Ενώ οι 3 τελετές σε 3 διαφορετικές χώρες, είναι το υγρό όνειρο του Γκαίτε, δικέ μου.The Age of Aquarius έγραψε: 23 Μαρ 2022, 21:43Τραγκίσιο κιτσαριό.Feindflug έγραψε: 23 Μαρ 2022, 21:42Να κάνεις κι έναν στο Βέγκας, τύπε.The Age of Aquarius έγραψε: 23 Μαρ 2022, 21:14 Ο πρώτος μου γάμος ήταν στις ΗΠΑ. Τρομερό γλέντι και ό,τι πιο κοντά σε "παραδοσιακό" θα μπορούσε να υπάρξει.
Ο δεύτερος γάμος έιχε 3 τελετές σε 3 διαφορετικές χώρες, η κάθε μία με το δικό της ενδιαφέρον
Ο τρίτος γάμος στο μέλλον σκέφτομαι να ναι με κάποια νεαρά εκ λατινικής αμερικής.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΜΑΤΩΜΕΝΟΣ ΓΑΜΟΣ
Re: ΜΑΤΩΜΕΝΟΣ ΓΑΜΟΣ
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Για να παίρνεις βίζα παντρεύοσουν;The Age of Aquarius έγραψε: 23 Μαρ 2022, 21:14 Ο πρώτος μου γάμος ήταν στις ΗΠΑ. Τρομερό γλέντι και ό,τι πιο κοντά σε "παραδοσιακό" θα μπορούσε να υπάρξει.
Ο δεύτερος γάμος έιχε 3 τελετές σε 3 διαφορετικές χώρες, η κάθε μία με το δικό της ενδιαφέρον
Ο τρίτος γάμος στο μέλλον σκέφτομαι να ναι με κάποια νεαρά εκ λατινικής αμερικής.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
- The Age of Aquarius
- Phorum.gr user: The Age of Aquarius
3 χώρες ένωσαν τα δεσμά τους, 3 χώρες έπρεπε να χουν την τιμητική τους.
Κανονικά θα πρεπε να αναμειχθεί και 4η αλλά μας φάγαν οι σεμνότητες.
Αυτό δεν ήταν γάμος ρε τύπε, συμφωνία για την μεταφορά φυσικού αερίου ήταν.The Age of Aquarius έγραψε: 23 Μαρ 2022, 22:02 3 χώρες ένωσαν τα δεσμά τους, 3 χώρες έπρεπε να χουν την τιμητική τους.
Dein Herz, meine Gier
Ξέρεις τι ύψος έχει η υψηλότερη κορυφή του Έβερεστ;
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Τοπος εκτελεσεως - ξωκλησι ημιορεινο σε δασωδη περιοχη μακρια απο τον πολιτισμο
ωρα - 15 00
ημερα - σαββατο (ειχα μερικες ωρες διαθεσιμες )
Ιερεας - πολυ καλος μου φιλος ( αντιπαλος στο μπιλιαρδο - ταβερνοτσαρκες - πολιτιστικα κεντρα ) τον εκδιωξαν απο την ενορια
γιατι πηδουσε το ποιμνιο του ( ενηλικες γυναικες κ μονο ) εγινε μεγασκανδαλο ειναι εκατονταδες χλμ μακρια
Καλεσμενοι - λιγοτεροι απο διμοιρια νεοσυλλεκτων ουκρανικου ελαφρου πεζικου μετα απο βομβαρδισμο τους με ολμους
δεξιωση - γλεντι - δεν υπηρξε - μετα την σεμνη τελετη κουνησαμε μαντηλια
επομενη μερα - εγερση στις 04 00 - μεταφορα υλικων - με το συνεργειο εως 13 30 - το εργο επρεπε να συνεχιστει
-
ωρα - 15 00
Ιερεας - πολυ καλος μου φιλος ( αντιπαλος στο μπιλιαρδο - ταβερνοτσαρκες - πολιτιστικα κεντρα ) τον εκδιωξαν απο την ενορια
γιατι πηδουσε το ποιμνιο του ( ενηλικες γυναικες κ μονο ) εγινε μεγασκανδαλο ειναι εκατονταδες χλμ μακρια
Καλεσμενοι - λιγοτεροι απο διμοιρια νεοσυλλεκτων ουκρανικου ελαφρου πεζικου μετα απο βομβαρδισμο τους με ολμους
επομενη μερα - εγερση στις 04 00 - μεταφορα υλικων - με το συνεργειο εως 13 30 - το εργο επρεπε να συνεχιστει
-
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Σώπα ρε.Αγις έγραψε: 23 Μαρ 2022, 22:55 Τοπος εκτελεσεως - ξωκλησι ημιορεινο σε δασωδη περιοχη μακρια απο τον πολιτισμο
ωρα - 15 00
γιατι πηδουσε το ποιμνιο του ( ενηλικες γυναικες κ μονο ) εγινε μεγασκανδαλο ειναι εκατονταδες χλμ μακρια![]()
-
Τι φορούσες;
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κουστουμια ουνγκαρο νειβυ μπλου ( ενα που φορουσα στις συγκεντρωσεις της εταιρειας που συνεργαζομουν )Gherschaagk έγραψε: 23 Μαρ 2022, 22:58Σώπα ρε.Αγις έγραψε: 23 Μαρ 2022, 22:55 Τοπος εκτελεσεως - ξωκλησι ημιορεινο σε δασωδη περιοχη μακρια απο τον πολιτισμο
ωρα - 15 00
γιατι πηδουσε το ποιμνιο του ( ενηλικες γυναικες κ μονο ) εγινε μεγασκανδαλο ειναι εκατονταδες χλμ μακρια![]()
-
Τι φορούσες;
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- EKPLIKTIKOS
Οι γάμοι είναι ωραία φάση, να πηγαίνετε. Μπορεί να γνωρίσετε κ καμια κοπέλα 
το λεμε χρονια δωμεσα - ο καλυτερος κυνηγοτοπος - αν πας σε γαμο κ δεν βγαλεις τουλαχιστον μια γκομενα ανοιξε λακκο κ πεσε μεσαEKPLIKTIKOS έγραψε: 23 Μαρ 2022, 23:05 Οι γάμοι είναι ωραία φάση, να πηγαίνετε. Μπορεί να γνωρίσετε κ καμια κοπέλα![]()
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Στον τελευταίο γάμο μου, πάντως, όπως είπα, το κάμαμε λίγοι νοματαίοι. Μετά πήγαμε για καφέ κάπου, και το βράδυ είχα κλείσει εστιατόριο για να φάμε. Η μαγεία ήταν το ταξίδι του μέλιτος στα Κανάρια Νησιά. Μετά από αυτό δεν κάνω άλλον γάμο, βαρέθηκα.
Ordem e Progresso.
-
stergiosbik
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
τσετσενικος γάμος, ωσπου να συνθηκολογησει ο Ζελένσκυ
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Και εδώ.
Δεν θέλω να σκεφτώ τι κάνουν αν η νύφη βρεθεί χαλασμένη.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
"Κλειδώστε" το νήμα, δε φταίει σε τίποτα ο μακαρίτης ο Λόρκα να προσβάλλεται.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 10 Απαντήσεις
- 611 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Έκτωρ
-
- 0 Απαντήσεις