Για πες 5-6 απ'τους χίλους δυό λόγους για τους οποίους οι γυναίκες σαν μέσος όρος δεν το'χουν για διευθυντικές θέσεις σε σύγκριση με τους άντρες;nyxtovios έγραψε: 06 Φεβ 2022, 19:29Σόρρυ αλλά η πιθανότητα να μην το χουν, σαν μέσος όρος, όχι η κάθε μία, για χίλιους δυο λόγους είναι υπαρκτή. Δηλαδή δεν είναι απαραίτητο να υπάρχει κάποιο υποχθόνιο σχέδιο πατριαρχίας από πίσω.Chilloutbuddy έγραψε: 06 Φεβ 2022, 19:22Αυτό το δεν τό'χουν μην το ξαναπεις, είναι τιτανοτεράστια μαλακία.nyxtovios έγραψε: 06 Φεβ 2022, 19:15
ή δεν το χουν ή διάκριση. Μάλλον πιο πολύ το δεύτερο αλλά κάθε περίπτωση δεν είναι το ίδιο.
Τώρα αν αυτό συμβαίνει γιατί έχει επηρεάσει και τις ίδιες κάποια νοοτροπία είναι άλλο θέμα. Και όπως είπα πριν οι διευθυντικές θέσεις κρίνονται συνήθως από προσόντα. Π.χ. ξεκινάς να μανατζαρεις μια ομάδα, αν πάει καλά πας παραπάνω και πάει λέγοντας. Δεν νομίζω πως οι έρευνες έχουν καλύψει αυτές τις παραμέτρους. Αν όντως αδικήθηκαν δηλαδή.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Οι γυναίκες βγάζουν πιο εύκολα λεφτά.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
Re: Οι γυναίκες βγάζουν πιο εύκολα λεφτά.
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 
-
Menios_mikroulis
ναιδα σταματα να μπαινεις απο κλωνουςChilloutbuddy έγραψε: 06 Φεβ 2022, 19:39
Για πες 5-6 απ'τους χίλους δυό λόγους για τους οποίους οι γυναίκες σαν μέσος όρος δεν το'χουν για διευθυντικές θέσεις σε σύγκριση με τους άντρες;
- Chilloutbuddy
κάτσε ρε έχω περιέργεια τι θα πει. Οι ορμόνες; η περίοδος; ότι είναι κατα μέσο όρο πιό κοντές;Menios_mikroulis έγραψε: 06 Φεβ 2022, 19:41ναιδα σταματα να μπαινεις απο κλωνουςChilloutbuddy έγραψε: 06 Φεβ 2022, 19:39
Για πες 5-6 απ'τους χίλους δυό λόγους για τους οποίους οι γυναίκες σαν μέσος όρος δεν το'χουν για διευθυντικές θέσεις σε σύγκριση με τους άντρες;
- Chilloutbuddy
καλά πάω για ύπνο, τα λέμε αύριο.
Δεν ξέρω τύπε. Μπορεί είπα.Chilloutbuddy έγραψε: 06 Φεβ 2022, 19:39Για πες 5-6 απ'τους χίλους δυό λόγους για τους οποίους οι γυναίκες σαν μέσος όρος δεν το'χουν για διευθυντικές θέσεις σε σύγκριση με τους άντρες;nyxtovios έγραψε: 06 Φεβ 2022, 19:29Σόρρυ αλλά η πιθανότητα να μην το χουν, σαν μέσος όρος, όχι η κάθε μία, για χίλιους δυο λόγους είναι υπαρκτή. Δηλαδή δεν είναι απαραίτητο να υπάρχει κάποιο υποχθόνιο σχέδιο πατριαρχίας από πίσω.Chilloutbuddy έγραψε: 06 Φεβ 2022, 19:22
Αυτό το δεν τό'χουν μην το ξαναπεις, είναι τιτανοτεράστια μαλακία.
Τώρα αν αυτό συμβαίνει γιατί έχει επηρεάσει και τις ίδιες κάποια νοοτροπία είναι άλλο θέμα. Και όπως είπα πριν οι διευθυντικές θέσεις κρίνονται συνήθως από προσόντα. Π.χ. ξεκινάς να μανατζαρεις μια ομάδα, αν πάει καλά πας παραπάνω και πάει λέγοντας. Δεν νομίζω πως οι έρευνες έχουν καλύψει αυτές τις παραμέτρους. Αν όντως αδικήθηκαν δηλαδή.
Γιατί δεν έχει άντρες νυχουδες και νηπιαγωγούς;
- EKPLIKTIKOS
Βασικά εγώ δεν έθεσα θέμα φύλου καθόλου. Συμφωνώ όμως μαζί σου ότι είναι καλό να δείχνεις εργατικός και φιλόδοξος στο παιδί. Απλά ειδικά τα πρώτα χρόνια χρειάζεται κάποια ισορροπία, γιατί έτσι κ αλλιώς ένα μωρό δε θα μετρήσει τη φιλοδοξία σου στη δουλειά αλλά την παρουσία σου. Εννοείται αφού έχεις καλύψει τις βασικές του ανάγκες σε τροφή θέρμανση κτλ. Μετα είναι η αγκαλιά σε αυτές τις ηλικίες. Και βέβαια πόσο θα τα μετρήσεις εσύ και πόσο θέλεις να είσαι παρών σε κάποιες φάσεις που περνάνε και δε γυρνάνε ποτέ ξανά (οι πρώτες λέξεις, τα πρώτα βήματα κτλ). Αλλά δε γενικευω, αυτή είναι η δικιά μου οπτική.
Προσπαθώ να έχω κάποια ισορροπία, δεν ξέρω αν είμαι καλός, σίγουρα δεν είμαι τέλειος. Αυτό όμως με την ισορροπία έχει κάποια επίπτωση γιατί όπως είπα οι ώρες της ημέρας είναι μετρημένες. Το θέμα είναι η διαχείρισή τους, σίγουρα, αλλά δεν μπορείς να προσθέσεις ώρες στο 24ωρο. Είτε λοιπον θα τις ξοδέψεις σε ποιοτικό χρόνο με το παιδί σου, ειτε σε υπερωρίες για να κυνηγήσεις ό,τι καλύτερο στη δουλειά, είτε θα δεις έναν φίλο, είτε θα δεις τους γονείς σου, είτε θα κάνεις γυμναστική, είτε θα ασχοληθείς με κάποιο χόμπι που σε ενδιαφέρει, είτε θα μαγειρεψεις για να φας κάτι υγιεινό αντί να παραγγείλεις, είτε θα κάνεις σεξ, .... έχεις επιλογές. Το θέμα είναι ότι κάπου θα χάσεις, κάπου θα κερδίσεις στο τελος.stella έγραψε: 06 Φεβ 2022, 19:23
Δηλαδή δεν είσαι καλός γονιός; (Είμαι σίγουρη πως είσαι, btw).
Κι αν ήσουν 24 ώρες επάνω στο παιδί και του έβγαζες τα ψυχολογικά σου και όλη την μικροαστίλα θα ήσουν φοβερός, επειδή ήσουν ΕΚΕΙ;
- Chilloutbuddy
Προφανώς γιατί δε θέλουν οι άντρες, διευθυντές όλοι όμως θέλουν να γίνουν ανεξαρτήτως φύλου.
το σιγουρο ειναι πως τα τρωνε πολυ ευκολα απο τους αντρες
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- Chilloutbuddy
Ε καλά ρε συ δεν είπαμε και να μην πατάς σπίτι καθόλου, όταν λέω δουλεύω "άπειρες ώρες" οι τελευταίες 3-4 είναι συνήθως με το λάπτοπ στο σπίτι αφου γυρίσω, δεν κάθομαι γραφείο μέχρι αργά. Καλά τα τελευταία 3 χρόνια με τον Κόβιντ είμαστε σπίτι με τα παιδιά όλη μέρα.EKPLIKTIKOS έγραψε: 06 Φεβ 2022, 22:10 Βασικά εγώ δεν έθεσα θέμα φύλου καθόλου. Συμφωνώ όμως μαζί σου ότι είναι καλό να δείχνεις εργατικός και φιλόδοξος στο παιδί. Απλά ειδικά τα πρώτα χρόνια χρειάζεται κάποια ισορροπία, γιατί έτσι κ αλλιώς ένα μωρό δε θα μετρήσει τη φιλοδοξία σου στη δουλειά αλλά την παρουσία σου. Εννοείται αφού έχεις καλύψει τις βασικές του ανάγκες σε τροφή θέρμανση κτλ. Μετα είναι η αγκαλιά σε αυτές τις ηλικίες. Και βέβαια πόσο θα τα μετρήσεις εσύ και πόσο θέλεις να είσαι παρών σε κάποιες φάσεις που περνάνε και δε γυρνάνε ποτέ ξανά (οι πρώτες λέξεις, τα πρώτα βήματα κτλ). Αλλά δε γενικευω, αυτή είναι η δικιά μου οπτική.
- Eθνικοκοινωνιστης
Μπαντάς έγραψε: 06 Φεβ 2022, 17:15 Στην Ελλάδα συμβαίνει το εξής. Οι άντρες μπορούν πολύ εύκολα να φτιαχτούν με την εργασία τους, να τοποθετηθούν κοινωνικά εκεί που θέλουν, μόνο που είναι κατά παράδοση τεμπέληδες, σε μεγάλο βαθμό χαραμοφάηδες, παρασιτικοι κι έτσι εξαρτώνται από τη γυναίκα την οποία την θέλουν για αυτό το λόγο υποτακτική (η μαστροπια γι αυτό το λόγο ανθει). Αυτό οφείλεται εν πολλοίς και στην ανατολίτικη νοοτροπία από την οποία δεν έχουμε ξεμακρυνει ποτέ.
Από την άλλη οι γυναίκες, πρέπει να καταβάλουν περισσότερο κόπο να καταξιωθουν. Όταν το πετυχαίνουν, έχουν απέναντι τους το σεξισμό και τον φθόνο. Όσο πιο άξιες, τόσο μεγαλύτερος ο πόλεμος.
Ένα παράδειγμα που μου έρχεται στο μυαλό είναι η Καιλη.
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
ναι.Cecily Anne έγραψε: 05 Φεβ 2022, 23:41 Νομίζω θα συμφωνήσω. Και το χειρότερο είναι ότι τα βγάζουν από γυναίκες. Θεωρώ η τριάδα νυχούδες-κομμώτριες-μακιγιέζ δεν πιάνονται στις απολαβές. Ειδικά τα μαύρα τους είναι ανυπολόγιστα. Μπορώ να τις συγκρίνω μόνο με υδραυλικούς-ηλεκτρολόγους-ψυκτικούς κατ'αντιστοιχία.
αλλα μη μου συγκρινεις το βαψιμο νυχιων με το βαψιμο τοιχων στη σκαλωσια.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
η μπορει να μας εχουν πιασει μαλακες, και να βιοποριζονται αρμεγωντας μας καλυτερα απο το να επιαναν δουλεια.Chilloutbuddy έγραψε: 06 Φεβ 2022, 14:28Ε ναι αυτό είναι το θέμα, ότι τις "επιλογές" αυτές "λόγω παιδιών και οικογένειας" τις κάνουν οι γυναίκες και όχι οι άντρες. Γιατί θεωρείται νορμάλ να τις κάνουν. Και καλά πες κάποιους μήνες μετά τη γέννα, οκ, μετά δεν υπάρχει ιδιαίτερος λόγος να τις κάνουν οι γυναίκες. Η νοοτροπία μας είναι.nyxtovios έγραψε: 06 Φεβ 2022, 11:55 Δεν έχουν μετρήσει στα στατιστικά αυτά αν αυτές που είναι άνεργες ή με μερική απασχόληση το κάνουν από επιλογή, λόγω παιδιών και οικογένειας ή οτιδήποτε. Δεν είναι δυνατόν να πιστέψω ότι οι ολλανδες που δείχνει ότι εργάζονται 77% με μερική απασχόληση το κάνουν λόγω διακρίσεων. Έχεις γνωρίσει ολλανδες; Σε πλακώνουν στο ξύλο αν τις στραβόκοιταξειςγια πλάκα.
Έχεις γνωρίσει ολλανδες; Σε πλακώνουν στο ξύλο αν τις στραβόκοιταξειςγια πλάκα.
Πάμε στο επόμενο στατιστικό: το 1/3 των διευθυντικών στελεχών στην ΕΕ είναι γυναίκες (στην Ελλάδα το 1/4)
https://www.statistics.gr/infograph/wom ... ml?lang=el
Γιατί; Επειδή χάσανε κάτι μήνες στη γέννα;
Επόμενο: Οι γυναίκες αμοίβονται 16% λιγότερο απ'τους άντρες
https://www.statistics.gr/infograph/wom ... ml?lang=el
Γιατί; Γιατί έτσι, τσαμπουκά.
Μην το ψάχνεις ρε φίλε, απλά τις έχουμε πιάσει μαλάκες, και τις έχουμε πείσει κιόλας ότι είναι κι επιλογή τους.
η και τα 2.
σιγουρο αυτο;Chilloutbuddy έγραψε: 07 Φεβ 2022, 00:39Προφανώς γιατί δε θέλουν οι άντρες, διευθυντές όλοι όμως θέλουν να γίνουν ανεξαρτήτως φύλου.
υπαρχου (πολλοι) ανθρωποι που δε θελουν ασχετα αν μπορουν. που προτιμουν μια θεσουλα χωρις πολλες ευθυνες, που δεν εχουν καμμια διαθεση να μπουν στον κοπο που απαιτειται για την ανελιξη, ειναι βολεμενοι στη θεσουλα τους μια χαρα.
εχουμε καποιο λογο να πιστευουμε οτι δεν εχουν περισσοτερες γυναικες απο οτι αντρες αυτη τη νοοτροπια;
- EKPLIKTIKOS
Οι κομμώτριες γενικά έχουν θέματα, δεν είναι τοσο απλό. Είναι ανθυγιεινή δουλειά. Δεν τις συγκρίνω με τη σκαλωσια αλλά δεν είναι και δουλειά τύπου κάθομαι σε ένα γραφείο και τα ξυνω. Οι νυχουδες δεν ξέρω.Ασέβαστος έγραψε: 07 Φεβ 2022, 09:48
ναι.
αλλα μη μου συγκρινεις το βαψιμο νυχιων με το βαψιμο τοιχων στη σκαλωσια.
Jordan B. Peterson κύριοι.
Μορφωθείτε.
Μορφωθείτε.
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 83 Απαντήσεις
- 1287 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Niki