!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Tαμα
Συντονιστής: ΟΥΤΙΣ
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
- tanipteros
Re: Tαμα
επειδή οι σχιζοφρενείς εμφανίζουν μια άρρωστης μορφής τηλεπάθεια τους ταυτίζουν με τους υγιής τηλεπαθητικούς.
δεν βγαίνουνε...δεν βγαίνουνε, τα δόλια τα κατσίκια μας...
και μεις θα παλαβωσουμε..με όλα μας τα δίκια μας...!!!

Ο Άγιος Παΐσιος έκανε ότι ο ΧριστόςΤζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 10 Ιαν 2021, 14:59το 1% του πληθυσμού της Γης πάσχει από κάποιου είδους σχιζοφρένεια.bluerose έγραψε: 10 Ιαν 2021, 14:54 Ξεφεύγεις από αυτό που ρώτησες
Τόσοι άνθρωποι που πληροφορουταν δια μέσω Αγίων είναι σχιζο;
Θεραπευει... Όταν η σωματική ασθένεια προκαλουταν από κάποιο πνευματικο λάθος
Δλδ θα μου βγάλεις το Χριστό ότι ;
Ήμαρτον
Κυριε ελέησον
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
αυτοί οι 5200 που πέθαναν στην Ελλάδα έκαναν κάποιο πνευματικό λάθος;bluerose έγραψε: 10 Ιαν 2021, 15:04Ο Άγιος Παΐσιος έκανε ότι ο ΧριστόςΤζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 10 Ιαν 2021, 14:59το 1% του πληθυσμού της Γης πάσχει από κάποιου είδους σχιζοφρένεια.bluerose έγραψε: 10 Ιαν 2021, 14:54 Ξεφεύγεις από αυτό που ρώτησες
Τόσοι άνθρωποι που πληροφορουταν δια μέσω Αγίων είναι σχιζο;
Ήμαρτον
Κυριε ελέησον
και το παιδί με εγκεφαλική παράλυση που μου φεραν από ένα ίδρυμα και τα κάνει πάνω του, φαντάζομαι κάποιο πνευματικό λάθος θα έκανε.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
- tanipteros
δεν είναι όλοι οι πνευματικοί άνθρωποι τηλεπαθητικοί μπλου μου...
εγώ είμαι τηλεπαθητικός και έχω μιλήσει με άπειρες φωνές σε διαλογισμό...άλλοι ήταν σχιζο, άλλοι φανατικοί, άλλοι, είχαν περιεργες εμπειρίες...ένας με είπε ότι είμαι δρακονιανός διότι δεν του άρεζαν αυτά που του λεγα....γενικώς έχω περάσει από χίλια κύμματα και πάντα μιλούσα με ανθρώπους πουμερικοί το πάιζαν θεοί αλλά τους έπαιρνα χαμπάρι εύκολα...
μπλου μου εγώ έχω πνευματικό οδηγό τον φύλλακα πνεύμα που μιλάμε αρκετές φορές...από όλες τις φωνές που έχω μιλήσει μόνο αυτόν αναγνωρίζω σαν ένα θείο ον κάτι διαφορετικό από άνθρωπο...
εγώ είμαι τηλεπαθητικός και έχω μιλήσει με άπειρες φωνές σε διαλογισμό...άλλοι ήταν σχιζο, άλλοι φανατικοί, άλλοι, είχαν περιεργες εμπειρίες...ένας με είπε ότι είμαι δρακονιανός διότι δεν του άρεζαν αυτά που του λεγα....γενικώς έχω περάσει από χίλια κύμματα και πάντα μιλούσα με ανθρώπους πουμερικοί το πάιζαν θεοί αλλά τους έπαιρνα χαμπάρι εύκολα...
μπλου μου εγώ έχω πνευματικό οδηγό τον φύλλακα πνεύμα που μιλάμε αρκετές φορές...από όλες τις φωνές που έχω μιλήσει μόνο αυτόν αναγνωρίζω σαν ένα θείο ον κάτι διαφορετικό από άνθρωπο...

- ksk
- Phorum.gr user: ksk
tanipteros έγραψε: 10 Ιαν 2021, 01:29 από ότι είδα στο αρχικό ποστ του νήματος το παλικάρι που χτύπησε το έκανε τάμα για θεραπεία άλλου ανθρώπου που πάσχει από λευχαιμία...
Οι αρρώστιες συνήθως συνδέονται με αρνητικό κάρμα. Όποιος πάει να υποστηρίξει πνευματικά ένα κακό κάρμα το φορτώνεται και ο ίδιος τις αρνητικές πνευματικές ενέργειες. Ποιος ξέρει αυτός με την λευχαιμία σε τι πνευματικές αρνητικές ενέργειες είναι μπλεγμένος ώστε οι ενέργιες του να είναι τόσο μισητές που να χτυπάν όποιον πάει να τον βοηθήσει... Ο νέος που έκανε το τάμα το πήρε πάνω του και οι αρνητικές ενέργειες τον χτύπησαν και αυτόν.
Σε τέτοιες περιπτώσεις θέλει καλό πνευματικό να ξεμπλέξει το κουβάρι των πνευματικών ενεργειών και να θεραπεύσει πνευματικά πρώτα και τους 2.
Λυπάμαι και για τα 2 τα παλικάρια!
Παρατηρητής...
- tanipteros
φίλε μη χαλάς τα τούβλα τα θέλουμε...εκτονώσου διαφορετικά..ksk έγραψε: 10 Ιαν 2021, 15:11tanipteros έγραψε: 10 Ιαν 2021, 01:29 από ότι είδα στο αρχικό ποστ του νήματος το παλικάρι που χτύπησε το έκανε τάμα για θεραπεία άλλου ανθρώπου που πάσχει από λευχαιμία...
Οι αρρώστιες συνήθως συνδέονται με αρνητικό κάρμα. Όποιος πάει να υποστηρίξει πνευματικά ένα κακό κάρμα το φορτώνεται και ο ίδιος τις αρνητικές πνευματικές ενέργειες. Ποιος ξέρει αυτός με την λευχαιμία σε τι πνευματικές αρνητικές ενέργειες είναι μπλεγμένος ώστε οι ενέργιες του να είναι τόσο μισητές που να χτυπάν όποιον πάει να τον βοηθήσει... Ο νέος που έκανε το τάμα το πήρε πάνω του και οι αρνητικές ενέργειες τον χτύπησαν και αυτόν.
Σε τέτοιες περιπτώσεις θέλει καλό πνευματικό να ξεμπλέξει το κουβάρι των πνευματικών ενεργειών και να θεραπεύσει πνευματικά πρώτα και τους 2.
Λυπάμαι και για τα 2 τα παλικάρια!![]()
![]()

- ksk
Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 10 Ιαν 2021, 15:08αυτοί οι 5200 που πέθαναν στην Ελλάδα έκαναν κάποιο πνευματικό λάθος;bluerose έγραψε: 10 Ιαν 2021, 15:04Ο Άγιος Παΐσιος έκανε ότι ο ΧριστόςΤζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 10 Ιαν 2021, 14:59
το 1% του πληθυσμού της Γης πάσχει από κάποιου είδους σχιζοφρένεια.
Ήμαρτον
Κυριε ελέησον
και το παιδί με εγκεφαλική παράλυση που μου φεραν από ένα ίδρυμα και τα κάνει πάνω του, φαντάζομαι κάποιο πνευματικό λάθος θα έκανε.
Παρατηρητής...
- tanipteros
δεν ξέρεις το κάρμα του καθενός φίλτατεksk έγραψε: 10 Ιαν 2021, 15:15Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 10 Ιαν 2021, 15:08αυτοί οι 5200 που πέθαναν στην Ελλάδα έκαναν κάποιο πνευματικό λάθος;bluerose έγραψε: 10 Ιαν 2021, 15:04
Ο Άγιος Παΐσιος έκανε ότι ο Χριστός
Ήμαρτον
Κυριε ελέησον
και το παιδί με εγκεφαλική παράλυση που μου φεραν από ένα ίδρυμα και τα κάνει πάνω του, φαντάζομαι κάποιο πνευματικό λάθος θα έκανε.ειναι μπλεγμένος σε αρνητικές ενέργειες...τι άλλο θα ακούσουμε!

- ksk
Καταλαβαίνω το γιατί τα θέλετε και μην ανησυχείς υπαρχουν πολλά...tanipteros έγραψε: 10 Ιαν 2021, 15:14φίλε μη χαλάς τα τούβλα τα θέλουμε...εκτονώσου διαφορετικά..ksk έγραψε: 10 Ιαν 2021, 15:11tanipteros έγραψε: 10 Ιαν 2021, 01:29 από ότι είδα στο αρχικό ποστ του νήματος το παλικάρι που χτύπησε το έκανε τάμα για θεραπεία άλλου ανθρώπου που πάσχει από λευχαιμία...
Λυπάμαι και για τα 2 τα παλικάρια!![]()
![]()
Παρατηρητής...
Που να βγάλεις άκρη με τη δεοντολογία...Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 10 Ιαν 2021, 15:08αυτοί οι 5200 που πέθαναν στην Ελλάδα έκαναν κάποιο πνευματικό λάθος;bluerose έγραψε: 10 Ιαν 2021, 15:04Ο Άγιος Παΐσιος έκανε ότι ο ΧριστόςΤζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 10 Ιαν 2021, 14:59
το 1% του πληθυσμού της Γης πάσχει από κάποιου είδους σχιζοφρένεια.
Ήμαρτον
Κυριε ελέησον
Αυτά ρωτα τα σε ιερεα
- ksk
Είσαι και τηλεπαθητικος...tanipteros έγραψε: 10 Ιαν 2021, 15:17δεν ξέρεις το κάρμα του καθενός φίλτατεksk έγραψε: 10 Ιαν 2021, 15:15Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 10 Ιαν 2021, 15:08
αυτοί οι 5200 που πέθαναν στην Ελλάδα έκαναν κάποιο πνευματικό λάθος;
και το παιδί με εγκεφαλική παράλυση που μου φεραν από ένα ίδρυμα και τα κάνει πάνω του, φαντάζομαι κάποιο πνευματικό λάθος θα έκανε.ειναι μπλεγμένος σε αρνητικές ενέργειες...τι άλλο θα ακούσουμε!
Παρατηρητής...
- tanipteros
μπορεί να πληρώνει αμαρτίες από προηγούμενη ενσάρκωση