!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Gen X, the Switzerland of generations,

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Re: Gen X, the Switzerland of generations,

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Lugozzi έγραψε: 12 Φεβ 2021, 16:18
talaipwros έγραψε: 12 Φεβ 2021, 16:17 Το Xennial τι είναι τώρα; millennials που ντρέπονται για τη γενιά τους; ( λογικόν)
Best of both worlds :)
Σαχλαμάρες. Θα σας πω εγώ που γεννήθηκα το '82, έχω αδερφό του '85, του '80 και αδερφή του '78. Ξεκάθαρα διαφορετική γενιά οι δυο μας από τους δυο μεγαλύτερους. Παρότι μεγαλώσαμε μαζί και έχουμε κοινά βιώματα από την παιδική μας ηλικία, είναι τόσο γαμημένα ισχυρή η συσχέτιση των γενεών, που ξεκάθαρα βλέπω τον μεγάλο μου αδερφό και την αδερφή μου σαν διαφορετική γενιά. Και αυτοί και οι φίλοι τους έχουν τον ίδιο βαθμό τεχνολογικού αλφαβητισμού με τους υπόλοιπους Xers, η γλώσσα που χρησιμοποιούν, ο τρόπος που σκέφτονται... ανήκουν ξεκάθαρα στην προηγούμενη γενιά.

Μπορείς βέβαια να χωρίσεις τους Μιλένιαλ σε δυο κομμάτια, όπως είπα και πιο πίσω στο νήμα και μάλιστα αυτό πραγματευόταν το πρώτο από τα δοκίμια που ανέφερα, από το οποίο έχω κάπου στον υπολογιστή μου μόνο το μισό (το άλλο μισό το έφαγε η μαρμάγκα του παλιού φόρουμ). Άλλα σίγουρα δεν μπορείς να πας πίσω από το 1981 το μέγιστο. Μπορώ να δεχτώ ότι κάποιοι είναι στο μεταίχμιο και παρουσιάζουν στοιχεία κι από τις δυο γενιές, αλλά πάντα θα ρέπουν προς μια συγκεκριμένη κατεύθυνση, γιατί ο τρόπος που λειτουργούν οι γενιές είναι ελκυστικός. Είναι ένα σετ φιλοσοφίας που αναγκαστικά θα σε τραβήξει προς την μια πλευρά ή την άλλην, ειδικά αν πρόκειται για γενιές με ισχυρές αντιθέσεις.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

talaipwros έγραψε: 12 Φεβ 2021, 16:17 Το Xennial τι είναι τώρα; millennials που ντρέπονται για τη γενιά τους;
Μπινγκο. Μιλλενιαλ από Χονγκ Κονγκ. Προσωπικά σας τους χαρίζω.
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Άβαταρ μέλους
panos291

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από panos291 »

hellegennes έγραψε: 12 Φεβ 2021, 16:43
talaipwros έγραψε: 12 Φεβ 2021, 16:17 Το Xennial τι είναι τώρα; millennials που ντρέπονται για τη γενιά τους; ( λογικόν)
Σαχλαμάρες. Θα σας πω εγώ που γεννήθηκα το '82, έχω αδερφό του '85, του '80 και αδερφή του '78. Ξεκάθαρα διαφορετική γενιά οι δυο μας από τους δυο μεγαλύτερους. Παρότι μεγαλώσαμε μαζί και έχουμε κοινά βιώματα από την παιδική μας ηλικία, είναι τόσο γαμημένα ισχυρή η συσχέτιση των γενεών, που ξεκάθαρα βλέπω τον μεγάλο μου αδερφό και την αδερφή μου σαν διαφορετική γενιά. Και αυτοί και οι φίλοι τους έχουν τον ίδιο βαθμό τεχνολογικού αλφαβητισμού με τους υπόλοιπους Xers, η γλώσσα που χρησιμοποιούν, ο τρόπος που σκέφτονται... ανήκουν ξεκάθαρα στην προηγούμενη γενιά.
Βλέπεις σαν διαφορετική γενιά τον αδερφό σου που σε περνά 2 χρονια? :smt017
Άβαταρ μέλους
Lugozzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lugozzi »

panos291 έγραψε: 12 Φεβ 2021, 17:18
hellegennes έγραψε: 12 Φεβ 2021, 16:43

:smt005:
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Άβαταρ μέλους
Lugozzi

Ερμής έγραψε: 12 Φεβ 2021, 16:26 Το οποίο το βρίσκω λογικό. Τι σχέση έχει ένας του 81-83 με έναν του 95-96
:smt023
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Άβαταρ μέλους
enterprise-psi
Υπερσυντονιστής
Phorum.gr user: enterprise-psi
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enterprise-psi »

Lugozzi έγραψε: 12 Φεβ 2021, 19:19
Ερμής έγραψε: 12 Φεβ 2021, 16:26 Το οποίο το βρίσκω λογικό. Τι σχέση έχει ένας του 81-83 με έναν του 95-96
Πολύχρονος για χθες , με υγεία !
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Άβαταρ μέλους
Lugozzi

enterprise-psi έγραψε: 12 Φεβ 2021, 19:19
Lugozzi έγραψε: 12 Φεβ 2021, 19:19
Πολύχρονος για χθες , με υγεία !
Σ ευχαριστώ πολύ!
Να είσαι καλά!
:wave:
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Άβαταρ μέλους
hellegennes

panos291 έγραψε: 12 Φεβ 2021, 17:18 Βλέπεις σαν διαφορετική γενιά τον αδερφό σου που σε περνά 2 χρονια? :smt017
Δεν τον βλέπω σαν διαφορετική γενιά, είναι διαφορετική γενιά. Είναι οριακά βέβαια, γιατί είναι του '80, αλλά έχει περισσότερα κοινά γνωρίσματα των Xers παρά των Μιλένιαλ.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μπουμεράκια ξεδιπλώνουν την φιλοσοφία τους για τον κόσμο, κριτικάρουν τους παππούδες τους και επιδεικνύουν την περιφρόνησή τους για την μόρφωση:

Εικόνα
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
Scouser

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scouser »

Εκ των πατριαρχών της γενιάς:
Εικόνα
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
Άβαταρ μέλους
EKPLIKTIKOS

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από EKPLIKTIKOS »

Επειδή είναι οριακά κ μιλάμε για transition εποχή μπορεί να παίζει από άτομο σε άτομο ποσο Xer είναι. Η αδερφή μου το 81 είναι Xer, κ ολη η τάξη της το ίδιο στο σχολείο. Στο fb είναι μπάρμπας τελείως, ο πατέρας μας ο μπουμερ δεν ποστάρει τις μπουμεριες της
Άβαταρ μέλους
panos291

Scouser έγραψε: 31 Μαρ 2021, 15:45 Εκ των πατριαρχών της γενιάς:
Εικόνα
Για 6 μηνες τον φαγαμε αυτον :011:
Άβαταρ μέλους
panos291

EKPLIKTIKOS έγραψε: 31 Μαρ 2021, 15:51
Επειδή είναι οριακά κ μιλάμε για transition εποχή μπορεί να παίζει από άτομο σε άτομο ποσο Xer είναι. Η αδερφή μου το 81 είναι Xer, κ ολη η τάξη της το ίδιο στο σχολείο. Στο fb είναι μπάρμπας τελείως, ο πατέρας μας ο μπουμερ δεν ποστάρει τις μπουμεριες της
Ωπα, μιλενιαλ ειναι η αδερφή σου :003:
Άβαταρ μέλους
Καραμελίτσα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Καραμελίτσα »

Οι Χ-ερ είναι όντως η γενιά του τίποτα: άχρωμοι, άοσμοι, άμορφοι, γι' αυτό δεν υπάρχει λόγος να τους κριτικάρεις. Είναι απρόσωπα minions σε χολυγουντιανή ταινία.

Είναι τα πιο άμεσα θύματα των μπούμερς, ούτε κάν τους έπαιρνε να εκφράζουν αγανάκτηση όταν ήταν μικροί.
Z
Άβαταρ μέλους
panos291

Καραμελίτσα έγραψε: 31 Μαρ 2021, 16:26 Οι Χ-ερ είναι όντως η γενιά του τίποτα: άχρωμοι, άοσμοι, άμορφοι, γι' αυτό δεν υπάρχει λόγος να τους κριτικάρεις. Είναι απρόσωπα minions σε χολυγουντιανή ταινία.

Είναι τα πιο άμεσα θύματα των μπούμερς, ούτε κάν τους έπαιρνε να εκφράζουν αγανάκτηση όταν ήταν μικροί.
Μαλακιες.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”