Χαοτικός έγραψε: 18 Νοέμ 2020, 16:46
Αρρώστια μαλάκες μου. Να γουστάρετε τη βία των μπάτσων. Αρρώστια.
Δεν υπάρχει καμία βία. Η αστυνομία όταν δίνει εντολές, είμαστε υποχρεωμένοι να συμμορφωνόμαστε,
αλλιώς η αστυνομία είναι υποχρεωμένη να ασκήσει βία.
Είναι το λεγόμενο μονοπώλιο της βίας του κράτους, ώστε να προστατεύονται απ' την βία όλοι οι υπόλοιποι.
Θεωρητικά τουλάχιστον.
Τώρα, αν στην κυβέρνηση βρισκόντουσαν οι αντεξουσιαστές ή οι αναρχικοί, πάλι ξύλο θα έριχνε η αστυνομία σε ανάλογες περιπτώσεις.
Δεν είχα ανάγκη για ενημέρωση του τι κάνει η αστυνομία ποιες είναι οι υποχρεώσεις της. Είπα Αρρώστια, Να γουστάρετε τη βία των μπάτσων.
Χαοτικός έγραψε: 18 Νοέμ 2020, 16:46
Αρρώστια μαλάκες μου. Να γουστάρετε τη βία των μπάτσων. Αρρώστια.
Δεν υπάρχει καμία βία. Η αστυνομία όταν δίνει εντολές, είμαστε υποχρεωμένοι να συμμορφωνόμαστε,
Είναι το λεγόμενο μονοπώλιο της βίας του κράτους, ώστε να προστατεύονται απ' την βία όλοι οι υπόλοιποι.
Θεωρητικά τουλάχιστον.
Τώρα, αν στην κυβέρνηση βρισκόντουσαν οι αντεξουσιαστές ή οι αναρχικοί, πάλι ξύλο θα έριχνε η αστυνομία σε ανάλογες περιπτώσεις.
Δεν είχα ανάγκη για ενημέρωση του τι κάνει η αστυνομία ποιες είναι οι υποχρεώσεις της. Είπα Αρρώστια, Να γουστάρετε τη βία των μπάτσων.
Δεν γουστάρουμε καμία βία, ακόμα και αν αυτή είναι απαραίτητη να ασκηθεί σε τέτοιες περιπτώσεις ανυπακοής, που συνιστά ανυπακοή, απείθεια και αντίσταση κατά της αρχής.
hellegennes έγραψε: 18 Νοέμ 2020, 00:11
Εγώ να ευχηθώ και από αυτό το νήμα καλό κορωνοϊό σε όσους βγήκαν από το σπίτι τους εν μέσω καραντίνας χωρίς να υπάρχει λόγος εργασίας, αγοράς ειδών πρώτης ανάγκης ή για τους 2-3 άλλους λόγους που επιτρέπεται.
hellegennes έγραψε: 18 Νοέμ 2020, 00:11
Εγώ να ευχηθώ και από αυτό το νήμα καλό κορωνοϊό σε όσους βγήκαν από το σπίτι τους εν μέσω καραντίνας χωρίς να υπάρχει λόγος εργασίας, αγοράς ειδών πρώτης ανάγκης ή για τους 2-3 άλλους λόγους που επιτρέπεται.
Ευχαριστώ ρε Χέλλη,να' σαι καλά
Το σχόλιό μου ήταν κυρίως για τους διαδηλωσάκηδες, που δεν βγαίνουν απλώς έξω αλλά δημιουργούν εστίες εξάπλωσης.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Parrot έγραψε: 18 Νοέμ 2020, 16:52
Θεωρητικά τουλάχιστον.
Δεν γουστάρουμε καμία βία, ακόμα και αν αυτή είναι απαραίτητη να ασκηθεί σε τέτοιες περιπτώσεις ανυπακοής, που συνιστά ανυπακοή, απείθεια και αντίσταση κατά της αρχής.
Μήπως ξέρεις τι έχει γίνει το αναπηρικό αμαξίδιο? Ποιός το έκλεψε?
Οχι δεν εχω ιδεα. Θα περιμενω εσενα να μας βαλεις ολες τι αποδειξεις παλι.
Προσωπικά δεν έχω ιδέα τι έχει γίνει το συγκεκριμένο αναπηρικό αμαξίδιο. Νομίζω όμως πως καταλαβαίνω τους λόγους που χάθηκε και ποιός τελικά ευθύνεται για αυτην αλλά και και άλλες κλοπές. Έχουμε και λέμε λοιπόν.
Εδώ και πολλά χρόνια. εσύ και οι ομοϊδεάτες σου κάνατε ότι μπορούσατε για να "ξεπλύνετε" τις παραβατικές συμπεριφορές ορισμένων κοινωνικών ομάδων (π.χ. γύφτοι). Αυτές οι ομάδες λοιπόν βρήκαν άπλετο χώρο δράσης για τις συμπεριφορές τους.
Εδώ και πολλά χρόνια, εσύ και οι ομοϊδεάτες σου ενισχύσατε την (λάθρο)μετανάστευση του κάθε φτωχοδιάβολου από όλα τα μέρη του κόσμου. Και αφού τους "φάγατε" και τα "μεταφορικά" και τα "επιδόματα", τους αμολήσατε μετά στις γειτονιές για να βιοποριστούν με όποιον τρόπο μπορούν.
Εδώ και πολλά χρόνια, εσύ και οι ομοϊδεάτες σου προσπαθήσατε να δημιουργήσετε "άβατα" σε κάποιες γειτονιές της Αθήνας, εμποδίζοντας την αστυνομία να πατήσει σε αυτές.
Μπορώ να γράψω και άλλα. Η ουσία είναι πως δεν ξέρω που είναι το αμαξίδιο. Νομίζω όμως πως ξέρω γιατί δεν είναι εκεί που έπρεπε να είναι και ποιός τελικά ευθύνεται για αυτό...
Η πλάκα είναι ότι τα λέει αυτά ο Τυπακος που το κόμμα του έχει κυβερνήσει περίπου 10 χρόνια την τελευταία 20ετια. Και αντί να ντραπει κουνάει και το δάκτυλο. Αλήθεια ρε ανίκανε, πες μας λίγο; Που πήγε το αμαξίδιο; Εσύ δεν είσαι κυβέρνηση; Τι θα κάνεις για αυτό;
dtri2020 έγραψε: 23 Οκτ 2021, 22:56
Ενώ, ας πούμε στα άλλα κόμματα αυτό σπανίζει.
Αν δεν βάλεις μέσα στην είδηση Μαγγο και πενταχρονο που να του έχουν ανοίξει το κεφάλι με γκλομπ δεν πιστεύω τίποτα.
Όλη την ιστορία μπορούμε να μάθουμε γκεμπελισκοι;
Γραμμενη στα λινκς που σου εβαλα ειναι ολη η ιστορια. Εχεις εσυ καμια καλυτερη?
Και σε ξαναρωταω. Χαιρεσαι που επαθε ο ανθρωπος εμφραγμα?
Αν καθότανε μέσα ο κανακαρης θα συνέβαινε τίποτα;
Αλλά όχι, πρέπει να διαδηλώσουν το ψωμί μπριζόλα κόκα κόλα με το έτσι θέλω και μετά να έχουν το θράσος να γκρινιάζουν για 7 γέρους που πήγαν εκκλησία. Δεν χαίρομαι με αρρωστιες άλλων, δεν είμαι αριστερός ή αντιολυμπιακος. Εκείνο φυσικά που δεν μπορώ να καταλάβω είναι ότι με αυτά που λέτε, μπορώ άνετα πχ να κάνω δολοφονία και με το πρόσχημα μην πάθει η μάνα μου εγκεφαλικό (μεγάλη γυναίκα γαρ) να συλληφθω οπότε γουστάρω; Ή ακόμα και να την σκαπουλαρω τελείως; Αυτό εννοουν τα αριστερά πιτουρομυαλα σας;
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
Αν δεν βάλεις μέσα στην είδηση Μαγγο και πενταχρονο που να του έχουν ανοίξει το κεφάλι με γκλομπ δεν πιστεύω τίποτα.
Όλη την ιστορία μπορούμε να μάθουμε γκεμπελισκοι;
Αλλά όχι, πρέπει να διαδηλώσουν το ψωμί μπριζόλα κόκα κόλα με το έτσι θέλω και μετά να έχουν το θράσος να γκρινιάζουν για 7 γέρους που πήγαν εκκλησία. Δεν χαίρομαι με αρρωστιες άλλων, δεν είμαι αριστερός ή αντιολυμπιακος. Εκείνο φυσικά που δεν μπορώ να καταλάβω είναι ότι με αυτά που λέτε, μπορώ άνετα πχ να κάνω δολοφονία και με το πρόσχημα μην πάθει η μάνα μου εγκεφαλικό (μεγάλη γυναίκα γαρ) να συλληφθω οπότε γουστάρω; Ή ακόμα και να την σκαπουλαρω τελείως; Αυτό εννοουν τα αριστερά πιτουρομυαλα σας;
Αυτοι που βγηκαν χθες να διαδηλωσουν ειναι εξισου ανευθυνοι με τους 7 γερους που πανε στην εκκλησια.
Ο υπολοιπος συνειρμος σου ειναι απλα γελοιος και αναξιος σχολιασμου.
Αυτοι που βγηκαν χθες να διαδηλωσουν ειναι εξισου ανευθυνοι με τους 7 γερους που πανε στην εκκλησια.
Ο υπολοιπος συνειρμος σου ειναι απλα γελοιος και αναξιος σχολιασμου.
Λάθος. Οι 7/17 γέροι παρότι το ίδιο ανεύθυνοι είναι μικρότερη εστία εξάπλωσης από τα χιλιάδες άτομα που θέλουν να υψωνουν γροθιές λες και δεν θα υπάρξει ποτέ άλλο 17Ν. Μια χαρά όμως τους υπερασπιζεσαι. Ποσώς με ενδιαφέρει αν ο "συνειρμός μου είναι απλά γελοίος" (καλέ αχαχούχα) για έναν αριστερό. Να καθότανε σπίτι του ο μάγκας όπως κάθομαι και γω για να μην έφερνε η αλυσίδα γεγονότων το εμφραγμα. Ας βάλει τώρα τα κοντάρια με τα ψωμιά/παιδειες/ελευθερίες στον πωπό του.
Δεν μπορώ να αισθανθώ λύπη ή χαρά για κάτι που το γράφω κυριολεκτικά στα αρχιδια μου.
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι