Δεν μ' ενδιαφέρει ούτε στο ελάχιστο πια.
Θα με ενδιέφερε παρόλα αυτά να πάω κάπου όπου μένουν στις περιοχές τους, όπως στη Γερμανία.
στη Ρωσια τους σαπιζουν στο ξύλο κατι τέτοιους τύπους, που βέβαια ειναι ελάχιστοι, αν στραβοκοιτάξουνε ή πειράξουν γυναικες, εδώ βρίσκουν και τα κανουνAntares έγραψε: 19 Ιούλ 2021, 16:03 και σε επαρχιακές πόλεις που έδιωξαν τους Τούρκους μετά το 1900, είναι περίεργο να βλέπεις τις ορδές του Ιμπραήμ να περιφέρονται σε όλους τους δημόσιους χώρους και πλατείες και να μας κοιτάνε υποτιμητικά.
Μέχρι τώρα δεν έχω αντιμετωπίσει στραβοκοιτάγματα, τόσο προκλητικά τουλάχιστον. Εννοούσα αυτή την αλλαγή οπτικού πεδίου σε πλατείες και άλλους χώρους όπου παλαιότερα κυκλοφορούσε κόσμος ντυμένος με σορτσάκια (κυκλοφορούν ακόμη, παλαιότερα έβλεπες μόνο αυτό), να βλέπεις πια περισσότερες μαντίλες και μακριά ρούχα.Αλιόσα έγραψε: 19 Ιούλ 2021, 16:12 στη Ρωσια τους σαπιζουν στο ξύλο κατι τέτοιους τύπους, που βέβαια ειναι ελάχιστοι, αν στραβοκοιτάξουνε ή πειράξουν γυναικες, εδώ βρίσκουν και τα κανουν
Antares έγραψε: 19 Ιούλ 2021, 16:20 Μέχρι τώρα δεν έχω αντιμετωπίσει στραβοκοιτάγματα, τόσο προκλητικά τουλάχιστον. Εννοούσα αυτή την αλλαγή οπτικού πεδίου σε πλατείες και άλλους χώρους όπου παλαιότερα κυκλοφορούσε κόσμος ντυμένος με σορτσάκια (κυκλοφορούν ακόμη, παλαιότερα έβλεπες μόνο αυτό), να βλέπεις πια περισσότερες μαντίλες και μακριά ρούχα.
Γιάννενα. Ακόμη δεν έχει στεγνώσει το αίμα από τις εκτελέσεις που έκαναν οι Τούρκοι κάτω από το ρολόι της κεντρικής πλατείας. Υπάρχουν δύο δομές πολύ κοντά στην πόλη, σε προάστια.Αλιόσα έγραψε: 19 Ιούλ 2021, 16:22 Βτw σε ποιες πολεις αναφέρεσαι; εκτος απο Θεσσαλονικη που το κεντρο υποβαθμιζεται τάχιστα έχουνε και αλλες πολεις προβλημα με ισλαμολάθρο; ειπες για μετα 1900, αναφερεσαι σε πολεις Μακεδονιας-Θράκης;
the whole glass νοικοκυραιοι
Γιατί; Είπα ότι έχω την Αγγλία ή τη Γαλλία ως πρότυπο; Αποκλειστικά για το επίπεδο ψεκασμού των δεξιών αναγνωστών του Μαρινάκη μίλησα.ΓΑΛΗ έγραψε: 19 Ιούλ 2021, 15:32Mπορείς να το πεις όπως γουστάρεις, κανένα πρόβλημα.Καραμελίτσα έγραψε: 18 Ιούλ 2021, 16:48Κακώς, αν ο φορέας είναι διαχρονικά αναξιόπιστος, η είδηση είναι αναξιόπιστη, εξ ορισμού.ΓΑΛΗ έγραψε: 18 Ιούλ 2021, 15:47
Δεν μ' ενδιαφέρει ο φορέας της είδησης ή του γεγονότος αλλά η είδηση ή το γεγονός.
Ο εστιασμός στον φορέα, ενίοτε είναι αποφυγή σαφούς θέσης για το πρόβλημα.
Η δικιά σου άποψη ποια είναι καλή μου;
Υπάρχει πρόβλημα ή όχι;
Το μόνο που ξέρω είναι ότι είχε ξανααναφερθεί ένα περιστατικό πριν 4 χρόνια. Αλλά τα 40 άτομα που έλεγαν τότε ότι είναι η ισλαμική αστυνομία δεν υπάρχει λόγος να διακριθούν από οποιαδήποτε οργάνωση τραμπούκων.
Να ξαναπώ ότι στην Ελλάδα δεν υπάρχει κοινότητα Πακιστανών-Αφγανών γιατί η αναλογία είναι 15 άνδρες-1 γυναίκα. Επίσης ελάχιστοι έχουν υπηκοότητα. Απλά καμία σχέση με Αγγλία και Γαλλία. Θα μπορούσα να το πω και φτηνιάρικο λαϊκισμό την οποιαδήποτε σύγκριση.
Αρχικώς όμως, θα ήταν καλό να διευκρινήσεις τι ακριβώς γίνεται στην Αγγλία και στη Γαλλία.
Μετά, ξεκαθαρίζουμε και τα υπόλοιπα.
Ασε μουσι,βαλε κελεμπια και κανε μαυρισμα και μετα ελα να μας τα ξαναπεις.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 17 Ιούλ 2021, 17:08 Εγώ τόσα χρόνια γυρνάω στο κέντρο, τέτοιο πράγμα δεν υπάρχει. Ψέμματα.
Αυτη που εκανε τη μαεστρο σε αλλες επιθεωρησεις?
Δεν είπα ότι τις έχεις ως πρότυπο.Καραμελίτσα έγραψε: 19 Ιούλ 2021, 16:30Γιατί; Είπα ότι έχω την Αγγλία ή τη Γαλλία ως πρότυπο; Αποκλειστικά για το επίπεδο ψεκασμού των δεξιών αναγνωστών του Μαρινάκη μίλησα.ΓΑΛΗ έγραψε: 19 Ιούλ 2021, 15:32Mπορείς να το πεις όπως γουστάρεις, κανένα πρόβλημα.Καραμελίτσα έγραψε: 18 Ιούλ 2021, 16:48
Κακώς, αν ο φορέας είναι διαχρονικά αναξιόπιστος, η είδηση είναι αναξιόπιστη, εξ ορισμού.
Το μόνο που ξέρω είναι ότι είχε ξανααναφερθεί ένα περιστατικό πριν 4 χρόνια. Αλλά τα 40 άτομα που έλεγαν τότε ότι είναι η ισλαμική αστυνομία δεν υπάρχει λόγος να διακριθούν από οποιαδήποτε οργάνωση τραμπούκων.
Να ξαναπώ ότι στην Ελλάδα δεν υπάρχει κοινότητα Πακιστανών-Αφγανών γιατί η αναλογία είναι 15 άνδρες-1 γυναίκα. Επίσης ελάχιστοι έχουν υπηκοότητα. Απλά καμία σχέση με Αγγλία και Γαλλία. Θα μπορούσα να το πω και φτηνιάρικο λαϊκισμό την οποιαδήποτε σύγκριση.
Αρχικώς όμως, θα ήταν καλό να διευκρινήσεις τι ακριβώς γίνεται στην Αγγλία και στη Γαλλία.
Μετά, ξεκαθαρίζουμε και τα υπόλοιπα.
Based commieКрaсная армия έγραψε: 19 Ιούλ 2021, 15:52 Άντε και μιναρέδες στο κέντρο και σύντομα και με Ιμάμηδες να καλούν σε προσευχή.
Μόνο σε Λαϊκή Δημοκρατία θα είχαμε κλειστά σύνορα.
Πω πω... ποια εμβόλια; ο πολιτιστικός μαρξισμός έχει μεταλλάξει ανθρώπους σε ζόμπι και ορκς...