Στο τσουτσούνι;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Είμαι θετικός
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Είμαι θετικός
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Σκορβούτο γιατί να πάθω;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Νομίζεις ότι με τέτοια φτωχά τεχνάσματα ξεφεύγεις;
Πήγες στο στρατό ή δεν έχεις φτάσει ακόμα σε ηλικία στράτευσης;
λες για εμβολια που βγηκαν στην αγορα μετα απο δεκαετιες ερευνων και προκαλουν το 1/10000 των παρενεργειων των προχειροφτιαγμενων εμπολιων κοβιντ?
Ποια εμβόλια είναι; Ποιας εταιρείας; Πως το γνωρίζεις;
Περαστικά Naida!
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
Νομίζω πως το 50% των γνωστών μου έχει κολλήσει από την προηγούμενη βδομάδα και μετά. Μην αισθάνεσαι μοναδικήNaida έγραψε: 02 Ιαν 2022, 17:55 Νομίζω πλέον δεν έχει σημασία να ανακοινώνονται πόσα κρουσματα υπάρχουν άλλα πόσα δεν υπάρχουν. Πιο λίγα θα είναι.
σταβμαρ το ξερω πως λογω του επαγγελματος σου(δικηγορος ρομα ναρκεμπορων) το ψεμμα και η σοφιστεια ειναι μεσα στο αιμα σου πλεον,αλλα με μενα αυτα τα νομικιστικα τερτιπια δεν περνανε
εσυ μαλλον δεν εχεις παει ακομα στρατο γιατι δεν ξερεις καν ποια εμβολια γινονται στους φανταρους
κανενα παντως που βγηκε σε μολις μερικους μηνες
εσυ μαλλον δεν εχεις παει ακομα στρατο γιατι δεν ξερεις καν ποια εμβολια γινονται στους φανταρους
κανενα παντως που βγηκε σε μολις μερικους μηνες
Μην είσαι φλώρος, τύπε.
Αν γουστάρεις πόνο, σφίξτο στην μόρσα.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
Εχει απολυτο δικιο ο σταβμαρ,κακως δεν το ψαχναμε παραπανω και για τα μπολια του στρατου και για τα παιδικα.Μετα απο αυτα που εχω δει να γινονται τωρα κατα την πανδημια θα το σκεφτω πολυ σοβαρα για το αν θα εμβολιασω τα παιδια μου.Πως να τους εμπιστευτω 
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Σωστά τότε,άστα ανεμβολοαστα, η ιλαρά και η ερυθρά και ο κοκκιτης είναι γιαντους φλωρους, αν πινουν πορτοκαλαδα δεν θα παθοθν τίποτε. Ευλογημένες παλιες εποχες που κανένα παιδί δεν πέθαινε από παρενέργειες μπολιων. Οκ μερικες χιλιάδεςGoBack έγραψε: 02 Ιαν 2022, 19:42 Εχει απολυτο δικιο ο σταβμαρ,κακως δεν το ψαχναμε παραπανω και για τα μπολια του στρατου και για τα παιδικα.Μετα απο αυτα που εχω δει να γινονται τωρα κατα την πανδημια θα το σκεφτω πολυ σοβαρα για το αν θα εμβολιασω τα παιδια μου.Πως να τους εμπιστευτω![]()
πέθαιναν απο πολυομυελιτιδα
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
Δεν φταις εσύ γι' αυτό ναδάη, η Πατριαρχία φταίει.Naida έγραψε: 02 Ιαν 2022, 15:38Εμένα έτσι βγηκε περίπου το χθεσινό. Αλλά δεν ήταν ακριβώς γραμμή. Σαν κάτι να γράφει. Ενώ όλα τα άλλα πάντα ήταν καθαρά και την επόμενη. Ε σήμερα το πρωί βγήκε το θετικό.ΓΑΛΗ έγραψε: 02 Ιαν 2022, 14:32Τα ξέρω αυτά και ακριβώς γι' αυτό έγραψα ότι για μία μέρα μετά, ήταν καθαρό. Απλώς θεωρώ ότι ίσως να υπάρχει λογική συνέπεια/συνέχεια γιατί ΑΝ για τον χ ή ψ λόγο είχα μεγαλύτερο ιϊκό φορτίο στις 30, μετά ένα δεκαήμερο θα είχε πέσει. Διαφορετικά και το δεύτερο της ίδιας μάρκας, θα έπρεπε να δείχνει την ίδια "ένταση" με το πρώτο, ακόμη και στην περίπτωση που δεν ήμουν θετική.ST48410 έγραψε: 02 Ιαν 2022, 14:14
Σε κάποιο από τα τεστ που έκανα το προηγούμενο διάστημα έλεγε ότι το αποτέλεσμα πρέπει να διαβαστεί μεταξύ 15 λεπτών και μισής ώρας και όχι από εκεί και μετά. Δεν είχαν όλα αυτή την οδηγία αλλά φαντάζομαι ότι αυτό σημαίνει ότι από κάποιο χρονικό διάστημα και μετά μπορεί να δείχνει άλλα αντί άλλων. Αν έχεις την μάρκα του δικού σου ψάξε στο internet τις οδηγίες και δες τι σου λέει.
Μπορεί να είναι απλή σύμπτωση. Το σίγουρο είναι ότι τώρα και να κάνω μοριακό, δεν έχει νόημα.
Η αλήθεια είναι ότι γέλασα.![]()
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 5 Απαντήσεις
- 472 Προβολές