Υποθέσεις εγκλημάτων και περιστατικά ποινικής φύσης (σοβαρά), όπως δολοφονίες, απαγωγές, υπεξαιρέσεις, ληστείες κ.ά., στην ελληνική κοινωνία.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Naida έγραψε: 07 Αύγ 2021, 23:03
Η αναπαραγωγή είναι μέσα στην φύση, δεν είναι ο σκοπός της φύσης.
Έχεις δίκιο, αλλά η συγκεκριμένη είχε ήδη το παιδί. Και ο οποιοσδήποτε φυσιολογικός άνθρωπος, και όχι μόνο, δεν αφήνει το παιδί του να πεθάνει από πείνα και δίψα. Η συγκεκριμένη ήταν μάλλον, κατά 99,99% ναρκομανής, οπότε θα μπορούσε ακόμα και να χρησιμοποιήσει κουζινομάχαιρο για να πουλήσει το νεφρό του παιδιού της.
Ε αυτό λέω βρε λεβέντη μου, μπορούμε να πούμε ότι η φύση αυτής της γυναίκας ήταν να γίνει μάνα από τα 17;
Τι φύση; Κατοπιν εορτής, για μια φυσιολογική γυναίκα δεν είναι θέμα επιλογής, αλλά ενστίκτου, το οποίο δεν λειτουργεί σε κάποιες περιπτώσεις βαριάς ψυχοπάθειας ή επήρειας σκληρών ουσιών. Είναι η φύση κάποιων να είναι πρεζόνια ή και σαλταρισμένοι τελείως; Δεν είναι. Είναι επικίνδυνα άρρωστοι.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
Έχεις δίκιο, αλλά η συγκεκριμένη είχε ήδη το παιδί. Και ο οποιοσδήποτε φυσιολογικός άνθρωπος, και όχι μόνο, δεν αφήνει το παιδί του να πεθάνει από πείνα και δίψα. Η συγκεκριμένη ήταν μάλλον, κατά 99,99% ναρκομανής, οπότε θα μπορούσε ακόμα και να χρησιμοποιήσει κουζινομάχαιρο για να πουλήσει το νεφρό του παιδιού της.
Ε αυτό λέω βρε λεβέντη μου, μπορούμε να πούμε ότι η φύση αυτής της γυναίκας ήταν να γίνει μάνα από τα 17;
Τι φύση; Κατοπιν εορτής, για μια φυσιολογική γυναίκα δεν είναι θέμα επιλογής, αλλά ενστίκτου, το οποίο δεν λειτουργεί σε κάποιες περιπτώσεις βαριάς ψυχοπάθειας ή επήρειας σκληρών ουσιών. Είναι η φύση κάποιων να είναι πρεζόνια ή και σαλταρισμένοι τελείως; Δεν είναι. Είναι επικίνδυνα άρρωστοι.
Δηλαδή όσες γίνονται μανάδες είναι φυσιολογικές και όσες δεν γίνονται είναι μη φυσιολογικές;
Δηλαδή όσες γίνονται μανάδες είναι φυσιολογικές και όσες δεν γίνονται είναι μη φυσιολογικές;
Ω να σου... Δεν καταλαβαίνεις τι γράφω;
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
Naida έγραψε: 07 Αύγ 2021, 23:29
Το ότι επιλέγεις να μην γίνεις πατέρας δεν σημαίνει ότι αρνείσαι τη φύση σου;
Μια χαρά όρθια είναι η φύση μου.
Ναι αλλά δεν εκτελεί το ρόλο της. Στέκει απλά όρθια και ατενίζει τον κόσμο.
Σε διαβεβαιώ ότι τον εκτελεί τον ρόλο της αρκούντως ικανοποιητικά, σύμφωνα με τα secret reviews.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Λέει ότι είναι άκρως ευχαριστημένη. Όχι σήμερα. Σήμερα ήταν νεκρά φύση.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Το θηλυκό του ανθρώπινου γένους λοιπόν δεν είναι να είναι μάνα. Είναι να μπορεί να είναι και μάνα.
Το να επιλέγεις είναι ανθρώπινο, αλλά εντελώς κυριολεκτικά ο ρόλος όλων των έμβιων οργανισμών είναι να αναπαράγονται. Δηλαδή ο ρόλος σου είναι να είσαι μάνα. Βιολογικά είσαι φτιαγμένη γι' αυτό.
Η αναπαραγωγή είναι μέσα στην φύση, δεν είναι ο σκοπός της φύσης.
λολ, η αναπαραγωγή είναι κυριολεκτικά ο λόγος ύπαρξης της φύσης
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία." Τζίμης Πανούσης