!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Τα νέα Windows 11

Λογισμικό, λειτουργικά συστήματα, προγραμματισμός, hardware, δίκτυα, Internet
Άβαταρ μέλους
ST48410

Re: Τα νέα Windows 11

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 »

Jack Shephard έγραψε: 26 Ιουν 2021, 23:21
ST48410 έγραψε: 26 Ιουν 2021, 23:10 Όχι δεν ζητώ ενημέρωση κάθε φορά. Ζητάω να υπάρχει δυνατότητα πλήρους απενεργοποίησης χωρίς αστερίσκους εφόσον το επιθυμώ ή για όσο το επιθυμώ. Επίσης δεν νομίζω να εκπλαγείς αν σου πω πως πολύ μικρό ποσοστό των χρηστών της Alexa γνωρίζει αυτά που γνωρίζεις εσύ. Οι περισσότεροι δεν ξέρουν καν ότι καταγράφονται οι συνομιλίες τους. Είναι ξεκάθαρο για μένα ότι δεν εσκεμμένα δεν γίνεται επαρκής ενημέρωση του χρήστη.
Το GDPR σου δίνει κάποια συγκεκριμένα δικαιώματα και οι εταιρείες σου δίνουν τρόπο να τα ασκήσεις. Με την επισήμανση ότι ο πάροχος κάποιας μπορεί να σου πει ότι αν ασκήσεις π.χ. το δικάιωμα απαγόρευσης συλλογής κάποιων δεδομένων, η παροχή της υπηρεσίας θα συνεχιστεί με ελλείψεις, προβλήματα ή η παροχή της δε θα είναι εφικτή.

Το να ζητάς εσύ να έχεις λεπτομερείς ρυθμίσεις όσον αφορά τη συλλογή και διαχείριση προσωπικών δεδομένων και την ανάκληση είναι κάτι που ένας πάροχος υπηρεσίας μπορεί να μη μπορεί να στο δώσει τεχνικά ή μπορεί να μη τον συμφέρει. Θα πρέπει να επιλέξεις κάποιον άλλο πάροχο που θα σου δώσει αυτό που θέλεις. Αν το privacy έχει για εσένα τη μεγαλύτερη σημασία, μεταπήδησε στην Apple που έχει πολύ πιο αυστηρή πολιτική. Αλλά θα της δώσεις τα λεφτά που θέλει και θα δεχτείς και τον τρόπο που λειτουργούν οι δικές της υπηρεσίες.

Δε μπορεί να τα έχουμε όλα στη ζωή ειδικά όταν μιλάμε για τόσα πολύπλοκα προϊόντα που δε καταλαβαίνουμε και πλήρως τις απαιτήσεις λειτουργίας.
Ας γίνουμε λίγο πρακτικοί.

Microsoft doesn’t want you to disable Cortana. You used to be able to turn off Cortana in Windows 10, but Microsoft removed that easy toggle switch in the Anniversary Update. But you can still disable Cortana via a registry hack or group policy setting. This transforms the Cortana box into a “Search Windows” tool for local application and file searches.

Cortana has become increasingly restrictive since Windows 10’s release. It was previously updated to ignore your default web browser. Cortana now always launches the Microsoft Edge browser and only uses Bing when you search. If that sounds like something you wouldn’t want to use, here’s how to turn it off.

https://www.howtogeek.com/265027/how-to ... indows-10/

Δεν υπάρχει καμία λογική δικαιολογία για το παραπάνω. Θα έπρεπε όμορφα και καλά να απενεργοποιείται κατά βούληση ακόμα και του πιο απλού χρήστη. Αν η MS θωρεί ότι πρέπει να μου χρεώσει λίγο πιο ακριβά τα windows που θα γίνεται αυτό, το δέχομαι και είμαι διατεθειμένος να το πληρώσω. Η παραπάνω πρακτική είναι ανήθικη από 100 μεριές.
Άβαταρ μέλους
ST48410

Jack Shephard έγραψε: 26 Ιουν 2021, 23:31 Και όσον αφορά την Alexa: δε κατάλαβα, εγώ είχα κάποια εσωτερική πληροφόρηση από την amazon για τα όσα ξέρω; Τα resources που είναι διαθέσιμα σε όλους διάβασα.

Αν τώρα κάποιοι παίρνουν μία συσκευή με μικρόφωνο που είναι πάντα stand by να δεχτεί εντολές και δεν αναρωτιούνται κάν κάθε πότε τους ακούει μάλλον ή δεν ενδιαφέρονται για τα προσωπικά δεδομένα (εμπιστεύονται ας πούμε τυφλά την Amazon και τους νομοθέτες που της βάζουν περιορισμούς) ή πρώτα να κοιτάξουν να αφιερώσουν χρόνο να μάθουν πέντε αυτονόητα πράγματα και μετά θα θεωρήσουμε γνήσιο το ενδιαφέρον τους για τα προσωπικά δεδομένα.
Θα εκπλαγείς λοιπόν να μάθεις πόσα μικρά παιδιά την χρησιμοποιούν. Σε ηλικίες που δεν έχουν καθόλου αντίληψη του τι είναι ευαίσθητο προσωπικό δεδομένο και γιατί. Εκεί όταν ο γονέας δεν έχει τόσο μεγάλη εξοικείωση με τους υπολογιστές, υπάρχει πρόβλημα. Το πράγμα όμως θα μπορούσε να είναι πολύ απλό. Κατά την αρχική ενεργοποίηση να παίζει ένα ηχητικό μήνυμα που να σε πληροφορεί αναλυτικά για την καταγραφή. Αλλά το κάνει; Δεν νομίζω.
Άβαταρ μέλους
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ »

omg kai 3 lol έγραψε: 26 Ιουν 2021, 22:39
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 26 Ιουν 2021, 22:33
omg kai 3 lol έγραψε: 26 Ιουν 2021, 22:23

ντιπ για ντιπ χαζη ερωτηση, σα τον αλλο το λουδιτη που εβαλε στη 2η σελιδα την ειδηση οτι απο το 2023 θα προαπαιτειται η καμερα σε laptop ξεχνωντας να αναφερει οτι θα ειναι για biometric login με μεγαλυτερη ασφαλεια απο οποιοδηποτε password οπως ακριβως ανοιγουν εδω και χρονια τα κινητα με το face id

δεν εχω δει παντως κανεναν λουδιτη να σπαει τις καμερες και να στομωνει τα μικροφωνα στα λαπτοπ και στα κινητα εδω και χρονια

φαινεται κατι παθαινει ο κοσμος και γινεται αντιστασιακος μολις δει θρεντ με τιτλο που εμπεριεχει Microsoft/ Windows/Apple :003:
Ναι ΟΚ. Μονο που δε μου απαντησες...

θες και σοβαρη απαντηση, διαβασε αυτα που εγραψε πιο πανω ο Jack, -αν τα καταλαβαινεις-
Ναι θελω σοβαρη απαντηση. Εχεις να μου δωσεις καμια ή μονο τονμ εξυπνακια μπορεις να κανεις?
Άβαταρ μέλους
omg kai 3 lol

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από omg kai 3 lol »

ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 26 Ιουν 2021, 23:36
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 26 Ιουν 2021, 22:33

Ναι ΟΚ. Μονο που δε μου απαντησες...

θες και σοβαρη απαντηση, διαβασε αυτα που εγραψε πιο πανω ο Jack, -αν τα καταλαβαινεις-
Ναι θελω σοβαρη απαντηση. Εχεις να μου δωσεις καμια ή μονο τονμ εξυπνακια μπορεις να κανεις?
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: Μπορει να σου φανει χαζη η ερωτηση αλλα αν ειχε βαλει καμερες σε ολο σου το σπιτι ο γειτονας ποια θα ηταν η αντιδραση σου?

τα μηλα τα τρως με τη φλουδα ή χωρις;

δικαιολογησε την απαντηση σου επι του θεματος
sharp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sharp »

ST48410 έγραψε: 26 Ιουν 2021, 23:35
Jack Shephard έγραψε: 26 Ιουν 2021, 23:31 Και όσον αφορά την Alexa: δε κατάλαβα, εγώ είχα κάποια εσωτερική πληροφόρηση από την amazon για τα όσα ξέρω; Τα resources που είναι διαθέσιμα σε όλους διάβασα.

Αν τώρα κάποιοι παίρνουν μία συσκευή με μικρόφωνο που είναι πάντα stand by να δεχτεί εντολές και δεν αναρωτιούνται κάν κάθε πότε τους ακούει μάλλον ή δεν ενδιαφέρονται για τα προσωπικά δεδομένα (εμπιστεύονται ας πούμε τυφλά την Amazon και τους νομοθέτες που της βάζουν περιορισμούς) ή πρώτα να κοιτάξουν να αφιερώσουν χρόνο να μάθουν πέντε αυτονόητα πράγματα και μετά θα θεωρήσουμε γνήσιο το ενδιαφέρον τους για τα προσωπικά δεδομένα.
Θα εκπλαγείς λοιπόν να μάθεις πόσα μικρά παιδιά την χρησιμοποιούν. Σε ηλικίες που δεν έχουν καθόλου αντίληψη του τι είναι ευαίσθητο προσωπικό δεδομένο και γιατί. Εκεί όταν ο γονέας δεν έχει τόσο μεγάλη εξοικείωση με τους υπολογιστές, υπάρχει πρόβλημα. Το πράγμα όμως θα μπορούσε να είναι πολύ απλό. Κατά την αρχική ενεργοποίηση να παίζει ένα ηχητικό μήνυμα που να σε πληροφορεί αναλυτικά για την καταγραφή. Αλλά το κάνει; Δεν νομίζω.
Εγώ ξέρω και κάμποσους μεγάλους που έχουν Αλέξα. Και δεν σού κρύβω πως όταν πάω σπίτι τους και συζητάμε πολιτικά αισθάνομαι λίγο άβολα. Και επειδή και τα δύο ζευγάρια (35 και 55 οι ηλικίες) δεν είναι τεχνολογικά αναλφάβητα, το αντίθετο μάλιστα, απορώ ακόμη περισσότερο. Τελικά είναι το ίδιο με το να ποστάρω στο φέησ "τώρα τρώω στου Μήτσου" ή κάθε μέρα στο ίνστα την pic of the day, λες και όλοι περιμένουν να δουν τι θα κάνεις. Μπορεί και να περιμένουν, τι να πώ... :lol:
Άβαταρ μέλους
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ »

omg kai 3 lol έγραψε: 26 Ιουν 2021, 23:44
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 26 Ιουν 2021, 23:36

ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: Μπορει να σου φανει χαζη η ερωτηση αλλα αν ειχε βαλει καμερες σε ολο σου το σπιτι ο γειτονας ποια θα ηταν η αντιδραση σου?

τα μηλα τα τρως με τη φλουδα ή χωρις;

δικαιολογησε την απαντηση σου επι του θεματος
Πρωτα μας λες οτι οι συλλογη πληροφοριων ειναι ισχυροτερη απο τα πυρηνικα οπλα και μετα πετας μαλακιες για μηλα αποφευγοντας μια απλη ερωτηση. ΟΚ all good.
Άβαταρ μέλους
ST48410

omg kai 3 lol έγραψε: 26 Ιουν 2021, 23:44
Θα ήθελα κι εγώ να ακούσω την απάντηση. Και δεν βλέπω το λόγο για αντεγκλήσεις. Η ερώτηση είναι θεμιτή.
Άβαταρ μέλους
Jack Shephard
Phorum.gr user: Jack Shephard

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Jack Shephard »

ST48410 έγραψε: 26 Ιουν 2021, 23:31 Δεν υπάρχει καμία λογική δικαιολογία για το παραπάνω. Θα έπρεπε όμορφα και καλά να απενεργοποιείται κατά βούληση ακόμα και του πιο απλού χρήστη. Αν η MS θωρεί ότι πρέπει να μου χρεώσει λίγο πιο ακριβά τα windows που θα γίνεται αυτό, το δέχομαι και είμαι διατεθειμένος να το πληρώσω. Η παραπάνω πρακτική είναι ανήθικη από 100 μεριές.
Ωραία (και πάω για ύπνο): η MS δε θέλει να απενεργοποιήσεις την Cortana. Στην Ελλάδα έτσι κι αλλιώς δεν είναι διαθέσιμη και είναι απενεργοποιημένη.

Έστω όμως ότι ήταν: σε ακούει όμως αν δε πεις "Hey Cortana"; Συλλέγει και μεταδίδει ότι ακούει; Τι λένε οι όροι χρήσης;

Αν πστεύεις ότι υπάρχει κάτι παράνομο, το GDPR προβλέπει αρχή αναλογικότητας ώστε τα δεδομένα που συλλέγονται να είναι απαραίτητα για την παροχή μιας υπηρεσίας. Αν πιστεύεις ότι αυτό παραβιάζεται, μπορείς να κάνεις μία καταγγελία στην ΑΠΔΠΧ.

Τώρα, αν θες κάνε petition, γράψε στο feedback app και πες "δέχομαι να πληρώσω παραπάνω αλλά να έχω windows χωρίς ή με πολύ λιγότερο telemetry". Αν ψηφίσουν πολλοί την πρόταση σου, η MS μπορεί να σας ακούσει, μπορεί και όχι. Μπορεί να μη θέλει να υλοποιήσει κάτι τέτοιο γιατί δε θέλει να διαθέσει resources ή γιατί δε τη συμφέρει.

Αν αυτό προσκρούει στον αξιακό σου κώδικα, ώστε να το θεωρείς ανήθικό, και πάλι η λύση είναι να διαλέξεις-κάτι-άλλο.
ST48410 έγραψε: 26 Ιουν 2021, 23:35 Θα εκπλαγείς λοιπόν να μάθεις πόσα μικρά παιδιά την χρησιμοποιούν. Σε ηλικίες που δεν έχουν καθόλου αντίληψη του τι είναι ευαίσθητο προσωπικό δεδομένο και γιατί. Εκεί όταν ο γονέας δεν έχει τόσο μεγάλη εξοικείωση με τους υπολογιστές, υπάρχει πρόβλημα. Το πράγμα όμως θα μπορούσε να είναι πολύ απλό. Κατά την αρχική ενεργοποίηση να παίζει ένα ηχητικό μήνυμα που να σε πληροφορεί αναλυτικά για την καταγραφή. Αλλά το κάνει; Δεν νομίζω.
Δεν εκπλήσσομαι, το βλέπω κάθε μέρα :). Και έχει πολλά skills ειδικά για παιδιά. Και δυστυχώς το παιχνίδι με το Alexa άνοιξε κλείσε τα smart φώτα είναι αγαπημένο.

Έχει φυλλάδιο μέσα η συσκευασία που σου λέει πως να απενεργοποιήσεις το μικρόφωνο όταν δε θες η Alexa να είναι standby για να σε ακούσει. Δε μπορείς να μη το δεις. Και όποιος το κάνει θα τη χρησιμοποιεί μετά μέσω του app (ΠΟΛΥ χαζό).

Επίσης, όταν το συνδέεις για πρώτη φορά έχει έναν οδηγό.
sharp

Jack Shephard έγραψε: 26 Ιουν 2021, 23:52
ST48410 έγραψε: 26 Ιουν 2021, 23:31 Δεν υπάρχει καμία λογική δικαιολογία για το παραπάνω. Θα έπρεπε όμορφα και καλά να απενεργοποιείται κατά βούληση ακόμα και του πιο απλού χρήστη. Αν η MS θωρεί ότι πρέπει να μου χρεώσει λίγο πιο ακριβά τα windows που θα γίνεται αυτό, το δέχομαι και είμαι διατεθειμένος να το πληρώσω. Η παραπάνω πρακτική είναι ανήθικη από 100 μεριές.
Ωραία (και πάω για ύπνο): η MS δε θέλει να απενεργοποιήσεις την Cortana. Στην Ελλάδα έτσι κι αλλιώς δεν είναι διαθέσιμη και είναι απενεργοποιημένη.
Λόγω γλώσσας να υποθέσω ή υπάρχει άλλη αιτία;
Άβαταρ μέλους
ST48410

Έστω όμως ότι ήταν: σε ακούει όμως αν δε πεις "Hey Cortana"; Συλλέγει και μεταδίδει ότι ακούει; Τι λένε οι όροι χρήσης;

Αν πστεύεις ότι υπάρχει κάτι παράνομο, το GDPR προβλέπει αρχή αναλογικότητας ώστε τα δεδομένα που συλλέγονται να είναι απαραίτητα για την παροχή μιας υπηρεσίας. Αν πιστεύεις ότι αυτό παραβιάζεται, μπορείς να κάνεις μία καταγγελία στην ΑΠΔΠΧ.

Τώρα, αν θες κάνε petition, γράψε στο feedback app και πες "δέχομαι να πληρώσω παραπάνω αλλά να έχω windows χωρίς ή με πολύ λιγότερο telemetry". Αν ψηφίσουν πολλοί την πρόταση σου, η MS μπορεί να σας ακούσει, μπορεί και όχι. Μπορεί να μη θέλει να υλοποιήσει κάτι τέτοιο γιατί δε θέλει να διαθέσει resources ή γιατί δε τη συμφέρει.

Αν αυτό προσκρούει στον αξιακό σου κώδικα, ώστε να το θεωρείς ανήθικό, και πάλι η λύση είναι να διαλέξεις-κάτι-άλλο.
ST48410 έγραψε: 26 Ιουν 2021, 23:35 Θα εκπλαγείς λοιπόν να μάθεις πόσα μικρά παιδιά την χρησιμοποιούν. Σε ηλικίες που δεν έχουν καθόλου αντίληψη του τι είναι ευαίσθητο προσωπικό δεδομένο και γιατί. Εκεί όταν ο γονέας δεν έχει τόσο μεγάλη εξοικείωση με τους υπολογιστές, υπάρχει πρόβλημα. Το πράγμα όμως θα μπορούσε να είναι πολύ απλό. Κατά την αρχική ενεργοποίηση να παίζει ένα ηχητικό μήνυμα που να σε πληροφορεί αναλυτικά για την καταγραφή. Αλλά το κάνει; Δεν νομίζω.
Δεν εκπλήσσομαι, το βλέπω κάθε μέρα :). Και έχει πολλά skills ειδικά για παιδιά. Και δυστυχώς το παιχνίδι με το Alexa άνοιξε κλείσε τα smart φώτα είναι αγαπημένο.

Έχει φυλλάδιο μέσα η συσκευασία που σου λέει πως να απενεργοποιήσεις το μικρόφωνο όταν δε θες η Alexa να είναι standby για να σε ακούσει. Δε μπορείς να μη το δεις. Και όποιος το κάνει θα τη χρησιμοποιεί μετά μέσω του app (ΠΟΛΥ χαζό).

Επίσης, όταν το συνδέεις για πρώτη φορά έχει έναν οδηγό.
Σε ευχαριστώ για τις αναλυτικές και υπομονετικές απαντήσεις. Σε αγγλικά win φυσικά και είναι διαθέσιμη. Την βλέπω σε laptops φίλων. Πετάγεται επειδή κάτι νομίζει ότι ακούει.

Το θέμα δεν είναι να κάνω petition ούτε καταγγελίες. Στο νέο προϊον θα ήθελα κάποια βελτίωση σε αυτό τον τομέα. Η απουσία της απλώς επιβεβαιώνει την μονοπωλιακή δύναμη της MS. Ξέρει ότι για χρήστες σαν κι εμένα το linux δεν είναι λύση. Καθώς διανύουμε την τρίτη δεκαετία του 21ου αιώνα και οι ευαισθησίες για τα προσωπικά δεδομένα αυξάνονται, πρέπει να γίνουν κάποιες κινήσεις προς την βελτίωση κάποιων πραγμάτων. Με λύπη διαπιστώνω ότι αρκετοί εδώ δεν το θεωρείται καν απαραίτητο.

Το κουμπί για την απενεργοποίηση του μικροφώνου το γνωρίζω. Όμως ρώτησα κάτι άλλο. Αν υπάρχει πλήρης ενημέρωση του χρήστη για την καταγραφή. Θα έπρεπε.
Άβαταρ μέλους
ST48410

sharp έγραψε: 26 Ιουν 2021, 23:59
σε συσκευές γνωστών λειτουργεί κανονικά αλλά μάλλον έχουν τα αγγλικά και όχι τα Ελληνικά win ή έχουν δηλώσει τόπο άλλη χώρα γιατί ήθελαν οποσδήποτε την Alexa Cortana.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ST48410 την 27 Ιουν 2021, 00:09, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
sharp

ST48410 έγραψε: 26 Ιουν 2021, 23:31
Ας γίνουμε λίγο πρακτικοί.

Microsoft doesn’t want you to disable Cortana. You used to be able to turn off Cortana in Windows 10, but Microsoft removed that easy toggle switch in the Anniversary Update. But you can still disable Cortana via a registry hack or group policy setting. This transforms the Cortana box into a “Search Windows” tool for local application and file searches.

Cortana has become increasingly restrictive since Windows 10’s release. It was previously updated to ignore your default web browser. Cortana now always launches the Microsoft Edge browser and only uses Bing when you search. If that sounds like something you wouldn’t want to use, here’s how to turn it off.

https://www.howtogeek.com/265027/how-to ... indows-10/

Δεν υπάρχει καμία λογική δικαιολογία για το παραπάνω. Θα έπρεπε όμορφα και καλά να απενεργοποιείται κατά βούληση ακόμα και του πιο απλού χρήστη. Αν η MS θωρεί ότι πρέπει να μου χρεώσει λίγο πιο ακριβά τα windows που θα γίνεται αυτό, το δέχομαι και είμαι διατεθειμένος να το πληρώσω. Η παραπάνω πρακτική είναι ανήθικη από 100 μεριές.
Παρομοίως θα πρέπει να ζητήσεις από το Φέησ να μπορείς να χρησιμοποιείς τις υπηρεσίες του, αλλά να μην καταγράφει και να μην αξιολογεί τα όσα πληκτρολογείς εκεί μέσα. Ενοχλείσαι επειδή νοιώθεις εξαρτημένος από τα Windows, κάτι που δεν ισχύει για το Φέησ. Αν πάντως είσαι τόσο αλλεργικός σε αυτά, τότε έχε τα win χωρίς internet και βάλε ένα άλλο σύστημα για ίντερνετ, ακόμη και παλιότερα win. Λύσεις υπάρχουν.
sharp

ST48410 έγραψε: 27 Ιουν 2021, 00:01

σε συσκευές γνωστών λειτουργεί κανονικά αλλά μάλλον έχουν τα αγγλικά και όχι τα Ελληνικά win ή έχουν δηλώσει τόπο άλλη χώρα γιατί ήθελαν οποσδήποτε την Alexa.
cortana ή alexa;
Άβαταρ μέλους
ST48410

sharp έγραψε: 27 Ιουν 2021, 00:04 Παρομοίως θα πρέπει να ζητήσεις από το Φέησ να μπορείς να χρησιμοποιείς τις υπηρεσίες του, αλλά να μην καταγράφει και να μην αξιολογεί τα όσα πληκτρολογείς εκεί μέσα. Ενοχλείσαι επειδή νοιώθεις εξαρτημένος από τα Windows, κάτι που δεν ισχύει για το Φέησ. Αν πάντως είσαι τόσο αλλεργικός σε αυτά, τότε έχε τα win χωρίς internet και βάλε ένα άλλο σύστημα για ίντερνετ, ακόμη και παλιότερα win. Λύσεις υπάρχουν.
Δεν έχω ακούσει να μας καταγράφει η κάμερα ή το μικρόφωνο του fc εν αγνοία μας. Εκεί ό,τι θέλεις ανεβάζεις. Δεν είναι το ίδιο με έναν διάλογο που έχεις μέσα στο σπίτι σου και κατά λάθος φτάνει στους servers της Amazon.
Άβαταρ μέλους
ST48410

sharp έγραψε: 27 Ιουν 2021, 00:07
ST48410 έγραψε: 27 Ιουν 2021, 00:01

σε συσκευές γνωστών λειτουργεί κανονικά αλλά μάλλον έχουν τα αγγλικά και όχι τα Ελληνικά win ή έχουν δηλώσει τόπο άλλη χώρα γιατί ήθελαν οποσδήποτε την Alexa.
cortana ή alexa;
Ναι Cortana προφανώς. To διόρθωσα.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Πληροφορική”