Σελίδα 9 από 9
Re: Νέα πηγή πρωτεΐνης - με τη σφραγίδα της ΕΕ
Δημοσιεύτηκε: 01 Μαρ 2021, 15:37
από Leporello
Μιά χαρά θα είναι πρωτεΐνη από σκουλίκια. Κατ'αρχάς δεν θα τρώει κανείς σκουλίκια. Θα τρώει αλαντικά (π.χ. παριζάκι ή λουκάνικα) από σκουλίκια. Δεν υπάρχει λόγος να μη φάει κανείς αυτό το προϊόν. Οι λόγοι που δεν τρώει κατ'ευθείαν σκουλίκια είναι οι εξής:
- Αποκρουστική όψη των σκουλικιών
- Ενδεχόμενη γλοιώδης υφή του δέρματός τους.
- Απουσία μυών, με αποτέλεσμα ασυνήθιστη γεύση.
Κανένας από αυτούς τους παράγοντες δεν ισχύει γιά τα αλλαντικά από σκουλήκια. Δεν θα βλέπει κανείς σκουλήκια, η γλοιώδης υφή θα εξαφανισθεί με την επεξεργασία, ενώ η υφή του λουκάνικου θα είναι παρόμοια με του χοιρινού.
Re: Νέα πηγή πρωτεΐνης - με τη σφραγίδα της ΕΕ
Δημοσιεύτηκε: 01 Μαρ 2021, 15:40
από Σπύρος
Leporello έγραψε: 01 Μαρ 2021, 15:37
Μιά χαρά θα είναι πρωτεΐνη από σκουλίκια. Κατ'αρχάς δεν θα τρώει κανείς σκουλίκια. Θα τρώει αλαντικά (π.χ. παριζάκι ή λουκάνικα) από σκουλίκια. Δεν υπάρχει λόγος να μη φάει κανείς αυτό το προϊόν. Οι λόγοι που δεν τρώει κατ'ευθείαν σκουλίκια είναι οι εξής:
- Αποκρουστική όψη των σκουλικιών
- Ενδεχόμενη γλοιώδης υφή του δέρματός τους.
- Απουσία μυών, με αποτέλεσμα ασυνήθιστη γεύση.
Κανένας από αυτούς τους παράγοντες δεν ισχύει γιά τα αλλαντικά από σκουλήκια. Δεν θα βλέπει κανείς σκουλήκια, η γλοιώδης υφή θα εξαφανισθεί με την επεξεργασία, ενώ η υφή του λουκάνικου θα είναι παρόμοια με του χοιρινού.
Ναι αλλά τότε θα έχεις νιτρικά/φωσφορικά άλατα κλπ, το θέμα είναι να είναι υγιεινή η τροφή.
Re: Νέα πηγή πρωτεΐνης - με τη σφραγίδα της ΕΕ
Δημοσιεύτηκε: 01 Μαρ 2021, 18:06
από OANNHSEA
Dwarven Blacksmith έγραψε: 01 Μαρ 2021, 14:31
nowhere έγραψε: 01 Μαρ 2021, 14:28
OANNHSEA έγραψε: 01 Μαρ 2021, 08:59
Ναι ε;;;
Ε λοιπόν πάρε έξτρα την μάθηση για το πως φτιάχνεται το αλεύρι που τρως...
- Μπαίνει η αλωνιστική να αλέσει το σιτάρι. Μέσα στα σιτοχώραφα όμως υπάρχουν κάθε λογής έντομα, ποντίκια και μικρά πουλιά. Μέσα στο φορτηγό λοιπόν που πηγαίνει το σιτάρι στο σιλό αποθήκευσης, υπάρχουν πληθώρα έντομα, διάφορα άλλα φυτά, ποντικάκια, πουλιά ή μέρη αυτών.
- Το σιτάρι μπαίνει στο σιλό, μαζί με όλα τα παραπάνω. Λόγω της σκόνης τα μουμιοποιεί, αλλά ταυτόχρονα δημιουργεί και νέες γενιές εντόμων.
- Όταν απαιτηθεί το σιτάρι οδεύει προς το μύλο. Εκεί μπαίνει 24 ώρες στα υγρά αμπάρια για να μαλακώσει. Η χαρά των μικροβίων.
- Τώρα περνάει από μία σειρά μηχανημάτων τα οποία α) αφαιρούν τα μεγάλα ξένα στοιχεία, όπως ποντίκια ή κεφάλια από ποντίκια ή μεγάλα έντομα, β) πέτρες, γ) ότι είναι ελαφρύτερο από ένα κόκκο σιταριού. Το πρώτο μηχάνημα είναι στην κορυφή του μύλου, γιατί καταβρωμάει από αυτά που βγάζει...
- Τελειώσαμε; Όχι βέβαια... Γιατί στο τέλος της παραγωγής του αλευριού υπάρχει ένα μηχάνημα (VIBRO) το οποίο χτυπάει σαν τρελό το αλεύρι για να σπάσουν τα αυγά των εντόμων που υπάρχουν μέσα σε αυτό!!! Και έτσι δεν μαμουνιάζει εύκολα το τελικό προϊόν...
Τυχερούλης δηλαδή!!! Τρως μαζί με το αλεύρι και πρωτεϊνες εντόμων και πρωτεϊνες από ένα σωρό βακτήρια και μύκητες!!!
.
οκ αν συμβαίνει αυτό ας πληρώσουμε για αποξηραμένο εμετό ιγκουάνα σε πακέτα
Σκατά νυχτερίδας με καφεΐνη θες;
Θές βέβαια αλλά σιγά μη το αντέχει η τσέπη σου.
Ξέβρεις ποιός είναι ο ακριβότερος και θεωρείται ο καλύτερος καφές του κόσμου;;;
.
Re: Νέα πηγή πρωτεΐνης - με τη σφραγίδα της ΕΕ
Δημοσιεύτηκε: 01 Μαρ 2021, 18:07
από OANNHSEA
Σπύρος έγραψε: 01 Μαρ 2021, 15:40
Leporello έγραψε: 01 Μαρ 2021, 15:37
Μιά χαρά θα είναι πρωτεΐνη από σκουλίκια. Κατ'αρχάς δεν θα τρώει κανείς σκουλίκια. Θα τρώει αλαντικά (π.χ. παριζάκι ή λουκάνικα) από σκουλίκια. Δεν υπάρχει λόγος να μη φάει κανείς αυτό το προϊόν. Οι λόγοι που δεν τρώει κατ'ευθείαν σκουλίκια είναι οι εξής:
- Αποκρουστική όψη των σκουλικιών
- Ενδεχόμενη γλοιώδης υφή του δέρματός τους.
- Απουσία μυών, με αποτέλεσμα ασυνήθιστη γεύση.
Κανένας από αυτούς τους παράγοντες δεν ισχύει γιά τα αλλαντικά από σκουλήκια. Δεν θα βλέπει κανείς σκουλήκια, η γλοιώδης υφή θα εξαφανισθεί με την επεξεργασία, ενώ η υφή του λουκάνικου θα είναι παρόμοια με του χοιρινού.
Ναι αλλά τότε θα έχεις νιτρικά/φωσφορικά άλατα κλπ, το θέμα είναι να είναι υγιεινή η τροφή.
Εάν θέλεις υγιεινή διατροφή, τότε μοναστηριακή δίαιτα και θα σε προμηθεύω καλλιεργημένο ψάρι σε εργαστήρια...
.
Re: Νέα πηγή πρωτεΐνης - με τη σφραγίδα της ΕΕ
Δημοσιεύτηκε: 01 Μαρ 2021, 18:09
από OANNHSEA
nowhere έγραψε: 01 Μαρ 2021, 14:28
OANNHSEA έγραψε: 01 Μαρ 2021, 08:59
Ναι ε;;;
Ε λοιπόν πάρε έξτρα την μάθηση για το πως φτιάχνεται το αλεύρι που τρως...
- Μπαίνει η αλωνιστική να αλέσει το σιτάρι. Μέσα στα σιτοχώραφα όμως υπάρχουν κάθε λογής έντομα, ποντίκια και μικρά πουλιά. Μέσα στο φορτηγό λοιπόν που πηγαίνει το σιτάρι στο σιλό αποθήκευσης, υπάρχουν πληθώρα έντομα, διάφορα άλλα φυτά, ποντικάκια, πουλιά ή μέρη αυτών.
- Το σιτάρι μπαίνει στο σιλό, μαζί με όλα τα παραπάνω. Λόγω της σκόνης τα μουμιοποιεί, αλλά ταυτόχρονα δημιουργεί και νέες γενιές εντόμων.
- Όταν απαιτηθεί το σιτάρι οδεύει προς το μύλο. Εκεί μπαίνει 24 ώρες στα υγρά αμπάρια για να μαλακώσει. Η χαρά των μικροβίων.
- Τώρα περνάει από μία σειρά μηχανημάτων τα οποία α) αφαιρούν τα μεγάλα ξένα στοιχεία, όπως ποντίκια ή κεφάλια από ποντίκια ή μεγάλα έντομα, β) πέτρες, γ) ότι είναι ελαφρύτερο από ένα κόκκο σιταριού. Το πρώτο μηχάνημα είναι στην κορυφή του μύλου, γιατί καταβρωμάει από αυτά που βγάζει...
- Τελειώσαμε; Όχι βέβαια... Γιατί στο τέλος της παραγωγής του αλευριού υπάρχει ένα μηχάνημα (VIBRO) το οποίο χτυπάει σαν τρελό το αλεύρι για να σπάσουν τα αυγά των εντόμων που υπάρχουν μέσα σε αυτό!!! Και έτσι δεν μαμουνιάζει εύκολα το τελικό προϊόν...
Τυχερούλης δηλαδή!!! Τρως μαζί με το αλεύρι και πρωτεϊνες εντόμων και πρωτεϊνες από ένα σωρό βακτήρια και μύκητες!!!
.
οκ αν συμβαίνει αυτό ας πληρώσουμε για αποξηραμένο εμετό ιγκουάνα σε πακέτα
Αν ψάξεις τους κανονισμούς των ΗΠΑ λέει πόσο ποσοστό εντόμων επιτρέπεται στο αλεύρι...
Δεν κάνω πλάκα...
.
Re: Νέα πηγή πρωτεΐνης - με τη σφραγίδα της ΕΕ
Δημοσιεύτηκε: 01 Μαρ 2021, 18:35
από Καραμελίτσα
sys3x έγραψε: 01 Μαρ 2021, 15:08
Καραμελίτσα έγραψε: 24 Φεβ 2021, 12:15
Αν ταϊζεις τα σκουλήκια κάστανα, λέτε να έχουν γεύση φουαγκρά;
Για τα σκλήκια δε έχω ιδέα αλλά για το άλλο άμα κατεβάσεις (όχι εσύ Λίτσα) κάνα λίτρο χυμό μπανάνα πχ βοηθάει τόσο στην υφή όσο και στη γεύση, και τίγκα στη πρωτεΐνα ε.
Αυτό είναι που λέμε αντρική τοξικότητα, το καταλαβαίνεις, έτσι;
Re: Νέα πηγή πρωτεΐνης - με τη σφραγίδα της ΕΕ
Δημοσιεύτηκε: 01 Μαρ 2021, 19:43
από John Brown Gun Club
Juno έγραψε: 28 Φεβ 2021, 23:02
Και τέτοια έχεις φάει βρε Μπλάκυ, κοσμογυρισμένε Ζορμπά εσύ!
Ευτυχως οχι. Εχω ομως φαει
καζου μαρτζου και εχω πιει αυτο το εξαιρετικο
κρασι.
Re: Νέα πηγή πρωτεΐνης - με τη σφραγίδα της ΕΕ
Δημοσιεύτηκε: 01 Μαρ 2021, 20:58
από sys3x
Καραμελίτσα έγραψε: 01 Μαρ 2021, 18:35
sys3x έγραψε: 01 Μαρ 2021, 15:08
Καραμελίτσα έγραψε: 24 Φεβ 2021, 12:15
Αν ταϊζεις τα σκουλήκια κάστανα, λέτε να έχουν γεύση φουαγκρά;
Για τα σκλήκια δε έχω ιδέα αλλά για το άλλο άμα κατεβάσεις (όχι εσύ Λίτσα) κάνα λίτρο χυμό μπανάνα πχ βοηθάει τόσο στην υφή όσο και στη γεύση, και τίγκα στη πρωτεΐνα ε.
Αυτό είναι που λέμε αντρική τοξικότητα, το καταλαβαίνεις, έτσι;
Όχι όχι, καμμία σχέση, δεν είναι καθόλου τοξικός ο χυμός μπανάνα, στο υπόσχομαι.
Re: Νέα πηγή πρωτεΐνης - με τη σφραγίδα της ΕΕ
Δημοσιεύτηκε: 01 Μαρ 2021, 22:31
από Σπύρος
OANNHSEA έγραψε: 01 Μαρ 2021, 18:07
Εάν θέλεις υγιεινή διατροφή, τότε μοναστηριακή δίαιτα και θα σε προμηθεύω καλλιεργημένο ψάρι σε εργαστήρια...
.
Το κατσικάκι με πατάτες είναι πολύ υγιεινό.