OANNHSEA έγραψε: 22 Αύγ 2021, 18:29Αυτό το παθαίνει καθημερινά...George_V έγραψε: 14 Αύγ 2021, 22:25 Προτείνω ισόβια παντόφλα και κρεβάτομουρμούρα από τη γυναίκα του και διαρκές μπουλινκ από την κόρη του άνευ δυνατότητας αναστολής.
Γιατί νομίζεις έρχεται και γράφει μαλακίες εδώ μέσα - μα σαν εκτόνωση από αυτά που υφίσταται!!!![]()
.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πρέπει να φάει ισόβιο Μπαν ο ΑΙΝΕΙΑΝ;
Re: Πρέπει να φάει ισόβιο Μπαν ο ΑΙΝΕΙΑΝ;
Δεν εκφέρεις απόψεις, απλά τρολλαρεις. Πχ στην κουβέντα για τον κορονοιο ποσταρεις "εγώ το έκανα το εμβόλιο, εγώ σώθηκα, εσείς να πάτε να ...". Στην κουβέντα για την οικονομία ποσταρεις "εγώ είμαι μόνιμος, είμαι συνταξιούχος, χαχα κορόιδα". Ε αυτό δεν είναι άποψη, τρολλαρισμα είναι.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 22 Αύγ 2021, 13:13Όποια άποψη δεν μας αρέσει την θεωρούμε ως τρολαρισμα .axilmar έγραψε: 22 Αύγ 2021, 12:24 Ο συγκεκριμένος χρήστης συνεχως τρολλαρει και ποτέ δεν συνεισφέρει στην κουβέντα...νομίζω αρχικά ένα Μπαν ενός μηνός θα ήταν αρκετό. Μετά βλέπουμε.
Συνεισφέρει στην κουβέντα σημαίνει.. συμφωνεί με τις απόψεις μας ..
Καλέ ναι. Στα ογδόντα φεύγα μου, λογικό είναι. Η διαφορά έγκειται στο γεγονός πως εγώ δεν θεωρώ τη ναζιστική ιδεολογία προϊόν πνευματικής νοσταλγικής ανησυχίας, ούτε κοιμάμαι αγκαλίτσα με το mein kampf.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
μπα, οχι.
δεν τον διαβαζω πλεον, δηλαδη αρχιζω να διαβαζω τα ποστ του, και απο τις πρωτες λεξεις καταλαβαινω οτι ξαναλεει το ιδιο που εχει ξαναπει χιλιες φορες, σαν τον σεισμικ ενα πραμα.
αλλα καλο ειναι να μεινει, μπορει καποια στιγμη να ξεμεινουμε, να μην εχουμε ποιον να κογιοναρουμε, ας ειναι στην καβαντζα.
δεν τον διαβαζω πλεον, δηλαδη αρχιζω να διαβαζω τα ποστ του, και απο τις πρωτες λεξεις καταλαβαινω οτι ξαναλεει το ιδιο που εχει ξαναπει χιλιες φορες, σαν τον σεισμικ ενα πραμα.
αλλα καλο ειναι να μεινει, μπορει καποια στιγμη να ξεμεινουμε, να μην εχουμε ποιον να κογιοναρουμε, ας ειναι στην καβαντζα.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
- EKPLIKTIKOS
Στηρίζω Αινείαν αν κ είναι πολύ ντεφορμε, έχει γίνει λίγο καρικατούρα του παλιού καλού πασοκου εαυτού του
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 16 Απαντήσεις
- 516 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης
-
- 5 Απαντήσεις