Απο το 2000, αυτό που έχω είναι το 3ο μου κινητό. Κανένα δεν χάλασε.
Και μπαταρία για το πρώτο μου κινητό, βρίσκεται άνετα.
Τι στοίχημα βάζουμε;
Τίποτα.
Πολύ έξυπνο.vagabondo έγραψε: 20 Νοέμ 2018, 20:09 Απο το 2000, αυτό που έχω είναι το 3ο μου κινητό. Κανένα δεν χάλασε.
Και μπαταρία για το πρώτο μου κινητό, βρίσκεται άνετα.![]()
Τώρα που υπάρχει το bestprice, ξεφλουδίζουν τα πλαστικά.Μηχανικός έγραψε: 20 Νοέμ 2018, 21:24Πολύ έξυπνο.vagabondo έγραψε: 20 Νοέμ 2018, 20:09 Απο το 2000, αυτό που έχω είναι το 3ο μου κινητό. Κανένα δεν χάλασε.
Και μπαταρία για το πρώτο μου κινητό, βρίσκεται άνετα.![]()
Μόνο που το 2000 δεν έκανα ακόμη αγορές από το διαδίκτυο ούτε υπήρχε το bestprice.gr.
Κάπου το 2008 πρέπει να έκανα την πρώτη αγορά και κάπου το 2013 την πρώτη αγορά από Κίνα.
Οπότε άμα ο Γερμανός της Καλαμάτας δεν είχε τότε την μπαταρία ή κανά Πλαίσιο, τέλος.

Μετα ενα εξαμηνο χρησης του OnePlus 6 μπορω να πω με σιγουρια πως τον Κινεζο και αν τον πλενεις το σαπουνι σου χαλαςJack Shephard έγραψε: 11 Νοέμ 2018, 08:40
Αν θές να του κάνεις ένα καλό κινητό δώρο, γνώμη μου, πάρε του το Xiaomi Mi 8 ή το One Plus 6. 80-100€ ακριβότερα από το F1 αλλά καλύτερα κινητά. Αλλιώς διαλέγεις από τον σύνδεσμο παραπάνω (ή αν είσαι Κίνα από ένα τόνο ακόμα προσφορές).
Καλημέρα vagabondo,vagabondo έγραψε: 20 Νοέμ 2018, 16:35Εγώ εχω το samsung wave, το έχω βαρεθεί... και έχω μπανίσει το Α8 αλλά δεν κάνουν καμια καλή προσφορά την Μαύρη Παρασκευή.chris έγραψε: 20 Νοέμ 2018, 16:04 Έχω το S6 αλλά το έχω βαρεθεί....και έχω μπανίσει το samsung το Α6 στα περίπου 180 ευρώ.
Το έχει κανείς να μου πει γνώμη?
Chris![]()
Ντάξει μωρέ, το παραδέχομαι, με πιάσατε, [edit] το δικό μου ['/edit] το έχει μπανίσει η δικιά μου και το θέλει (περισσότερο το χρησιμοποιεί αυτή παρά εγώ ούτως ή άλλως)