Όλες σου οι αντιρρήσεις σε ό,τι έχω γράψει είναι «μα τι λες». Δεν έχει υπάρξει φορά που να έχεις τοποθετηθεί σε κάτι ουσιωδώς. Θεωρώ ότι στο συγκεκριμένο ζήτημα έχεις αποκτήσει έναν θρησκευτικού τύπου δογματισμό και έχεις κατεβάσει παρωπίδες.Otto Weininger έγραψε: 07 Δεκ 2021, 15:09Θα προσπαθήσω να το πω όσο πιο φιλικά μπορώ, γιατί μου είσαι όπως ξέρεις ιδιαίτερα συμπαθής. Δείγματα υπήρξαν πολλά κατά καιρούς, αλλά τόσο με αυτό σου το ποστ όσο και με το προηγούμενο που μιλούσες για τις εγκρίσεις από FDA και ΕΜΑ, απέδειξες γιατί η άγνοια ή/και η ημιμάθεια είναι ζόρικο πράγμα για μια κουβέντα.hellegennes έγραψε: 07 Δεκ 2021, 14:56Στον ίδιο μηχανισμό που προκαλεί μυοκαρδίτιδα. Έχει γίνει μελέτη για το αν αυξάνει την πιθανότητα καρδιοπάθειας στο μέλλον; Αν θεωρείς ότι δεν μπορεί να συμβεί, εξήγησέ μας τον μηχανισμό που οδηγεί σε μυοκαρδίτιδα και περικαρδίτιδα.Otto Weininger έγραψε: 07 Δεκ 2021, 14:43 Όχι. Γιατί αυτοί που τα λένε είναι είτε απατεώνες/συνειδητοί ψεύτες είτε πλήρως και παντελώς άσχετοι. Long term και παπβααριές και αν ρωτήσεις έναν καργιόλη από αυτούς να σου πει πάνω σε τι μηχανισμό βασίζει αυτό που λέει και πάνω σε τι ιστορικό, είτε θα σε κοιτάει σα χάνος είτε θα αρχίσει τα αόριστα.
Γράφεις ή έστω προσπαθείς, πράγματα προχωρημένα πάνω σε τομείς όπως η φαρμακοεπαγρύπνηση, η τοξικολογία, η βιολογία, η φυσιολογία κλπ, τομείς για τους οποίους δεν κατέχεις ούτε τα βασικά. Πρέπει να το κοιτάξεις αυτό και να χαλαρώσεις.
Τούτων λεχθέντων, αν όντως θες να προχωρήσουμε σε αναλύσεις μηχανισμών, κανένα πρόβλημα. Και επειδή δε προκειται να καταλάβεις αν αρχίζω να λέω καμουφλαρισμένα μπαρμπούτσαλα (όπως διάφοροι τρανοί επιστήμονες των ημερών μας) σου υπόσχομαι να μη το κάνω.
Βλακείες. Δεν έχω κανένα μοτίβο στο πίσω μέρος του μυαλού μου. Τα εμβόλια που έχουμε σήμερα ΕΧΟΥΝ μακροχρόνιες μελέτες πίσω τους. Κανένα δεν έχει βγει σε ευρεία κυκλοφορία πριν την πάροδο ετών, κατά την διάρκεια των οποίων υπήρχε επιτήρηση κατ' ευθείαν στις εμβολιασμένες ομάδες.Otto Weininger έγραψε: 07 Δεκ 2021, 15:15 μη κουράζεσαι, θα σου πω πως έχει η φάση. Λόγω ηλικίας, ο φίλος Χέλης, συναντήθηκε με εμβόλια που προυπήρχαν για δεκαετίες, ενώ στα νέα εμβόλια δεν ήταν πια παιδί ή γυναίκα πχ. οπότε δεν τον αφορούν.
Στο πίσω μέρος του μυαλού του έχει το μοτίβο "100 χρόνια εμβόλια=ασφαλή", λες και μας τα έφεραν με χρονομηχανή ή η επιστήμη πάει όντως τυφλά και αναμένει βάθος χρόνου έτσι απλά.
Τώρα που συνταντήθηκε με νέο εμβόλιο και σε συνδυασμό με όσα ακούγονται, έκοψε ταρίφα ασφαλείας 2-3-5-10-100 χρόνια ξέρω γω και πορεύεται έτσι.
Ταρίφα ασφαλείας είναι τουλάχιστον 1-2 έτη για να δεις τάσεις παθογένειας, έχοντας συγκρίσιμα εποχικά στοιχεία. Επιπροσθέτως, μελέτη τουλάχιστον 1-2 ετών διασφαλίζει μια σχετικά καλή εκτίμηση αποδοτικότητας.
Πολύ περισσότερο όταν μιλάμε για τελείως αδοκίμαστη φαρμακολογικά τεχνολογία.
Όλα αυτά δε είναι συνδυαστικά γιατί δεν θα είχαν τόση σημασία αν ο ιός είχε σημαντική θνησιμότητα σε όλες τις ηλικιακές ομάδες ή αν τα εμβόλια παρείχαν όντως μακροπρόθεσμη και ισχυρή προστασία, πράγμα που μάθαμε με θανατηφόρο τρόπο ότι είναι μπαρμπούτσαλα.