!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Μέσα στο μυαλό της γυναίκας

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
Puma

Re: Μέσα στο μυαλό της γυναίκας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Puma »

georgeamfi έγραψε: 02 Οκτ 2020, 14:32
Naida έγραψε: 02 Οκτ 2020, 08:04 Επίσης τι σχέση έχει η ισότητα μεταξύ 2 φύλων με το ύψος;
Έχει, και λόγω των συμβολικων προεκτασεων που εχει το συγκεκριμένο εξωτερικό χαρακτηριστικό και με τον απολυτο βαθμο με τον οποίο τίθεται διαχωριζόμενο απο τα υπολοιπα

Το ιδιο φλέγον ειναι γιατί πολλοι αντρες θέλουν την γυναικα κοντυτερη αλλα πρώτον αυτό ας απασχολησει αλλο νήμα και δεύτερον μετα τίθεται το θεμα ποιος άρχισε να το βλέπει ετσι, σαν το αυγό με την κοτα

Σταμάτα να λες ψέματα, υπάρχουν απειροι τρόποι να αυτοκαταστραφει κάποιος αλλα το ψέμα ειναι η πιο ευθεία γραμμή προς τον γκρεμό
Φίλε georgeamfi με τις ωραίες υποδοχές!

Εσύ έχεις συγκεκριμένες προτιμήσεις όσον αφορά το ύψος (ή οτιδήποτε άλλο);
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

Αγις έγραψε: 02 Οκτ 2020, 14:30
Naida έγραψε: 02 Οκτ 2020, 14:26
Ασέβαστος έγραψε: 02 Οκτ 2020, 14:22

δεν ισχυει.
Ισχύει φουλ. Δεν υπάρχει περίπτωση να μη στο δείξει με κάποιο τρόπο. Μιλάμε για νορμαλ καταστάσεις έτσι.
εχεις δικιο
παραδειγμα
''σε γουσταρα τρελλα κ σε απεφευγα για να στο δειξω - εσυ σαν μπουμπουνας βεβαια δεν καταλαβες τπτ '' :003:
Ακριβώς. Είναι κι αυτός ένας τρόπος να το δείχνει ο άλλος.
Ασέβαστος έγραψε: 02 Οκτ 2020, 14:32
Naida έγραψε: 02 Οκτ 2020, 14:26
Ασέβαστος έγραψε: 02 Οκτ 2020, 14:22

δεν ισχυει.
Ισχύει φουλ. Δεν υπάρχει περίπτωση να μη στο δείξει με κάποιο τρόπο. Μιλάμε για νορμαλ καταστάσεις έτσι.
αν ειναι να στο δειξει 3 μηνες μετα, φεξε μου και γλυστρησα :lol: :003: :smt005:

υπαρχει περιπτωση να ντρεπεται, να φοβαται τη χυλοπιτα, συνηθισμενο περισσοτερο σε αντρες. υπαρχει περιπτωση να νομιζει οτι στο δειχνει αλλα τα σημαδια να μη γινονται αντιληπτα, με ευθυνη ειτε αυτου που τα εκπεμπει, ειτε αυτου που τα λαμβανει, πιο συνηθισμενο σε γυναικες.
Ναι ναι ολα είναι πιθανά αλλά αν γουστάρει κάποιος με τον τρόπο του θα το δείξει. Μπορεί να μην γίνεται άμεσα αντιληπτό αλλά αν ο άλλη έχει ανοιχτές κεραίες τα πιάνει.
georgeamfi έγραψε: 02 Οκτ 2020, 14:32
Naida έγραψε: 02 Οκτ 2020, 08:04 Επίσης τι σχέση έχει η ισότητα μεταξύ 2 φύλων με το ύψος;
Έχει, και λόγω των συμβολικων προεκτασεων που εχει το συγκεκριμένο εξωτερικό χαρακτηριστικό και με τον απολυτο βαθμο με τον οποίο τίθεται διαχωριζόμενο απο τα υπολοιπα

Το ιδιο φλέγον ειναι γιατί πολλοι αντρες θέλουν την γυναικα κοντυτερη αλλα πρώτον αυτό ας απασχολησει αλλο νήμα και δεύτερον μετα τίθεται το θεμα ποιος άρχισε να το βλέπει ετσι, σαν το αυγό με την κοτα

Σταμάτα να λες ψέματα, υπάρχουν απειροι τρόποι να αυτοκαταστραφει κάποιος αλλα το ψέμα ειναι η πιο ευθεία γραμμή προς τον γκρεμό

Αν ισχύει αυτό σημαίνει ότι και εσείς όσοι θέλετε τις γυναίκες ψηλότερες σημαίνει ότι θέλετε να είστε κατώτεροι της;
Επίσης τα ψέμματα που αναφέρεις, τι φάση;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Cecily Anne έγραψε: 02 Οκτ 2020, 14:40
Γύρω στους 10 πόντους καλά είναι πιστεύω και αντίστοιχα σε βάρος.
Αυτό είναι η ασφάλεια του 10ποντου τακουνιού. :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne »

ΓΑΛΗ έγραψε: 02 Οκτ 2020, 15:11
γιεπ!!! :smt023

Kαλά, υπάρχουν τα πάντα όλα, έχω γνωστό 1.85-1.88 κάπου εκεί και κοιτάζει αποκλειστικά 1.60 και κάτω. Έχω φίλη 1.85 και βγαίνει με κάτι 1.75ρηδες έχω γνωστούς στο ίδιο ύψος κλπ. Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα. Και στα κιλά έχω δει τα πάντα όλα ως πιθανό συνδυασμό.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Άβαταρ μέλους
ksk
Phorum.gr user: ksk

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ksk »

georgeamfi έγραψε: 02 Οκτ 2020, 01:13 νέος χρήστης με 3 ποστ ως εκείνη την στιγμή
Puma έγραψε: 01 Οκτ 2020, 09:59 κουλ τραγουδάκι
Puma έγραψε: 01 Οκτ 2020, 10:13 Υάκινθος, Υακίνθη.

Παρεμπιπτόντως, πολύ ωραίο όνομα το Επιστήμη.
Puma έγραψε: 01 Οκτ 2020, 11:07 Καλημέρα και καλό μήνα :)
και σχόλιο naidaς
Naida έγραψε: 01 Οκτ 2020, 15:03

Μη καλωσορίσουμε νέο μελος εύστροφο με χιούμορ αμέσως εσείς. Τς τς :011:
:smt017

εδώ φίλοι/ες/βλατζή μου,

εξετάζουμε τι σκατά υπάρχει μέσα στο γυναικείο μυαλό

θα ακολουθήσουν και άλλες απορίες επί ζητηματακίων εκτός γυναικοπερσόνων, αυτό ήταν μια λαμπρή αφορμή μόνο

καταθέστε απόψεις
Μόνο το όμοιο μπορεί να εξετάσει το όμοιο...
Και ο λόγος ειναι παντα διπλός...
Παρατηρητής...
Σπανοβαγγελοδημήτρης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σπανοβαγγελοδημήτρης »

ΓΑΛΗ έγραψε: 02 Οκτ 2020, 13:51 Το πρόβλημα είναι ότι πολλοί και πολλές νομίζουν ότι το δείχνουν και περιμένουν από τον άλλο/η να το πάρει ως κάτι σαφές.

Το θέμα δεν είναι να το δείξεις αλλά να το πεις και να μην στριφογυρίζεις γύρω από αρνητικές ή φανταστικές υποθέσεις και νιανιανιά.

Ένα "μου αρέσεις" είναι αυτό, πεσ' το κι ας πέσει κάτω. :lol:

Ισχύει για άντρες και γυναίκες.
Χμμμ... για τον άντρα είναι πιο εύκολο να το κάνει, προσωπικά μου αρκεί να το δείξουν. Ποτέ γυναίκα δεν μου έχει πει κάτι τέτοιο στα ίσια.
Άβαταρ μέλους
Bazoomba
Phorum.gr user: Bazoomba

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bazoomba »

ksk έγραψε: 02 Οκτ 2020, 15:35
georgeamfi έγραψε: 02 Οκτ 2020, 01:13 νέος χρήστης με 3 ποστ ως εκείνη την στιγμή
Puma έγραψε: 01 Οκτ 2020, 09:59 κουλ τραγουδάκι
Puma έγραψε: 01 Οκτ 2020, 10:13 Υάκινθος, Υακίνθη.

Παρεμπιπτόντως, πολύ ωραίο όνομα το Επιστήμη.
Puma έγραψε: 01 Οκτ 2020, 11:07 Καλημέρα και καλό μήνα :)
και σχόλιο naidaς
Naida έγραψε: 01 Οκτ 2020, 15:03

Μη καλωσορίσουμε νέο μελος εύστροφο με χιούμορ αμέσως εσείς. Τς τς :011:
:smt017

εδώ φίλοι/ες/βλατζή μου,

εξετάζουμε τι σκατά υπάρχει μέσα στο γυναικείο μυαλό

θα ακολουθήσουν και άλλες απορίες επί ζητηματακίων εκτός γυναικοπερσόνων, αυτό ήταν μια λαμπρή αφορμή μόνο

καταθέστε απόψεις
Μόνο το όμοιο μπορεί να εξετάσει το όμοιο...
Και ο λόγος ειναι παντα διπλός...
Κογξ Ομ Παξ κι'απανω τουρλα
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Άβαταρ μέλους
ksk

Σπανοβαγγελοδημήτρης έγραψε: 02 Οκτ 2020, 15:37
ΓΑΛΗ έγραψε: 02 Οκτ 2020, 13:51 Το πρόβλημα είναι ότι πολλοί και πολλές νομίζουν ότι το δείχνουν και περιμένουν από τον άλλο/η να το πάρει ως κάτι σαφές.

Το θέμα δεν είναι να το δείξεις αλλά να το πεις και να μην στριφογυρίζεις γύρω από αρνητικές ή φανταστικές υποθέσεις και νιανιανιά.

Χμμμ... για τον άντρα είναι πιο εύκολο να το κάνει, προσωπικά μου αρκεί να το δείξουν. Ποτέ γυναίκα δεν μου έχει πει κάτι τέτοιο στα ίσια.
Κατι τοτε κανεις λάθος...
Παρατηρητής...
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Cecily Anne έγραψε: 02 Οκτ 2020, 15:30
ΓΑΛΗ έγραψε: 02 Οκτ 2020, 15:11
γιεπ!!! :smt023

Kαλά, υπάρχουν τα πάντα όλα, έχω γνωστό 1.85-1.88 κάπου εκεί και κοιτάζει αποκλειστικά 1.60 και κάτω. Έχω φίλη 1.85 και βγαίνει με κάτι 1.75ρηδες έχω γνωστούς στο ίδιο ύψος κλπ. Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα. Και στα κιλά έχω δει τα πάντα όλα ως πιθανό συνδυασμό.
Οκ, κι εγώ ξέρω τέτοιες φάσεις αλλά πέρα από τα προσωπικά γούστα του καθενός (που είναι άλλο πράγμα και καθαρά δική τους υπόθεση) στη γενική εικόνα του ζευγαριού, νομίζω ότι αυτό που είναι πιο δυναμικό δεν είναι το ύψος αλλά το "εκτόπισμα" του καθενός στο χώρο. Αυτό που παλιότερα έλεγαν "παράστημα". Υπάρχουν άντρες μετρίου αναστήματος που το έχουν και ψηλοί που δεν το έχουν. Και για τις γυναίκες -αν δεν είναι και τόσο σημαντικό- ισχύει το ίδιο. Είναι η οπτική ψευδαίσθηση, κάτι σαν τους κίονες του Παρθενώνα... και ναι έχω σκεφτεί και τους πιθανούς συνειρμούς, έτσι; :lol: :lol: :)
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Σπανοβαγγελοδημήτρης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σπανοβαγγελοδημήτρης »

ksk έγραψε: 02 Οκτ 2020, 15:40

Γιατί είναι λάθος, δεν το καταλαβαίνω, δεν χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια να το καταλάβεις, εκτός και αν είσαι ντουβάρι... εκεί μάλλον επιβάλλεται.
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

ΓΑΛΗ έγραψε: 02 Οκτ 2020, 15:42

Οκ, κι εγώ ξέρω τέτοιες φάσεις αλλά πέρα από τα προσωπικά γούστα του καθενός (που είναι άλλο πράγμα και καθαρά δική τους υπόθεση) στη γενική εικόνα του ζευγαριού, νομίζω ότι αυτό που είναι πιο δυναμικό δεν είναι το ύψος αλλά το "εκτόπισμα" του καθενός στο χώρο. Αυτό που παλιότερα έλεγαν "παράστημα". Υπάρχουν άντρες μετρίου αναστήματος που το έχουν και ψηλοί που δεν το έχουν. Και για τις γυναίκες -αν δεν είναι και τόσο σημαντικό- ισχύει το ίδιο. Είναι η οπτική ψευδαίσθηση, κάτι σαν τους κίονες του Παρθενώνα... και ναι έχω σκεφτεί και τους πιθανούς συνειρμούς, έτσι; :lol: :lol: :)
Πλάκα πλάκα στην κατηγορία πετίτ, έχω έναν φίλο, που αν ήταν πούλι στο σκάκι, θα ήταν στρατιωτάκι, μικρόσωμο, αλλά τετραγωνισμένο με πλάτες κλπ. Πανέμορφο πρόσωπο. Τα μάτια του δεν υπάρχουν. Τον παντρέψαμε μικρό.

Εμένα στο σκάκι μ'αρέσουν οι πύργοι.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Γιάννης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γιάννης »

ΓΑΛΗ έγραψε: 02 Οκτ 2020, 10:33
Σπανοβαγγελοδημήτρης έγραψε: 02 Οκτ 2020, 10:24
ΓΑΛΗ έγραψε: 02 Οκτ 2020, 10:15 Αυτός μάλλον δεν περπατάει, κυλάει.
Έλα μωρέ... για κοιλίτσα μιλάμε!
Πάντως, έχει ενδιαφέρον η συγκεκριμένη διαφορά στο σωματότυπο μεταξύ ανδρών και γυναικών, έτσι δεν είναι;

Σε κάποιους άντρες η κοιλίτσα τους μοιάζει κάτι ανεξάρτητο από το υπόλοιπο σώμα. Έχει μια αυτονομία... σχεδόν χαριτωμένη. :lol:
Είναι ξεχωριστός, αυτόνομος ζωντανός οργανισμός, με δικό του κεντρικό νευρικό σύστημα.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Cecily Anne έγραψε: 02 Οκτ 2020, 15:50
ΓΑΛΗ έγραψε: 02 Οκτ 2020, 15:42

Πλάκα πλάκα στην κατηγορία πετίτ, έχω έναν φίλο, που αν ήταν πούλι στο σκάκι, θα ήταν στρατιωτάκι, μικρόσωμο, αλλά τετραγωνισμένο με πλάτες κλπ. Πανέμορφο πρόσωπο. Τα μάτια του δεν υπάρχουν. Τον παντρέψαμε μικρό.

Εμένα στο σκάκι μ'αρέσουν οι πύργοι.
Εμένα μ' αρέσουν κι όταν δεν παίζω σκάκι. :P
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
ksk

Σπανοβαγγελοδημήτρης έγραψε: 02 Οκτ 2020, 15:44
ksk έγραψε: 02 Οκτ 2020, 15:40

Γιατί είναι λάθος, δεν το καταλαβαίνω, δεν χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια να το καταλάβεις, εκτός και αν είσαι ντουβάρι... εκεί μάλλον επιβάλλεται.
Η απάντηση μου ήταν για την δεύτερη πρόταση σου.
Παρατηρητής...
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

ΓΑΛΗ έγραψε: 02 Οκτ 2020, 15:52
Εμένα μ' αρέσουν κι όταν δεν παίζω σκάκι. :P
Αχ κι εμένα :g094:
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”