Πάντα η άκρα δεξιά ήταν συνυφασμένη με τα βίτσιαObi Wan Iakobi έγραψε: 06 Οκτ 2021, 10:16Εσεις χασκογελατε αλλα ολα πανε βαση σχεδιου.Αρχιζουν τα νεα Βιτσια.Beria έγραψε: 06 Οκτ 2021, 10:05
Τραγουδώντας θα νικησhουμεν
Τραγουδώντας θα εξαφανισhουμεν
Τον αόρατο εχθρό
Πάμε όλοι μαζί!
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Nέο ατόπημα του Μπογδάνου
Re: Nέο ατόπημα του Μπογδάνου
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
- Παλαιοελλαδίτης
Κύριε συντονιστά, μια που σας πετύχαμε, προβλέπεται κάτι για τη μαζική παραγωγή ομοειδών νημάτων σε ρυθμούς πολυβόλου; Π.χ. συγχώνευση;Beria έγραψε: 06 Οκτ 2021, 10:05Τραγουδώντας θα νικησhουμεν
Τον αόρατο εχθρό
Πάμε όλοι μαζί!
Nα διαγράφει ο Μπογδάνος μετά την δημοσίευση των στοιχείων των μαθητών;
Διεγράφη από την Κ.Ο. της ΝΔ ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος
Nέο ατόπημα του Μπογδάνου
Υ.Γ. Επειδή ενδιαφέρομαι να ενισχύσω φέτος κάποια στιγμή με τη φυσική μου παρουσία τον ποδοσφαιρικό Ιστορικό, έχεις ιδέα που θα κυμαίνονται τα εισιτήρια για έναν αγώνα; Γύρω στο 10άρι;
- Παλαιοελλαδίτης
Κύριε συντονιστά, γιατί με γράφετε; Είστε ακόμη θυμωμένος μαζί μου από τότε που σας έγραψα να κόψετε τα τσίπουρα μεσημεριάτικα (παρόλο που στη συνέχεια απολογήθηκα, πράγμα σπάνιο για το πχορουμ) ή μήπως έχετε εξοργιστεί για τις αναφορές μου στις σχέσεις Πανιώνιου και Μπέου;
Υ.Γ. Αν πάρω διαρκείας στον Πανιώνιο θα με συγχωρέσετε;
Υ.Γ. Αν πάρω διαρκείας στον Πανιώνιο θα με συγχωρέσετε;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Παλαιοελλαδίτης την 11 Οκτ 2021, 12:08, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Γιατί, άσχημα είναι τα βίτσια?Beria έγραψε: 06 Οκτ 2021, 10:19Πάντα η άκρα δεξιά ήταν συνυφασμένη με τα βίτσιαObi Wan Iakobi έγραψε: 06 Οκτ 2021, 10:16Εσεις χασκογελατε αλλα ολα πανε βαση σχεδιου.Αρχιζουν τα νεα Βιτσια.Beria έγραψε: 06 Οκτ 2021, 10:05
Τραγουδώντας θα νικησhουμεν
Τον αόρατο εχθρό
Πάμε όλοι μαζί!
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 4 Απαντήσεις