!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Καλή σχολική χρονιά.

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
YouOnlyLiveOnce

Re: Καλή σχολική χρονιά.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από YouOnlyLiveOnce »

Ασέβαστος έγραψε: 13 Σεπ 2018, 17:54 δεν αρχισαμε καλα. μολις δευτερη μερα στο σχολειο, δυο θεματα.

ενα. η δασκαλα σημερα δεν εκανε μαθημα, ηρθε το πρωι και σε μια ωρα εφυγε. δεν ξερω τι επειγον μπορει να της συνεβει που δεν μπορουσε να το εχει τακτοποιησει τους προηγουμενους μηνες, αλλα τελοσπαντων, μικρο ζητημα.

δυο. εβαλε τα παιδια να γραψουν το ονομα τους. το εγραψε αυτη σε ενα χαρτι, και τους ειπε να το αντιγραψουν αποκατω. του δικου μου, το εγραψε ανορθογραφα :fp: . δεν θελω να σας πω το ονομα του παιδιου μου, αλλα ειναι καπως αρχαιζον. ας πουμε κατι σαν αγαμεμνονας, αγαμεμνων. ε, αυτη εγραψε αγαμεμνωνας. θα ηταν κι αυτο μικρο ζητημα, αν ακουγε το παιδι που της ειπε οτι ηταν λαθος, ανθρωποι ειμαστε, θα μπορουσε κι αυτη να κανει ενα λαθος. αντιθετα, επεμενε μεχρι που ο μικρος εβαλε τα κλαματα, του ελεγε οτι ο μπαμπας και η μαμα στο ειπαν λαθος. ο μικρος εφτασε να της πει (αυτο που κανουμε οταν εχουμε απορια στο σκραμπλ) να βγαλει το κινητο της και να το δει στο γκουγκλ. ελπιζω να το κανει, και αυριο να του πει οτι αυτη εκανε λαθος, να μην επιμείνει να μαθει στο παιδι να γραφει λαθος το ονομα του, απο καπριτσιο, γιατι θα χεστουμε πατοκορφα.

αυτα για πρωτη δημοτικου, μολις δευτερη μερα. ελπιζω να μη συνεχισει ετσι η εκπαιδευση, γιατι δεν τη βγαζω 12ετια, με τιποτα, θα καταληξω φυλακη.
:o :011:
Ελπιζω πραγματικα να λυθει το θεμα αυριο
και να μην ξανασυμβει τιποτα την υπολοιπη χρονια
Άβαταρ μέλους
Μηχανικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μηχανικός »

Σίγουρα θα ξανασυμβούν πολλά.
Να ανοίξει από τώρα νήμα ο Ασέβαστος να τα έχει μαζεμένα. :D
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης »

στον νεοφιλελε κοσμο το σχολειο θεωρειται παρκινγκ παιδιων

βγαλτε τα απωθημενα σας στους δασκαλους

καθ'εικονα και καθ'ομοιωσιν τους ειστε
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

Μηχανικός έγραψε: 13 Σεπ 2018, 19:43 Σίγουρα θα ξανασυμβούν πολλά.
Να ανοίξει από τώρα νήμα ο Ασέβαστος να τα έχει μαζεμένα. :D
Της εκπαίδευσης θα γίνει - θα την γλεντήσει ο δικός μας.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
The Rebel
Phorum.gr user: Wild Rebel

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από The Rebel »

Τετάρτη, 12 Σεπτεμβρίου 2018
ΑΥΤΑ ΔΙΑΒΑΖΑΜΕ ΚΑΠΟΤΕ ΩΣ ΠΑΙΔΙΑ στα σχολεία ! (Τα μισούν τώρα!)

Εικόνα

Ζούμε στην (καλοστημένη) 'νέα εποχή', στην οποία ο πολιτισμός δεν χωρά.
Αυτά που κάποτε φάνταζαν αυτονόητα και διδάσκονταν στα σχολεία, πλέον θεωρούνται 'ντεμοντέ'.

Εικόνα
Εικόνα

Η μόδα και η πολιτική ορθότητα, έχουν δημιουργήσει μια 'νέα τάξη', στα πάντα. Η παιδεία δεν θα μπορούσε να μείνει έξω από τον χορό της Παγκοσμιοποιήσεως.

Τα σχολικά βιβλία κάποτε ήταν (κατά προσέγγιση έστω), ελληνικά, ενώ σήμερα τα παιδάκια μαθαίνουν πράγματα ανούσια για το πνεύμα.

Δείτε το ΥΠΕΡΟΧΟ πραγματικά και νοσταλγικό 'βίντεο':

Όταν τα σχολικά βιβλία ήταν Ελληνικά !!!

Εικόνα

[ΠΗΓΗ: oρισμένα στοιχεία από 'el.gr'
https://odysseiatv.blogspot.com/2018/09 ... t_307.html
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Ασέβαστος έγραψε: 13 Σεπ 2018, 17:54 δυο. εβαλε τα παιδια να γραψουν το ονομα τους. το εγραψε αυτη σε ενα χαρτι, και τους ειπε να το αντιγραψουν αποκατω. του δικου μου, το εγραψε ανορθογραφα :fp: . δεν θελω να σας πω το ονομα του παιδιου μου, αλλα ειναι καπως αρχαιζον. ας πουμε κατι σαν αγαμεμνονας, αγαμεμνων. ε, αυτη εγραψε αγαμεμνωνας. θα ηταν κι αυτο μικρο ζητημα, αν ακουγε το παιδι που της ειπε οτι ηταν λαθος, ανθρωποι ειμαστε, θα μπορουσε κι αυτη να κανει ενα λαθος. αντιθετα, επεμενε μεχρι που ο μικρος εβαλε τα κλαματα, του ελεγε οτι ο μπαμπας και η μαμα στο ειπαν λαθος. ο μικρος εφτασε να της πει (αυτο που κανουμε οταν εχουμε απορια στο σκραμπλ) να βγαλει το κινητο της και να το δει στο γκουγκλ. ελπιζω να το κανει, και αυριο να του πει οτι αυτη εκανε λαθος, να μην επιμείνει να μαθει στο παιδι να γραφει λαθος το ονομα του, απο καπριτσιο, γιατι θα χεστουμε πατοκορφα.
Θα πήγαινα κατευθείαν στον διευθυντή, στην θέση σου. Κανένας οίκτος. Αυτό είναι απύθμενο θράσος και δεν πρέπει να το αφήσεις έτσι.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
vagabondo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vagabondo »

hellegennes έγραψε: 13 Σεπ 2018, 21:22
Ασέβαστος έγραψε: 13 Σεπ 2018, 17:54 δυο. εβαλε τα παιδια να γραψουν το ονομα τους. το εγραψε αυτη σε ενα χαρτι, και τους ειπε να το αντιγραψουν αποκατω. του δικου μου, το εγραψε ανορθογραφα :fp: . δεν θελω να σας πω το ονομα του παιδιου μου, αλλα ειναι καπως αρχαιζον. ας πουμε κατι σαν αγαμεμνονας, αγαμεμνων. ε, αυτη εγραψε αγαμεμνωνας. θα ηταν κι αυτο μικρο ζητημα, αν ακουγε το παιδι που της ειπε οτι ηταν λαθος, ανθρωποι ειμαστε, θα μπορουσε κι αυτη να κανει ενα λαθος. αντιθετα, επεμενε μεχρι που ο μικρος εβαλε τα κλαματα, του ελεγε οτι ο μπαμπας και η μαμα στο ειπαν λαθος. ο μικρος εφτασε να της πει (αυτο που κανουμε οταν εχουμε απορια στο σκραμπλ) να βγαλει το κινητο της και να το δει στο γκουγκλ. ελπιζω να το κανει, και αυριο να του πει οτι αυτη εκανε λαθος, να μην επιμείνει να μαθει στο παιδι να γραφει λαθος το ονομα του, απο καπριτσιο, γιατι θα χεστουμε πατοκορφα.
Θα πήγαινα κατευθείαν στον διευθυντή, στην θέση σου. Κανένας οίκτος. Αυτό είναι απύθμενο θράσος και δεν πρέπει να το αφήσεις έτσι.
Ακόμα και αν το όνομά του είναι Γιάνης με ένα ν;
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

The Rebel έγραψε: 13 Σεπ 2018, 21:00 Τετάρτη, 12 Σεπτεμβρίου 2018
ΑΥΤΑ ΔΙΑΒΑΖΑΜΕ ΚΑΠΟΤΕ ΩΣ ΠΑΙΔΙΑ στα σχολεία ! (Τα μισούν τώρα!)

Ζούμε στην (καλοστημένη) 'νέα εποχή', στην οποία ο πολιτισμός δεν χωρά.
Αυτά που κάποτε φάνταζαν αυτονόητα και διδάσκονταν στα σχολεία, πλέον θεωρούνται 'ντεμοντέ'.

Εικόνα
1: ο πατέρας μόλις ήρθε απ' την δουλειά και κάθισε να φάει στο τραπέζι χωρίς να πλυθεί.
2: τότε οι πολύτεκνοι δεν έπαιρναν επίδομα, τώρα παίρνουν. Συν ότι είναι παντελώς ανεύθυνο να κάνεις πολλά παιδιά αν ΔΕΝ έχεις τρόπο να τα ζήσεις και περιμένεις να πληρώσουν οι υπόλοιποι για να τα μεγαλώσεις εσύ. Βρες πρώτα τρόπο να πληρώνεις ο ίδιος για τα δικά σου παιδιά και μετά τράβα γεννοβόλα όσα θες.
3: η γιαγιά είναι στο σπίτι σε όλες τις ελληνικές οικογένειες μέχρι σήμερα και πολλές φορές ανακατεύεται στο ζευγάρι.
4: στις περισσότερες οικογένειες, όταν τρώνε όλοι μαζί, όλοι περιμένουν να καθίσουν όλοι στο τραπέζι για να φάνε. Προφανώς το άτομο που έγραψε αυτό το πράγμα δεν έχει μάθει στα παιδιά του τρόπους και κρίνει από τον εαυτό του. Δικό του είναι το πρόβλημα.
5: σιγά που τρώγανε συχνά ψάρια όταν βγήκε αυτό το βιβλίο. Το πολύ-πολύ καμμιά σαρδέλα και τις υπόλοιπες μέρες φάβα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
hellegennes

vagabondo έγραψε: 13 Σεπ 2018, 21:24
Διάβαζε σε παρακαλώ τι γράφτηκε και μην πετάς άσχετα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
vagabondo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vagabondo »

hellegennes έγραψε: 13 Σεπ 2018, 21:30

Διάβαζε σε παρακαλώ τι γράφτηκε και μην πετάς άσχετα.
Εδώ βλέπεις απύθμενο θράσος από πλευράς δασκάλας, το δικό μου άσχετο σε πείραξε. :D
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Άβαταρ μέλους
Μηχανικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μηχανικός »

Άμα ήταν κανένας Καλοριφέρ ο πατέρας και είχε αλλάξει το φύλο στο όνομα του παιδιού, θα είχε δίκαιο η δασκάλα. :D
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

ρε δεν παιζει τετοιο πραμα λεμε. κανονικο ονομα ειναι, με κανονικη γραφη.

χελη ειμαι ψυχραιμος ανθρωπος, και δινω ευκαιριες. για σημερα δεν θα κανω τιποτα. εστειλα το παιδι σχολειο, και εχει γραψει στην εργασια του 10 φορες το ονομα του με το σωστο τροπο κατω απο τον λανθασμενο της δασκαλας (θα το κρατησω το χαρτι για ενθυμιο, εχει πλακα :lol: ) επισης εγραψε το ονομα του στις ετικετες στα βιβλια και τα τετραδια του, και το εγραψα και εγω σε ενα τυπικο χαρτακι που ζητησε η δασκαλα να υπογραψουν οι γονεις.
δεν θελω να ανακατευτω, πριν εξαντλησει το παιδι τις δυνατοτητες του, να λυσει το προβλημα μονος του. πηρε μαζι του ενα παραμυθι, που ενας ηρωας εχει το ονομα του, να το δειξει στην κυρια γραμμενο. νομιζω οτι θα λυθει το προβλημα.

αυτο που με ενοχλει, ειναι οτι απο τοσο νωρις βρεθηκε σε αντιπαλοτητα με τη δασκαλα,(πουστικο dna, σε ολα θα μου μοιασει :003: ) και οτι την "επιασε" να κανει λαθος. δεν θελω να απαξιωσει την εκπαιδευση.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Όχι, δεν πρέπει να απαξιώσει ούτε την εκπαίδευση ούτε την σημασία στον σεβασμό στις αρχές. Όμως πρέπει να ξέρει να μιλάει όπου έχει δίκιο και να υποστηρίζει τον εαυτό του με σθένος, όχι με κλάματα, και φυσικά να πολεμάει για το τι είναι δίκαιο και ηθικό και να μην αφήνει τις αρχές να γίνονται εξουσία.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

hellegennes έγραψε: 14 Σεπ 2018, 08:55 Όμως πρέπει να ξέρει να μιλάει όπου έχει δίκιο και να υποστηρίζει τον εαυτό του με σθένος, όχι με κλάματα,
γιαυτο τον αφηνω να τα βγαλει περα μονος του. το κλαμα ειναι ενα προβλημα, που κρινω οτι εχει καλλιεργηθει απο μανα-γιαγια, που του κανουν ολα τα χατηρια αν βαλει τα κλαμματα. σε εμενα δεν κλαιει ποτε, γιατι ξερει οτι δεν θα φερει αποτελεσμα, εμενα με τουμπαρει με την ευγενεια, τα "παρακαλω" και με λογικα παζαρια, τυπου να φαω ενα παγωτο παραπανω σημερα και δεν θα φαω αυριο, κλπ.

το σκατο, στα δαχτυλα μας παιζει :oops: τον καθενα με τον καταλληλο τροπο.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
stergiosbik

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stergiosbik »

Πρωτακι ε;
Αντε και καλη αρχη.
Βεβαια θα δεις και το εξης.
Μεχρι τωρα ο μικρος ειχε παρε δωσε στο σχολειο με παιδια ιδιας ηλικιας.
Τωρα στο Δημοτικο που θα ελθει σε καθημερινη επαφη με παιδια πολυ μεγαλυτερα οπως της Ε' και της ΣΤ' Δημοτικου θα ακουσει ΤΑ ΠΑΝΤΑ!
Θα ξεψαρωσει κανονικα.
Βεβαια αν εχει καλες βασεις θα μπορεσει να φιλτραρει αυτα που θα ακουσει αλλα οπως και να 'χει μην εκπλαγειτε αν ακουσετε κανενα κουφο.
Δυστυχως καποια μεγαλυτερα παιδια εχουν μεγαλο βρωμοστομα και τα μικροτερα θα ακουσουν απιστευτα πραγματα λογω καθημερινης συναναστροφης.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”