Γιά τον Λάτση, ποτέ δεν κυκλοφόρησε ότι ήταν δοσίλογος. Λεγόταν ότι ήταν μαυραγορίτης. Υποθέτω ότι αυτό ήταν αλήθεια.Daje έγραψε: 12 Αύγ 2018, 01:23Ο Λατσης ειναι σε αυτες τις λιστες η ειναι ραδιο αρβυλα η πληροφορια?
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Έλληνες δωσίλογοι και φιλοναζιστές - Λίστα ατόμων και οργανώσεων
Re: Έλληνες δωσίλογοι και φιλοναζιστές - Λίστα ατόμων και οργανώσεων
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Οι κατοχικες κυβερνησεις αναγνωριζονται ως νος κυβερνησεις του Ελληνικου κρατους?wooded glade έγραψε: 12 Αύγ 2018, 15:19Εσύ μας λες ότι ο ... Παπαδόπουλος και οι άλλοι στρατοδίκες ήταν ΕΑΜ-ΕΛΑΣ και δεν τόλμησαν να πουν στη δίκη για τα εγκλήματα του Μπελογιάννη !
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- wooded glade
Για τη δίκη Μπελογιάνη έχετε κρύψει τα πρακτικά.zteo έγραψε: 12 Αύγ 2018, 15:22Οι κατοχικες κυβερνησεις αναγνωριζονται ως νος κυβερνησεις του Ελληνικου κρατους?wooded glade έγραψε: 12 Αύγ 2018, 15:19Εσύ μας λες ότι ο ... Παπαδόπουλος και οι άλλοι στρατοδίκες ήταν ΕΑΜ-ΕΛΑΣ και δεν τόλμησαν να πουν στη δίκη για τα εγκλήματα του Μπελογιάννη !zteo έγραψε: 12 Αύγ 2018, 15:16
Εκεινη την χρονικη στιγμη ο Ελληνικος λαος που συμμετειχε μαζικα σε ΕΑΜ-ΕΛΑΣ.
Μόνο για το γαρύφαλο μας λέτε.
Το ίδιο και τα νεοδημοκρατικά sources, λόγω της συμφωνίας Μητσοτάκη-Χαρίλαου του 1989.
Επομένως δεν τα έχουμε να τα διαβάσουμε.
Ο Μπελογιάνης είχε όμως κατηγορηθεί και για την κατασκοπία και για εγκλήματα κατά αμάχου πληθυσμού.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
Επισημως κατηγορηθηκε για κατασκοπια μονο για τιποτε αλλο.wooded glade έγραψε: 12 Αύγ 2018, 15:25Για τη δίκη Μπελογιάνη έχετε κρύψει τα πρακτικά.zteo έγραψε: 12 Αύγ 2018, 15:22Οι κατοχικες κυβερνησεις αναγνωριζονται ως νος κυβερνησεις του Ελληνικου κρατους?wooded glade έγραψε: 12 Αύγ 2018, 15:19
Εσύ μας λες ότι ο ... Παπαδόπουλος και οι άλλοι στρατοδίκες ήταν ΕΑΜ-ΕΛΑΣ και δεν τόλμησαν να πουν στη δίκη για τα εγκλήματα του Μπελογιάννη !
Το ίδιο και τα νεοδημοκρατικά sources, λόγω της συμφωνίας Μητσοτάκη-Χαρίλαου του 1989.
Ο Μπελογιάνης είχε όμως κατηγορηθεί και για την κατασκοπία και για εγκλήματα κατά αμάχου πληθυσμού.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Nandros έγραψε: 12 Αύγ 2018, 15:10Τί μπούρδα είναι αυτή; Ποιος έδωσε εξουσία στα παλαιοκομμούνια να αποφασίζουν ποιος θα πεθάνει και ποιος θα ζήσει;
Όχι,αλλά ούτε και οι ελασίτες που τους σκότωναν αναγνωρίστηκαν ποτέ σαν νόμιμη κυβέρνηση.zteo έγραψε: 12 Αύγ 2018, 15:22Οι κατοχικες κυβερνησεις αναγνωριζονται ως νος κυβερνησεις του Ελληνικου κρατους?wooded glade έγραψε: 12 Αύγ 2018, 15:19Εσύ μας λες ότι ο ... Παπαδόπουλος και οι άλλοι στρατοδίκες ήταν ΕΑΜ-ΕΛΑΣ και δεν τόλμησαν να πουν στη δίκη για τα εγκλήματα του Μπελογιάννη !zteo έγραψε: 12 Αύγ 2018, 15:16Εκεινη την χρονικη στιγμη ο Ελληνικος λαος που συμμετειχε μαζικα σε ΕΑΜ-ΕΛΑΣ.
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Eιχαν λαικη νομιμοποιηση και οχι αστικη.Nandros έγραψε: 12 Αύγ 2018, 15:45Nandros έγραψε: 12 Αύγ 2018, 15:10Τί μπούρδα είναι αυτή; Ποιος έδωσε εξουσία στα παλαιοκομμούνια να αποφασίζουν ποιος θα πεθάνει και ποιος θα ζήσει;Όχι,αλλά ούτε και οι ελασίτες που τους σκότωναν αναγνωρίστηκαν ποτέ σαν νόμιμη κυβέρνηση.zteo έγραψε: 12 Αύγ 2018, 15:22Οι κατοχικες κυβερνησεις αναγνωριζονται ως νος κυβερνησεις του Ελληνικου κρατους?wooded glade έγραψε: 12 Αύγ 2018, 15:19Εσύ μας λες ότι ο ... Παπαδόπουλος και οι άλλοι στρατοδίκες ήταν ΕΑΜ-ΕΛΑΣ και δεν τόλμησαν να πουν στη δίκη για τα εγκλήματα του Μπελογιάννη !
.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- wooded glade
Βρε είχαν, αλλά κατά Παπαδόπουλο ;;;zteo έγραψε: 12 Αύγ 2018, 15:46Eιχαν λαικη νομιμοποιηση και οχι αστικη.Nandros έγραψε: 12 Αύγ 2018, 15:45Nandros έγραψε: 12 Αύγ 2018, 15:10Τί μπούρδα είναι αυτή; Ποιος έδωσε εξουσία στα παλαιοκομμούνια να αποφασίζουν ποιος θα πεθάνει και ποιος θα ζήσει;Όχι,αλλά ούτε και οι ελασίτες που τους σκότωναν αναγνωρίστηκαν ποτέ σαν νόμιμη κυβέρνηση.zteo έγραψε: 12 Αύγ 2018, 15:22Οι κατοχικες κυβερνησεις αναγνωριζονται ως νος κυβερνησεις του Ελληνικου κρατους?
.
Γιατρός για κουμούνια στο πχόρουμ δεν υπάρχει ;
Ο Γούντι λέει ανακρίβειεςzteo έγραψε: 12 Αύγ 2018, 15:28Επισημως κατηγορηθηκε για κατασκοπια μονο για τιποτε αλλο.wooded glade έγραψε: 12 Αύγ 2018, 15:25Για τη δίκη Μπελογιάνη έχετε κρύψει τα πρακτικά.zteo έγραψε: 12 Αύγ 2018, 15:22
Οι κατοχικες κυβερνησεις αναγνωριζονται ως νος κυβερνησεις του Ελληνικου κρατους?
Ο Μπελογιάννης δικάστηκε δύο φορές
Την πρώτη με τον νόμο 509 (Ιδιώνυμο) του 1947 που έθετε εκτός νόμου το ΚΚΕ
Και την δεύτερη (όταν ανακαλύφθηκαν οι ασύρματοι στην Καλλιθέα) με τον νόμο περί Κατασκοπείας
Σε καμιά από τις δίκες δεν υπήρχε στο κατηγορητήριο νύξη για εγκλήματα κατά αμάχων
Άλλωστε μαζί του καταδικάστηκαν και τουφεκίστηκαν οι Μπάτσης, Καλούμενος και Αργυριάδης οι οποίοι (ιδίως ο πρώτος) δεν είχαν καμία σχέση με δράση στον εμφύλιο
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Beria την 12 Αύγ 2018, 15:58, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Έγιναν τίποτε εκλογές και ο λαός ψήφισε τους κατσαπλιάδες;zteo έγραψε: 12 Αύγ 2018, 15:46Eιχαν λαικη νομιμοποιηση και οχι αστικη.Nandros έγραψε: 12 Αύγ 2018, 15:45Nandros έγραψε: 12 Αύγ 2018, 15:10Τί μπούρδα είναι αυτή; Ποιος έδωσε εξουσία στα παλαιοκομμούνια να αποφασίζουν ποιος θα πεθάνει και ποιος θα ζήσει;Όχι,αλλά ούτε και οι ελασίτες που τους σκότωναν αναγνωρίστηκαν ποτέ σαν νόμιμη κυβέρνηση.zteo έγραψε: 12 Αύγ 2018, 15:22Οι κατοχικες κυβερνησεις αναγνωριζονται ως νος κυβερνησεις του Ελληνικου κρατους?
Άσε μας ρε παλικάρι, η προπαγάνδα του Ρ δεν περνάει σε μάς. Πούλα αλλού το σανό σου!
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
- Rakomelofronas
- Phorum.gr user: Pegasus - erkebrad
Οι δωσίλογοι και οι φιλοναζιστές ήταν η πρώτη μαγιά του παρακράτους, που δεν επέτρεψε στην Ελλάδα νε έχει ομαλή πολιτική ζωή μέχρι τη Μεταπολίτευση. Η σπορά των ηττημένων ζει ακόμα και σήμερα κι έχει το θράσος να πλασάρεται ως κάτι νέο. Αυτά είναι τα άσχημα της ακραίας πόλωσης και της νοοτροπίας της "καλής" αντισυστημικότητας, σε κάθε εποχή. Είναι ένα μάθημα που δεν φαίνεται να έχουμε εμπεδώσει ως κοινωνία και ας μην ξεγελιομαστε από τις περιόδους εκείνες που το πολιτικό σύστημα μάς εξαγοραζε μαζικά.
Ο κόσμος που θυμάσαι δεν υπάρχει πια.
Η μόνη πηγή αισιοδοξίας είναι το μεθαύριο.
Η μόνη πηγή αισιοδοξίας είναι το μεθαύριο.
- Golden Age
Η εξέγερση ξεκίνησε απο την Τιμισοάρα, αλλά δεν παρέμεινε σε αυτήν. Επεκτάθηκε γενικότερα στη Ρουμανία και δεν κράτησε μόνο μια μέρα.zteo έγραψε: 12 Αύγ 2018, 12:27Δεν υπηρχαν εξεγερμενοι απλα στις 15 Δεκεμβρη ειχαν κατεβει σε διαδηλωση οι Ουγγροι της Τιμισοαρας και συγκρουστηκαν με την αστυνομια.Μετα αρχισαν οι γνωστες τερατολογιες της Τιμισοαρας ακομα και στο εσωτερικο της Ρουμανιας προκειμενου να προκαλεσουν γενικευμενη εξεγερση.Συνολικα ειχαμε 1104 νεκρους απο τις συγκρουσεις αλλα οι 942 απο αυτους μετα της 22 Δεκεμβρη.Ελα ομως που στης 22 Δεκεμβρη ο στρατος εχει συλλαβει τον Τσαουσεσκου και στις 25 τον δολοφονησε μετα απο μια παρωδια δικης.Golden Age έγραψε: 12 Αύγ 2018, 11:46Καλά για την ΕΣΣΔ, γνωστό το παραμύθι. Τί θα μπορούσε να κάνει όμως ο Γιέλτσιν και άλλοι εαν δεν πεινούσαν οι Ρώσοι και οι άλλοι λαοί; Θα μπορούσε να νικήσει το πραξικόπημα του '89; Θα έβγαινε ο λαός στους δρόμμους μαζί του; Οι λαοί ήταν αυτοί που διέλυσαν την ΕΣΣΔ.zteo έγραψε: 12 Αύγ 2018, 01:25
Ουτε στην Ρουμανια ουτε στην ΕΣΣΔ ανατραπηκε ο σοσσιαλισμος επειδη πεινουσε ο κοσμος αλλα απο προδοσια.
Για τη Ρουμανία όμως...πρώτη φορά ακούω κάτι τέτοιο.![]()
Ήταν "πράκτορες" οι εξεγερμένοι του '89;
Συνεπως υπαρχουν σαφεις ενδειξεις οτι μεσα στο ολο κολπο μαλλον συμμετειχαν και στελεχοι του καθεστωτος να ανατραπει ο Τσαουσεσκου.
Δεν υπήρχε κάποιο κόλπο. Απλά, με την εξέγερση, διάφοροι αξιωματούχοι είδαν ότι δνε έχουν μέλλον ως καθεστώς.
Κανεις λαθος δεν υπηρξε εξεγερση αλλα διαμαρτυρια,απλα αξιωματουχοι του καθεστωτος επεβαλαν την επεκταση της.Golden Age έγραψε: 13 Αύγ 2018, 00:41Η εξέγερση ξεκίνησε απο την Τιμισοάρα, αλλά δεν παρέμεινε σε αυτήν. Επεκτάθηκε γενικότερα στη Ρουμανία και δεν κράτησε μόνο μια μέρα.zteo έγραψε: 12 Αύγ 2018, 12:27Δεν υπηρχαν εξεγερμενοι απλα στις 15 Δεκεμβρη ειχαν κατεβει σε διαδηλωση οι Ουγγροι της Τιμισοαρας και συγκρουστηκαν με την αστυνομια.Μετα αρχισαν οι γνωστες τερατολογιες της Τιμισοαρας ακομα και στο εσωτερικο της Ρουμανιας προκειμενου να προκαλεσουν γενικευμενη εξεγερση.Συνολικα ειχαμε 1104 νεκρους απο τις συγκρουσεις αλλα οι 942 απο αυτους μετα της 22 Δεκεμβρη.Ελα ομως που στης 22 Δεκεμβρη ο στρατος εχει συλλαβει τον Τσαουσεσκου και στις 25 τον δολοφονησε μετα απο μια παρωδια δικης.Golden Age έγραψε: 12 Αύγ 2018, 11:46
Καλά για την ΕΣΣΔ, γνωστό το παραμύθι. Τί θα μπορούσε να κάνει όμως ο Γιέλτσιν και άλλοι εαν δεν πεινούσαν οι Ρώσοι και οι άλλοι λαοί; Θα μπορούσε να νικήσει το πραξικόπημα του '89; Θα έβγαινε ο λαός στους δρόμμους μαζί του; Οι λαοί ήταν αυτοί που διέλυσαν την ΕΣΣΔ.
Για τη Ρουμανία όμως...πρώτη φορά ακούω κάτι τέτοιο.![]()
Ήταν "πράκτορες" οι εξεγερμένοι του '89;
Συνεπως υπαρχουν σαφεις ενδειξεις οτι μεσα στο ολο κολπο μαλλον συμμετειχαν και στελεχοι του καθεστωτος να ανατραπει ο Τσαουσεσκου.
Δεν υπήρχε κάποιο κόλπο. Απλά, με την εξέγερση, διάφοροι αξιωματούχοι είδαν ότι δνε έχουν μέλλον ως καθεστώς.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- wooded glade
Το ΚΚΕξ ήταν υπέρ της εξέγερσης της Ρουμανίας όπως και υπέρ της εξέγερσης της πλατείας Τιεν Αν Μιν στην Κίνα.
Μετά έγινε σταλινικό πάλι.
Μετά έγινε σταλινικό πάλι.
- Golden Age
Ξεκίνησε ως διαμαρτυρία. Μετά τις σφαγές πολιτών απο τον καθεστωτικό μηχανισμό, εξελίχθηκε σε εξέγερση. Ο κόσμος κατέλαβε κτήρια.zteo έγραψε: 13 Αύγ 2018, 01:44Κανεις λαθος δεν υπηρξε εξεγερση αλλα διαμαρτυρια,απλα αξιωματουχοι του καθεστωτος επεβαλαν την επεκταση της.Golden Age έγραψε: 13 Αύγ 2018, 00:41Η εξέγερση ξεκίνησε απο την Τιμισοάρα, αλλά δεν παρέμεινε σε αυτήν. Επεκτάθηκε γενικότερα στη Ρουμανία και δεν κράτησε μόνο μια μέρα.zteo έγραψε: 12 Αύγ 2018, 12:27
Δεν υπηρχαν εξεγερμενοι απλα στις 15 Δεκεμβρη ειχαν κατεβει σε διαδηλωση οι Ουγγροι της Τιμισοαρας και συγκρουστηκαν με την αστυνομια.Μετα αρχισαν οι γνωστες τερατολογιες της Τιμισοαρας ακομα και στο εσωτερικο της Ρουμανιας προκειμενου να προκαλεσουν γενικευμενη εξεγερση.Συνολικα ειχαμε 1104 νεκρους απο τις συγκρουσεις αλλα οι 942 απο αυτους μετα της 22 Δεκεμβρη.Ελα ομως που στης 22 Δεκεμβρη ο στρατος εχει συλλαβει τον Τσαουσεσκου και στις 25 τον δολοφονησε μετα απο μια παρωδια δικης.
Δεν τους ξεσήκωσε κανένας καθεστωτικός αξιωματούχος.
Μα δεν καταλαβες τι σου γραφω.Μεχρι την πτωση του Τσαουσεσκου απο τις συγκρουσεις ειχαμε 200 νεκρους.Και στο εσωτερικο οι αξιωματουχοι απο της 16-22 Δεκεμβριου λεγαν τερατολογιες στον Ρουμανικο λαο για 80.000 νεκρους για να τον ξεσηκωσουν.Golden Age έγραψε: 13 Αύγ 2018, 02:18Ξεκίνησε ως διαμαρτυρία. Μετά τις σφαγές πολιτών απο τον καθεστωτικό μηχανισμό, εξελίχθηκε σε εξέγερση. Ο κόσμος κατέλαβε κτήρια.zteo έγραψε: 13 Αύγ 2018, 01:44Κανεις λαθος δεν υπηρξε εξεγερση αλλα διαμαρτυρια,απλα αξιωματουχοι του καθεστωτος επεβαλαν την επεκταση της.Golden Age έγραψε: 13 Αύγ 2018, 00:41
Η εξέγερση ξεκίνησε απο την Τιμισοάρα, αλλά δεν παρέμεινε σε αυτήν. Επεκτάθηκε γενικότερα στη Ρουμανία και δεν κράτησε μόνο μια μέρα.
Δεν τους ξεσήκωσε κανένας καθεστωτικός αξιωματούχος.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 7 Απαντήσεις
- 640 Προβολές
-