Κάποιοι σε αυτό το νήμα νομίζουν ότι έχω πρόβλημα με τον τουρισμό ή τα σκυλιά ενώ έχω πρόβλημα αποκλειστικά και μόνο με τους μαλάκες.Αρχέλαος έγραψε: 27 Μαρ 2021, 14:15 Παρότι δεν είμαι αρνητικός στον τουρισμό η εκθετική αύξηση ήδη συνέβαινε από το καλοκαίρι.
Προς επιβεβαίωση ξανά του
Μάλιστα σε νησιά έσκαγαν κρούσματα που καταγράφονταν στην Αττική ή αμέριμνοι πολίτες λάμβαναν ξαφνικά sms σε διάφορες περιοχές.
Επιπλέον εξάγαμε και κρούσματα:
Η Ελλάδα ήταν η χώρα από την οποία «εισήχθησαν» οι περισσότερες λοιμώξεις κορωνοϊού στη Βρετανία από τον Ιούνιο έως το Σεπτέμβριο πέρυσι, σύμφωνα με ανάλυση από την υπηρεσία Δημόσια Υγεία Αγγλίας και την Κοινοπραξία Γονιδιωματικής Ανάλυσης COVID-19.
Συγκεκριμένα υπολογίζεται ότι οι αφίξεις από την Ελλάδα αντιστοιχούσαν στο 21% των εισαγόμενων κρουσμάτων εκείνης της περιόδου. Από την Κροατία, που ακολουθεί στη σχετική λίστα, προέκυψε το 16% των εισαγόμενων λοιμώξεων και από την Ισπανία το 14%
Σε αυτή την κόκκινη λίστα τοποθετήθηκαν άλλες χώρες που είναι δημοφιλείς με τους Βρετανούς τουρίστες, όπως η Ισπανία και η Γαλλία. Η υποχρέωση καραντίνας για αφίξεις από την Ελλάδα άρχισε να ισχύει από το Νοέμβριο.
https://www.euro2day.gr/amp/news/highli ... -kroy.html
Για την ιστορία προσωπικώς κατευθύνθηκα μόνο στην Μεσσηνία για διακοπές, αγαπημένο μέρος και με ανύπαρκτα κρούσματα και ελάχιστος κίνδυνος να είχαμε συρροή κρουσμάτων εκεί.
Και όντως τα πράγματα ήταν εξόχως καλά.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μην καλομάθετε στα επιδόματα κοπρόσκυλα.
Re: Μην καλομάθετε στα επιδόματα κοπρόσκυλα.
Ας τα κρατησουν 2 χρονια κλειστα, χαρη στην Αγια ΕΕ
Μεχρι τοτε κοιταχτε να χασετε κανα κιλο γιατι ο Νοτιοαφρικανος δεν αστειευεται.
Ε αφού σας παίρνει με το επίδομα τι σκούζετε για την κλειστή αγορά; μέσα στα σπίτια σας και κιχ.CRWH έγραψε: 27 Μαρ 2021, 14:45Ας τα κρατησουν 2 χρονια κλειστα, χαρη στην Αγια ΕΕκαι τα λεφτοδεντρα του Κουλη καποιους μας παιρνει.
Ποιος είναι ο νότιοαφρικανός;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Γιατι μας αρεσει η γκρινια και για να περναει η ωρα.Naida έγραψε: 27 Μαρ 2021, 14:49Ε αφού σας παίρνει με το επίδομα τι σκούζετε για την κλειστή αγορά; μέσα στα σπίτια σας και κιχ.CRWH έγραψε: 27 Μαρ 2021, 14:45Ας τα κρατησουν 2 χρονια κλειστα, χαρη στην Αγια ΕΕκαι τα λεφτοδεντρα του Κουλη καποιους μας παιρνει.
Αυτος που θα σας στειλει αν δεν βελτιωσετε τη φυσικη σας κατασταση.
Μιλάς με γρίφους γεροντα.CRWH έγραψε: 27 Μαρ 2021, 14:54Γιατι μας αρεσει η γκρινια και για να περναει η ωρα.Naida έγραψε: 27 Μαρ 2021, 14:49Ε αφού σας παίρνει με το επίδομα τι σκούζετε για την κλειστή αγορά; μέσα στα σπίτια σας και κιχ.CRWH έγραψε: 27 Μαρ 2021, 14:45
Ας τα κρατησουν 2 χρονια κλειστα, χαρη στην Αγια ΕΕκαι τα λεφτοδεντρα του Κουλη καποιους μας παιρνει.
Αυτος που θα σας στειλει αν δεν βελτιωσετε τη φυσικη σας κατασταση.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- La Bourgeoisie
Tον ενοχλουν τα επιδοματα ... Δεν τον ενοχλουν αυτα που μασουλαει ο ιδιος και αυτα τα μυρια που δινει η κυβερνηση του στα ΜΜΕ και τα τρωκτικα .....
- hellegennes
Ναι, μόνο που ο δικός σου περιλαμβάνει πράγματα που δεν συμβαίνουν και τα προβάλλεις ως αληθινά.Naida έγραψε: 27 Μαρ 2021, 13:28 Χέλη μου, από την αρχή της πανδημίας έχουμε διαφορετικό τρόπο σκέψης και το πως βλέπουμε τα πράγματα. Δεν συμφωνούμε. Άστο να πάει στο διαλο. Αιντε.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Ναι σωστά. Δεν αυξήθηκαν τα κρούσματα το καλοκαίρι με τον τουρισμό, δεν έφευγαν οι τουρίστες κτλhellegennes έγραψε: 27 Μαρ 2021, 21:08Ναι, μόνο που ο δικός σου περιλαμβάνει πράγματα που δεν συμβαίνουν και τα προβάλλεις ως αληθινά.Naida έγραψε: 27 Μαρ 2021, 13:28 Χέλη μου, από την αρχή της πανδημίας έχουμε διαφορετικό τρόπο σκέψης και το πως βλέπουμε τα πράγματα. Δεν συμφωνούμε. Άστο να πάει στο διαλο. Αιντε.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- hellegennes
Όχι και όχι. Πόσες ξενοδοχειακές μονάδες έχεις, btw;Naida έγραψε: 27 Μαρ 2021, 21:12Ναι σωστά. Δεν αυξήθηκαν τα κρούσματα το καλοκαίρι με τον τουρισμό, δεν έφευγαν οι τουρίστες κτλhellegennes έγραψε: 27 Μαρ 2021, 21:08Ναι, μόνο που ο δικός σου περιλαμβάνει πράγματα που δεν συμβαίνουν και τα προβάλλεις ως αληθινά.Naida έγραψε: 27 Μαρ 2021, 13:28 Χέλη μου, από την αρχή της πανδημίας έχουμε διαφορετικό τρόπο σκέψης και το πως βλέπουμε τα πράγματα. Δεν συμφωνούμε. Άστο να πάει στο διαλο. Αιντε.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Όσες κι εσύ.hellegennes έγραψε: 27 Μαρ 2021, 21:25Όχι και όχι. Πόσες ξενοδοχειακές μονάδες έχεις, btw;Naida έγραψε: 27 Μαρ 2021, 21:12Ναι σωστά. Δεν αυξήθηκαν τα κρούσματα το καλοκαίρι με τον τουρισμό, δεν έφευγαν οι τουρίστες κτλhellegennes έγραψε: 27 Μαρ 2021, 21:08
Ναι, μόνο που ο δικός σου περιλαμβάνει πράγματα που δεν συμβαίνουν και τα προβάλλεις ως αληθινά.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Naida την 27 Μαρ 2021, 21:30, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
https://www.protothema.gr/politics/arti ... -klinikon/hellegennes έγραψε: 27 Μαρ 2021, 21:25Όχι και όχι. Πόσες ξενοδοχειακές μονάδες έχεις, btw;Naida έγραψε: 27 Μαρ 2021, 21:12Ναι σωστά. Δεν αυξήθηκαν τα κρούσματα το καλοκαίρι με τον τουρισμό, δεν έφευγαν οι τουρίστες κτλhellegennes έγραψε: 27 Μαρ 2021, 21:08
Ναι, μόνο που ο δικός σου περιλαμβάνει πράγματα που δεν συμβαίνουν και τα προβάλλεις ως αληθινά.
Βαρτζόπουλος (ΝΔ): Κακώς ανοίξαμε το καλοκαίρι - Νωρίτερα και μεγαλύτερη η επίταξη των ιδιωτικών κλινικών
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- Golden Age
Δήλωση εναντίον των επιδομάτων που παίρνουν οι καταστηματάρχες, δεν έκανε ποτέ.Gewponos90 έγραψε: 27 Μαρ 2021, 13:16Οπότε συμφωνούμε στο ότι ήταν τουλάχιστον μία άστοχη δήλωση;Golden Age έγραψε: 27 Μαρ 2021, 08:48Δεν δηλώνει αντίθετος με το επίδομα στους καταστηματάρχες και τους εργαζόμενους. Λέει μάλιστα ότι είναι αναγκαίο για τα καταστήματα. Απο εκεί και πέρα ίσα ίσα δηλώνει ότι πρέπει να ξανανοίξουν. Με λίγα λόγια, υποστηρίζει το άνοιγμα των καταστημάτων. Και μετά το πάει στην κουλτούρα των επιδομάτων σε ιδεολογικό επίπεδο. Όχι εναντίον των κλειστών καταστημάτων για τα οποία μάλιστα ζητά την επαναλειτουργία τους.Gewponos90 έγραψε: 26 Μαρ 2021, 11:39 Μαλακά μου. Να σου έχουν κλείσει το μαγαζί, να περιμένεις να ανοίξεις από μέρα σε μέρα εδώ και 2 μήνες και να μην γίνεται και να έχεις τον Κυρανακη να λέει αυτά. Δεν θέλω να ξέρω πως αισθάνονται αυτοί οι ανθρωποι
Αναφέρθηκε σε δύο διαφορετικά ζητήματα μαζί και ναι σε αυτό έκανε πατάτα.
- hellegennes
Δύο δηλαδή; Πού ακριβώς τις έχεις;Naida έγραψε: 27 Μαρ 2021, 21:26Όσες κι εσύ.hellegennes έγραψε: 27 Μαρ 2021, 21:25Όχι και όχι. Πόσες ξενοδοχειακές μονάδες έχεις, btw;Naida έγραψε: 27 Μαρ 2021, 21:12
Ναι σωστά. Δεν αυξήθηκαν τα κρούσματα το καλοκαίρι με τον τουρισμό, δεν έφευγαν οι τουρίστες κτλ
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Μια στην Άνω Ραχουλα για όσους θέλουν βουνό και μια στην Κατω Ραχουλα για όσους θέλουν θάλασσα.hellegennes έγραψε: 27 Μαρ 2021, 21:45Δύο δηλαδή; Πού ακριβώς τις έχεις;
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- hellegennes
Δεν μας νοιάζει η προσωπική άποψη κάποιου βουλευτή. Ας είναι και του κυβερνόντος κόμματος. Μας νοιάζει η πραγματικότητα.Kauldron έγραψε: 27 Μαρ 2021, 21:28https://www.protothema.gr/politics/arti ... -klinikon/hellegennes έγραψε: 27 Μαρ 2021, 21:25Όχι και όχι. Πόσες ξενοδοχειακές μονάδες έχεις, btw;Naida έγραψε: 27 Μαρ 2021, 21:12
Ναι σωστά. Δεν αυξήθηκαν τα κρούσματα το καλοκαίρι με τον τουρισμό, δεν έφευγαν οι τουρίστες κτλ
Βαρτζόπουλος (ΝΔ): Κακώς ανοίξαμε το καλοκαίρι - Νωρίτερα και μεγαλύτερη η επίταξη των ιδιωτικών κλινικών
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 227 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μαδουραίος
-
- 14 Απαντήσεις