!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Τι φάση, κυρίες μου και κύριοι;

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Μέλη που αποχώρησαν

Re: Τι φάση, κυρίες μου και κύριοι;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cavaliere »

Cecily Anne έγραψε: 19 Μαρ 2022, 13:00
Cavaliere έγραψε: 19 Μαρ 2022, 13:00
Cecily Anne έγραψε: 19 Μαρ 2022, 12:56

Με ποιές γκόμενες θα κάνεις κοντοσούβλι στο φόρουμ εσύ πάλι;
:lol:
Είσαι η μόνη που τσίμπησες, οι άλλες απλώς με γράψαν στ΄αρχίδια τους. Εγώ, καμία, αλλά ένα ξύπνιο τεκνάκι θα σας κάνει τας κεμπάπ στη σειρά.
Ε μόνο εμένα φάνηκε περίεργο κοντοσούβλι με 5 γκόμενες όλες άνω των 35 και παντρεμένες. :fp:
Οι παντρεμένες 40αρες δεν έχουν περδικούλα;
Ordem e Progresso.
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne »

Cavaliere έγραψε: 19 Μαρ 2022, 13:03
Cavaliere έγραψε: 19 Μαρ 2022, 13:00 :lol:
Είσαι η μόνη που τσίμπησες, οι άλλες απλώς με γράψαν στ΄αρχίδια τους. Εγώ, καμία, αλλά ένα ξύπνιο τεκνάκι θα σας κάνει τας κεμπάπ στη σειρά.
Ε μόνο εμένα φάνηκε περίεργο κοντοσούβλι με 5 γκόμενες όλες άνω των 35 και παντρεμένες. :fp:
Όχι εντάξει, έχεις δίκιο, ο καθένας με τα γούστα του, δε θα σας χαλάσω εγώ τώρα το ζωμό.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Άβαταρ μέλους
Beria
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Beria »

Cecily Anne έγραψε: 19 Μαρ 2022, 13:04
Cavaliere έγραψε: 19 Μαρ 2022, 13:03

Όχι εντάξει, έχεις δίκιο, ο καθένας με τα γούστα του, δε θα σας χαλάσω εγώ τώρα το ζωμό.
Της παροιμίας;
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Beria έγραψε: 19 Μαρ 2022, 13:04
Cecily Anne έγραψε: 19 Μαρ 2022, 13:04
Cavaliere έγραψε: 19 Μαρ 2022, 13:03 Οι παντρεμένες 40αρες δεν έχουν περδικούλα;
Της παροιμίας;
Κάνω κοτόσουπα και εμπνεύομαι.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Άβαταρ μέλους
Τζιτζιμιτζιχότζιρας
Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Τζιτζιμιτζιχότζιρας »

Αυτές να φοβάσαι.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Μέλη που αποχώρησαν

Cecily Anne έγραψε: 19 Μαρ 2022, 13:04Όχι εντάξει, έχεις δίκιο, ο καθένας με τα γούστα του, δε θα σας χαλάσω εγώ τώρα το ζωμό.
Δεν έχει σχέση με δικά μου γούστα, όπως έχω τονίσει, είμαι μονογαμικός και μεγάλος. Αλλά ένας ξύπνιος πιτσιρικάς, ή πιο ωριμούλης, θα μπορούσε εδώ μέσα να σας κάνει ούλες χαρέμι να χορεύετε και να λέει, βάι, βάι, βάι, κουράστηκα σήμερα.

Ordem e Progresso.
Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Μέλη που αποχώρησαν

Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 19 Μαρ 2022, 13:07
Αυτές να φοβάσαι.
Έλα ντε, 35 χρονών είναι ατομικό όπλο, όχι γυναίκα. Παγκόσμιο πόλεμο προκαλεί.
Ordem e Progresso.
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Cavaliere έγραψε: 19 Μαρ 2022, 13:08
Cecily Anne έγραψε: 19 Μαρ 2022, 13:04Όχι εντάξει, έχεις δίκιο, ο καθένας με τα γούστα του, δε θα σας χαλάσω εγώ τώρα το ζωμό.
Δεν έχει σχέση με δικά μου γούστα, όπως έχω τονίσει, είμαι μονογαμικός και μεγάλος. Αλλά ένας ξύπνιος πιτσιρικάς, ή πιο ωριμούλης, θα μπορούσε εδώ μέσα να σας κάνει ούλες χαρέμι να χορεύετε και να λέει, βάι, βάι, βάι, κουράστηκα σήμερα.

Γούστα είναι αυτά ξαναλέω. Κι εγώ τελευταία έχω φάει σκάλωμα με έναν Ταϋλανδό. :roll:
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Άντε βρε, θα τσιμπήσω κι εγώ. :P

Αν κρίνω από τις αυθόρμητες αντιδράσεις των συμπχορουμιτών σε όλα τα σχετικά θέματα, ένα κουτοπόνηρο καβλάκι θα χρειαζόταν τουλάχιστον 5 σούβλες περισσότερες από ένα ξύπνιο τεκνάκι.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Μέλη που αποχώρησαν

Cecily Anne έγραψε: 19 Μαρ 2022, 13:11 Κι εγώ τελευταία έχω φάει σκάλωμα με έναν Ταϋλανδό. :roll:
Τουλάχιστον θα τρως καλά από φαΐ. Μπράβο, θα πάτε στα συμπεθέρια στις Κροκεές της Ταϊλάνδης; :lol: :wave:
Ordem e Progresso.
Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Μέλη που αποχώρησαν

ΓΑΛΗ έγραψε: 19 Μαρ 2022, 13:12
Άντε βρε, θα τσιμπήσω κι εγώ. :P

Αν κρίνω από τις αυθόρμητες αντιδράσεις των συμπχορουμιτών σε όλα τα σχετικά θέματα, ένα κουτοπόνηρο καβλάκι θα χρειαζόταν τουλάχιστον 5 σούβλες περισσότερες από ένα ξύπνιο τεκνάκι.
Πιθανότατα. Πολύ πιθανότατα.
Ordem e Progresso.
Άβαταρ μέλους
Daje

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Daje »

Beria έγραψε: 17 Μαρ 2022, 18:44 Oσο περιμένουμε να στεγνώσουν τα τσιμεντοπαπουτσα του αγαπητού Βαντόνο, δράττομαι της ευκαιρίας και προσπιπτω στις γνώσεις σας ρε μύστες και μυστισσες του φόρουμ.

Συνέβη σημερις το εξής: συνομιλώ, όχι συχνά, αλλά ανά τακτά διαστήματα με γυναίκες στις εφαρμογές τηλεπροξενιου (tinder κυρίως) χαζολογωντας, καθότι και λόγω ηλικίας δεν είμαι και στην πρώτη γραμμή της μάχης.
Σήμερα το πρωί εταίριαξα με ένα κορίτσι στα 38, με πολύ μερακληδικο προφίλ. Όμορφη, χαριτωμένη, ολίγον σοφιστικέ, που ακούει ηλεκτρονική του 80, με πολλές φωτό, τεσπα ενδιαφέρουσα και ολίγον διανοουμενέ

Ε, μετά από τρεις γραμμές με τα τυπικά (τι κάνεις, πώς περνάς κλπ) μου είπε ότι είναι μόνη της και βαριέται, ότι έχει καβλες και ότι θέλει να πάω από εκεί για γαμησι (sic)
A, και αν τον έχω μεγάλο !

Δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος, όπως ξέρετε ήδη, και ταράχτηκα.

Και όταν τις απάντησα τι φάση; Έχεις στ' αλήθεια τέτοιες καβλες, ή όλο αυτό είναι προτζεκτακι; (επί λέξει), με μπλόκαρε και εξαφανίστηκε.

Πείτε ρε οι γνώστες τι συνέβη;
Ενδιαφερουσα εμπειρια.
Ακολουθω το νημα. Με ενδιαφερει και μενα η απαντηση στα ερωτηματα που θετεις.
Εγω ειμαι παιδι του mirc, του icq και οφειλω να ομολογησω οτι ψιλοσοκαριστηκα απο την ιστορια σου.
Θυμαμαι η πρωτη υπερβαση που ειχα κανει ηταν να στειλω φωτογραφια σε μια τυπισσα που μου ειχε στειλει φωτο οτι και καλα ηταν ΜΟΥΝΑΡΑ ΧΑΒΑΝΕΖΑ.
Ελπιζω δηλαδη να να μην ηταν, για αν ηταν, εκανα μεγαλη μαλακια :-?
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Cavaliere έγραψε: 19 Μαρ 2022, 13:13
Cecily Anne έγραψε: 19 Μαρ 2022, 13:11 Κι εγώ τελευταία έχω φάει σκάλωμα με έναν Ταϋλανδό. :roll:
Τουλάχιστον θα τρως καλά από φαΐ. Μπράβο, θα πάτε στα συμπεθέρια στις Κροκεές της Ταϊλάνδης; :lol: :wave:
Από τα συμπεθέρια στα Μανιάτικα στα συμπεθέρια των Κροκεών Ταϋλάνδης, μόνιμα θα τρώω καλά. :hebit:
Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Μέλη που αποχώρησαν

Cecily Anne έγραψε: 19 Μαρ 2022, 13:15
Cavaliere έγραψε: 19 Μαρ 2022, 13:13
Από τα συμπεθέρια στα Μανιάτικα στα συμπεθέρια των Κροκεών Ταϋλάνδης, μόνιμα θα τρώω καλά. :hebit:
Μεγάλη καβάντζα τα καλά πεθερικά. Το προηγούμενο Σ/Κ πήγα με τον γιο στην πεθερά και την Κυριακή πρωί είχε ετοιμάσει ένα πρωινό 5 αστέρων και στρωμένο τραπέζι κομπλέ, είχα να κάνω τέτοιο πρωινό από τότε που ήμουνα στην αραβία.
Ordem e Progresso.
sharp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sharp »

Daje έγραψε: 19 Μαρ 2022, 13:15
Beria έγραψε: 17 Μαρ 2022, 18:44 Oσο περιμένουμε να στεγνώσουν τα τσιμεντοπαπουτσα του αγαπητού Βαντόνο, δράττομαι της ευκαιρίας και προσπιπτω στις γνώσεις σας ρε μύστες και μυστισσες του φόρουμ.

Συνέβη σημερις το εξής: συνομιλώ, όχι συχνά, αλλά ανά τακτά διαστήματα με γυναίκες στις εφαρμογές τηλεπροξενιου (tinder κυρίως) χαζολογωντας, καθότι και λόγω ηλικίας δεν είμαι και στην πρώτη γραμμή της μάχης.
Σήμερα το πρωί εταίριαξα με ένα κορίτσι στα 38, με πολύ μερακληδικο προφίλ. Όμορφη, χαριτωμένη, ολίγον σοφιστικέ, που ακούει ηλεκτρονική του 80, με πολλές φωτό, τεσπα ενδιαφέρουσα και ολίγον διανοουμενέ

Ε, μετά από τρεις γραμμές με τα τυπικά (τι κάνεις, πώς περνάς κλπ) μου είπε ότι είναι μόνη της και βαριέται, ότι έχει καβλες και ότι θέλει να πάω από εκεί για γαμησι (sic)
A, και αν τον έχω μεγάλο !

Δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος, όπως ξέρετε ήδη, και ταράχτηκα.

Και όταν τις απάντησα τι φάση; Έχεις στ' αλήθεια τέτοιες καβλες, ή όλο αυτό είναι προτζεκτακι; (επί λέξει), με μπλόκαρε και εξαφανίστηκε.

Πείτε ρε οι γνώστες τι συνέβη;
Ενδιαφερουσα εμπειρια.
Ακολουθω το νημα. Με ενδιαφερει και μενα η απαντηση στα ερωτηματα που θετεις.
Εγω ειμαι παιδι του mirc, του icq και οφειλω να ομολογησω οτι ψιλοσοκαριστηκα απο την ιστορια σου.
Θυμαμαι η πρωτη υπερβαση που ειχα κανει ηταν να στειλω φωτογραφια σε μια τυπισσα που μου ειχε στειλει φωτο οτι και καλα ηταν ΜΟΥΝΑΡΑ ΧΑΒΑΝΕΖΑ.
Ελπιζω δηλαδη να να μην ηταν, για αν ηταν, εκανα μεγαλη μαλακια :-?
Κατά 90% ήταν άντρας. Έπαιζε πολύ τότε στο irc
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”