Οι παντρεμένες 40αρες δεν έχουν περδικούλα;Cecily Anne έγραψε: 19 Μαρ 2022, 13:00Ε μόνο εμένα φάνηκε περίεργο κοντοσούβλι με 5 γκόμενες όλες άνω των 35 και παντρεμένες.Cavaliere έγραψε: 19 Μαρ 2022, 13:00![]()
Είσαι η μόνη που τσίμπησες, οι άλλες απλώς με γράψαν στ΄αρχίδια τους. Εγώ, καμία, αλλά ένα ξύπνιο τεκνάκι θα σας κάνει τας κεμπάπ στη σειρά.
![]()
![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τι φάση, κυρίες μου και κύριοι;
Re: Τι φάση, κυρίες μου και κύριοι;
Ordem e Progresso.
- Cecily Anne
Όχι εντάξει, έχεις δίκιο, ο καθένας με τα γούστα του, δε θα σας χαλάσω εγώ τώρα το ζωμό.Cavaliere έγραψε: 19 Μαρ 2022, 13:03Οι παντρεμένες 40αρες δεν έχουν περδικούλα;Cecily Anne έγραψε: 19 Μαρ 2022, 13:00Ε μόνο εμένα φάνηκε περίεργο κοντοσούβλι με 5 γκόμενες όλες άνω των 35 και παντρεμένες.Cavaliere έγραψε: 19 Μαρ 2022, 13:00![]()
Είσαι η μόνη που τσίμπησες, οι άλλες απλώς με γράψαν στ΄αρχίδια τους. Εγώ, καμία, αλλά ένα ξύπνιο τεκνάκι θα σας κάνει τας κεμπάπ στη σειρά.
![]()
![]()
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Της παροιμίας;Cecily Anne έγραψε: 19 Μαρ 2022, 13:04Όχι εντάξει, έχεις δίκιο, ο καθένας με τα γούστα του, δε θα σας χαλάσω εγώ τώρα το ζωμό.Cavaliere έγραψε: 19 Μαρ 2022, 13:03Οι παντρεμένες 40αρες δεν έχουν περδικούλα;Cecily Anne έγραψε: 19 Μαρ 2022, 13:00
Ε μόνο εμένα φάνηκε περίεργο κοντοσούβλι με 5 γκόμενες όλες άνω των 35 και παντρεμένες.![]()
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
- Cecily Anne
Κάνω κοτόσουπα και εμπνεύομαι.Beria έγραψε: 19 Μαρ 2022, 13:04Της παροιμίας;Cecily Anne έγραψε: 19 Μαρ 2022, 13:04Όχι εντάξει, έχεις δίκιο, ο καθένας με τα γούστα του, δε θα σας χαλάσω εγώ τώρα το ζωμό.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Αυτές να φοβάσαι.Cecily Anne έγραψε: 19 Μαρ 2022, 13:00Ε μόνο εμένα φάνηκε περίεργο κοντοσούβλι με 5 γκόμενες όλες άνω των 35 και παντρεμένες.Cavaliere έγραψε: 19 Μαρ 2022, 13:00![]()
![]()
![]()
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Δεν έχει σχέση με δικά μου γούστα, όπως έχω τονίσει, είμαι μονογαμικός και μεγάλος. Αλλά ένας ξύπνιος πιτσιρικάς, ή πιο ωριμούλης, θα μπορούσε εδώ μέσα να σας κάνει ούλες χαρέμι να χορεύετε και να λέει, βάι, βάι, βάι, κουράστηκα σήμερα.Cecily Anne έγραψε: 19 Μαρ 2022, 13:04Όχι εντάξει, έχεις δίκιο, ο καθένας με τα γούστα του, δε θα σας χαλάσω εγώ τώρα το ζωμό.
Ordem e Progresso.
Έλα ντε, 35 χρονών είναι ατομικό όπλο, όχι γυναίκα. Παγκόσμιο πόλεμο προκαλεί.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 19 Μαρ 2022, 13:07Αυτές να φοβάσαι.Cecily Anne έγραψε: 19 Μαρ 2022, 13:00Ε μόνο εμένα φάνηκε περίεργο κοντοσούβλι με 5 γκόμενες όλες άνω των 35 και παντρεμένες.Cavaliere έγραψε: 19 Μαρ 2022, 13:00![]()
![]()
![]()
Ordem e Progresso.
- Cecily Anne
Γούστα είναι αυτά ξαναλέω. Κι εγώ τελευταία έχω φάει σκάλωμα με έναν Ταϋλανδό.Cavaliere έγραψε: 19 Μαρ 2022, 13:08Δεν έχει σχέση με δικά μου γούστα, όπως έχω τονίσει, είμαι μονογαμικός και μεγάλος. Αλλά ένας ξύπνιος πιτσιρικάς, ή πιο ωριμούλης, θα μπορούσε εδώ μέσα να σας κάνει ούλες χαρέμι να χορεύετε και να λέει, βάι, βάι, βάι, κουράστηκα σήμερα.Cecily Anne έγραψε: 19 Μαρ 2022, 13:04Όχι εντάξει, έχεις δίκιο, ο καθένας με τα γούστα του, δε θα σας χαλάσω εγώ τώρα το ζωμό.
![]()
Άντε βρε, θα τσιμπήσω κι εγώ.Cecily Anne έγραψε: 19 Μαρ 2022, 13:00Ε μόνο εμένα φάνηκε περίεργο κοντοσούβλι με 5 γκόμενες όλες άνω των 35 και παντρεμένες.Cavaliere έγραψε: 19 Μαρ 2022, 13:00![]()
![]()
![]()
Αν κρίνω από τις αυθόρμητες αντιδράσεις των συμπχορουμιτών σε όλα τα σχετικά θέματα, ένα κουτοπόνηρο καβλάκι θα χρειαζόταν τουλάχιστον 5 σούβλες περισσότερες από ένα ξύπνιο τεκνάκι.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Τουλάχιστον θα τρως καλά από φαΐ. Μπράβο, θα πάτε στα συμπεθέρια στις Κροκεές της Ταϊλάνδης;
Ordem e Progresso.
Πιθανότατα. Πολύ πιθανότατα.ΓΑΛΗ έγραψε: 19 Μαρ 2022, 13:12Άντε βρε, θα τσιμπήσω κι εγώ.Cecily Anne έγραψε: 19 Μαρ 2022, 13:00Ε μόνο εμένα φάνηκε περίεργο κοντοσούβλι με 5 γκόμενες όλες άνω των 35 και παντρεμένες.Cavaliere έγραψε: 19 Μαρ 2022, 13:00![]()
![]()
![]()
![]()
Αν κρίνω από τις αυθόρμητες αντιδράσεις των συμπχορουμιτών σε όλα τα σχετικά θέματα, ένα κουτοπόνηρο καβλάκι θα χρειαζόταν τουλάχιστον 5 σούβλες περισσότερες από ένα ξύπνιο τεκνάκι.
Ordem e Progresso.
Ενδιαφερουσα εμπειρια.Beria έγραψε: 17 Μαρ 2022, 18:44 Oσο περιμένουμε να στεγνώσουν τα τσιμεντοπαπουτσα του αγαπητού Βαντόνο, δράττομαι της ευκαιρίας και προσπιπτω στις γνώσεις σας ρε μύστες και μυστισσες του φόρουμ.
Συνέβη σημερις το εξής: συνομιλώ, όχι συχνά, αλλά ανά τακτά διαστήματα με γυναίκες στις εφαρμογές τηλεπροξενιου (tinder κυρίως) χαζολογωντας, καθότι και λόγω ηλικίας δεν είμαι και στην πρώτη γραμμή της μάχης.
Σήμερα το πρωί εταίριαξα με ένα κορίτσι στα 38, με πολύ μερακληδικο προφίλ. Όμορφη, χαριτωμένη, ολίγον σοφιστικέ, που ακούει ηλεκτρονική του 80, με πολλές φωτό, τεσπα ενδιαφέρουσα και ολίγον διανοουμενέ
Ε, μετά από τρεις γραμμές με τα τυπικά (τι κάνεις, πώς περνάς κλπ) μου είπε ότι είναι μόνη της και βαριέται, ότι έχει καβλες και ότι θέλει να πάω από εκεί για γαμησι (sic)
A, και αν τον έχω μεγάλο !
Δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος, όπως ξέρετε ήδη, και ταράχτηκα.
Και όταν τις απάντησα τι φάση; Έχεις στ' αλήθεια τέτοιες καβλες, ή όλο αυτό είναι προτζεκτακι; (επί λέξει), με μπλόκαρε και εξαφανίστηκε.
Πείτε ρε οι γνώστες τι συνέβη;
Ακολουθω το νημα. Με ενδιαφερει και μενα η απαντηση στα ερωτηματα που θετεις.
Εγω ειμαι παιδι του mirc, του icq και οφειλω να ομολογησω οτι ψιλοσοκαριστηκα απο την ιστορια σου.
Θυμαμαι η πρωτη υπερβαση που ειχα κανει ηταν να στειλω φωτογραφια σε μια τυπισσα που μου ειχε στειλει φωτο οτι και καλα ηταν ΜΟΥΝΑΡΑ ΧΑΒΑΝΕΖΑ.
Ελπιζω δηλαδη να να μην ηταν, για αν ηταν, εκανα μεγαλη μαλακια
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
- Cecily Anne
Από τα συμπεθέρια στα Μανιάτικα στα συμπεθέρια των Κροκεών Ταϋλάνδης, μόνιμα θα τρώω καλά.Cavaliere έγραψε: 19 Μαρ 2022, 13:13Τουλάχιστον θα τρως καλά από φαΐ. Μπράβο, θα πάτε στα συμπεθέρια στις Κροκεές της Ταϊλάνδης;![]()
![]()
Μεγάλη καβάντζα τα καλά πεθερικά. Το προηγούμενο Σ/Κ πήγα με τον γιο στην πεθερά και την Κυριακή πρωί είχε ετοιμάσει ένα πρωινό 5 αστέρων και στρωμένο τραπέζι κομπλέ, είχα να κάνω τέτοιο πρωινό από τότε που ήμουνα στην αραβία.Cecily Anne έγραψε: 19 Μαρ 2022, 13:15Από τα συμπεθέρια στα Μανιάτικα στα συμπεθέρια των Κροκεών Ταϋλάνδης, μόνιμα θα τρώω καλά.Cavaliere έγραψε: 19 Μαρ 2022, 13:13Τουλάχιστον θα τρως καλά από φαΐ. Μπράβο, θα πάτε στα συμπεθέρια στις Κροκεές της Ταϊλάνδης;![]()
![]()
![]()
Ordem e Progresso.
Κατά 90% ήταν άντρας. Έπαιζε πολύ τότε στο ircDaje έγραψε: 19 Μαρ 2022, 13:15Ενδιαφερουσα εμπειρια.Beria έγραψε: 17 Μαρ 2022, 18:44 Oσο περιμένουμε να στεγνώσουν τα τσιμεντοπαπουτσα του αγαπητού Βαντόνο, δράττομαι της ευκαιρίας και προσπιπτω στις γνώσεις σας ρε μύστες και μυστισσες του φόρουμ.
Συνέβη σημερις το εξής: συνομιλώ, όχι συχνά, αλλά ανά τακτά διαστήματα με γυναίκες στις εφαρμογές τηλεπροξενιου (tinder κυρίως) χαζολογωντας, καθότι και λόγω ηλικίας δεν είμαι και στην πρώτη γραμμή της μάχης.
Σήμερα το πρωί εταίριαξα με ένα κορίτσι στα 38, με πολύ μερακληδικο προφίλ. Όμορφη, χαριτωμένη, ολίγον σοφιστικέ, που ακούει ηλεκτρονική του 80, με πολλές φωτό, τεσπα ενδιαφέρουσα και ολίγον διανοουμενέ
Ε, μετά από τρεις γραμμές με τα τυπικά (τι κάνεις, πώς περνάς κλπ) μου είπε ότι είναι μόνη της και βαριέται, ότι έχει καβλες και ότι θέλει να πάω από εκεί για γαμησι (sic)
A, και αν τον έχω μεγάλο !
Δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος, όπως ξέρετε ήδη, και ταράχτηκα.
Και όταν τις απάντησα τι φάση; Έχεις στ' αλήθεια τέτοιες καβλες, ή όλο αυτό είναι προτζεκτακι; (επί λέξει), με μπλόκαρε και εξαφανίστηκε.
Πείτε ρε οι γνώστες τι συνέβη;
Ακολουθω το νημα. Με ενδιαφερει και μενα η απαντηση στα ερωτηματα που θετεις.
Εγω ειμαι παιδι του mirc, του icq και οφειλω να ομολογησω οτι ψιλοσοκαριστηκα απο την ιστορια σου.
Θυμαμαι η πρωτη υπερβαση που ειχα κανει ηταν να στειλω φωτογραφια σε μια τυπισσα που μου ειχε στειλει φωτο οτι και καλα ηταν ΜΟΥΝΑΡΑ ΧΑΒΑΝΕΖΑ.
Ελπιζω δηλαδη να να μην ηταν, για αν ηταν, εκανα μεγαλη μαλακια![]()
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 2 Απαντήσεις
- 121 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μαδουραίος
-
- 125 Απαντήσεις