Από το καλοκαίρι ακόμα, το τσιπάκι στέλνει πακέτο δεδομένων στα κεντρικά με όλες μου τις ζωτικές μετρήσεις, κάθε 30 λεπτά.SUV έγραψε: 05 Ιαν 2022, 15:19ΜΕΤΡΑ ΣΟΥ ΠΗΡΑΝΕ?Λεγεών έγραψε: 05 Ιαν 2022, 09:50 Περήφανος μέλος από σήμερα.![]()
Θετικά: Καλύτερη προστασία από τον κορωνοϊό, βελτιωμένη σύνδεση με οικιακό wifi και δίκτυα κινητής τηλεφωνίας, δωρεάν Netflix για 3 μήνες και 10 GB στο email account της επιλογής μου, αναβάθμιση του λογαριασμού Dropbox/MEGA, voucher 100 ευρώ για Κωτσόβολο, app στο κινητό με πιστοποιητικό ταυτοπροσωπίας, απ' ευθείας ενημέρωση για την επικαιρότητα από τα κεντρικά του Σόρος και της Νέας Τάξης, στενότερη επαφή με τις δυνάμεις του Σκότους, πλήρης απομάκρυνση από την εκκλησία και τα δεσμά της.
Αρνητικά: Κανένα.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Κλειστό κλαμπ τριτοδοσικών
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Κλειστό κλαμπ τριτοδοσικών
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.
FUCK DONALD TRUMP
[επίτιμος(?)] αρχηγός στο κλειστό αυτό κλάμπ πάντως, πρέπει να ναι εκείνο το πρεζάκι με τις 16ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 05 Ιαν 2022, 10:31 ποιος συνδυασμός είναι ο πιο σκληροτράχηλος για τους πιο σκληροπυρηνικούς;
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
Άλλοι λένε ότι έχουν κοκκαλάκι νυχτερίδας για την μάχη, εγώ έχω μπαρμπουνοκοκκαλάκι ρε...sys3x έγραψε: 05 Ιαν 2022, 16:42Με τι κάκαλα θα αναμετρηθείς με το εμβολιαστικό χτήνος των 25 δόσεων που όλοι, υποτιμητικά, λέτε πρεζάκι Δ;
Καλή χρονιά, υγεία και δύναμη.
![]()
Καλή χρονιά με Τύχη!
Ευχαριστώ για την τιμή, όμως δεν είναι ώρα για λόγια, αλλά για πράξεις λέμε!
Και δεσμεύομαι να πράξω ό,τι είναι δυνατόν ώστε να εγγραφεί στο τιμημένο αυτό κλαμπ, τριπλά εμβολιασμένος, ο Στύγιος...
Αμέ!
Λοξίας έγραψε: 05 Ιαν 2022, 17:05Ευχαριστώ για την τιμή, όμως δεν είναι ώρα για λόγια, αλλά για πράξεις λέμε!
Και δεσμεύομαι να πράξω ό,τι είναι δυνατόν ώστε να εγγραφεί στο τιμημένο αυτό κλαμπ, τριπλά εμβολιασμένος, ο Στύγιος...
Αμέ!
Αξιότιμα μέλη του τιμημένου αυτού κλειστού κλαμπ, το λούμπεν προ ψεκλεταριάτο με τον εκπρόσωπό του, τον χαμερπή Στύγιος, επετέθη με οπτικό και φραστικό μπούλινγκ στον πρόεδρό σας...
Αρπάξτε από μία σύριγγα με την πρώτη δόση του ΑΖ και καρφώστε την του όπου μπορείτε...κατά προτίμηση στον πωπό...
Αρπάξτε από μία σύριγγα με την πρώτη δόση του ΑΖ και καρφώστε την του όπου μπορείτε...κατά προτίμηση στον πωπό...
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
καλά σου έκανεΛοξίας έγραψε: 05 Ιαν 2022, 17:18 Αξιότιμα μέλη του τιμημένου αυτού κλειστού κλαμπ, το λούμπεν προ ψεκλεταριάτο με τον εκπρόσωπό του, τον χαμερπή Στύγιος, επετέθη με οπτικό και φραστικό μπούλινγκ στον πρόεδρό σας...
Αρπάξτε από μία σύριγγα με την πρώτη δόση του ΑΖ και καρφώστε την του όπου μπορείτε...κατά προτίμηση στον πωπό...![]()
δεν είσαι εκλεγμένος πρόεδρος αλλά διορισμένος με ύποπτες αδιαφανείς διαδικασίες
δεν σε αναγνωρίζω, θέλω εκλογές!
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
Δεν είσαι μέλος του κλειστού αυτού κλαμπ, δεν είσαι σε θέση δια να ομιλείς, να διαμαρτύρεσαι, πόσο μάλλον να απαιτείς.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 05 Ιαν 2022, 17:22καλά σου έκανεΛοξίας έγραψε: 05 Ιαν 2022, 17:18 Αξιότιμα μέλη του τιμημένου αυτού κλειστού κλαμπ, το λούμπεν προ ψεκλεταριάτο με τον εκπρόσωπό του, τον χαμερπή Στύγιος, επετέθη με οπτικό και φραστικό μπούλινγκ στον πρόεδρό σας...
Αρπάξτε από μία σύριγγα με την πρώτη δόση του ΑΖ και καρφώστε την του όπου μπορείτε...κατά προτίμηση στον πωπό...![]()
δεν είσαι εκλεγμένος πρόεδρος αλλά διορισμένος με ύποπτες αδιαφανείς διαδικασίες
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
FUCK DONALD TRUMP
Τι λε ρε πιθανέ σφετεριστή της προεδρίας;ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 05 Ιαν 2022, 17:22καλά σου έκανεΛοξίας έγραψε: 05 Ιαν 2022, 17:18 Αξιότιμα μέλη του τιμημένου αυτού κλειστού κλαμπ, το λούμπεν προ ψεκλεταριάτο με τον εκπρόσωπό του, τον χαμερπή Στύγιος, επετέθη με οπτικό και φραστικό μπούλινγκ στον πρόεδρό σας...
Εγώ είμαι διορισμένος με απ' ευθείας ανάθεση...
- John Brown Gun Club
Να προτεινω το εμβλημα του κλαμπ;

wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
αυτά είναι, σφάζονται για την προεδρία
[Nacht der langen Messer Spritzen intensiviert]

[Nacht der langen Messer Spritzen intensiviert]
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
πώς δεν είμαι; από που κι ως που; είσαι ρατσιστής με τους τζονσονάνδες μήπως;Λεγεών έγραψε: 05 Ιαν 2022, 17:24Δεν είσαι μέλος του κλειστού αυτού κλαμπ, δεν είσαι σε θέση δια να ομιλείς, να διαμαρτύρεσαι, πόσο μάλλον να απαιτείς.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 05 Ιαν 2022, 17:22καλά σου έκανεΛοξίας έγραψε: 05 Ιαν 2022, 17:18 Αξιότιμα μέλη του τιμημένου αυτού κλειστού κλαμπ, το λούμπεν προ ψεκλεταριάτο με τον εκπρόσωπό του, τον χαμερπή Στύγιος, επετέθη με οπτικό και φραστικό μπούλινγκ στον πρόεδρό σας...
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 6 Απαντήσεις
- 341 Προβολές