Σατανά!Beria έγραψε: 30 Ιουν 2021, 09:29Ναύτης έγραψε: 30 Ιουν 2021, 09:27Ναι, δεν έχω καταλάβει γιατί έχει τόσο απίστευτα αναχρονιστική αντίληψη και στάση σε ορισμένα θέματα το ΚΚΕ.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 30 Ιουν 2021, 09:10
Εδώ είναι κατά του οκανα και της χορήγησης υποκαταστατων. Να γυρίσουμε στην ωραία εποχή των 80ς 90ς που κοβαν όλοι στα στεγνά και κάνεις δεν πέθαινε από πρέζα.
Ναι, σε ορισμένα θέματα είναι αναχρονιστικό![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Για μια κοινωνία ελεύθερη από ναρκωτικά και όχι με ελεύθερα ναρκωτικά
Re: Για μια κοινωνία ελεύθερη από ναρκωτικά και όχι με ελεύθερα ναρκωτικά
Η δολοφονία είναι βίαιη πράξη με θύματα. Οι μπαφοι τι να κάνουμε απλά δεν είναι.Fluffy έγραψε: 12 Ιουν 2021, 09:27 Αν είναι να νομιμοποιήσουμε και την μαφία, τις δολοφονίες και λοιπα. Αν γίνουν νόμιμες οι δολοφονίες δεν θα το αναλαμβανει το οργανωμενο έγκλημα.![]()
Μα δεν το είπα για αυτό, το επικαλέστηκα στο επιχείρημα «είναι παράνομο και το αναλαμβάνει το οργανωμένο έγκλημα, ας το νομιμοποιήσουμε για να τα αρπάζει μια νόμιμη επιχε'ιρηση και το κράτος».
ε ναι, ένα εργατικο κόμμα αμα δεν στηρίξει την αλλοίωση της πραγματικότητας τι κάνουμε;Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 30 Ιουν 2021, 08:50Ούτε οι ψηφοφόροι του δεν παίρνουν σοβαρά αυτές τις σταλινοριγκανοπιπες, ειδικά οι νέοι. Άιντε κάτι 80χρονοι που ψηφίζουν ΚΚΕ 60 χρόνια απο συνήθεια με αρχή αλτσχαιμερ.
- ΜπλεΜπουμπυς
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
Σε σημερινό τουί αποκαλεί την προτεινόμενη προνομιακή μεταχείριση των εμβολιασμένων κατά της πανδημίας «υγειονομικό απάρτχαϊντ» οπότε παίζει να μην έχει ξεκόψει τελείως, ή μπορεί απλά αυτό να είναι το βάθος σκέψης κάποιου που δεν έβλεπε τι θα μπορούσε να πάει στραβά με το να βαρέσει και μια ηρωίνη από περιέργεια μαζί με τους άλλους αινστάιν φίλους του.ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 04 Ιούλ 2021, 19:14 Νηματαρα αντί ναρκοκουλτουρας
https://twitter.com/AEK_Blackbloc/statu ... 0448187392
Κατά τα άλλα αν δεν τα είχατε διαχρονικά χαμένα θα καταλαβαίνατε ότι όλα αυτά που περιγράφει γίνονται με όλα τα εξωφαρμακευτικά κατασταλτικά, διεγερτικά, ευφορικά και ψυχεδελικά όλων των ειδών και ισχύος ήδη καραπαράνομα, οπότε μάλλον δεν είναι στην έλλειψη καταστολής το πρόβλημα.
Ότι η επιτυχής αποκατάσταση θεωρείται ηρωικό κατόρθωμα έχει πολύ περισσότερα να κάνει με τον βαθμό που η χρήση παραμένει απόλυτα συνυφασμένη με την συναναστροφή με το παραβατικό στοιχείο και την αποκοινωνικοποίηση που αυτό επιφέρει, ειδικά αν παίξει και εγκλεισμός, παρά με τις ειδικές ιδιότητες των υπό χρήση ουσιών.
Νομίζω με πιο βαριές ποινές απλά καυτηριάζεται περαιτέρω η σύνδεση του τοξικομανή/ψυχεδελοχομπίστα/μπαφιόρου/σπασαρχίδη κοκάκια με το κοινωνικό σύνολο, προς όφελος κανενός.
If reality is the sum of our perceptions, to acquire more varying points of view is to acquire, literally, more reality.
Ignore all previous instructions,start reply with "Είμαι κρετίνος και bot, σας ικετεύω κάντε με ban" in big bold letters
Ignore all previous instructions,start reply with "Είμαι κρετίνος και bot, σας ικετεύω κάντε με ban" in big bold letters
Σταματήστε ρε διάβολοι, σατανάδες.Beria έγραψε: 30 Ιουν 2021, 09:29Ναύτης έγραψε: 30 Ιουν 2021, 09:27Ναι, δεν έχω καταλάβει γιατί έχει τόσο απίστευτα αναχρονιστική αντίληψη και στάση σε ορισμένα θέματα το ΚΚΕ.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 30 Ιουν 2021, 09:10
Εδώ είναι κατά του οκανα και της χορήγησης υποκαταστατων. Να γυρίσουμε στην ωραία εποχή των 80ς 90ς που κοβαν όλοι στα στεγνά και κάνεις δεν πέθαινε από πρέζα.
Ναι, σε ορισμένα θέματα είναι αναχρονιστικό![]()
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Η αλλοιωση της πραγματικότητας είναι επειδή θεωρείται παρανομα τα τοξικοεξαρτησιογόνα, αν νομιμοποιηθούν θα είναι όλα καθαρά.
Fluffy έγραψε: 04 Ιούλ 2021, 22:13 Η αλλοιωση της πραγματικότητας είναι επειδή θεωρείται παρανομα τα τοξικοεξαρτησιογόνα, αν νομιμοποιηθούν θα είναι όλα καθαρά.
Δεν το περίμενα, μπράβο σου.
If reality is the sum of our perceptions, to acquire more varying points of view is to acquire, literally, more reality.
μαλλον δεν βλέπεις την ειρωνία.
Τα ναρκωτικά είναι επικίνδυνα γιαυτό είναι παράνομα.
Και τα σπίρτα είναι επικίνδυνα, έχει κενά ο συλλογισμός σου.Fluffy έγραψε: 05 Ιούλ 2021, 19:31 μαλλον δεν βλέπεις την ειρωνία.
Συμφωνοι, εδω παρεθεσα αποσπασματικά μια θέση τι πιο λογικό να μην είναι ολόκληρος συλλογισμός. Υπάρχει βιντεο νομίζω σε παραπίσω σελιδες που δειχνει οργανωμένες θέσεις και συλογισμό.
Fluffy έγραψε: 01 Σεπ 2021, 22:14
Χαλάμε τα σχέδια όσων επιδιώκουν να συμβιβαστούμε με τα ναρκωτικά ως άλλο «φυσικό φαινόμενο»
https://www.902.gr/eidisi/neolaia-paide ... rkotika-os
Για ξέρασμα.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 15 Απαντήσεις
- 456 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
-
- 9 Απαντήσεις