!!! DEVELOPMENT MODE !!!

No Bathing. H νεα μοδα που ξεκινησε απο το Hollywood

Κοινωνικά θέματα, τάσεις, προβληματισμοί, απ’ όλο τον κόσμο.
Άβαταρ μέλους
George_V
Phorum.gr user: George_V

Re: No Bathing. H νεα μοδα που ξεκινησε απο το Hollywood

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από George_V »

Καβαλάρης έγραψε: 14 Νοέμ 2021, 18:18
George_V έγραψε: 14 Νοέμ 2021, 18:14Mπανιο δεν κανεις επειδη ιδρωνεις μονο αλλα και για αλλους λογους.
Μπάνιο κάνεις για να ΚΑΘΑΡΙΣΕΙΣ. Και ο βασικός παράγοντας ακαθαρσίας είναι ο ιδρώτας. Λοιπόν σε ξαναρωτάω τι ακριβώς καθαρίζεις κάθε μέρα τον χειμώνα;
Νεκρα κυτταρα και αλλες ακαθαρσιες καθως δεν ζουμε σε αποστειρωμενο περιβάλλον.

Και περαν αυτων ενα πρωινο ντους με βοηθαει να ξυπναω καλυτερα, να νιωθω ανετα και να εχω καλυτερη διαθεση.

Αλλα μαλλον εσεις πατε απλυτοι για δουλεια και με το μαλλι λαδωμενο.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Άβαταρ μέλους
Καβαλάρης
Phorum.gr user: Doc McCoy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Καβαλάρης »

Feindflug έγραψε: 14 Νοέμ 2021, 18:20Τύπε, κάποιοι ιδρώνουμε και τον χειμώνα χωρίς να καίμε το καλοριφέρ σε συνθήκες σάουνας.
Τότε καλώς να λουστείτε. Δεν θα σας πω όχι. Η ουσία είναι ότι πλενόμαστε αναλόγως τις ανάγκες μας, όχι κάποιου άκαμπτου κανόνα.
George_V έγραψε: 14 Νοέμ 2021, 18:25Νεκρα κυτταρα και αλλες ακαθαρσιες καθως δεν ζουμε σε αποστειρωμενο περιβάλλον.
Δεν σου κάνουν τίποτα τα νεκρά κύτταρα ώστε να χρειάζονται καθημερινή απομάκρυνση.
George_V έγραψε: 14 Νοέμ 2021, 18:25Και περαν αυτων ενα πρωινο ντους με βοηθαει να ξυπναω καλυτερα, να νιωθω ανετα και να εχω καλυτερη διαθεση.
Ε πες το ντε! Αυτό είπα από την αρχή. Ποια καθαριότητα και μαλακίες; Ψυχολογικό είναι το θέμα.
Άβαταρ μέλους
George_V

Καβαλάρης έγραψε: 14 Νοέμ 2021, 18:33
Feindflug έγραψε: 14 Νοέμ 2021, 18:20Τύπε, κάποιοι ιδρώνουμε και τον χειμώνα χωρίς να καίμε το καλοριφέρ σε συνθήκες σάουνας.
Τότε καλώς να λουστείτε. Δεν θα σας πω όχι. Η ουσία είναι ότι πλενόμαστε αναλόγως τις ανάγκες μας, όχι κάποιου άκαμπτου κανόνα.
George_V έγραψε: 14 Νοέμ 2021, 18:25Νεκρα κυτταρα και αλλες ακαθαρσιες καθως δεν ζουμε σε αποστειρωμενο περιβάλλον.
Δεν σου κάνουν τίποτα τα νεκρά κύτταρα ώστε να χρειάζονται καθημερινή απομάκρυνση.
George_V έγραψε: 14 Νοέμ 2021, 18:25Και περαν αυτων ενα πρωινο ντους με βοηθαει να ξυπναω καλυτερα, να νιωθω ανετα και να εχω καλυτερη διαθεση.
Ε πες το ντε! Αυτό είπα από την αρχή. Ποια καθαριότητα και μαλακίες; Ψυχολογικό είναι το θέμα.
Γιατι το ψυχολογικο δεν ειναι και θεμα υγειας?

Τα νεκρα κυτταρα ισως να μη κανουν. Αλλα σιγουρα κανουν οι ακαθαρσιες που κολλανε πανω σου ολη μερα. Δεν ειμαστε σε αποστειρωμενο περιβαλλον.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος George_V την 14 Νοέμ 2021, 18:37, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Volk

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Volk »

Ευχομαι να μη ζουμε την ημερα που θα ξημερωσει και που θα εχει επιβληθει δια νομου και το ποτε μπορεις να κανεις μπανιο στο ονομα της προστασιας του πλανητη.
Whatever the mind can conceive and believe, it can achieve.
Άβαταρ μέλους
Καβαλάρης

George_V έγραψε: 14 Νοέμ 2021, 18:36Γιατι το ψυχολογικο δεν ειναι και θεμα υγειας?
Δεν είναι θέμα καθαριότητας.
George_V έγραψε: 14 Νοέμ 2021, 18:36Τα νεκρα κυτταρα ισως να μη κανουν. Αλλα σιγουρα κανουν οι ακαθαρσιες που κολλανε πανω σου ολη μερα.
Ποιες ακαθαρσίες άνθρωπέ μου; Σε ανθρακωρυχείο δουλεύεις;
George_V έγραψε: 14 Νοέμ 2021, 18:36Δεν ειμαστε σε αποστειρωμενο περιβαλλον.
Ε πες μας ότι είσαι μικροβιοφοβικός να τελειώνουμε.
Άβαταρ μέλους
Maspoli

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Maspoli »

George_V έγραψε: 14 Νοέμ 2021, 18:36
Γιατι το ψυχολογικο δεν ειναι και θεμα υγειας?
Αυτό το επιχείρημα είναι όμοιο με το να επικαλείται κάποιος θέμα ψυχολογικής υγείας ως επιχείρημα για να μην πλένεται ή ξέρω γω για να τρώει μια σοκολάτα την ημέρα.
Άβαταρ μέλους
George_V

Καβαλάρης έγραψε: 14 Νοέμ 2021, 18:42
George_V έγραψε: 14 Νοέμ 2021, 18:36Γιατι το ψυχολογικο δεν ειναι και θεμα υγειας?
Δεν είναι θέμα καθαριότητας.
George_V έγραψε: 14 Νοέμ 2021, 18:36Τα νεκρα κυτταρα ισως να μη κανουν. Αλλα σιγουρα κανουν οι ακαθαρσιες που κολλανε πανω σου ολη μερα.
Ποιες ακαθαρσίες άνθρωπέ μου; Σε ανθρακωρυχείο δουλεύεις;
George_V έγραψε: 14 Νοέμ 2021, 18:36Δεν ειμαστε σε αποστειρωμενο περιβαλλον.
Ε πες μας ότι είσαι μικροβιοφοβικός να τελειώνουμε.
Γιατι πρεπει να δουλευω σε ανθρακωρυχειο για να κολλησει πανω μου ακαθαρσια? Σε πολεις ζουμε οι περισσοτεροι και εξ αυτων η πλειοψηφια στην Αθηνα. Ξερεις τι αιωρειται στον αερα και τι πεφτει πανω σου καθε ωρα που εισαι εξω? Τις περισσοτερες ακαθαρσιες δεν τις βλεπεις.

Δεν υπηρξα ποτε μικροβιοφοβικος. Ουτε με οινοπνευμα πλενω τα χερια μου με οινοπνευμα μετα απο καθε χειραψια. Ουτε αποστειρωνω τα ρουχα μου. Το ντους επιβαλλεται καθε πρωι και για λογους καθαριοτητας αλλα και για λογους ευπρεπειας. Δεν μπορω π.χ. να συναντω τον καθενα στη δουλεια η στο δρομο η οπουδηποτε και να ειμαι απλυτος.
Άβαταρ μέλους
Maspoli

George_V έγραψε: 14 Νοέμ 2021, 18:47
Γιατι πρεπει να δουλευω σε ανθρακωρυχειο για να κολλησει πανω μου ακαθαρσια? Σε πολεις ζουμε οι περισσοτεροι και εξ αυτων η πλειοψηφια στην Αθηνα. Ξερεις τι αιωρειται στον αερα και τι πεφτει πανω σου καθε ωρα που εισαι εξω? Τις περισσοτερες ακαθαρσιες δεν τις βλεπεις.

Δεν υπηρξα ποτε μικροβιοφοβικος. Ουτε με οινοπνευμα πλενω τα χερια μου με οινοπνευμα μετα απο καθε χειραψια. Ουτε αποστειρωνω τα ρουχα μου. Το ντους επιβαλλεται καθε πρωι και για λογους καθαριοτητας αλλα και για λογους ευπρεπειας. Δεν μπορω π.χ. να συναντω τον καθενα στη δουλεια η στο δρομο η οπουδηποτε και να ειμαι απλυτος.
Μιλάς για ακαθαρσίες που κολλάν απάνω σου αλλά περιγράφεις μια κατάσταση κατά την οποία πας με ντους στη δουλειά σου αλλά πέφτεις άνευ αυτού στα σεντόνια σου το βράδυ όπου κοιμάσαι πάνω και μέσα σε αυτά ενδεδυμενος υποθέτω με λιγότερα ρούχα από αυτά που πας στη δουλειά σου..
Άβαταρ μέλους
Καβαλάρης

George_V έγραψε: 14 Νοέμ 2021, 18:47Γιατι πρεπει να δουλευω σε ανθρακωρυχειο για να κολλησει πανω μου ακαθαρσια? Σε πολεις ζουμε οι περισσοτεροι και εξ αυτων η πλειοψηφια στην Αθηνα. Ξερεις τι αιωρειται στον αερα και τι πεφτει πανω σου καθε ωρα που εισαι εξω? Τις περισσοτερες ακαθαρσιες δεν τις βλεπεις.
Σωματίδια κυκλοφορούν στον αέρα και τα περισσότερα πέφτουν στα ρούχα σου ενώ άλλα τα εισπνέεις. Από άποψη υγείας δηλαδή θα έπρεπε να φοράς κάθε μέρα μάσκα όχι να πλένεσαι.
George_V έγραψε: 14 Νοέμ 2021, 18:47Το ντους επιβαλλεται καθε πρωι και για λογους καθαριοτητας αλλα και για λογους ευπρεπειας. Δεν μπορω π.χ. να συναντω τον καθενα στη δουλεια η στο δρομο η οπουδηποτε και να ειμαι απλυτος.
Καθαρά ψυχολογικό λοιπόν.
Άβαταρ μέλους
esu

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από esu »

Θέλει μέτρο στην συχνότητα για να αφήνεις τα φυσικά έλαια του σώματος και το καλό μικροβίωμα να αναπτύσονται. Αν δεν κάνεις προπόνηση και αν είσαι με τα ρούχα τον χειμώνα, που σου παρέχουν προστασία, κάθε δεύτερη ή και τρίτη μέρα είναι κάτι λογικό.
Αλλά είναι και τα ψυχολογικά ωφέλη και τα ωφέλη στους μυς και τις αρθρώσεις από την μάλαξη και το ζεστό νερό.

Το περιβαλλοντικό κόστος είναι μάλλον πολύ μικρό για να αξίζει να σχολιαστεί.
Nandros έγραψε: 09 Ιουν 2024, 15:48 Αυτή την στιγμή το Ισραήλ μειώνει το πλήθος των ισλαμιστών. Κάτι καλό είναι αυτό.
.
Άβαταρ μέλους
Maspoli

Do You Need to Shower Every Day?
Here’s what doctors say about the effect of frequent showers on your health and your skin

How often should you bathe and what do doctors say about showering less?

The bottom line

More isn’t better when it comes to washing your skin. Showering more frequently may leave you smelling fresh but it doesn’t help prevent infection and it can actually be bad for your skin, say medical doctors. In fact, older people with drier skin may benefit from showering less frequently. Proponents of showering less say there is reason to limit your bathing and that some soaps can strip your skin of beneficial bacteria.

The details

For most adults, the biggest reason for showering is to reduce body odor, especially if you are spending time around others, says Amesh Adalja, a senior scholar at the Johns Hopkins Center for Health Security in Baltimore, who focuses on emerging infectious diseases. While it usually accomplishes this goal, he says, showering less doesn’t make you prone to infection, at least most of the time.

There’s not strong data on how frequently you should be showering from an infection standpoint,” Dr. Adalja says. He recommends against using antibacterial products in the shower, as they tend to disrupt the skin’s microbiome, or microorganisms that live on the skin

One caveat: Diabetics prone to skin infections or obese people who may have fungal infections between skin folds may have a medical need for showering more frequently, he adds. “Anybody prone to skin or soft-tissue infections may need to keep their skin as clean as possible,” he says. Children and babies often need to be washed more frequently to prevent infection.

For those working at home, showering less can be a good idea because it helps keep beneficial microbes on your skin, says Elaine Larson, professor emerita at Columbia University School of Nursing in New York, who recommends that adults shower every three to seven days depending on their age and activity. Since showering further dries out skin, adults over 60 who already have less moisture in their skin may be more vulnerable to germs if washing more frequently, she says. “If you feel dirty, shower or take a bath, but don’t think you have to every day,” says Dr. Larson, who studies hygiene.

For many people in North America, a daily shower has more to do with learned habits than health, says Katherine Ashenburg, the Toronto-based author of books including “The Dirt on Clean: An Unsanitized History.” In Europe and elsewhere, the cultural norm is to shower less frequently. In North America, “people still really shudder at the idea of not washing or using deodorant every day,” she says. “It just seems to be in our DNA.”
https://www.google.com/amp/s/www.wsj.co ... 1608564443
περαστική

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από περαστική »

Gherschaagk έγραψε: 14 Νοέμ 2021, 17:53
περαστική έγραψε: 14 Νοέμ 2021, 17:50
Gherschaagk έγραψε: 14 Νοέμ 2021, 17:34 Τραγικά λάθος τακτική και προσέγγιση. Δημιουργείς μικροτραυματισμούς στο δέρμα που μπορεί να προκαλέσουν διάφορα προβλήματα. Σκέψου μια λουστρατισμένη επιφάνεια που δεν πρέπει να γδαρθεί. Δεν σου κάνει καλό αυτό που κάνεις. Μην δημιουργείς ερεθισμούς δεν θα σου βγει σε καλό.

Και τα διάφορα body scrab δεν είναι καλά. Να ξέρετε.
Ρε συ το ξέρω αλλά δεν μπορώ αλλιώς. Και το κάνω και με καυτό νερό τον Χειμώνα. Ό,τι χειρότερο. Και εθίζομαι και δεν μπορώ να το σταματήσω. Ο λόγος που προτιμώ τς νύχια μου εντελώς κοντά - για να το αποφεύγω όσο γίνεται.

Για ευαίσθητη χρησιμοποιώ το feminin της eubos - κάνω και κάτι καλό :lol: και το καραβάκι της Νάιδας λογικά είναι καλό.
Θα σου τύχει καμιά μυκητίαση στο δέρμα και θα ψαχτείς άσχημα.
Μην μου λες τέτοια. Μην μου λες τέτοια :lol:
Άβαταρ μέλους
1451
Phorum.gr user: Nikos1451

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από 1451 »

Στη μελλοντική πλουτοκρατική δυστοπία, ο προλετάριος θα μπανιαρίζεται ενώ βρέχει, σαπούνι δεν θα χρειάζεται γιατί οι ουρανοί θα είναι ψεκασμένοι με χημικά που απομακρύνουν τη βρωμιά όταν ανακατεύονται με τις σταγόνες της βροχής.
Άβαταρ μέλους
ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ
Phorum.gr user: ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ »

.

Οταν πήγα 1η φορα στό Μάβρο Αγιο Ορος ήταν Ανοιξη πρό Πάσχα και κάθισα 44 μέρες.....

Ετυχε την 1η μέρα να γνωρίσω έναν τύπο στή Μονή Γρηγορίου πού είχε " κολλήσει " στό Ορος καμμιά 5ετία χωρίς να γίνει μοναχός.....

Οταν στήν περιήγησή μας τόν ρώτησα.....γιατί δεν έχουν ντούς στίς Μονές πού μέναμε μού λέει.....

Δέν κάνουνε μπάνιο.....

Γιατί ;;;

Τούς λένε οτι τούς ξεπλένουν τα δάκρυα που χύνουν για την Παναγία..... :p2:

44 μέρες δεν έκανα μπάνιο.....καί δεν μύριζα περίεργα..... :o

Πρίν τον Πόλεμο στα Πανηγύρια ο Αντρας πολλές φορές έδινε ένα μαντήλι που τόχε βάλει στη μασχάλη του σ αυτή που γούσταρε..... :romance-hearteyes:

Το νερό πάντως έχει μιά αναζωογονητική επίδραση στόν άνθρωπο..... :gb: ... :bath:

Απο αυτή πρέπει να εμπνεύστηκαν καί το βάπτισμα οι θεούσες.....

Σε μιά Ελλάδα που οι ανύπαντροι είναι το 40% και η Κατάθλιψη αγγίζει λίγο ή πολύ τόν μισό πληθυσμό

είναι συνέπειά της η παραμέληση πολλών Καλλωπιστικών..... :102:

.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....

Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία

Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διεθνή Κοινωνικά”