!!! DEVELOPMENT MODE !!!
σαρώνει το Ράδιο Αρβύλα
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: σαρώνει το Ράδιο Αρβύλα
Το ηθικό πλεονέκτημα της αριστεράς.
ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ - ΚΟΝΙΤΣΑ - ΓΡΑΜΜΟΣ - ΒΙΤΣΙ
-
Jolly Roger
- Phorum.gr user: Jolly Roger
και κάπως έτσι ο Κανάκης ένωσε τουιτερικούς Νεοδημοκράτες και Συριζαίους εναντίον του, όλοι τον κράζουν
https://twitter.com/AnAthenianToLDN/sta ... 1375930370
https://twitter.com/Roofonfire_aa/statu ... 8279400451
https://twitter.com/AnAthenianToLDN/sta ... 1375930370
https://twitter.com/Roofonfire_aa/statu ... 8279400451
.
Πολλοί μαλάκες μαζεύτηκαν στην εκπομπή..... μόνος ο Καλυβάτσης να την έκανε περισσότερο γέλιο θάβγαζε.....

.
Πολλοί μαλάκες μαζεύτηκαν στην εκπομπή..... μόνος ο Καλυβάτσης να την έκανε περισσότερο γέλιο θάβγαζε.....

.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
-
Citroenakias
- Phorum.gr user: Citroenakias
Μεγάλο σίχαμα ο Παναγιωτόπουλος. Οσοι τον διαβάζανε παλιά σε ενα ιστολογιο που ειχε skylos.gr καταλαβαινουνε
21 Μαρ 2020, 18:31
Albrecht έγραψε: 21 Μαρ 2020, 18:31 Πιστεύω σε ενα μηνα θα είμαστε κομπλέ. Θα μιλάμε για Κορωνοιο και θα χαζογελαμε.
Μεταλλαδες, αυτή η μάστιγα
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Τον έστειλαν για βρούβες τελικά, βλέπω.
- Sid Vicious
Εμπειρος Λεμμυ κατευθειαν τον πηρε χαμπαρι, τι θελει αυτος ο μαλακας φλωρος τωρα και ετσι
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
- Sid Vicious
Δεν ηταν μεταλλας ο Σταθης, δεκαετιες κυκλοφορω στα μεταλαδικα της πολης μια φορα δεν θυμαμαι να τον πετυχα
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
Ομολογω δεν πήρα γραμμή ποτέ χώθηκε αυτός στην εκπομπή γιατί την έβλεπα πολύ αραιά και καθόλου μεταξύ 04 και 10.
Θεωρώ πως διαχρονικά έχει μια πτωτική τάση από Κομφουζιο σε ΑΜΑΝ σε Ράδιο Αρβύλα με αποχωρήσεις των καλυτερων (αυτός που παίζει τη γριά καμία σχέση με καλυβατση) αλλά ήταν έκπληξη το 2010 βαρωντας άοπλη σκοπια θυρωρού στο ΕΘΚΕΠΙΧ να δω αυτή τη φατσα (εγώ διάβαζα το Theory of Mind αλλά οι αξιωματικοί δεν έχαναν επεισόδιο ράδιο αρβύλα και ήταν αδύνατο να το αποφύγεις αν σε βάζαμε μέσα στο θάλαμο επιχειρήσεων με τη γιγαντοοθονη πχ για αγγαρεια). Αυτό λέει και ο,τι μπορεί να ειπωθεί για το επίπεδο και την ανατρεπτικοτητα της εκπομπής. Αλλά ξεφεύγω από το θέμα μου που ήταν η έκπληξη βλέποντας αυτόν (που τον ονόμασα Κουκουβαγιοφατσα και δεν είχα ποτέ μάθει το όνομά του ως σήμερα) αλλά και τον άλλον που τον λέω αρχιδοτριχομπαλο γυαλακια και ακόμα δεν ξέρω πως ονομάζεται.
Σε φάση πώς βρέθηκε αυτός εκεί; Ο άλλος ας πούμε που παίζει τη γριά ξέρω πώς χώθηκε σιγά σιγά παίζοντας τη γριά. Τούτος δεν κολλαγε.
Τώρα καταλαβαίνω πως το επαγγελματικό του προσόν ήταν μεταλ φιγούρα της Θεσσαλονίκης πράγμα που θεωρώ γελοίο και θλιβερό σε πολλαπλά επίπεδα.
Είμαι περίεργος ο αρχιδοτριχομπαλος τι ιστορία έχει.
Θεωρώ πως διαχρονικά έχει μια πτωτική τάση από Κομφουζιο σε ΑΜΑΝ σε Ράδιο Αρβύλα με αποχωρήσεις των καλυτερων (αυτός που παίζει τη γριά καμία σχέση με καλυβατση) αλλά ήταν έκπληξη το 2010 βαρωντας άοπλη σκοπια θυρωρού στο ΕΘΚΕΠΙΧ να δω αυτή τη φατσα (εγώ διάβαζα το Theory of Mind αλλά οι αξιωματικοί δεν έχαναν επεισόδιο ράδιο αρβύλα και ήταν αδύνατο να το αποφύγεις αν σε βάζαμε μέσα στο θάλαμο επιχειρήσεων με τη γιγαντοοθονη πχ για αγγαρεια). Αυτό λέει και ο,τι μπορεί να ειπωθεί για το επίπεδο και την ανατρεπτικοτητα της εκπομπής. Αλλά ξεφεύγω από το θέμα μου που ήταν η έκπληξη βλέποντας αυτόν (που τον ονόμασα Κουκουβαγιοφατσα και δεν είχα ποτέ μάθει το όνομά του ως σήμερα) αλλά και τον άλλον που τον λέω αρχιδοτριχομπαλο γυαλακια και ακόμα δεν ξέρω πως ονομάζεται.
Σε φάση πώς βρέθηκε αυτός εκεί; Ο άλλος ας πούμε που παίζει τη γριά ξέρω πώς χώθηκε σιγά σιγά παίζοντας τη γριά. Τούτος δεν κολλαγε.
Τώρα καταλαβαίνω πως το επαγγελματικό του προσόν ήταν μεταλ φιγούρα της Θεσσαλονίκης πράγμα που θεωρώ γελοίο και θλιβερό σε πολλαπλά επίπεδα.
Είμαι περίεργος ο αρχιδοτριχομπαλος τι ιστορία έχει.
- Dwarven Blacksmith
Υποδειγματική η αντίδραση τους. Ασχέτως πόσοι θα την πιστέψουν. Που δεν αποκλείεται να είναι πολλοί εκτός τουίτερ.
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Ελα ρε συ μέταλλο ήταν κάποτε με πιο κλασικά ακούσματα. Φαν των Deep purple από μικρή ηλικία. Εγώ τον θυμάμαι σε συναυλίες και στα early 90s. Βασικά σε μια συναυλία Saxon στον μύλο το 1996 και σε μια του Michael Shencker to 2012 τον είχα δίπλα μου. Στην εκπομπή που έκανε στο ραδιόφωνο στα μέσα των 2000ς πάντως έπαιζε κυρίως αλτερνατιβ παπαριές.Sid Vicious έγραψε: 13 Δεκ 2021, 21:58Δεν ηταν μεταλλας ο Σταθης, δεκαετιες κυκλοφορω στα μεταλαδικα της πολης μια φορα δεν θυμαμαι να τον πετυχα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Arisvilla την 13 Δεκ 2021, 22:08, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Eθνικοκοινωνιστης
με βαση το πως ντυνονται μεγαλοδειχνουν τα περισσοτερα ανηλικα οπως και την βιομηχανια ψευδων καταγγελιων μην σπευσετε να τον σταυρωσετε προωρα 
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Eθνικοκοινωνιστης
incel before it was cool

"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 41 Απαντήσεις
- 2023 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Σέλευκας