!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ο Πατούλης πήρε με λογοκλοπή το διδακτορικό του
- ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ
Re: Ο Πατούλης πήρε με λογοκλοπή το διδακτορικό του
Σε πτυχιακές δε και μεταπτυχιακές εργασίες διαβάζω στερεότυπα το εξής στις αρχικές σελίδες:
"Δήλωση μη λογοκλοπής
Δηλώνω υπεύθυνα και γνωρίζοντας τις κυρώσεις του Ν. 2121/1993 περί Πνευματικής
Ιδιοκτησίας, ότι η παρούσα μεταπτυχιακή εργασία είναι εξ ολοκλήρου αποτέλεσμα δικής
μου ερευνητικής εργασίας, δεν αποτελεί προϊόν αντιγραφής ούτε προέρχεται από ανάθεση
σε τρίτους. Όλες οι πηγές που χρησιμοποιήθηκαν (κάθε είδους, μορφής και προέλευσης)
για τη συγγραφή της περιλαμβάνονται στη βιβλιογραφία."
"Δήλωση μη λογοκλοπής
Ιδιοκτησίας, ότι η παρούσα μεταπτυχιακή εργασία είναι εξ ολοκλήρου αποτέλεσμα δικής
μου ερευνητικής εργασίας, δεν αποτελεί προϊόν αντιγραφής ούτε προέρχεται από ανάθεση
σε τρίτους. Όλες οι πηγές που χρησιμοποιήθηκαν (κάθε είδους, μορφής και προέλευσης)
Από την αποπλανητική έλξη στον σημειωτικό τυχοδιωκτισμό μια αμφίκρημνη παλινδρομία
Aυτό που ξέρω εγώ είναι ότι η πολιτική εξέλιξη έχει μηδενική σχέση με τους φοιτητικούς σταυρούς. Με άλλους σταυρούς έχει.AlienWay έγραψε: 21 Μαρ 2022, 19:25Εδώ υπάρχει όμως η εξής λεπτομέρεια. Εγώ όταν έκανα τα μεταπτυχιακά μου, γνώριζα καλά ότι είχα τη δυνατότητα να πληρώσω για να τα αποκτήσω.ΓΑΛΗ έγραψε: 21 Μαρ 2022, 12:26Ξεχνάς ότι ζούμε σε μία χώρα που παίζουν εταιρίες που πουλάνε πτυχιακές εργασίες στο χαλαρό και καθηγητές που πλασάρουν για δικό τους πόνημα εργασίες των φοιτητών τους, με το αζημίωτο για την εξέλιξη των φοιτητών.ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ έγραψε: 21 Μαρ 2022, 11:10 Ας επισημάνω και πάλι ότι πολιτικοϊδεολογικά απέχω εξίσου από παντού, για να παρατηρήσω την απέλπιδα προσπάθεια κάποιων να θολώσουν τα νερά σε μια πρόδηλη υπόθεση καραμπινάτης λογοκλοπής.
Η αντιβολή των παραθεμάτων της πατουλένιας διατριβής με τα παραθέματα προηγηθεισών ακαδημαϊκών εργασιών τα λέει όλα.
Ας επαναλάβω λοιπόν τα αυτονόητα για ευρωπαϊκή (;) χώρα:
1) αφαίρεση του διδακτορικού τίτλου
2) κίνηση πειθαρχικής διαδικασίας σε βάρος της Επιτροπής![]()
Όχι απλώς δεν το έκανα, αλλά μαζί με όλους τους μεταπτυχιακούς του εργαστηρίου μου, ξημεροβραδιαζόμασταν, βγάζοντας τα μάτια μας, προκειμένου να εξάγουμε αποτελέσματα.
Δηλαδή απορώ με το θράσος κάποιων που επικαλούνται τους εμπόρους τίτλων, για να δικαιολογήσουν πολιτικό πρόσωπο που είναι ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΡΧΗΣ, τη στιγμή που οι φοιτητές που πάνε με το σταυρό στο χέρι, αποτελούν τον κανόνα.
Ή έχεις την εντύπωση ότι όσοι ψηφίζουν τον κάθε Πατούλη, θα πάθουν υπαρξιακό σοκ αν μάθουν ότι είναι κοπυπάστε το μεταπτυχιακό του;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Aprilianos
-
Noob saibot
- Phorum.gr user: Noob
Δεν ξέρω αν κάνει καν για γραμματέας
There is no system
Και πώς κατέληξες να ποστάρεις μπίτια εδώ μέσα, τύπε;AlienWay έγραψε: 21 Μαρ 2022, 19:25Εδώ υπάρχει όμως η εξής λεπτομέρεια. Εγώ όταν έκανα τα μεταπτυχιακά μου, γνώριζα καλά ότι είχα τη δυνατότητα να πληρώσω για να τα αποκτήσω.ΓΑΛΗ έγραψε: 21 Μαρ 2022, 12:26Ξεχνάς ότι ζούμε σε μία χώρα που παίζουν εταιρίες που πουλάνε πτυχιακές εργασίες στο χαλαρό και καθηγητές που πλασάρουν για δικό τους πόνημα εργασίες των φοιτητών τους, με το αζημίωτο για την εξέλιξη των φοιτητών.ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ έγραψε: 21 Μαρ 2022, 11:10 Ας επισημάνω και πάλι ότι πολιτικοϊδεολογικά απέχω εξίσου από παντού, για να παρατηρήσω την απέλπιδα προσπάθεια κάποιων να θολώσουν τα νερά σε μια πρόδηλη υπόθεση καραμπινάτης λογοκλοπής.
Η αντιβολή των παραθεμάτων της πατουλένιας διατριβής με τα παραθέματα προηγηθεισών ακαδημαϊκών εργασιών τα λέει όλα.
Ας επαναλάβω λοιπόν τα αυτονόητα για ευρωπαϊκή (;) χώρα:
1) αφαίρεση του διδακτορικού τίτλου
2) κίνηση πειθαρχικής διαδικασίας σε βάρος της Επιτροπής![]()
Όχι απλώς δεν το έκανα, αλλά μαζί με όλους τους μεταπτυχιακούς του εργαστηρίου μου, ξημεροβραδιαζόμασταν, βγάζοντας τα μάτια μας, προκειμένου να εξάγουμε αποτελέσματα.
Δηλαδή απορώ με το θράσος κάποιων που επικαλούνται τους εμπόρους τίτλων, για να δικαιολογήσουν πολιτικό πρόσωπο που είναι ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΡΧΗΣ, τη στιγμή που οι φοιτητές που πάνε με το σταυρό στο χέρι, αποτελούν τον κανόνα.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Πρώτα απ' όλα, άμα τα ακούσεις, θα δεις ότι τουλάχιστον τα μισά δεν είναι μπίτια. Και δεύτερον δεν υπάρχει νόμος που να λέει ότι όποιος έχει μεταπτυχιακό δεν ακούει μπίτια.Feindflug έγραψε: 21 Μαρ 2022, 20:16Και πώς κατέληξες να ποστάρεις μπίτια εδώ μέσα, τύπε;AlienWay έγραψε: 21 Μαρ 2022, 19:25Εδώ υπάρχει όμως η εξής λεπτομέρεια. Εγώ όταν έκανα τα μεταπτυχιακά μου, γνώριζα καλά ότι είχα τη δυνατότητα να πληρώσω για να τα αποκτήσω.ΓΑΛΗ έγραψε: 21 Μαρ 2022, 12:26
Ξεχνάς ότι ζούμε σε μία χώρα που παίζουν εταιρίες που πουλάνε πτυχιακές εργασίες στο χαλαρό και καθηγητές που πλασάρουν για δικό τους πόνημα εργασίες των φοιτητών τους, με το αζημίωτο για την εξέλιξη των φοιτητών.![]()
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Σε άλλες χώρες (σε αυτές του πρώτου κόσμου) κάτι τέτοιο θεωρείται σκάνδαλο και αιτία παραίτησης. Στη δική μας, είναι απλώς Δευτέρα.ΓΑΛΗ έγραψε: 21 Μαρ 2022, 19:56Aυτό που ξέρω εγώ είναι ότι η πολιτική εξέλιξη έχει μηδενική σχέση με τους φοιτητικούς σταυρούς. Με άλλους σταυρούς έχει.AlienWay έγραψε: 21 Μαρ 2022, 19:25Εδώ υπάρχει όμως η εξής λεπτομέρεια. Εγώ όταν έκανα τα μεταπτυχιακά μου, γνώριζα καλά ότι είχα τη δυνατότητα να πληρώσω για να τα αποκτήσω.ΓΑΛΗ έγραψε: 21 Μαρ 2022, 12:26
Ξεχνάς ότι ζούμε σε μία χώρα που παίζουν εταιρίες που πουλάνε πτυχιακές εργασίες στο χαλαρό και καθηγητές που πλασάρουν για δικό τους πόνημα εργασίες των φοιτητών τους, με το αζημίωτο για την εξέλιξη των φοιτητών.![]()
Ή έχεις την εντύπωση ότι όσοι ψηφίζουν τον κάθε Πατούλη, θα πάθουν υπαρξιακό σοκ αν μάθουν ότι είναι κοπυπάστε το μεταπτυχιακό του;
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Αν υπήρχε, θα ζούσες στην παρανομία, τύπε ή θα άκουγες λαϊκοπόπ;AlienWay έγραψε: 21 Μαρ 2022, 20:19Πρώτα απ' όλα, άμα τα ακούσεις, θα δεις ότι τουλάχιστον τα μισά δεν είναι μπίτια. Και δεύτερον δεν υπάρχει νόμος που να λέει ότι όποιος έχει μεταπτυχιακό δεν ακούει μπίτια.Feindflug έγραψε: 21 Μαρ 2022, 20:16Και πώς κατέληξες να ποστάρεις μπίτια εδώ μέσα, τύπε;AlienWay έγραψε: 21 Μαρ 2022, 19:25
Εδώ υπάρχει όμως η εξής λεπτομέρεια. Εγώ όταν έκανα τα μεταπτυχιακά μου, γνώριζα καλά ότι είχα τη δυνατότητα να πληρώσω για να τα αποκτήσω.
Dein Herz, meine Gier
Σίγουρα θα ζούσα στην παρανομία. Ή θα παρατούσα το μεταπτυχιακόFeindflug έγραψε: 21 Μαρ 2022, 20:21Αν υπήρχε, θα ζούσες στην παρανομία, τύπε ή θα άκουγες λαϊκοπόπ;
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Να 'σαι καλά.Hector Buas έγραψε: 21 Μαρ 2022, 19:18Είχα ξεχάσει πόσο χυδαίος είσαι...sys3x έγραψε: 21 Μαρ 2022, 12:14Καλημέρα, τε λέει;Hector Buas έγραψε: 20 Μαρ 2022, 17:20 Άλλη μια μέρα στον υπέροχο κόσμο των παραμυθιών της αριστεράς...
Ιστορίες του Κώλου.jpg
Όλα καλά γαμώσταυρε;
Ευχαριστώ που μου το θύμισες...
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- Υδράργυρος
Ακομα δεν παραιτηθηκε;
Αριστεια...
Αριστεια...
- ΜπλεΜπουμπυς
Εδώ υπάρχουν άνθρωποι που πιστεύουν ότι ο Κούλης έχει δουλέψει,
δεν θα βρεθούν κάποιοι να πιστέψουν ότι ο Πατούλης έχει κάνει διδακτορικό;
δεν θα βρεθούν κάποιοι να πιστέψουν ότι ο Πατούλης έχει κάνει διδακτορικό;
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
Όταν κυβερνήσει η ΝΔ τέτοια φαινόμενα θα εξαλείφουν. Τι; Όχι;Hector Buas έγραψε: 21 Μαρ 2022, 19:17Στα λόγια μου έρχεσαι σιγά-σιγά...nrg έγραψε: 21 Μαρ 2022, 12:09Αποδεδειγμένη λογοκλοπή του Πατούλη vs φαντασιώσεις δεξιού... σημειώσατε 2Hector Buas έγραψε: 21 Μαρ 2022, 10:10
Το να κάνει κριτική ένας αριστερός για τα χάλια της Ανώτατης Εκπαίδευσης είναι το ίδιο σαν να κάνει κριτική ο Ηρώδης για τις συνθήκες που επικρατούν στα βεφοκομεία...
Η αριστερά έχει παίξει καθοριστικό ρόλο στην ολοκληρωτική διάλυση της ανώτατης παιδείας στην Ελλάδα. Καλύτερα να σωπαίνει κανείς λοιπόν...
Και πάλι η αριστερά φταίει... Και ο Ανδρέας...
Να τα λέμε όλα...
![]()
![]()
Μείνε στο θέμα μας: Αποδεδειγμένη λογοκλοπή Πατούλη.
Έχεις να σχολιάσεις κάτι πάνω σε αυτό ή θα συνεχίσεις τις άρες-μάρες περί αριστεράς, σοσιαλιζμού, Τσίπρα και Ανδρέα;
Έχουμε παραδώσει την λειτουργία του κράτους στο παρακράτος.
Μαρία Καρυστιανού
Μαρία Καρυστιανού
ΜπανανίαΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ έγραψε: 21 Μαρ 2022, 19:33 Σε πτυχιακές δε και μεταπτυχιακές εργασίες διαβάζω στερεότυπα το εξής στις αρχικές σελίδες:
"Δήλωση μη λογοκλοπής
Έχουμε παραδώσει την λειτουργία του κράτους στο παρακράτος.
Μαρία Καρυστιανού
Μαρία Καρυστιανού
Οι μισές πτυχιακές, τουλάχιστον, είναι είτε επαγγελματικά προϊόντα (σε τιμή ευκαιρίας), είτε κλοπές.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 85 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μαδουραίος
-
- 5 Απαντήσεις