Cecily Anne έγραψε: 21 Ιουν 2022, 20:18
Eν τω μεταξύ η κεντρική τους τράπεζα προβλέπει ένα πληθωρισμό έως 23%, ο Αρίστος λέει κερδάνε.
Προς το παρον ο Πουτιν αυξησε 10% τους μισθους γιατι εχει λεφτα. Δεν βλεπω να εκαναν το ιδιο οι δυτικες κυβερνησεις με τον πληθωρισμο που καλπαζει και που θα ανεβει ακομη περισσοτερο τωρα που η Ρωσια εκοψε μεγαλες ποσοτητες φυσικου αεριου στην ΕΕ ενω οι ΗΠΑ δεν θα μπορεσουν να στειλουν το LNG που ειχαν υποσχεθει.
nick έγραψε: 21 Ιουν 2022, 13:38
Παντως εδω φαινεται το μεγαλειο του να εισαι στη ζεστασιά του ΝΑΤΟ.
Χώρα με 3 εκ κατοικους (και με ρωσική μειονότητα) που συνορεύει με (μη-νατοικη) πυρηνική υπερδύναμη μπλοκαρει τις μεταφορες τις. Με λίγα λογια την γράφει στα παπάρια της.
Φανταστείτε να έκανε η Μολδαβία κατι παρόμοιο.
Ειναι σαν το μεγαλειο και τη ζεστασια που βιωσαμε το 74,το 96 και θα βιωσουμε οσονουπω;;;
Eν τω μεταξύ η κεντρική τους τράπεζα προβλέπει ένα πληθωρισμό έως 23%, ο Αρίστος λέει κερδάνε.
Προς το παρον ο Πουτιν αυξησε 10% τους μισθους γιατι εχει λεφτα. Δεν βλεπω να εκαναν το ιδιο οι δυτικες κυβερνησεις με τον πληθωρισμο που καλπαζει και που θα ανεβει ακομη περισσοτερο τωρα που η Ρωσια εκοψε μεγαλες ποσοτητες φυσικου αεριου στην ΕΕ ενω οι ΗΠΑ δεν θα μπορεσουν να στειλουν το LNG που ειχαν υποσχεθει.
.
Συμφωνείς στη πρόβλεψη της κεντρικής τους τράπεζας δηλαδή; Μέχρι κι εμένα μου φάνηκε υπερβολικός ο πληθωρισμός αυτός όταν το διάβασα
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
.
Συμφωνείς στη πρόβλεψη της κεντρικής τους τράπεζας δηλαδή; Μέχρι κι εμένα μου φάνηκε υπερβολικός ο πληθωρισμός αυτός όταν το διάβασα
Η Ρωσια εχει μαθει να ζει με υψηλο πληθωρισμο ακομη και με χαμηλα κατα κεφαλην εισοδηματα, η Δυση ομως οχι.
.
Η Ρωσια εχει μαθει να ζει με υψηλο πληθωρισμο ακομη και με χαμηλα κατα κεφαλην εισοδηματα, η Δυση ομως οχι.
.
Ναι βρε παιδί μου, το πώς παρ'όλ'αυτά κερδάνε δεν κολλάει στο όλο σκεπτικό.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
.
Ναι βρε παιδί μου, το πώς παρ'όλ'αυτά κερδάνε δεν κολλάει στο όλο σκεπτικό.
Η Ρωσια εχει πληθωρισμο σε υψηλο 20 ετων και οι ΗΠΑ σε υψηλο 40 ετων.
Ο Πουτιν εσβησε τη μιση ζημια με αυξηση 10% στους μισθους, ο Μπαιντεν παλι οχι.
Υποτιθεται οτι οι ΗΠΑ εβαλαν την Ουκρανια να τριφτει στη γκλιτσα του τσοπανη για να τελειωσουν οικονομικα τη Ρωσια και βιωνουν ισως χειροτερες συνεπειες οι ιδιοι.
Σκεφτειτε επισης οτι τωρα εχουμε καλοκαιρι και οι αναγκες σε φυσικο αεριο και πετρελαιο δεν ειναι μεγαλες οπως το χειμωνα. Ε ρε κλαμα που θα πεσει στον πληθωρισμο στη Δυση οταν ερθει ο χειμωνας.
Μιλάμε για τη χώρα που έκανε ένα χρόνο προετοιμασία στα σύνορα για την εισβολή για να καταντήσουν στο τέλος να τους μαζεύουν τα τεθωρακισμένα οι αγρότες. Ας κάνουν το λάθος να πατήσουν σε έδαφος χώρας του νάτο και της ΕΕ και θα γελάσει ο κάθε πικραμένος.
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
Αρίστος έγραψε: 21 Ιουν 2022, 19:42
Δεν γινεται η χωρα που ταπεινωσε τις ΗΠΑ στη Συρια, στη Λιβυη, στη Γεωργια, στην Ουκρανια, να ειναι χωρα που ζει σε επιστημονικο μεσαιωνα.
Δεν ξέρω πώς καταλαβαίνεις το "ταπείνωσε" αλλά η Ρωσία οδεύει με ταχύ βηματισμό προς επιστημονικό μεσαίωνα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Τους Αμερικανους κοιταει με το βλεμμα που λεει σας γαμισαμε.
Την κάμερα κοιτάει γιατί είναι μια ναρκισσιστική χλαπάτσα. Κατάφερε στα χρόνια που είναι στα πράγματα να καταστρέψει οικονομικά την Ρωσία 2 φορές και να δυναμιτίσει τις επιστημονικές σχέσεις που είχε αρχίσει να αναπτύσσει με την Δύση, την επιστημονική συνεργασία, την τεχνολογική πρόοδο. Αυτήν την στιγμή η Ρωσία ρέπει προς τον τεχνολογικό και επιστημονικό μεσαίωνα. Ο ανίκανος νάρκισσος κόβει τις γέφυρες που είχαν δημιουργήσει επιστήμονες, πανεπιστήμια και ιδρύματα με την Δύση.
Ο μόνος που έχει ταπεινωθεί από τον Πούτιν είναι η ίδια η Ρωσία. Πολύ κρίμα.
Ένα παράδοξο: Εσύ (κατά δήλωση σου) δεν κάνεις ( πρακτικά) ποτέ λάθος. Ο σταβμαν-αρ συμφωνεί μαζί σου.
Δεν μ' αρέσει το επιχείρημα "κρίνε αν ένας συλλογισμός είναι λάθος από το ποιοι συμφωνούν μαζί του". Κάτι είναι λάθος ή σωστά ανεξάρτητα από το αν συμφωνεί ο Χίτλερ, ο Πάπας, ο ΠτΔ ή η Μαρία απέναντι.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.