οταν γραφεις κ αλλες ;Daje έγραψε: 15 Ιαν 2022, 21:17 Μακαρι να ειχαμε κι'αλλες ΜΟΥΝΑΡΕΣ στο φορουμ.
Θα περισσευε καμια και για μας τους φανατικους του ειδους...
εχομεν κ δεν το γνωριζουμε ;
οταν γραφεις κ αλλες ;Daje έγραψε: 15 Ιαν 2022, 21:17 Μακαρι να ειχαμε κι'αλλες ΜΟΥΝΑΡΕΣ στο φορουμ.
Θα περισσευε καμια και για μας τους φανατικους του ειδους...
Ζαβολιάρη! Σιγά μην σου πω, θα αντιγράψεις και θα βελτιώεις την τεχνική σουστραβοξυπνημενο χιονοπανο έγραψε: 15 Ιαν 2022, 20:48ποιος είναι τύπε;Green Dragon έγραψε: 15 Ιαν 2022, 20:47 Εγώ πάντως μόλις ανέφερα τον κανονικό Γιαννόπουλο.
Όχι τον ιμιτασιόν.
Έχω σχηματίσει την εντύπωση, νομίζω βάσιμη, ότι υπάρχουν δύο εμφανίσιμες γυναίκες στο πχώρουμ.
τα χεις κάπως μπερδεμένα στο όμορφο κεφαλάκι σουστραβοξυπνημενο χιονοπανο έγραψε: 15 Ιαν 2022, 21:17 διαφωνώ λέμε όταν κάποιος λέει τις γυναίκες πατσαβούρες άμα λάχει ή όταν κάνει τον φεμιναζοαρχηγό
όταν κάνει και τα 2 ταυτόχρονα, το ζητάει η ψυχούλα του το τρολλινγκ![]()
εμφανισιμες η ''μουναρες '' ;Uppercut έγραψε: 15 Ιαν 2022, 21:20Έχω σχηματίσει την εντύπωση, νομίζω βάσιμη, ότι υπάρχουν δύο εμφανίσιμες γυναίκες στο πχώρουμ.
Α, δε μπορώ να φτάσω στο δεύτερο, δεν έχω τόσο ισχυρά στοιχεία. Μόνο το πρώτο θα έλεγα.
Από κείμενα κατάλαβες εμφάνιση; Αν έχεις ανακαλύψει τέτοιο μυστικό να γράψεις e-book, ανάρπαστο θα γίνειUppercut έγραψε: 15 Ιαν 2022, 21:20 Έχω σχηματίσει την εντύπωση, νομίζω βάσιμη, ότι υπάρχουν δύο εμφανίσιμες γυναίκες στο πχώρουμ.
Από φωτό. Η Γαλή είχε ανεβάσει τα πόδια της, που ήταν εξαιρετικά, οπότε, εκτός αν παίζει κάτι φρικτό πιο πάνω, μάλλον είναι σχετικά εμφανίσιμη.Green Dragon έγραψε: 15 Ιαν 2022, 21:24Από κείμενα κατάλαβες εμφάνιση; Αν έχεις ανακαλύψει τέτοιο μυστικό να γράψεις e-book, ανάρπαστο θα γίνειUppercut έγραψε: 15 Ιαν 2022, 21:20 Έχω σχηματίσει την εντύπωση, νομίζω βάσιμη, ότι υπάρχουν δύο εμφανίσιμες γυναίκες στο πχώρουμ.![]()
τον περιζητητο τιτλο ''μουναρα '' μονο μια τον αξιζε πριν αφεθει στις ηδονες του φαγητουUppercut έγραψε: 15 Ιαν 2022, 21:23Α, δε μπορώ να φτάσω στο δεύτερο, δεν έχω τόσο ισχυρά στοιχεία. Μόνο το πρώτο θα έλεγα.
Η εμπειρία μου μου λέει ότι ακόμα και αν δεις από τις πατούσες μέχρι τον λαιμό, τίποτα δεν εγγυάται το τι συμβαίνει παραπάνωUppercut έγραψε: 15 Ιαν 2022, 21:25 Από φωτό. Η Γαλή είχε ανεβάσει τα πόδια της, που ήταν εξαιρετικά, οπότε, εκτός αν παίζει κάτι φρικτό πιο πάνω, μάλλον είναι σχετικά εμφανίσιμη.
η μπριζιτ μπαρντο δικέ μου;Αγις έγραψε: 15 Ιαν 2022, 21:27τον περιζητητο τιτλο ''μουναρα '' μονο μια τον αξιζε πριν αφεθει στις ηδονες του φαγητου
Εσείς τουλάχιστον έχετε εικόνα αν σας αρέσει η άλλη ή όχι. Τι να πιούμε εμείς που να είναι ο άλλος μιάμι σε εμφάνιση και να είναι ο φιρφιρίκος του εε ξέρεις. Εκεί να δεις ξενέρωμα.Green Dragon έγραψε: 15 Ιαν 2022, 21:28Η εμπειρία μου μου λέει ότι ακόμα και αν δεις από τις πατούσες μέχρι τον λαιμό, τίποτα δεν εγγυάται το τι συμβαίνει παραπάνωUppercut έγραψε: 15 Ιαν 2022, 21:25 Από φωτό. Η Γαλή είχε ανεβάσει τα πόδια της, που ήταν εξαιρετικά, οπότε, εκτός αν παίζει κάτι φρικτό πιο πάνω, μάλλον είναι σχετικά εμφανίσιμη.
Μια γερακίσια μύτη είναι ικανή να καταστρέψει τα πάντα![]()