!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Γατογονείς βοήθεια!

Φιλοζωικό αίσθημα, συζητήσεις, προβληματισμοί. Εκπαίδευση, φροντίδα & συμβουλές.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Re: Γατογονείς βοήθεια!

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Αγις έγραψε: 01 Σεπ 2018, 17:58 Ωραίος δείχνει ο Αραχτός Γάτος .
Το μικρό είναι ασχημόγατο ισως μεταμορφωθεί οταν μεγαλώσει.
Στην παρούσα φάση 11/100
Μετάφραση: τον γουστάρεις. :P

Κι έχεις δίκιο, έχει προδιαγραφές παίδαρου και ναι, είναι πολύ μεγάλο μούτρο.

Παιδιά, ευχαριστώ. Θα σας ενημερώνω για την εξέλιξη του γιατί κατά κάποιον τρόπο είναι γατάκι όλων μας, έτσι δεν είναι; :wink
Η ελπίδα είναι παγίδα.
don't speak
Γενική Γραμματέας Συντονισμού

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από don't speak »

stergiosbik έγραψε: 01 Σεπ 2018, 18:02 Ο Αγις βαθμολογει τις γατες οπως και τις γυναικες.
Κριμα.
Οι γατες αξιζουν καλυτερης αντιμετωπισης! :003:
Άρχισε να βαθμολογεί αρσενικά.
Το νου σας.
Άβαταρ μέλους
perseus
Phorum.gr user: Perseus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από perseus »

ΓΑΛΗ έγραψε: 01 Σεπ 2018, 11:01 Αυτό το κουκλί είναι το μισοπεθαμένο γατάκι που ανάστησε ο beria.

Kαι το όνομα αυτού Μίσα. :)

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα
προσεχε μην σου βγει κομμουνιστης
Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

ΓΑΛΗ έγραψε: 01 Σεπ 2018, 18:43
Αγις έγραψε: 01 Σεπ 2018, 17:58 Ωραίος δείχνει ο Αραχτός Γάτος .
Το μικρό είναι ασχημόγατο ισως μεταμορφωθεί οταν μεγαλώσει.
Στην παρούσα φάση 11/100
Μετάφραση: τον γουστάρεις. :P

Κι έχεις δίκιο, έχει προδιαγραφές παίδαρου και ναι, είναι πολύ μεγάλο μούτρο.

Παιδιά, ευχαριστώ. Θα σας ενημερώνω για την εξέλιξη του γιατί κατά κάποιον τρόπο είναι γατάκι όλων μας, έτσι δεν είναι; :wink
Aς τσιμπήσω.. :003:
Ο ξαπλωταριάς μεγαλοκέφαλος δείχνει - οσο φαίνεται απο την φωτογραφία - ομορφόγατος.
Ο μικρός είναι .... μικρός ,θα δείξει σε κανα χρόνο.
Να προσέξετε (γενικά :003: ) την τάση που έχετε να αρχίζετε τα ουαου και να τα '' βλέπετε '' ολα - ολους - ολες , ωραία.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
don't speak
Γενική Γραμματέας Συντονισμού

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από don't speak »

Ομορφαίνει η στρουμπουλάδα :smt005:
Άβαταρ μέλους
Νταρνάκας
Phorum.gr user: Νταρνάκας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νταρνάκας »

Η επιδημία εξαπλώνεται, γατάκι 3 μηνών περίπου βρέθηκε στο μπαλκόνι μας ενώ έχει κι αδερφακι το οποίο δεν μπορεί να σκαρφαλώσει/πηδήξει κάτι τοίχους κι έχει ταράξει τη γειτονιά στο κλάμα. Εντάξει, δεν είναι αγνώστου προελεύσεως, τα γέννησε γνωστή μου γάτα σε ένα ακατοίκητο εδώ και χρόνια σπίτι δίπλα μας.

Εικόνα
Μοιρίδιοι κλωστῆρες, πανάφυκτον ἀνάγκῃ ζεῦγμ’ ἐπὶ δυστήνοις παισὶ βροτῶν θέμενοι, ἠγάγετο με ποτέ ἱμερτοῦ πρὸς φάος ἠελίου.
Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

Η επιδημία με έχει χτυπήσει εδώ και παααρααα πολλά χρόνια.
Την έχουν δει μάλλον ότι είμαστε βρεφοκομείο και τα παρατάνε σαν έκθετα. Οι πιο σωστοί :003: σε καμια καλαθούνα + τροφή ( μας υποχρεώσανε) . Οι αφασίες σε συσκευασία χαρτοκιβωτίου και οι ελευθέρας πτώσεως σε σακουλες πάνω απο το φράκτη .
Οι πιο ωραίες και μερακλούδες είναι οι Γατομαμάδες - που απορούν γιατί είμαστε τόσο σκληρόκαρδοι που ενω έχουμε τοοοσσσοοοοο χώρο δεν το έχουμε κάνει οικοτροφείο να ζουν ευτυχισμένες μερικές δεκάδες γάτες - κουβαλαν μαζι τους τα ορφανά - και εξηγούν ότι θα ελέγχουν αν τους προσφέρουμε όλες τις ανέσεις :smt005: . Συνήθως συνοδεύονται απο Γατομπαμπα φλωρομπούμπη - που δεν μιλάει - μόνο κοιτάζει αποδοκιμαστικά.
Φιλόζωοι με ξένο κώλο. :003:
Μετά αρχίζω μπινελίκια να τους εξηγώ ευγενικά τους λόγους της αρνησης μου και υποχωρούν προσωρινά. :8)
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
YouOnlyLiveOnce

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από YouOnlyLiveOnce »

perseus έγραψε: 01 Σεπ 2018, 22:10

προσεχε μην σου βγει κομμουνιστης
:smt005:
Νταρνάκας έγραψε: 02 Σεπ 2018, 10:34 Η επιδημία εξαπλώνεται, γατάκι 3 μηνών περίπου βρέθηκε στο μπαλκόνι μας ενώ έχει κι αδερφακι το οποίο δεν μπορεί να σκαρφαλώσει/πηδήξει κάτι τοίχους κι έχει ταράξει τη γειτονιά στο κλάμα. Εντάξει, δεν είναι αγνώστου προελεύσεως, τα γέννησε γνωστή μου γάτα σε ένα ακατοίκητο εδώ και χρόνια σπίτι δίπλα μας.

Εικόνα
:g094: ομορφο γατακι και ωραια φωτο :wave:
Άβαταρ μέλους
enterprise-psi
Υπερσυντονιστής
Phorum.gr user: enterprise-psi
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enterprise-psi »

ΓΑΛΗ έγραψε: 01 Σεπ 2018, 11:01 Αυτό το κουκλί είναι το μισοπεθαμένο γατάκι που ανάστησε ο beria.

Spoiler
Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα
Beria έγραψε: 01 Σεπ 2018, 11:36 Η ΓΑΛΗ έδωσε σπίτι στον Μίσα και έσωσε και τη ζωή μου, από το άσθμα.
Ευχαριστώ
:hebit:
Μπράβο παιδιά! :smt038 :bravo:
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Άβαταρ μέλους
shrike
Phorum.gr user: Isildur

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από shrike »

Κουκλί, όντως. Κι εγώ όνομα από "Μ" ήθελα να της δώσω της δικιάς μου για κάποιον λόγο, αλλά μάλλον άλλος θα την ονομάσει πλέον.

Εκεί που ψαχνόμουν αν θα το αφήσω ελεύθερο στην αυλή ή αν θα το δώσω σε μια γατού στη γειτονιά, έμαθα ότι ένας περίπου ανιψιός μου (και κολλητός του γιου μου) που είναι φοιτητής στην Αλεξανδρούπολη, έψαχνε για γάτα. Οπότε μάλλον θα καταλήξει Θρακιώτισσα η μικρή και μάλλον αυτός θα την βαφτίσει.

Είναι εκπληκτικό πάντως πόσο παίρνουν τα πάνω τους τα μικρά, με λίγο τάισμα και λίγη αγάπη. Σε 1-2 μέρες είχε γίνει άλλο γατί η μικρή.

Άβαταρ μέλους
shrike
Phorum.gr user: Isildur

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από shrike »

Νταρνάκας έγραψε: 02 Σεπ 2018, 10:34 Η επιδημία εξαπλώνεται, γατάκι 3 μηνών περίπου βρέθηκε στο μπαλκόνι μας ενώ έχει κι αδερφακι το οποίο δεν μπορεί να σκαρφαλώσει/πηδήξει κάτι τοίχους κι έχει ταράξει τη γειτονιά στο κλάμα. Εντάξει, δεν είναι αγνώστου προελεύσεως, τα γέννησε γνωστή μου γάτα σε ένα ακατοίκητο εδώ και χρόνια σπίτι δίπλα μας.

Εικόνα
Νταρνάκα, η ομοιότητα με την δική μου είναι φοβερή.
Μέχρι και το "Μ" στο κεφάλι έχει (ο λόγος που ήθελα να της δώσω όνομα από Μ) και τις δυο γραμμές από τα μάτια και προς τα πίσω.

Δεν είναι πολύ καθαρή η φωτογραφία, έχω καλύτερες στο tablet στο σπίτι και θα ανεβάσω καμιά σε κάποια στιγμή, αλλά δες:
Εικόνα

Άβαταρ μέλους
Tarkovsky
Phorum.gr user: Harry Haller's Records

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Tarkovsky »

τι Μίσας, κι άλλο γατί που θα ψηφίζει Αλέξη;

Μίτης έπρεπε, από το Φορουμίτης...
Μητσοτάκη πομπόμ-πομ
Άβαταρ μέλους
Beria
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Beria »

shrike έγραψε: 04 Σεπ 2018, 13:36

Εικόνα
Μέχρι και το "Μ" στο κεφάλι έχει (ο λόγος που ήθελα να της δώσω όνομα από Μ) και τις δυο γραμμές από τα μάτια και προς τα πίσω.

Δεν είναι πολύ καθαρή η φωτογραφία, έχω καλύτερες στο tablet στο σπίτι και θα ανεβάσω καμιά σε κάποια στιγμή, αλλά δες:
Εικόνα
Εικόνα
Αυτές τις γάτες (με το γραμμένο μάτι που είναι σαν να έχουν βαμμένα μάτια, φρύδια) στην Πόλη τις λένε τεκίρες
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

shrike έγραψε: 04 Σεπ 2018, 13:36

Εικόνα

Εικόνα
Σιγά ρε, η δικιά μου η μικρή ήταν και πιο όμορφη και πιο γκρι.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Tarkovsky έγραψε: 04 Σεπ 2018, 13:42

τι Μίσας, κι άλλο γατί που θα ψηφίζει Αλέξη;

Μίτης έπρεπε, από το Φορουμίτης...
Σιγά μην χαρίσουμε και τα ονόματα που γουστάρουμε στον κάθε Αλέξη.

Τα γατιά είναι στην κορφή της πυραμίδας των απενοχοποιημένων πλασμάτων. :003:
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Ζώα & άνθρωπος”