Φαντάσου να ήταν στη θέση τους κάποιοι σε στυλ Al6s, θα αγωνιζόσασταν για το 3% μαζί με τον συνέταιρο.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Εκτος ΝΔ ο Μιχαλος.
Re: Εκτος ΝΔ ο Μιχαλος.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
Τι "ναι τι"; Είμαστε στην Ινδία και είναι το τοπικό παράρτημα του Μπαρατίγια Τζανατά; Μια ερώτηση που έχει ίδια απάντηση με το αν ισχύει ότι πρόκειται για κανονικό κόμμα.Uppercut έγραψε: 28 Ιουν 2018, 22:30Nαι, τι;foscilis έγραψε: 28 Ιουν 2018, 22:25Uppercut έγραψε: 28 Ιουν 2018, 22:17
Τελευταία φορά χρησιμοποιήθηκε για να δικαιολογήσει τη ψήφο σ' ένα μάτσο ημίτρελους που λεγαν να τα κάνουμε κούγκι όλα, να εγγράψουμε 300 δις αποζημιώσεις στον προυπολογισμό και να πάρουμε λεφτά απ' τον Πούτιν. Δε βλέπω κάτι αντίστοιχο. Τώρα βλέπω να λένε ότι ένα κανονικό κόμμα
Chainis έγραψε: 28 Ιουν 2018, 22:31Φαντάσου να ήταν στη θέση τους κάποιοι σε στυλ Al6s, θα αγωνιζόσασταν για το 3% μαζί με τον συνέταιρο.
θες να πληκτρολογώ με το ένα χέρι για να είναι λίγο πιο δίκαιο;
- ΜπλεΜπουμπυς
Θα κάνω την πρόβλεψη οτι δεν αργεί η ώρα που θα διαγραφεί η Ντόρα (κάνει και ρίμα)
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
Άμα σε βολεύει κάν' το και με το πόδι.foscilis έγραψε: 28 Ιουν 2018, 22:37
θες να πληκτρολογώ με το ένα χέρι για να είναι λίγο πιο δίκαιο;
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
-
Uppercut
Καταλαβαίνω τον πόνο σου.
- ΜπλεΜπουμπυς
Ο Μίχαλος είναι από τις αντιπαθητικές φυσιογνωμίες των αστων στα καπιταληστικα μνημονιακά χρόνια, είχε πιάσει καθημερινό στασίδι στα ΜΜΕ στηρίζοντας κάθε περικοπή και "μεταρρύθμιση" που ευνοει τους επιχειρηματιες της εξουσιας, το ότι τα έσπασε με την ΝΔ δεν είναι λόγος για να εκτιμάς την γνώμη του.
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
- Υδράργυρος
Εγω αμα ημουν νεοδημοκρατης θα ντρεπομουν με αυτα τα καραγκιοζιλικια με τους μιχαλους και υους αντωναρους
Σας τους χαριζουμε να τους εχετε μπιμπελο μαζι με τον Πολακη και τον Καρανικα.Υδράργυρος έγραψε: 28 Ιουν 2018, 23:48 Εγω αμα ημουν νεοδημοκρατης θα ντρεπομουν με αυτα τα καραγκιοζιλικια με τους μιχαλους και υους αντωναρους
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
- Υδράργυρος
Σιγουρα οι αντωναροι και οι μιχελοι ειναι ασοβαροι εκπροσωποι της πασοκονδ που ειχε μετατρεψει τους ελληνες σε τεμπεληδες μπουληδες. Τετοιους εχει και ο συριζα, σιγουρα.under έγραψε: 29 Ιουν 2018, 00:17Σας τους χαριζουμε να τους εχετε μπιμπελο μαζι με τον Πολακη και τον Καρανικα.Υδράργυρος έγραψε: 28 Ιουν 2018, 23:48 Εγω αμα ημουν νεοδημοκρατης θα ντρεπομουν με αυτα τα καραγκιοζιλικια με τους μιχαλους και υους αντωναρους
Αλλα η ενσταση ειναι αλλου. Με αυτα τα καρακιοζιλικια με τις διαγραφες και τα τουιτ, πως θα βγει καποιος να πει θα ψηφισω νδ;
- wooded glade
Μετγραφικός οργασμός εκατέρωθεν.
Η ΝΔ ξηλώνει τους ΑΝΕΛ of course αλλά και ο Αλέξις.
Οι μεταγραφές του Αλέξη θυμίζουν κάποιες δυνατές μεταγραφές του Σημίτη από τους πλε τα πρώτα χρόνια του (εποχή νέου πράσινου ήλιου - USA).

Η ΝΔ ξηλώνει τους ΑΝΕΛ of course αλλά και ο Αλέξις.
Οι μεταγραφές του Αλέξη θυμίζουν κάποιες δυνατές μεταγραφές του Σημίτη από τους πλε τα πρώτα χρόνια του (εποχή νέου πράσινου ήλιου - USA).

δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
εκεί σταμάτησα να διαβάζω
Ε, ναι. Γιατί ως γνωστόν δεν γίνονται διαγραφές στα κόμματα, αυτά είναι πρωτόγνωρα πράγματα.Υδράργυρος έγραψε: 29 Ιουν 2018, 00:33Σιγουρα οι αντωναροι και οι μιχελοι ειναι ασοβαροι εκπροσωποι της πασοκονδ που ειχε μετατρεψει τους ελληνες σε τεμπεληδες μπουληδες. Τετοιους εχει και ο συριζα, σιγουρα.under έγραψε: 29 Ιουν 2018, 00:17Σας τους χαριζουμε να τους εχετε μπιμπελο μαζι με τον Πολακη και τον Καρανικα.Υδράργυρος έγραψε: 28 Ιουν 2018, 23:48 Εγω αμα ημουν νεοδημοκρατης θα ντρεπομουν με αυτα τα καραγκιοζιλικια με τους μιχαλους και υους αντωναρους
Αλλα η ενσταση ειναι αλλου. Με αυτα τα καρακιοζιλικια με τις διαγραφες και τα τουιτ, πως θα βγει καποιος να πει θα ψηφισω νδ;
Εσύ.Υδράργυρος έγραψε: 28 Ιουν 2018, 23:48 Εγω αμα ημουν νεοδημοκρατης θα ντρεπομουν με αυτα τα καραγκιοζιλικια με τους μιχαλους και υους αντωναρους
Αυτοί που δεν είναι "εσύ" ή δεν θέλουν να είναι "εσύ" το βλέπουν αλλιώς.
Γενικώς μιλώντας, έτσι;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Κανετε ενα λαθος αλλο Αντωναρος και αλλο Μιχαλος.Ο Αντωναρος ηταν ενας Καραγκιοζακος που καλως διαγραφτηκε.Ο Μιχαλος ομως ηταν σοβαρος ταξικος αντιπαλος.Εξεφραζε την αποψη μεγαλου τμηματος της αστικης ταξης.Ουσιαστικα διεγραφει επειδη εξεφρασε γνησιες φιλελευθερες αποψεις οχι τον σαμαρικο λαικισμο του ((λεμε τα αντιθετα απο αυτα που λεει ο Συριζα)).
Η ΝΔ εκανε μια επιλογη πλεον να εγκαταλειψει το κεντρο οριστικα.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Πες μου ποιος σε παινεύει να σου πω τι λάθος κάνεις.zteo έγραψε: 29 Ιουν 2018, 01:38 Κανετε ενα λαθος αλλο Αντωναρος και αλλο Μιχαλος.Ο Αντωναρος ηταν ενας Καραγκιοζακος που καλως διαγραφτηκε.Ο Μιχαλος ομως ηταν σοβαρος ταξικος αντιπαλος.Εξεφραζε την αποψη μεγαλου τμηματος της αστικης ταξης.Ουσιαστικα διεγραφει επειδη εξεφρασε γνησιες φιλελευθερες αποψεις οχι τον σαμαρικο λαικισμο του ((λεμε τα αντιθετα απο αυτα που λεει ο Συριζα)).
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 64 Απαντήσεις
- 1525 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Πασιφάη
-
- 0 Απαντήσεις