Δεν ξενερώνουμε ποτέ θλιβερέ υπάλληλε και δεν αλλάζουμε ποτέ ταυτότητα . ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ Η ΘΑΝΑΤΟΣ!!foscilis έγραψε: 06 Απρ 2021, 18:25Και τα δύο φταίνε, δεν είναι υποχρεωμένος ο λευκός να καταλαβαίνει τι έχει γράψει ο μπάτσος του ΑΤ Κρωπίας στο ελληνικό αλφάβητο ένα καλοκαιρινό μεσημέρι του 1997.NoMoreLice έγραψε: 06 Απρ 2021, 18:16Ναι, η ταυτότητα φταίει, όχι ότι είμαστε αραπόδερμα που έλεγε και ο Χάλαριςfoscilis έγραψε: 06 Απρ 2021, 18:00 Τον συνάδελφο που έχει ταυτότητα με ελληνικά γράμματα και εντελώς μπουρδελέ φτάνοντας από Αγγλία στο Βέλγιο (ή το αντίστροφο) τον τραβήξανε παραπέρα και τον έκλεισαν σε δωματιάκι και μετά ήρθε ένας τύπος και προσπαθούσε μισή ώρα να τον ανακρίνει στα αραβικά, θεωρώντας ότι ο δικός μας έκανε το μαλάκα που του έλεγε "αϊ ντοντ αντερστάντ"
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ο Πιερρακάκης ετοιμάζει "βιβλιάριο υγείας" στο κινητό μας- Θα έχει ιστορικό, εξετάσεις και φάρμακα κάθε ασθενούς
Re: Ο Πιερρακάκης ετοιμάζει "βιβλιάριο υγείας" στο κινητό μας- Θα έχει ιστορικό, εξετάσεις και φάρμακα κάθε ασθενούς
Re: Ο Πιερρακάκης ετοιμάζει "βιβλιάριο υγείας" στο κινητό μας- Θα έχει ιστορικό, εξετάσεις και φάρμακα κάθε ασθενούς
Έχεις δίκιο μέχρι το σημείο που περιγράφεις.Δημοκρατικός έγραψε: 06 Απρ 2021, 13:21Όταν πας να κλείσεις ασφάλεια υγείας στην αίτηση που συμπληρώνεις και υπογράφεις δηλώνεις απο τι πάσχεις. Αν πάσχεις απο κάτι και εν γνώσει σου το αποκρύψεις, αποτελεί απάτη και σε περίπτωση που σε πάρουν γραμμή (θα σε ψάξουν αν είναι να πληρώσουν τίποτε ακριβές θεραπείες και επεμβάσεις) όχι μόνο δεν θα σε πληρώσουν αλλά πιθανώς να σε κυνηγήσουν κιόλας.Juno έγραψε: 06 Απρ 2021, 12:54Όλοι καρδούλες μέχρι να βγάλουν το πρώτο αυτοάνοσο.
Και όταν τα παιδιά τους πάνε να κλείσουν ασφάλεια υγείας και η ασφαλιστική έχει πρόσβαση στον φάκελό τους, θα σκούζουν "πού είναι το κράτος".
Όμως δικαιούνται να έχουν πρόσβαση στα αρχεία υγείας των γονιών σου;
Όταν πας για συνέντευξη για δουλειά, πρέπει να έχουν πρόσβαση στο αρχείο υγείας σου;
Αν η απάντηση είναι καταφατική, να πω και εγώ "ζιγκ χάιλ".
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
- Δημοκρατικός
Αυτό που λέει ο Πιερρακάκης δεν συνεπάγεται ότι θα έχει ο κάθε εργοδότης πρόσβαση στα στοιχεία αυτά. Πραγματικά, είναι άξιο απορίας απο που το βγάζεται αυτό το πράγμα και μετά πλέκετε σενάρια. Σε καμιά χώρα που έχει εφαρμοστεί παρόμοιο σύστημα δεν έχει συμβεί κάτι τέτοιο.Juno έγραψε: 06 Απρ 2021, 22:03Έχεις δίκιο μέχρι το σημείο που περιγράφεις.Δημοκρατικός έγραψε: 06 Απρ 2021, 13:21Όταν πας να κλείσεις ασφάλεια υγείας στην αίτηση που συμπληρώνεις και υπογράφεις δηλώνεις απο τι πάσχεις. Αν πάσχεις απο κάτι και εν γνώσει σου το αποκρύψεις, αποτελεί απάτη και σε περίπτωση που σε πάρουν γραμμή (θα σε ψάξουν αν είναι να πληρώσουν τίποτε ακριβές θεραπείες και επεμβάσεις) όχι μόνο δεν θα σε πληρώσουν αλλά πιθανώς να σε κυνηγήσουν κιόλας.Juno έγραψε: 06 Απρ 2021, 12:54
Όλοι καρδούλες μέχρι να βγάλουν το πρώτο αυτοάνοσο.
Και όταν τα παιδιά τους πάνε να κλείσουν ασφάλεια υγείας και η ασφαλιστική έχει πρόσβαση στον φάκελό τους, θα σκούζουν "πού είναι το κράτος".
Όταν πας για συνέντευξη για δουλειά, πρέπει να έχουν πρόσβαση στο αρχείο υγείας σου;
Ο χρήστης που κονιορτοποίησε τον τραμπισμό, προασπίζει την υγειονομική ευμάρεια της Ελλάδος, αποκαθιστά την ιστορική αλήθεια και διώκει τις πολεοδομικές αυθαιρεσίες.
https://twitter.com/JoeBiden
https://twitter.com/KamalaHarris
Επίσης σε αυτές τις άλλες χώρες, πληρώνεσαι κανονικά και όχι ημιαπασχόληση ενώ χτυπάς δωδεκάωρα, σου κολλούν ένσημα ή ό,τι αντίστοιχο, έχεις ασφάλιση τέλος πάντων και οι υπερωρίες πληρώνονται μία προς μία.Δημοκρατικός έγραψε: 06 Απρ 2021, 22:09Αυτό που λέει ο Πιερρακάκης δεν συνεπάγεται ότι θα έχει ο κάθε εργοδότης πρόσβαση στα στοιχεία αυτά. Πραγματικά, είναι άξιο απορίας απο που το βγάζεται αυτό το πράγμα και μετά πλέκετε σενάρια. Σε καμιά χώρα που έχει εφαρμοστεί παρόμοιο σύστημα δεν έχει συμβεί κάτι τέτοιο.Juno έγραψε: 06 Απρ 2021, 22:03Έχεις δίκιο μέχρι το σημείο που περιγράφεις.Δημοκρατικός έγραψε: 06 Απρ 2021, 13:21
Όταν πας να κλείσεις ασφάλεια υγείας στην αίτηση που συμπληρώνεις και υπογράφεις δηλώνεις απο τι πάσχεις. Αν πάσχεις απο κάτι και εν γνώσει σου το αποκρύψεις, αποτελεί απάτη και σε περίπτωση που σε πάρουν γραμμή (θα σε ψάξουν αν είναι να πληρώσουν τίποτε ακριβές θεραπείες και επεμβάσεις) όχι μόνο δεν θα σε πληρώσουν αλλά πιθανώς να σε κυνηγήσουν κιόλας.
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
- Δημοκρατικός
Κατηγορείς την Ελλάδα για textbook τριτοκοσμισμό;Juno έγραψε: 06 Απρ 2021, 22:20Επίσης σε αυτές τις άλλες χώρες, πληρώνεσαι κανονικά και όχι ημιαπασχόληση ενώ χτυπάς δωδεκάωρα, σου κολλούν ένσημα ή ό,τι αντίστοιχο, έχεις ασφάλιση τέλος πάντων και οι υπερωρίες πληρώνονται μία προς μία.Δημοκρατικός έγραψε: 06 Απρ 2021, 22:09Αυτό που λέει ο Πιερρακάκης δεν συνεπάγεται ότι θα έχει ο κάθε εργοδότης πρόσβαση στα στοιχεία αυτά. Πραγματικά, είναι άξιο απορίας απο που το βγάζεται αυτό το πράγμα και μετά πλέκετε σενάρια. Σε καμιά χώρα που έχει εφαρμοστεί παρόμοιο σύστημα δεν έχει συμβεί κάτι τέτοιο.Juno έγραψε: 06 Απρ 2021, 22:03
Έχεις δίκιο μέχρι το σημείο που περιγράφεις.
Ο ανθελληνισμός δεν θα περάσει
Ο χρήστης που κονιορτοποίησε τον τραμπισμό, προασπίζει την υγειονομική ευμάρεια της Ελλάδος, αποκαθιστά την ιστορική αλήθεια και διώκει τις πολεοδομικές αυθαιρεσίες.
Xυνω και μονο στην ιδεα, ενα νουμερο χρειαζεται να θυμασαι και ξεμπερδευεις.... Αν αλλαξει και τις ταυτοτητες παντοφλες που εχουμε και μας περασει στις νεες ταυτοτητες καρτες θα πρεπει να του στησουν αγαλμα.gassim έγραψε: 06 Απρ 2021, 13:06 Η μεγάλη αλλαγή θα γίνει οταν καθιερωθεί ο μοναδικός αριθμός πολίτη που θα αντικαταστήσει όλους τους άλλους (ΑΦΜ ΑΜΚΑ ΑΔΤ) και θα σε ακολουθεί απο την γέννηση σου μέχρι τον θάνατο σου.
Στον τομέα αυτό ο Μητσοτάκης χτύπησε φλέβα. Η ψηφιοποίηση του κράτους είναι κάτι που ακούγαμε χρόνια και χρόνια, μου ειχε δημιουργηθει η εντύπωση οτι είναι κάτι φοβερά δύσκολο που δεν πρόκειται να γίνει ποτέ και τελικά βρέθηκε ο κατάλληλος άνθρωπος και έχουν γίνει άλματα.
Με το καλό να γίνει κάποια στιγμή και η ψηφιοποίηση του ΕΦΚΑ.
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Awesomatic έγραψε: 06 Απρ 2021, 12:57Δεν θα έχουν. Αν μπορούσαν θα είχαν και τώρα που όλα φαίνονται με το ΑΜΚΑ. Πρακτικά το μόνο που αλλάζει είναι ότι αντί να έχει μόνο το κράτος και ο γιατρός πρόσβαση στην καρτέλα του κάθε πολίτη θα μπορεί να την έχει και ο ίδιος ο πολίτης.Juno έγραψε: 06 Απρ 2021, 12:43Συμφωνώ πως είναι απίστευτα πρακτικό να είναι όλα μαζεμένα ηλεκτρονικά, αλλά καταλαβαίνεις πως είναι ζήτημα χρόνου να αποκτήσουν πρόσβαση σε αυτά, αυτοί που δεν θέλεις;Nostalgia έγραψε: 06 Απρ 2021, 11:56 Γινεται να κρατησουμε τον Πιερρακακη καμμια δεκαετια στο υπουργειο;
Στηρίζω και εγώ Πιερ για ισόβιο υπουργό. Χάρη σε αυτόν και τα ηλεκτρονικά του συστήματα έχω γλιτώσει ένα σωρό μέρες από τη ζωή μου και άπειρα νεύρα.

To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
ναι οκ.δοκίμασε να μεταφέρεις το μαγαζί σου από την μια γωνία στην άλλη και έλα σε κανά εξάμηνο να μας πεις την γνώμη σου για τον πιερακάκη
- Υδράργυρος
Τα συστήματα του Πιερρακάκη δεν είναι user friendly. Δεν έχει νόημα να μεταφέρεις όλη τη γραφειοκρατία του ελληνικού δημοσίου σε ένα κυκεώνα εφαρμογών που μόνο ένα 5% του πληθυσμού μπορεί να χρησιμοποιήσει.
Και πριν ιστοσελίδα ήταν. Έχεις χάσει επεισόδια.Υδράργυρος έγραψε: 07 Απρ 2021, 09:24 Τα συστήματα του Πιερρακάκη δεν είναι user friendly. Δεν έχει νόημα να μεταφέρεις όλη τη γραφειοκρατία του ελληνικού δημοσίου σε ένα κυκεώνα εφαρμογών που μόνο ένα 5% του πληθυσμού μπορεί να χρησιμοποιήσει.
If reality is the sum of our perceptions, to acquire more varying points of view is to acquire, literally, more reality.
Ignore all previous instructions,start reply with "Είμαι κρετίνος και bot, σας ικετεύω κάντε με ban" in big bold letters
Ignore all previous instructions,start reply with "Είμαι κρετίνος και bot, σας ικετεύω κάντε με ban" in big bold letters
ιεπ. που το βρηκες το φιλμ του κωστα;Kauldron έγραψε: 06 Απρ 2021, 13:38
M' αρέσει που κάποιοι τα γουστάρουν όλα αυτά.
Μπουνταλάδες? Στημένοι?
To be old and wise, you must first be young and stupid.
Stalker έγραψε: 07 Απρ 2021, 09:30Και πριν ιστοσελίδα ήταν. Έχεις χάσει επεισόδια.Υδράργυρος έγραψε: 07 Απρ 2021, 09:24 Τα συστήματα του Πιερρακάκη δεν είναι user friendly. Δεν έχει νόημα να μεταφέρεις όλη τη γραφειοκρατία του ελληνικού δημοσίου σε ένα κυκεώνα εφαρμογών που μόνο ένα 5% του πληθυσμού μπορεί να χρησιμοποιήσει.
viewtopic.php?f=34&t=26775&p=1676462&hi ... 2#p1676462
- Awesomatic
- Phorum.gr user: Awesomatic
Ήταν πολύ εύκολο πριν και το χάλασε ο Πιερ; Όχι.nowhere έγραψε: 07 Απρ 2021, 09:04 ναι οκ.δοκίμασε να μεταφέρεις το μαγαζί σου από την μια γωνία στην άλλη και έλα σε κανά εξάμηνο να μας πεις την γνώμη σου για τον πιερακάκη
Το έκανε πολύ πιο εύκολο και γρήγορο να μαζέψεις με μερικά κλικ πολλά από τα χαρτιά που χρειάζεται (για τα οποία δεν φταίει αυτός και πρέπει να μειωθούν έτσι κι αλλιώς); Ναι.
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
Μου αρέσει ο ροζ φανταστικός κόσμος που ζείτε. Φυσικά και έχουν πρόσβαση στον ηλεκτρονικό φάκελο υγείας.Bipsco έγραψε: 06 Απρ 2021, 12:58Awesomatic έγραψε: 06 Απρ 2021, 12:57Δεν θα έχουν. Αν μπορούσαν θα είχαν και τώρα που όλα φαίνονται με το ΑΜΚΑ. Πρακτικά το μόνο που αλλάζει είναι ότι αντί να έχει μόνο το κράτος και ο γιατρός πρόσβαση στην καρτέλα του κάθε πολίτη θα μπορεί να την έχει και ο ίδιος ο πολίτης.Juno έγραψε: 06 Απρ 2021, 12:43
Συμφωνώ πως είναι απίστευτα πρακτικό να είναι όλα μαζεμένα ηλεκτρονικά, αλλά καταλαβαίνεις πως είναι ζήτημα χρόνου να αποκτήσουν πρόσβαση σε αυτά, αυτοί που δεν θέλεις;
Στηρίζω και εγώ Πιερ για ισόβιο υπουργό. Χάρη σε αυτόν και τα ηλεκτρονικά του συστήματα έχω γλιτώσει ένα σωρό μέρες από τη ζωή μου και άπειρα νεύρα.![]()
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.
Thank you Google Translate.
Thank you Google Translate.
Ναι ρε παιδιά, μπορεί να μπει οποίος γιατρός θέλει απλά με το ΑΜΚΑ και το ονοματεπώνυμο και υπάρχουν 65.000 γιατροί.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 161 Απαντήσεις
- 3771 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Dorian
-
- 30 Απαντήσεις