!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Α : Σπίτι καί Διακόσμηση .....
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
Re: Α : Σπίτι καί Διακόσμηση .....

Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 
Μπλου, είναι καλό, ειδικά αν όταν κάθεσαι μέσα δεν σε βλέπουν οι απεξω (δεν φαίνεται στη φωτό αν και από εκείνη την πλευρά έχει πολυκατοικίες και σε ποιά απόσταση). Επίσης εξωτερικά, θα άλλαζα αν μπορούσα τα πλακάκια και μου αρέσει που έχει αυτή την περγκολα,το κάνει πιο άνετο για να κάθεσαι και δίνει μια αίσθηση "αγκαλιάς" όπως και είναι απαραίτητη για τον εσωτερικό χώρο αν ο προσανατολισμός δεν είναι βόρειος. διαφορετικά επίσης μου αρέσει να μην κρύβει τίποτα το οπτικό πεδίο, ούτε προς τα πάνω.
Κάτι που και μου αρέσει και δεν μου αρέσει: έτσι όπως φαίνονται τα γύρω σπίτια σκαρφαλωμένα κατα κλιμακα, μοιάζει λίγο όπως όταν βλέπεις ένα νησι που τα σπίτια ανεβαίνουν ανηφορικά προοδευτικά και είναι λιγο σαν καρτ ποσταλ, απο την αλλη δεν μου αρέσει να είμαι εγώ ορατή από τους άλλους.
Αυτά τα στρογγυλά πράγματα σαν κολώνες/καμινάδες τί είναι?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Σουβλίτσα την 04 Ιούλ 2018, 16:22, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
...δι᾿ ἐσόπτρου ἐν αἰνίγματι...
Βουνο βλέπω
Για μόνιμη κατοικια;;;
Πάντε κάντε ένα τεστ. Καθηστε μια σεζον για δοκιμη κι επειτα αγορα
Δλ αν θες βανιλια για το κεικ θα πρεπει να πας χιλιομετρα
Για μόνιμη κατοικια;;;
.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Αγις την 04 Ιούλ 2018, 16:24, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Ασε μπλου, και εγώ τώρα εδώ που είμαι και για διαφορους λόγους αμα θέλω βανίλια για το κέικ και δεν έχω κάπως το ίδιο είναιbluerose έγραψε: 04 Ιούλ 2018, 16:21 Βουνο βλέπω![]()
Για μόνιμη κατοικια;;;
Αγις έγραψε: 04 Ιούλ 2018, 16:22
Τωρα το βλέπεις ;
Τρίτη φορά δεν ανεβάζω.
https://thedecopages.gr/%CF%80%CE%AD%CF ... %81%CE%B1/
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Εμενα αυτό μου αρέσει, ανετα εμενα εκεί με ευχαριστηση και εμπνευσηΣουβλίτσα έγραψε: 04 Ιούλ 2018, 16:20Μπλου, είναι καλό, ειδικά αν όταν κάθεσαι μέσα δεν σε βλέπουν οι απεξω (δεν φαίνεται στη φωτό αν και από εκείνη την πλευρά έχει πολυκατοικίες και σε ποιά απόσταση). Επίσης εξωτερικά, θα άλλαζα αν μπορούσα τα πλακάκια και μου αρέσει που έχει αυτή την περγκολα,το κάνει πιο άνετο για να κάθεσαι και δίνει μια αίσθηση "αγκαλιάς" όπως και είναι απαραίτητη για τον εσωτερικό χώρο αν ο προσανατολισμός δεν είναι βόρειος. διαφορετικά επίσης μου αρέσει να μην κρύβει τίποτα το οπτικό πεδίο, ούτε προς τα πάνω.
Κάτι που και μου αρέσει και δεν μου αρέσει: έτσι όπως φαίνονται τα γύρω σπίτια σκαρφαλωμένα κατα κλιμακα, μοιάζει λίγο όπως όταν βλέπεις ένα νησι που τα σπίτια ανεβαίνουν ανηφορικά προοδευτικά και είναι λιγο σαν καρτ ποσταλ, απο την αλλη δεν μου αρέσει να είμαι εγώ ορατή από τους άλλους.
@ Άγις: Ναι το είδα!
Μήπως λέει πουθενά και πού είναι η κατοικία?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Σουβλίτσα την 04 Ιούλ 2018, 16:28, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Θεσ/νικη είναι?bluerose έγραψε: 04 Ιούλ 2018, 16:24Εμενα αυτό μου αρέσει, ανετα εμενα εκεί με ευχαριστηση και εμπνευσηΣουβλίτσα έγραψε: 04 Ιούλ 2018, 16:20Μπλου, είναι καλό, ειδικά αν όταν κάθεσαι μέσα δεν σε βλέπουν οι απεξω (δεν φαίνεται στη φωτό αν και από εκείνη την πλευρά έχει πολυκατοικίες και σε ποιά απόσταση). Επίσης εξωτερικά, θα άλλαζα αν μπορούσα τα πλακάκια και μου αρέσει που έχει αυτή την περγκολα,το κάνει πιο άνετο για να κάθεσαι και δίνει μια αίσθηση "αγκαλιάς" όπως και είναι απαραίτητη για τον εσωτερικό χώρο αν ο προσανατολισμός δεν είναι βόρειος. διαφορετικά επίσης μου αρέσει να μην κρύβει τίποτα το οπτικό πεδίο, ούτε προς τα πάνω.
Δε ξερω τυχαια το βρήκα
Σουβλίτσα έγραψε: 04 Ιούλ 2018, 16:01Σωστή παρατήρηση κάνεις νομίζωΓΑΛΗ έγραψε: 04 Ιούλ 2018, 15:56 Ωραίο είναι το βιομηχανικό στυλ αλλά είναι πολύ πιο ακριβό και δύσκολο απ' ό,τι δείχνει.
Μ' αρέσει η κουζίνα που δεν είναι χάιτεκ.
Η κουζίνα ναι, είναι ωραίο που δεν είναι χαιτεκ
Οι χάιτεκ κουζίνες δεν μου αρέσουν. Μου αρέσουν μόνο σε κατοικίες που από μόνες τους έχουν, πώς να το πω, υλικά δόμησης τέτοια που δεν δημιουργούν την αίσθηση αυτού του επίπεδου μίνιμαλ (πχ, στην πέτρινη κατοικία που έχω ποστάρει σε άλλη φωτο, έχει χαιτεκ κουζίνα αλλά "αγκαλιάζεται" από την υπέροχη πέτρα του κτιρίου και το ξύλο, οπότε, νο προμπ)
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
ΓΑΛΗ έγραψε: 04 Ιούλ 2018, 16:00 Σ' εμένα αρέσει ένας συνδυασμός μεταξύ των φωτο Άγι και νύχτας.
Αυτό θεωρώ σπίτι.
Με τιμάς αλλά υπερβάλλεις .
Ποιος να συγκριθεί μαζί της ;
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Δεν το έψαξα - δεν έχει σημασία .Σουβλίτσα έγραψε: 04 Ιούλ 2018, 16:25 @ Άγις: Ναι το είδα!
Κοίταξα λίγο το σαιτ - εχουν ενδιαφέρουσα οπτική για το θέμα σπίτι .
Φωτογραφίες - από άλλο - παρακάτω ( και ακολουθεί το λίνκ με όλες τις φωτογραφίες - μην το αναζητάς πάλι)

https://thedecopages.gr/%CF%83%CF%84%CE ... %85%CE%BB/
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση