Όλοι οι κρύοι καφέδες αυτό κάνουν ρε!stergiosbik έγραψε: 28 Μάιος 2022, 16:34Δηλαδή τυπε βράζεις τον καφέ και μετά βάζεις παγάκια για να τον κρυώσεις;Κος Mike έγραψε: 28 Μάιος 2022, 16:31 γιατι σας κανει αντυπωση ο ελληνικος το καλοκαιρι?
ο κουπατος με 2 παγακια ειναι κομπλε σε λιγα λεπτα
το φραπε μου ταλαιπωρει το στομμαχι,παρα πολυ
τους αλλους καφεδες δε τους ξερω
Σα να λες ότι πρώτα χύνεις και μετά ξεκινας να γαμας.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τι καφέ προτιμάτε?
Re: Τι καφέ προτιμάτε?
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
stergiosbik έγραψε: 28 Μάιος 2022, 16:34Δηλαδή τυπε βράζεις τον καφέ και μετά βάζεις παγάκια για να τον κρυώσεις;Κος Mike έγραψε: 28 Μάιος 2022, 16:31 γιατι σας κανει αντυπωση ο ελληνικος το καλοκαιρι?
Σα να λες ότι πρώτα χύνεις και μετά ξεκινας να γαμας.
με 2 παγακια σε κουπα ο καφες δε παγωνει
απλως πεφτει η θερμοκρασια και πινεται
Ρε τύποι, επίτηδες τα γράφετε;Κος Mike έγραψε: 28 Μάιος 2022, 16:31 γιατι σας κανει αντυπωση ο ελληνικος το καλοκαιρι?
Ζεσταίνεις και το παγωτό τον χειμώνα, δικέ μου, μην σε πιάσουν τα λαιμά;
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
- ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ
Ως γέννημα θρέμμα Πασαλιμανίσιος, φραπέ σκέτο με γάλα
Και νες καφέ έτσι όπως μάθαμε να τον χτυπάμε στις καφετέριες του Πειραιά το 1979-80
Και νες καφέ έτσι όπως μάθαμε να τον χτυπάμε στις καφετέριες του Πειραιά το 1979-80
Από την αποπλανητική έλξη στον σημειωτικό τυχοδιωκτισμό μια αμφίκρημνη παλινδρομία
-
stergiosbik
Ο φραπές δεν γίνεται έτσι.Beria έγραψε: 28 Μάιος 2022, 16:36Όλοι οι κρύοι καφέδες αυτό κάνουν ρε!stergiosbik έγραψε: 28 Μάιος 2022, 16:34Δηλαδή τυπε βράζεις τον καφέ και μετά βάζεις παγάκια για να τον κρυώσεις;Κος Mike έγραψε: 28 Μάιος 2022, 16:31 γιατι σας κανει αντυπωση ο ελληνικος το καλοκαιρι?
Σα να λες ότι πρώτα χύνεις και μετά ξεκινας να γαμας.![]()
Άλλωστε ο ελληνικός πίνεται ζεστός όχι κρύος.
Αν τώρα κάποιος έχει την ανωμαλία να τον πίνει κρύο είναι άλλο καπέλο.
-
Citroenakias
- Phorum.gr user: Citroenakias
Τουρκικο, αυτόν δηλαδή που οι ελληνιολοι αποκαλουν "ελληνικό"
21 Μαρ 2020, 18:31
Albrecht έγραψε: 21 Μαρ 2020, 18:31 Πιστεύω σε ενα μηνα θα είμαστε κομπλέ. Θα μιλάμε για Κορωνοιο και θα χαζογελαμε.
Και οι Τούρκοι δεν τον πίνουνCitroenakias έγραψε: 28 Μάιος 2022, 17:42 Τουρκικο, αυτόν δηλαδή που οι ελληνιολοι αποκαλουν "ελληνικό"
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Στέλνω τους αγωνιστικούς μου χαιρετισμούς στους χαλκέντερους και τις χαλκέντερες που αντέχουν να πίνουν φραπέ.
Εγώ το έχω κόψει το άθλημα εδώ και τρία χρόνια περίπου.
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Μολις τελειωσα τον τριτο φραπε της ημερας.1451 έγραψε: 28 Μάιος 2022, 18:20 Στέλνω τους αγωνιστικούς μου χαιρετισμούς στους χαλκέντερους και τις χαλκέντερες που αντέχουν να πίνουν φραπέ.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Έχω να πιω φραπέ από τον στρατό
Και έχουν περάσει πάνω από τριάντα χρόνια που απολύθηκα
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Eγω στο στρατο απεκτησα αλλη συνηθεια την οποια μολις τωρα εχω αρχισει να αποβάλλω.Beria έγραψε: 28 Μάιος 2022, 18:32Έχω να πιω φραπέ από τον στρατό
Και έχουν περάσει πάνω από τριάντα χρόνια που απολύθηκα
Ο Διοικητης που ειχα στο Γ' ΣΣ για καποιον ηλιθιο δικο του λογο (μαλλον για σπασιμο @@) ειχε απαγορευσει τους καφέδες στα γραφεια.
Ετσι λοιπον τα πρωινα επειδη ειχα τα κλειδια του γραφειου και των ντουλαπιων κτλ. επρεπε να πηγαινω πρωτος απο ολους. Αρα αναγκαστηκα περνουσα απο το ΚΨΜ επαιρνα τον καφε τον εβαζα στο γραφειο και ξεκιναγα τη δουλεια.
Αλλα οπως ειπα ο Διοικητης ειχε απαγορευσει τους καφέδες στα γραφεια. Οποτε καθε φορα που περναγε απο μενα για να παει στο γραφειο του και με εβλεπε με καφέ μου τον πέταγε απο το παράθυρο (ναι οντως αυτο εκανε και ευτυχως που ειμασταν ισογειο γιατι γυρευε ποιος θα τον ετρωγε κατακεφαλα)
Αρχικα τον εκρυβα σε ντουλαπια συρτάρια, κουβαδες και σε καθε πιθανη και απιθανη κρυψωνα αλλα ο πστης ο Διοικητης παντα τον εβρισκε και τον πεταγε απο το παραθυρο (δεν εμαθα ποτε ποιο @ με καρφωνε συνεχεια αλλα υποθετω πως ηταν ο λοχαγος που δεν με πηγαινε με καμια παναγια.)
Ετσι αναγκαστικα πηγαινα λιγο πιο νωρις στο ΚΨΜ επαιρνα τον καφέ τον ρουφαγα σε 5 λεπτα και μετα πηγαινα στο γραφειο.
Ε για 20 χρονια μου ειχε μεινει συνηθεια να παιρνω φραπε και να τον κατεβάζω στο 5λεπτο. Μολις τωρα εχω αρχισει να την αποβάλλω αυτη τη συνηθεια.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Νομίζω ότι δεν υπάρχει πιο νόστιμη κόκκινη από την Leffe, βαρέλι, παγωμένη.mao mao έγραψε: 28 Μάιος 2022, 09:56Aπό ξανθιές Κάιζερ. Από κόκκινες κόκκινες Leffe. Σε μαύρη φιξ.Feindflug έγραψε: 28 Μάιος 2022, 09:52Να φανταστώ Άμστελ, δικέ μου;mao mao έγραψε: 28 Μάιος 2022, 00:37
https://www.mednutrition.gr/portal/life ... to-stomaxi
μύθος οτι πειράζει το στομάχι. Όσο για το νευρικό σύστημα, πίνω καφέ για να τσιτωθώ. Αν θέλω να χαλαρώσω πίνω μπίρα.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Έπινα κόκκινη βαρέλι στην Bristol στην Παπανδρέου. Στο σούπερ βρίσκω μόνο ξανθιά leffe.sys3x έγραψε: 28 Μάιος 2022, 18:44
Νομίζω ότι δεν υπάρχει πιο νόστιμη κόκκινη από την Leffe, βαρέλι, παγωμένη.
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Ο εσπρέσο είναι το απόσταγμα του καφέ. Άμα είναι και φρεσκοαλεσμένος, μουδιάζει το στόμα από το άρωμα. Ο νες είναι κάτι σαν αποξηραμένος και κατεψυγμένος εσπρέσο που ενυδατώνεται. Ο γαλλικός δεν βγάζει όλες τις ουσίες μέσα από τον καφέ και ο ελληνικός είναι μια λασπούρα με κατακάθι.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
οταν πιεις Ελληνικο με καλο υλικο κ σωστα φτιαγμενο θα αναθεωρησειςΖενίθεδρος έγραψε: 28 Μάιος 2022, 19:02 Ο εσπρέσο είναι το απόσταγμα του καφέ. Άμα είναι και φρεσκοαλεσμένος, μουδιάζει το στόμα από το άρωμα. Ο νες είναι κάτι σαν αποξηραμένος και κατεψυγμένος εσπρέσο που ενυδατώνεται. Ο γαλλικός δεν βγάζει όλες τις ουσίες μέσα από τον καφέ και ο ελληνικός είναι μια λασπούρα με κατακάθι.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 102 Απαντήσεις
- 3408 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ερμής
-