες τέτοιους στο κεφάλι σου. Σε κάθε περίπτωση οι γυναίκες έχουν πιο έντονο το ένστικτο να κάνουν απογόνους με καλό σύντροφο και παίρνοντας κάποιον που ξέρουν κατά βάθος ότι δεν τους ταιριάζει, δεν τον βλέπουν ως τον ιδανικό πατέρα των παιδιών τους αλλά ένα βόλεμα, θα πληρώσουν και το τίμημα και δεν τις βλέπω ως τόσο πολλές πια. Απλά το συννεφάκι μπορεί να διαλυθεί στην πορεία για διάφορους λόγους, μπορεί και όχι.
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne »

Ορέστης 35 έγραψε: 24 Σεπ 2018, 16:27 Λοιπον καινουριο σεναριο: Ειστε ελευθερες. Συναντατε τον πρωην. Εχει γινει ενας κουκλος. Νιωθετε κατι να σας γαργαλαει ευχαριστα οταν τον βλεπετε. Σας παιρνει απομερα για να σας αποκαλυψει ενα μυστικο και να σας ζητησει μια μεγαλη χαρη. Εχει απολυτη στυτικη δυσλειτουργια. Δεν του σηκωνεται καθολου και γι αυτο δεν τον θελει καμια. Ειστε η μοναδικη του ευκαιρια για να εχει μια σεξουαλικη επαφη. Τι του απαντατε;
Εσύ πάρε απόφαση ότι δεν επιστρέφουμε σε πρώην. Πολλά ρωτάς.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Athina__P

Ασέβαστος έγραψε: 24 Σεπ 2018, 10:16
Athina__P έγραψε: 23 Σεπ 2018, 06:20
Αυτό που γράφεις εξαρτάται από το τι έχεις τώρα. Δεν ξέρω κιόλας, διαφορετικά μπορεί να σκέφτονται οι άντρες. Εξαρτάται πόσο αξιζει να ρισκάρεις αυτό που έχεις τώρα και δεν το λέω μήπως μάθαινε ο νυν κάτι, καθαρά από το πώς μπορεί να ανατραπεί ενδεχομένως η κατάσταση που υπάρχει τώρα στο δικό σου μυαλό. Και έχω τουλάχιστον :8) :8) :8) έναν πρώην που είναι ακόμα πολύ καλός και τον νυν που κουασιμόδεψε στην πορεία, αλλα παρόλα αυτά συνολικά δεν γύρισα πίσω καθόλου... Με λίγα λόγια δεν φαντάζομαι η φάση να έμενε στο ένα πήδημα, ίσως οι άντρες να μπορούν να το κάνουν αυτό και να είναι σαν να μην έγινε και να συνεχίζουν τη ζωή τους κανονικά, δεν ξέρω. Και να ρισκάρεις, αν ρισκάρεις γιατί; Για την πρώην που δεν σου έλεγε κάτι τόσα χρόνια και ακόμα λιγότερα σου λέει τώρα, ή μάλλον κάτι σου λέει για να το σκέφτεσαι καταρχήν, επειδή είναι καλό και ξηγημένο τυπάκι; Και μπορείς να την εμπιστευτείς σε ένα μικρό σχετικά μέρος;

Γενικώς το παρελθόν για να έγινε παρελθόν υπήρξαν κάποτε πολύ καλοί λόγοι που έγινε αυτό. Είχα και την εμπειρία να ξαναδώσω ευκαιρία στο μεγάλο έρωτα αυτό και φυσικά (;) αυτά όλα που προϋπήρχαν παρέμειναν και το αποτέλεσμα το ίδιο ήταν.
δεν ανακατευω το τωρα. θεωρησε δεδομενο οτι αν δεν υπηρχε η σωματικη παραμορφωση, μια χαρα θα πηδιοσασταν, χωρις κανενα προβλημα.
ολα τα αλλα ζητηματα ειναι λυμμενα. το μονο θεμα για το αν θα το κανατε η οχι, ειναι η εμφανιση.

ισως το αρχικο μου παραδειγμα να μην ηταν το καλυτερο, ας βαλω και ενα καινουριο.

εστω ο/η κατεστραμμενος ειναι η τωρινη σας σχεση, γαμος, οτι. παθαινει ενα τρομακτικο κακο, και "χαλαει" οχι με ευθυνη του.

παιρνει ποδι, η οχι;
Στατιστικά η περίπτωση να συμβεί αυτό είναι τα πάρα πολλά παραπανίσια κιλά, αλλά στη σημερινή εποχή είναι κάπως πιο εφικτό να αλλάξει και αυτό. :p2: :p2: Και σπάνιο να συμβεί η πορεία προς το μη ελκυστικό από τη μια μέρα στην άλλη, συνήθως το έχεις παρακολουθήσει να συμβαίνει σε βάθος χρόνου και κατά κάποιον τρόπο το δέχτηκες σταδιακά πριν φτάσει στο απροχώρητο. Τώρα, τι κάνεις άπαξ και ξυπνήσεις μια μέρα και διαπιστώσεις ότι η έλξη, πάει, μας τελείωσε... Καλή ερώτηση.

:p2: :p2:

:102: :102:

:smt017 :smt017 :smt017

Χμ... Θα του καθόμουν αλλά πολύ πιο αραιά και έχοντας ανοίξει τα χαρτιά μου, ότι κατά κάποιον τρόπο του κάνω χάρη που δεν έχω αρχίσει το σέρφινγκ στα ξένα κρεβάτια και δεν με ενδιαφέρει. Και αν δεν τον νοιάζει να κάνει κάτι για να γίνει κάτι στο πιο ελκυστικό, ή δεν μπορεί ε, κανείς δεν είναι τέλειος, ούτε και εγώ ήμουν τέλεια σε όλα, αλλά σταδιακά προσαρμοστήκαμε και στη φθορά του χρόνου...

Αλλά όλα αυτά είναι κατά περίπτωση. Πόσο ψηλά βάζεις το σεξ και τελικά δεν το βάζω πάνω πάνω πάνω, όταν στα υπόλοιπα υπάρχουν πάρα πολύ καλά στοιχεία.

Σε κάθε περίπτωση όταν μιλάμε για γυναίκες, όταν φτάσεις στην εμμηνόπαυση δεν νομίζω ότι υπάρχει και πολλή όρεξη έτσι και αλλιώς, οπότε μιλάμε για κάποια χρόνια προθεσμία για να συμμαζευτεί ο άλλος και να πεις ότι ξαναβρίσκεις ό,τι μπορεί να ξαναβρεθεί.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Athina__P την 24 Σεπ 2018, 20:47, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
enterprise-psi
Υπερσυντονιστής
Phorum.gr user: enterprise-psi
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enterprise-psi »

Ορέστης 35 έγραψε: 24 Σεπ 2018, 16:27 Εχει απολυτη στυτικη δυσλειτουργια. Δεν του σηκωνεται καθολου και γι αυτο δεν τον θελει καμια. Ειστε η μοναδικη του ευκαιρια για να εχει μια σεξουαλικη επαφη. Τι του απαντατε;
#fucklogic :lol:
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Athina__P

Athina__P έγραψε: 24 Σεπ 2018, 20:45
Στατιστικά η περίπτωση να συμβεί αυτό είναι τα πάρα πολλά παραπανίσια κιλά, αλλά στη σημερινή εποχή είναι κάπως πιο εφικτό να αλλάξει και αυτό. :p2: :p2: Και σπάνιο να συμβεί η πορεία προς το μη ελκυστικό από τη μια μέρα στην άλλη, συνήθως το έχεις παρακολουθήσει να συμβαίνει σε βάθος χρόνου και κατά κάποιον τρόπο το δέχτηκες σταδιακά πριν φτάσει στο απροχώρητο. Τώρα, τι κάνεις άπαξ και ξυπνήσεις μια μέρα και διαπιστώσεις ότι η έλξη, πάει, μας τελείωσε... Καλή ερώτηση.
Επίσης το θέμα κιλά δεν είναι μόνο αισθητικό, υπάρχει θέμα κατά πόσον το παιδί σου αργότερα θα σε τρέχει για μια σειρά προβλημάτων που θα μπορούσαν να είχαν αποφευχθεί. Νομίζω ακόμα και όταν ξεπεραστεί το θέμα της αισθητικής λόγω ηλικίας, όλοι λίγο πολύ θα βρουν έναν τρόπο να ελέγξουν την ανεξέλεκτη πρόσληψη βάρους, αλλιώς θα υπήρχαν πολλοί άνθρωποι σαν αυτούς που βλέπουμε στην Αμερική που είναι 300 κιλά, αλλά μόνο στην Αμερική γίνονται αυτά προς το παρόν.

Όταν δίνατε τους όρκους δεν φανταζόταν κανείς ότι θα φτάνατε εκεί, αλλά κυκλοφορούν γύρω μας άνθρωποι που ειναι ακριβώς σε αυτή τη θέση, life happened... Και ο καθένας κάνει ό,τι καταλαβαίνει... Μερικοί είναι χαρούμενοι κιόλας και ασκούν το άθλημα, δεν το έχουν εγκαταλείψει και ας μη θυμίζουν κάτι ποθητό σε τρίτους.
Ορέστης 35

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ορέστης 35 »

enterprise-psi έγραψε: 24 Σεπ 2018, 20:46
Ορέστης 35 έγραψε: 24 Σεπ 2018, 16:27 Εχει απολυτη στυτικη δυσλειτουργια. Δεν του σηκωνεται καθολου και γι αυτο δεν τον θελει καμια. Ειστε η μοναδικη του ευκαιρια για να εχει μια σεξουαλικη επαφη. Τι του απαντατε;
#fucklogic :lol:
Ελα φιλε και με μαλακη γινεται δουλεια. Για τον αντρα.
Ορέστης 35

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ορέστης 35 »

Αλλο σεναριο: Ο συζυγος ειναι αστροναυτης. Φευγει για ενα χρονο ταξιδι στο διαστημα αλλα επειδη περασε κοντα απο μαυρη τρυπα, επιστρεφει 20 χρονια μεγαλυτερος. Τι κανετε;
Άβαταρ μέλους
GoBack

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBack »

Μικροτερος θα επιστρεψει.Καλα οχι ακριβως,αν επιστρεψει 20 χρονια μεγαλυτερος η γυναικα του θα χει γινει τροφη για σκουληκια.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

Cecily Anne έγραψε: 24 Σεπ 2018, 13:52
Custom_F έγραψε: 24 Σεπ 2018, 13:50

Αλλιώς... Ψυχικό! :lol:
Υπάρχει οικειότητα, τον ξέρεις, δεν είναι ξένος κ είχατε χωρίσει νορμάλ. Αυτά λέει. Δεν προσπαθώ να πείσω, λέω πως το βλέπω. Κ όχι ότι δεν καταλαβαίνω όσους δε θα το έκαναν.
Επίσης δεν ξέρω κατά πόσο θα με επηρέαζε το παρουσιαστικο κάποιου που τον ήξερα αλλιώς κ ήμασταν κοντά. Δεν νομίζω ότι θα τον έβλεπα τόσο χάλια όσο κάποιος ξένος ή όπως αν ήταν ξένος.
Καλά όλα αυτά τα ρομανδικά, αλλά πρακτικά τώρα. Δεν σ'αρέσει. Κάνεις ψυχικό. Μέσα. Πώς όμως; Αράζεις σαν τον αστερία και χώνεις 3 κιλά λιπαντικά και αναμένεις; Δηλαδή με λίγα λόγια "υποβάλλεις τον εαυτό σου σε συνθήκες βιασμού";
ρε σεις κοριτσια, ηρεμα με το "βιασμο", δεν ειναι λεξη μπαλαντερ να ταιριαζει σε ολα, προσπαθηστε να τη χρησιμοποιητε εκει που εχει ουσια, μην καταληξουμε σαν το "λυκος στα προβατα" και οταν ακουμε για βιασμο νομιζουμε οτι απλα καποιος ειπε "καλημερα"

επι του θεματος, θεληση να υπαρχει, και τα διαδικαστικα θα βρεθουν, υπαρχουν τροποι να προσφερεις ευχαριστηση στον αλλο, ακομη κι αν δεν υγραινεσαι/σου σηκωνεται. εχουμε και αλλα ερωτικα μερη στο σωμα.

φανταζομαι ολοι το εχουμε κανει για τους/τις συντροφους μας οταν καποτε ετυχε να μην πολυεχουμε ορεξη. τι, οχι;
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
Custom_F

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Custom_F »

Ασέβαστος έγραψε: 25 Σεπ 2018, 08:21
Cecily Anne έγραψε: 24 Σεπ 2018, 13:52
Custom_F έγραψε: 24 Σεπ 2018, 13:50

Αλλιώς... Ψυχικό! :lol:
Υπάρχει οικειότητα, τον ξέρεις, δεν είναι ξένος κ είχατε χωρίσει νορμάλ. Αυτά λέει. Δεν προσπαθώ να πείσω, λέω πως το βλέπω. Κ όχι ότι δεν καταλαβαίνω όσους δε θα το έκαναν.
Επίσης δεν ξέρω κατά πόσο θα με επηρέαζε το παρουσιαστικο κάποιου που τον ήξερα αλλιώς κ ήμασταν κοντά. Δεν νομίζω ότι θα τον έβλεπα τόσο χάλια όσο κάποιος ξένος ή όπως αν ήταν ξένος.
Καλά όλα αυτά τα ρομανδικά, αλλά πρακτικά τώρα. Δεν σ'αρέσει. Κάνεις ψυχικό. Μέσα. Πώς όμως; Αράζεις σαν τον αστερία και χώνεις 3 κιλά λιπαντικά και αναμένεις; Δηλαδή με λίγα λόγια "υποβάλλεις τον εαυτό σου σε συνθήκες βιασμού";
ρε σεις κοριτσια, ηρεμα με το "βιασμο", δεν ειναι λεξη μπαλαντερ να ταιριαζει σε ολα, προσπαθηστε να τη χρησιμοποιητε εκει που εχει ουσια, μην καταληξουμε σαν το "λυκος στα προβατα" και οταν ακουμε για βιασμο νομιζουμε οτι απλα καποιος ειπε "καλημερα"

επι του θεματος, θεληση να υπαρχει, και τα διαδικαστικα θα βρεθουν, υπαρχουν τροποι να προσφερεις ευχαριστηση στον αλλο, ακομη κι αν δεν υγραινεσαι/σου σηκωνεται. εχουμε και αλλα ερωτικα μερη στο σωμα.

φανταζομαι ολοι το εχουμε κανει για τους/τις συντροφους μας οταν καποτε ετυχε να μην πολυεχουμε ορεξη. τι, οχι;
Συνθήκες βιασμού είπε καλέ.

HaTeRs GoNnA hAtE... :102:
νύχτα έγραψε: 23 Δεκ 2019, 09:51...η φιλία γενικώς μας εξημερώνει
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

Custom_F έγραψε: 25 Σεπ 2018, 08:23

γρασσαρομαι και ξαπλωνω με τη θεληση μου, δεν ειναι συνθηκες βιασμου. :102:
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Athos
Phorum.gr user: Athos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Athos »

Ασέβαστος έγραψε: 25 Σεπ 2018, 08:29
Custom_F έγραψε: 25 Σεπ 2018, 08:23

γρασσαρομαι και ξαπλωνω με τη θεληση μου, δεν ειναι συνθηκες βιασμου. :102:
μετεξεταστέος
θα το δουλεύετε σκληρά το εξηνταράκι σας
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne »

Ασέβαστος έγραψε: 25 Σεπ 2018, 08:21

Α. Δεν θα είσαι καλά.
Β. ΟΧΙ.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”