!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Φωτογραφίες μας
Re: Φωτογραφίες μας
Εξακολουθείς να θέλεις να δείχνεις ότι δεν κατανοείς τον προβληματισμό.
Δεν το προσωποποιώ σε σένα μόνο. Δυστυχώς, λίγοι διαβάζουν, λιγότεροι καταλαβαίνουν και ίσως ένας νιώσει.
Το ότι εσύ δεν είσαι αυτός ο ένας είναι πασιφανές.
Μακάρι να αντιλαμβανόταν η τεράστια μάζα των "ελαφρά τη καρδία" αναρτούντων, τους κινδύνους που κρύβονται πίσω από κάτι φαινομενικά καθημερινό και αθώο. Δεν το λέω κάτω από ένα πουριτανικό και ηθικοπλαστικό πνεύμα. Κάθε άλλο.
Επειδή η πολύπλευρη εμπειρία μου σε παραπλήσιους χώρους μου έχει δείξει τη χειρότερη έκβαση των πραγμάτων, σε βεβαιώνω ότι δεν είναι καθόλου μακρινή επιστημονική φαντασία και κινδυνολογία.
Ενήλικες είστε, στο σώμα τουλάχιστον (για το πνεύμα επιφυλάσσομαι), δώστε την ευκαιρία μιας δεύτερης σκέψης το λιγότερο, για τα άτομα που δεν μπορούν να υπερασπιστούν τον εαυτό τους ακόμα.
Βλέποντας και τη σημείωση του Πάνα, υπογραμμίζω ότι όσα γράφω ασφαλώς και έχουν διαμορφωθεί και από αφορμές και αποτελέσματα παρόμοιων αναρτήσεων στα μέσα "κοινωνικής δικτύωσης".
Δεν το προσωποποιώ σε σένα μόνο. Δυστυχώς, λίγοι διαβάζουν, λιγότεροι καταλαβαίνουν και ίσως ένας νιώσει.
Μακάρι να αντιλαμβανόταν η τεράστια μάζα των "ελαφρά τη καρδία" αναρτούντων, τους κινδύνους που κρύβονται πίσω από κάτι φαινομενικά καθημερινό και αθώο. Δεν το λέω κάτω από ένα πουριτανικό και ηθικοπλαστικό πνεύμα. Κάθε άλλο.
Επειδή η πολύπλευρη εμπειρία μου σε παραπλήσιους χώρους μου έχει δείξει τη χειρότερη έκβαση των πραγμάτων, σε βεβαιώνω ότι δεν είναι καθόλου μακρινή επιστημονική φαντασία και κινδυνολογία.
Ενήλικες είστε, στο σώμα τουλάχιστον (για το πνεύμα επιφυλάσσομαι), δώστε την ευκαιρία μιας δεύτερης σκέψης το λιγότερο, για τα άτομα που δεν μπορούν να υπερασπιστούν τον εαυτό τους ακόμα.
Βλέποντας και τη σημείωση του Πάνα, υπογραμμίζω ότι όσα γράφω ασφαλώς και έχουν διαμορφωθεί και από αφορμές και αποτελέσματα παρόμοιων αναρτήσεων στα μέσα "κοινωνικής δικτύωσης".
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
Bεβαίως, να το συζητήσουμε. Απλά κατανοείς πιστεύω ότι όταν ξεκινάς μία συζήτηση καλώντας με να αυτοχαρακτηριστώ κάτι, προφανώς θα σε γράψω και θα σου πώ να πας να βάλεις τη μπούρκα σου.ethereal έγραψε: 17 Οκτ 2018, 00:46 Εξακολουθείς να θέλεις να δείχνεις ότι δεν κατανοείς τον προβληματισμό.
Επίσης καλύτερα αν θες ξεκίνα ένα νήμα για τη χειρότερη έκβαση των πραγμάτων με βάση την πολύπλευρη εμπειρία σου σε παραπλήσιους χώρους γιατί εδώ βάζουμε φωτογραφίες.
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 
Δεν προτίθεμαι να το παίξω παιδονόμος σε "παιδιά" των -αντα και των -ηντα.
Μερικά πράγματα, όμως, καλό είναι να λέγονται/γράφονται έστω και με ελάχιστη προσδοκία αποδοχής.
Απαντήστε ο καθένας μόνος του στα ερωτήματα που προκύπτουν και πράξτε αναλόγως.
Μερικά πράγματα, όμως, καλό είναι να λέγονται/γράφονται έστω και με ελάχιστη προσδοκία αποδοχής.
Απαντήστε ο καθένας μόνος του στα ερωτήματα που προκύπτουν και πράξτε αναλόγως.
- Chilloutbuddy
Όπως θες, εγώ πάντως προτίθεμαι να το συζητήσουμε (αλλού).
ωραια,ευχαριστω!hellegennes έγραψε: 16 Οκτ 2018, 18:28Πετάς την εικόνα στον browser σου, δεξί κλικ και «αναζήτηση στο google για εικόνα» ή όπως αλλιώς το γράφει, σε ό,τι γλώσσα το γράφει. Αν η φωτογραφία είναι ήδη online, κάνεις απλώς δεξί κλικ και «αναζήτηση στο google για εικόνα».
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
Υπέροχες φωτογραφίες! 
Pluviophile - (n) a lover of rain; someone who finds joy and peace of mind during rainy days. 
- plouf
- Μέλη που αποχώρησαν
Γατακια θα βαλω κι εγω μια φωτογραφια απο βοσκοτοπια που βρισκονται πισω απο τα Σουρμενα στο πρωην αεροδρομιο του Ελληνικου.
Αμυγδαλιέςplouf έγραψε: 18 Οκτ 2018, 09:22 Γατακια θα βαλω κι εγω μια φωτογραφια απο βοσκοτοπια που βρισκονται πισω απο τα Σουρμενα στο πρωην αεροδρομιο του Ελληνικου.
412550_3141523471180_706547142_o.jpg
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Στον δρόμο για την Άρτα. Μεικτό δάσος από οξιά πλατάνια και έλατα.
Εντάξει τώρα...taliban έγραψε: 18 Οκτ 2018, 10:09 taliban-1 (1).jpg
Στον δρόμο για την Άρτα. Μεικτό δάσος από οξιά πλατάνια και έλατα.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
δεν θυμάμαι αν την έχω ξαναβάλει

The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.

Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Chilloutbuddy
καλά έκατσε αυτή η τελευταία
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 554 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από SeaHawk
-
- 105 Απαντήσεις