!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μενιοφοβικοί χρήστες
-
Γενιά της Αγαμίας
Re: Μενιοφοβικοί χρήστες
προτείνω μέσα από την καρδιά μου να πιάσεις τα συμβολαιογραφικά και να αφήσεις τα ποινικά εκεί που κάθονται
- relativer777
- Phorum.gr user: relativer777
Καλώς τονε Και ας άργησε !!!stavmanr έγραψε: 24 Ιαν 2021, 15:50Γενιά της Αγαμίας έγραψε: 24 Ιαν 2021, 14:58βασικά έχει την (ψιλή, λόγω φωνής) κυριότητα και εγώ την επικαρπία
"Επικαρπία αιτία μπαν" ονομάζεται και είναι ένα είδος επικαρπίας που έχει εφαρμογή μέχρι το μπαν του χρήστη.
Αμέσως μετά επιστρέφει αυτοδίκαια στον κάτοχο της ψιλής κυριότητας.
Το πλήρες νομικό κείμενο έχει ως εξής:
"Η επικαρπία συνιστάται με δικαιοπραξία εν ενεργεία χρήστη ή με χρησικτησία.
Επίσης η επικαρπία μπορεί να συσταθεί και με δωρεά αιτία μπαν, η οποία είναι δικαιοπραξία εν ενεργεία του χρήστη.
Επίσης η επικαρπία αιτία μπαν είναι συνηθισμένη μορφή σύστασης επικαρπίας (με διαθήκη). Στην περίπτωση αυτή έχουμε επικαρπία με τον χαρακτήρα κληρονομικής εγκατάστασης ή κληροδοσίας "
Εντάξει ?
Πέταξες την παπαριά σου και σ' αυτό το νήμα.
Περίμενε, θα έρθει και ο Nadros να σε περιλάβει !
Η ζωή είναι ωραία γι'αυτούς που ξέρουν να την ομορφαίνουν
Ποια καρδιά;Γενιά της Αγαμίας έγραψε: 24 Ιαν 2021, 15:58 προτείνω μέσα από την καρδιά μου να πιάσεις τα συμβολαιογραφικά και να αφήσεις τα ποινικά εκεί που κάθονται
"Θα φωνάξω το μπαμπά μου", "θα δεις εσύ" και λοιπά;
-
Γενιά της Αγαμίας
και από αυτήν μόνο την επικαρπία έχω, την ψιλή την χάρισα σε μικρά κομματάκια σε κάμποσες φορουμίτισσεςstavmanr έγραψε: 24 Ιαν 2021, 15:59Ποια καρδιά;Γενιά της Αγαμίας έγραψε: 24 Ιαν 2021, 15:58 προτείνω μέσα από την καρδιά μου να πιάσεις τα συμβολαιογραφικά και να αφήσεις τα ποινικά εκεί που κάθονται![]()
εξού και με πήρανε στην ψιλή, τύπε
μην υπερβαλλουμεNaida έγραψε: 24 Ιαν 2021, 15:25John εδώ έχει δίκιο ο Winston.Winston Smith έγραψε: 24 Ιαν 2021, 15:22Έλα ρε τζον, κάθεσαι σε άλλα νήματα και πετάς το ένα "είσαι σεξιστής" μετά το άλλο και ποστάρεις σεξιστικά σχόλια για το ποιος είναι ο ρόλος μιας μεγαλύτερης γυναίκας απλά και μόνο επειδή θες να την προσβάλλεις; Όταν θέλουμε να προσβάλλουμε άτομα που διαφωνούμε επιτρέπεται ο σεξισμός;John Brown Gun Club έγραψε: 24 Ιαν 2021, 01:47 αντι ν ασχολεισαι με τα εγγονια σου η να φτιαχνεις σπανακοπιτες, οπως καθε κυρια της ηλικιας σου
δεν την αποκάλεσε και πατσαβουρα
- John Brown Gun Club
να δεχτω πως ειναι μια διακριση σχετικη με την ηλικια, ναι ισως, αλλα ειναι περισσοτερο μια διακριση σε σχεση με την ωριμοτητα που θα πρεπε να ειχε καποιος σε αυτη την ηλικια αλλα αντιθετα συμπεριφερεται σαν ανοητη τσατισμενη εφηβη. Σε καμια περιπτωση δεν ειναι σεξιστικη διακριση.Winston Smith έγραψε: 24 Ιαν 2021, 15:22Έλα ρε τζον, κάθεσαι σε άλλα νήματα και πετάς το ένα "είσαι σεξιστής" μετά το άλλο και ποστάρεις σεξιστικά σχόλια για το ποιος είναι ο ρόλος μιας μεγαλύτερης γυναίκας απλά και μόνο επειδή θες να την προσβάλλεις; Όταν θέλουμε να προσβάλλουμε άτομα που διαφωνούμε επιτρέπεται ο σεξισμός;John Brown Gun Club έγραψε: 24 Ιαν 2021, 01:47 αντι ν ασχολεισαι με τα εγγονια σου η να φτιαχνεις σπανακοπιτες, οπως καθε κυρια της ηλικιας σου
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
- Winston Smith
Το να φτιάχνεις σπανακόπιτες είναι ένδειξη ωριμότητας; Επίσης αν μιλούσες σε άντρα σίγουρα δεν θα του έλεγες ότι θα πρέπει να φτιάχνει σπανακόπιτες, άρα μια χαρά σεξιστικό είναι το σχόλιο σου. Ευαισθησίες αλά καρτ φίλε απλά και μόνο για να δικαιολογήσουμε τον εαυτό μας όταν είναι θολωμένος και θέλει να προσβάλει τον άλλον (ακόμα και με πράγματα που στη θεωρία απεχθανόμαστε).John Brown Gun Club έγραψε: 24 Ιαν 2021, 16:56να δεχτω πως ειναι μια διακριση σχετικη με την ηλικια, ναι ισως, αλλα ειναι περισσοτερο μια διακριση σε σχεση με την ωριμοτητα που θα πρεπε να ειχε καποιος σε αυτη την ηλικια αλλα αντιθετα συμπεριφερεται σαν ανοητη τσατισμενη εφηβη. Σε καμια περιπτωση δεν ειναι σεξιστικη διακριση.Winston Smith έγραψε: 24 Ιαν 2021, 15:22Έλα ρε τζον, κάθεσαι σε άλλα νήματα και πετάς το ένα "είσαι σεξιστής" μετά το άλλο και ποστάρεις σεξιστικά σχόλια για το ποιος είναι ο ρόλος μιας μεγαλύτερης γυναίκας απλά και μόνο επειδή θες να την προσβάλλεις; Όταν θέλουμε να προσβάλλουμε άτομα που διαφωνούμε επιτρέπεται ο σεξισμός;John Brown Gun Club έγραψε: 24 Ιαν 2021, 01:47 αντι ν ασχολεισαι με τα εγγονια σου η να φτιαχνεις σπανακοπιτες, οπως καθε κυρια της ηλικιας σου
- John Brown Gun Club
θα του λεγα να παιζει μπιριμπα στο καφενειο ρε φιλε, δεν εχω δει πολλους αντρες ανω των 60 να ψηνουν σπανακοπιτες τι να κανουμε. Οι μπουμερς στο ιντερνε ειναι μαστιγα. Αυτο θα πρεπε να σε απασχολει και οχι ο δικος μου ανυποστατος σεξισμος που μου προσαπτουν υποκριτικα ατομα με το χειροτερο ιστορικο αντιδραστικων αποψεων εδω μεσα.Winston Smith έγραψε: 24 Ιαν 2021, 17:08Το να φτιάχνεις σπανακόπιτες είναι ένδειξη ωριμότητας; Επίσης αν μιλούσες σε άντρα σίγουρα δεν θα του έλεγες ότι θα πρέπει να φτιάχνει σπανακόπιτες, άρα μια χαρά σεξιστικό είναι το σχόλιο σου. Ευαισθησίες αλά καρτ φίλε απλά και μόνο για να δικαιολογήσουμε τον εαυτό μας όταν είναι θολωμένος και θέλει να προσβάλει τον άλλον (ακόμα και με πράγματα που στη θεωρία απεχθανόμαστε).John Brown Gun Club έγραψε: 24 Ιαν 2021, 16:56να δεχτω πως ειναι μια διακριση σχετικη με την ηλικια, ναι ισως, αλλα ειναι περισσοτερο μια διακριση σε σχεση με την ωριμοτητα που θα πρεπε να ειχε καποιος σε αυτη την ηλικια αλλα αντιθετα συμπεριφερεται σαν ανοητη τσατισμενη εφηβη. Σε καμια περιπτωση δεν ειναι σεξιστικη διακριση.Winston Smith έγραψε: 24 Ιαν 2021, 15:22
Έλα ρε τζον, κάθεσαι σε άλλα νήματα και πετάς το ένα "είσαι σεξιστής" μετά το άλλο και ποστάρεις σεξιστικά σχόλια για το ποιος είναι ο ρόλος μιας μεγαλύτερης γυναίκας απλά και μόνο επειδή θες να την προσβάλλεις; Όταν θέλουμε να προσβάλλουμε άτομα που διαφωνούμε επιτρέπεται ο σεξισμός;
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
- Winston Smith
Περίμενα να πεις ένα νταξει μαλακία το πα θολωμένος, όχι να υποστηρίξεις ότι το ψήσιμο σπανακόπιτας είναι ένδειξη ωριμότητας (ελεος). Τέλος πάντων.
Κι εγώ αυτό περίμενα να πει.Winston Smith έγραψε: 24 Ιαν 2021, 17:17 Περίμενα να πεις ένα νταξει μαλακία το πα θολωμένος, όχι να υποστηρίξεις ότι το ψήσιμο σπανακόπιτας είναι ένδειξη ωριμότητας (ελεος). Τέλος πάντων.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
από που προκύπτει αυτό?εγώ νομίζω εξήγησα γιατί δεν μετράει η άποψη σουJohn Brown Gun Club έγραψε: 24 Ιαν 2021, 12:08 Απο ποιους ομως; απο σπασαρχιδηδες μπουμερς και απο τηνειτζερς που "γεννηθηκαν την λαθος δεκαετια" και απο κανα καγκουρα σαν και σενα που θεωρει το παρελθον σαν κατι το ιερο.
- Γενιά της Αμαρτίας
- Phorum.gr user: Γενιά των 700
Γριά είναι η Πασιφάη; Τώρα εξηγούνται όλα.John Brown Gun Club έγραψε: 24 Ιαν 2021, 14:59λιγες αναρτησεις πριν...Πασιφάη έγραψε: 24 Ιαν 2021, 14:28 Ακατάληπτες παπάρες από άνθρωπο που δεν ορίζει τουλάχιστον τη λογική προσέγγιση σε κάθε θέμα. Που αρέσκεται να υποδεικνύει και να επιδεικνύει όπου σταθεί κι όπου βρεθεί, την ψυχοπάθειά του ωσάν καθοδηγητής τιμωρός που πρέπει να επιβάλλει τις απόψεις του πάση θυσία. Σεξιστής, μανιοκαταθλιπτικός, που νομίζει πως ορίζει τη θέση μιας γυναίκας στο κοινωνικό γίγνεσθαι. Αυτος κομπάζει δα, πως είναι προοδευτικός, ενώ βρίθει ρατσιστικής υποστήριξης, σε κάθε δημοσίευσή του. Θεωρεί πως κατέχει ''αποδεδειγμένα'' την ανατροφή των εκάστοτε συνομιλητών του, βάζοντας επιδεικτικά τη βούλα του, που ουδόλως ταιριάζει με την περιγραφή που επιτάσσει το μίσος που τον διακατέχει.
Εγώ να ευχηθώ περαστικά και στον ψυχίατρο που θα σε αναλάβει, ''κουράγιο''.
Επειδη όμως δεν ειμαι αγνωμων, σου αφιερώνω το παρακάτω, με τις ειλικρινείς ευχές μου, για άμεση ίαση.![]()
![]()
οκ μπουμερινα
Έτσι πρέπει να γίνει, έτσι θα γίνει.
-
Γενιά της Αγαμίας
Paris έγραψε: 24 Ιαν 2021, 16:47μην υπερβαλλουμεNaida έγραψε: 24 Ιαν 2021, 15:25John εδώ έχει δίκιο ο Winston.Winston Smith έγραψε: 24 Ιαν 2021, 15:22
Έλα ρε τζον, κάθεσαι σε άλλα νήματα και πετάς το ένα "είσαι σεξιστής" μετά το άλλο και ποστάρεις σεξιστικά σχόλια για το ποιος είναι ο ρόλος μιας μεγαλύτερης γυναίκας απλά και μόνο επειδή θες να την προσβάλλεις; Όταν θέλουμε να προσβάλλουμε άτομα που διαφωνούμε επιτρέπεται ο σεξισμός;
δεν την αποκάλεσε και πατσαβουρα
μόκο κάνει τώρα το ρεντίκολο
-
Γενιά της Αγαμίας
κάγκουρας ο nowhereJohn Brown Gun Club έγραψε: 24 Ιαν 2021, 12:08Απο ποιους ομως; απο σπασαρχιδηδες μπουμερς και απο τηνειτζερς που "γεννηθηκαν την λαθος δεκαετια" και απο κανα καγκουρα σαν και σενα που θεωρει το παρελθον σαν κατι το ιερο.
και λεξικό να ανοίξεις και να τον στολίζεις 10 ώρες με ό,τι βρεις, πιο πιθανό να πέσεις πιο πολύ μέσα
άστο δεν το σώζεις
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Γενιά της Αγαμίας την 24 Ιαν 2021, 17:50, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 122 Απαντήσεις
- 5378 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από lonelyrider
-
- 575 Απαντήσεις